- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxdamage
csendes tag
lesz majd benne cápa is a vízben?!
Shark -
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
Anfänger #40280 üzenetére
Na most lehet én tudom rosszul, de valaki javítson ki ha tévednék. Ha a pb bannol akkor nem tudsz felmenni olyan szerverre ahol fut. De viszont a statot nem fog nullázódni csak egyszerűen nem tudsz csatlakozni sehova sem mert a pb kirak automatikusan. De viszont ha a fairfight bannol akkor a neved mellett lesz egy szép banned felirat és még a stat is lenullázódik. és nem fogsz tudni sehova se menni. És van a 3ik lehetőség amikor statreset és 1nap vagy 1hét játék tiltásban részesül a delikvens. Miután letelt a tiltás, még 2 hétig figyelni fogják, és ha akkor se stimmel akkor jön a végleges bann. de itt van egy leírás is:[link]
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
CptAdamica #39456 üzenetére
az biztos hogy most már Sanghaion is felejtős a kopter. eddig ott lehetett vele boldogulni. de most már az összes tetőn lesz.
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
válasz
FollowTheORI #37592 üzenetére
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
-
Maxdamage
csendes tag
Na ma volt egy jó köröm helivel. Igaz könnyű dolgom volt mert az ellenfél csapatában, sok volt a kemper a tetőn, Mi meg nem igazán hagytuk érvényesülni a másik helit az ellenfélnél. Így hát ezt hoztam össze.
-
Maxdamage
csendes tag
jaja, nagyon kaki a jármű
[link]
-
Maxdamage
csendes tag
Na úgy vagyok vele hogy én is megosztom az egyik meccs eredményét. Hozzá teszem hogy az elején le voltunk maradva, aztán fej fej mellett, és végül győztünk. Íme:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Jelszókezelők
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest