Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
válasz Attix82 #10985 üzenetére
Én az értem, de a 3-nál nem emlékszem, hogy ennyire gáz lett volna. Nem vagyok pro gémer egyáltalán, jobban meg kell "küzdenem" a cuccokért, de a 4 valahogy jobban "fekszik". Illetve ez alapján döntené el az ember, hogy megveszi, vagy sem. Mondjuk hallottam, hogy sokan visszamondák az előrendelést, nem is csodálom.
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
addikt
válasz Attix82 #10987 üzenetére
Nem egy. BF2 / BF2142 / BC2 / BF3 / BF4. Ez legalább 5db béta. Egyszer még meg lehet szopatni a népet, de aki hagyja magát ötödszörre is... az szeret szopni
Vagy ahogy egy idevágó angol mondás is tartja: "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me."
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
siriq
őstag
válasz Attix82 #14881 üzenetére
Multi sokkal kevesebb fps-el fut. Amikor livestream-el, 30 minusz.
Akarnak az emberek megoldas arra hogyan jatsznak? Ha igen es mar le tudtad toletni, akkor irj es felveszem hogyan kell.
Nem sokara inditom a livestream-t. Twitch[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
siriq
őstag
válasz Attix82 #14885 üzenetére
Sokan nem tudjak, igy erdemes megosztani.
Par perc mulva, indul. (Igazabol aludnek de inkabb ha lehet megoldjuk).
Stream indul mindjart.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
devilinsid3
addikt
válasz Attix82 #18136 üzenetére
pont ezt akartam én is írni
egyrészt már hazavitte szóval még a pénztártól való távozás után esete is fennállhat
a másik meg, hogy ráadásul aktiválva van a kód.. gondolom valaki ott felbontotta aztán örült magának
csak azt nem értem ő miért vette meg azt, illetve, hogy ezt miért nem látták amikor fizetted ki, hogy az egy felnyitott doboz..
mind2 oldalon mulasztás történt szerintem#18137) ForRedGlory kamera felvételt elvileg kikérhet, mert minden kasszát elvileg kamera figyel, de gondolom pont nem fogják megtalálni azt
egyébként jogosan röhöghetik ki, mert bontott csomagolásos játékot megvenni, háát
aki viszont ott felbontotta és most azzal játszik annak Respect[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
IreN!CuS
őstag
válasz Attix82 #34194 üzenetére
Nem meglepő mert azt írja hogy : limited gains . Persze ezt sokféle képen lehet érteni.....
Ezt csak azért írtam be ,hogy akinek nem gyorsul vagy bármi gondja van ne temesse a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
őstag
válasz Attix82 #50291 üzenetére
Elolvastam a kommentet. Ő bejött, Istenítette a Mantle-t, meg minket nézett hülyének és folyamatosan állította, hogy bizony a tuning miatt ilyen és biztos nem stabil.
Kéremszépen. A topicban 10-ből 7 embernek egyszerűen szar a Mantle, nem működik. Laggol mint az állat. 2-3 másodpercenként egy baszott nagy lag van és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Ajánlottak már itt újratelepítést, videokártya driver frissítést, alapórajel( ) csökkentését, de eddig igazán megoldás nem született. Én bízom benne, hogy későbbi patchben, vagy későbbi driverben majd javítják. Addig szopóka-nyalóka a DX11-el, ami egyébként nem sokkal rosszabb. Pont azon a helyen, ahol fotóztál, nekem ott 60-65 FPS van, és ez szinte a minimum amit a játékban el tudok érni. Átlagban viszont 80-90-100 FPS. De ezt kérlek továbbítsad az illetőnek, mert képtelen volt megérteni, hogy másnak nem működik tökéletesen a Mantle. -
lowzor
veterán
válasz Attix82 #50287 üzenetére
Teljesen ugyanez a tapasztalatom FPS terén.
DX-ben (NV-vel is, meg AMD-vel is) beesik 50 FPS alá a CPU miatt, pedig egy 4.7 ghz-es 3570K van alátolva.
Mantle-el meg 25-30-al több a min FPS, sokkal folyamatossabb, smooth-abb az egész.
Viszont nálam sajnos laggol.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest