Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Gyula84 #40794 üzenetére
Felbecsülhetetlen úgy küzdeni a pontokért, hogy tudod, szinte tuti kifagysz egy dx errorral. A korábban leírttat még meg tudtam kombózni, miszerint az elején egy komplett csapat/squad ellen már az elején mondtuk Bizarre-al, hogy na itt most mi vesszük fel a szopóálarcot, kimentünk ketten egy-egy tankkal, és megfordítottuk, az ellennek 453 tickettel a vége előtt megint dx error 50-3-as statnál (1-2-ről kezdtem..) 23000 pont felett, majd vissza és a vesztes oldalra kerültem 200 tickettel a vége előtt, mert megint várólista volt és természetesen nem engedett vissza... Íme: [link]
Fosadék lett megint, mint az elején, pedig egy ideje már egészen játszható volt, most meg 300 ticketes szerver fölé nekem nem is érdemes menni, ha nem akarom elveszíteni a maradék hajamat is...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Hyper PLA színes filament (böntatlan tekercsek)
- Xiaomi 4K-s Garis tv
- TP-LINK TL-SG1016D 16 portos gigabites asztali/rackbe szerelhető switch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iWatch Series 2 - Aluminium, 38 mm, szinte karcmentes, új akku -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest