- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Az ASUS 290 DCII OC-nek elvileg jó a profilja, de ma megnézem, köszi!
#52803) kovy29: nekem tegnap igen jól adta az infantry, csak az bosszantott, ha az emberke átugrott éppen mondjuk egy korlátot, akkor esélytelen volt lelőnöm. :S Most nem linkelek reportokat, melóból nem megy a BL, de meg tod nézni. ACC is jó lett, pedig a bulldoggal toltam.
Nálam ez szerverfüggő is, lehet, h placebo, de van ahol totál nem adja. -
DemonDani
addikt
-
prokxy
veterán
Kösz a segítséget mindenkinek!!!
2 dolgot tettem és megjavult a Somethint went wrong::
- Smart Port Forwarding progit leszedtem, 3659-es portot belőttem UDP-re és TCP-re
- MSI AB-t kilőttem /ha fut, fehér képernyő és nem tölt, majd ugyanaz a hibaüzi, tuning még nincs/Még szórakoznom kell vele, mert a router állandóan másik IP-t ad és játék előtt ezt a SPF progiban módosítanom kell...
-
devilinsid3
addikt
nem robbant gyorsabban, mert át kell váltani és ugyanúgy lövés gombot nyomni, mint ha csak alapból megnyomná a detonátort.. látványnak nem rossz, de gondolom vagy a játékának a fele arról szól, hogy erre gyakorol, mert biztos volt egy csomó fail lövés utána meg lelőtték a gyereket
-
Nxn908xxx
őstag
Segíthet a win8-ra váltás. Vagy kisebb felbontás, ill: link
(#50124) urbi73: Akkor az biztos hogy nem sima lag. Vagy a tápod haldoklik(én a helyedben minél gyorsabban váltanám azt az LC Powert), vagy a processzor visszaveszi az órajelet mert túlmelegszik, vagy az alaplap VRM-je melegszik túl, vagy VGA melegszik.
-
Levelcap vidijében láttam. Konkrétan véd a gránátoktól 100%-osan. Ha előttem 1 centire robbantanak, akkor se lesz semmi bajom. Ha elrakjuk a shieldet, akkor a hátára pakolja a karakter és védve van hasaláskor például. Azért ez baromi nagy előny lehet. Meglátjuk... Biztos lesznek olyanok, akik csak ezzel fognak futkosni.
-
DeadMeat
nagyúr
Csal. A vidóból is látszik meg bf4db szerint is.95/100 a pontja...Ő retkes csaló.... Jelentettem is. a videót is mellékeltem. wh az egyértelmű, meg szvsz az aim is.. nagyon nem céloz, csak irányba fordul és lő...
BTW:[link] Ezt az oldalt szoktam használni, ha valaki gyanús. eddig mindig bejött a tippem.
-
DeadMeat
nagyúr
50k killel azért tudhat valamit. Na majd otthon meg sasolom a palit. Trükkös jószág a slug. Ha pl hipben lősz vele akkor a körön (célkereszt ugye) belül bárhol lehet, nem pont középre megy ki a mag. Ect,ect. Sokat kell vele lőni mire rájön az ember a mikéntjére. Ezért nem is használom, már nem mókás vele, mint a háromban zibán
-
DeadMeat
nagyúr
Nem látom munkából, de azért a slug shoti nem úgy működik, hogy csak felveszed és dirr-durr összelősz vele egy 5-ös k/d-t. Sajnos. Bf3-ban kicsit könnyebb volt használni, de itt olyan negatív bónuszokat kapsz ha mozogsz, vagy ha hip lősz vele, hogy ihaj. ettől még lehet a pali csaló vele, mondom nem látom melóból, ezt csak neked sehogy sem adta részre bátorkodtam írni.
-
zack
nagyúr
Már kifejtettem miért hanyagoltam a CQ-t, de pár szóban leírom még1x. Nem pörgős a játékmenet, Általában túl magas a ticket szám, és ki vagyok szolgáltatva a csapatomnak. Innentől kezdve jóval időigényesebb mint a TDM SQDM. Ha szopó oldalra kerülök, bármit csinálhatok, nem tudom megváltani a világot, és behúzni a kört.
A másik, hogy nem szeretem a járműveket, és gyalogosan még kevésbé pörög a nagy map-ok miatt.
Úgy van értelme, hogy a squad TS-en kommunikál, és összehangoltan tevékenykedik, bármi történjen. Ez meg ott hibádzik, hogy család mellett, nem fogok fejest felvenni órákra a szabadidőmben úgy, hogy tévézni se lehet mellettem nyugodtan, mert én éppen kommunikálok és játszom. Még így is túl sok időm van benne, ami már szóvá lett téve, mert itt a bébi, és lenne 1000 más dolog. Valószínűleg most egy darabig maradnak a single playeres játékok, és ezeket majd akkor veszem elő, amikor nem zavarok senkit (éjjel). Általában éjjel érek rá, és az meg a másik, hogy ilyenkor nagyon kevés a kis pinges szerver és a játékosok száma is karcsú. -
mackosajt
addikt
Vagy egyszerűen kalap sz@rt sem ér a szűrés, és azért kevesebb.
BF3 a csúcs a csalók terén.
Itt meg mivel hülye a rendszer, és a szervert ha 32/48/64 fősnek akarod, akkor annyi slotot nem elég bérelni, ha nézőt is akarod engedni, meg a kommandert is.Illetve ne felejtsük el, hogy még nincs 1 éves sem a játék, de már majdnem 4ezer csalót fogtak meg, csak a pbbans-osok.
BF2 lassan 10 éves, mégis csak 21ezer.
BF3 a legsz@rabbul áll. -
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
nekem jobb let, már akár testcseleket is csinálhatok pl. kiugrok fedezékből lövök és vissza, és fedezékben nem sebeznek hihetetlen
sikerült végre ami BF3-ban sokszor, hogy egy tár nem egy ember, nem is 2 hanem akár3
de most meg ezt kell megszokni
, de ezt azért könnyebb lesz
bombibmw: nagyon sokszor leírtuk, hogy a játék kívánja a 100+ FPS-t, de látom senki nem hiszi, csak ha megtapasztalja -
-
Olympos
aktív tag
bakker...nehogy már a játékosnak kelljen bizonygatnia egy 12/0 statot!
néha a töködet vakargatva megcsinálod, néha meg mindig kilő valami idióta active radarral a pálya másik végéről.
ő most megcsinálta, semmi extra nincs benne.
a csaló programok meg nem arra vannak, hogy a repcsivel auto-headshotot osztogass, így repülőnél nem is értem, hogy minek tárgyaljátok túl: tuti nem csalt.én megértem mindkét oldalt:
- egy jó adminnak nagy nyűg, hogy becsalogassa a játékosokat a szerverre, aztán pedig ha már bent vannak, akkor fenntartsa a megfelelő szitkozódás és csaló mentes légkőrt.
(nagyon idegesítő, ha minden perceben vki adminért kiált, hogy tegyen a lehetséges csaló ellen. ha vki ilyenkor büntet, az nem csoda; csak 10-ből 9 alkalommal tuti nem csalt senki sem, így 9 embert örökre elveszíthet...meg azok haverjait.)- másrészt a játékost is meg lehet érteni, hogy rossz érzés, ha akkor kap büntit, amikor épp formában van (vagy a többiek bénák). és még elnézést sem kérnek tőle.
szerintem most egy sima "bocsika san01"-el le lehet zárnia vitát.
tudom, hogy adminként ezt nehéz megtenni, nálunk se tenné meg senki se, mert ha megtesszük, akkor bevalljuk, hogy rosszul döntöttünk - és a többi admin mellett sem állunk ki -.
ha vaki ezt nem érti meg, akkor menjen Ranked szerver helyett Offical szerverre: ott nincs kill/kick/ban. -
D.Orion
veterán
-
Winne
nagyúr
VGA-n már nincs tuning. Az a baj, hogy random csinálja, nincs benne rendszer, volt kb 2-3 hét amikor egyáltalán nem csinálta, így meg nehéz statisztikát felállítani.
Most már a grafikát is levettem lowra, simán 200 fps-el játszom, azóta három meccs alatt egyszer fagyott még ki, a korábban említett 50-3-as meccs.
Apropó stabil 200 fps-el jobban adta, a heliket is adta végre rendesen tegnap óta. Ezt azoknak mondom, akik mindig állítják, hogy elég a 60 fps, afelett nincs különbség.. Dehogy nincs!
-
eugabesz
őstag
-
lofagi
addikt
L0f4gi, de benne vagyok a Bf4 játékosok névsorában is. :] Sőt szerintem még a battle riportból is kikereshettél volna.
Amúgy azt hittem,hogy még ül bent mellett valaki, így nyugodtan szálltam ki... kár volt.
-
M@rdel
őstag
A mai nap volt szerencsém meglepni egy enemy-t, oldalról, miközben ő valakire lőt.
Az MG4-ből kb 10-12 lövést engedtem rá, két méterről.
A történet vége bf4-s, megfordult, lelőtt, és 64hp-el elszaladt!
Hagyhatnák a nyomorult dlc-t, és ezzel kezdhetnének valamit.Macro, alap ebben a játékban! Bár senki sem használja!
Minek kellett nekem xornet-t venni! -
Winne
nagyúr
Ma nekem is ez volt. Ahogy írtam, hogy a dx hibán kívül semmi sem szokott lenni, most megjött minden egyszerre. 2 meccs alatt kifagytam 7-8* és egy darabig nem ment vissza és az origin hülyesége volt szerintem, mert mikor azt bezártam és úgy indítottam rá a sok could not join és disconnected from EA online után, akkor elindult...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest