Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! Nálam 2 napja jelentkezett az a probléma hogy jobb egér fire nem lő csak a space hiába szeretném át állítani nem engedi ! valami ötlet ? válaszokat előre is köszönöm !
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
-
kisselandras
senior tag
Üdvözlök mindenkit! az én kicsi bajomra tudtok segíteni?
Space lő egér helyett hiába szeretném át állítani nem engedi !
Válaszokat előre is köszönöm!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz kisselandras #87629 üzenetére
Szia! sajnos ase segíttet ha tankba megyek semmi baja egérrel lő de ha kiszállok akkor a space lő csak hiába töröltem ase segíttet
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! kérdéssel fordulnék hozzátok!
Bf4 ben mi az a monitor beállítási mód ami megfelelő lenne? 30mhz nincs ! videó karim nividia 630 gt
Egyszerűen hirtelen megugrik előre késik a kép vagy ilyesmi nem szaggat !Válaszokat előre is köszönöm!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítéseget nagyon jók lettek a beállítások!nem akad nem késik most már a kép
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Na ez komoly 1 halál 244 ölés ilyenkor az admin hol a picsbe van? és ne mondja nekem senki hogy milyen jó játékos
Nosa de azért ese rossz arány ! apropó itt az admin a macrósókat dobáljaPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
válasz Bjørgersson #95358 üzenetére
Nem feltétlen ! tőlem ase érdekel ha ki is veri menet közben de tegye a dolgát ha már admin nem gondolod?
-
kisselandras
senior tag
válasz Aventador91 #95410 üzenetére
Miért te mivel tolod ?
-
-
kisselandras
senior tag
Dobjatok rá reportott ! 8 dobtunk már rá játék közben helivel volt egyedül azt hozzá teszem ! stingerrel nyomtuk neki plusz ott volt a mi helink de semmi hatás folyamat szedte le az embert ! Admin semmit nem csinált
[Emberke nyúlvány ]Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
válasz mackosajt #98480 üzenetére
[pls itt]
Máma voltunk fent magyarok szó szerint mind léptünk le fele !
Állandó jelleggel basserape ! bent a bázison valaki folyamat lőtt minket kerestük de nem találtuk mondom bent a bázisonPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz sunny84 #98487 üzenetére
ott írja driver gond!
[ez kell neki]Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok! Gyors kérdések
Volt már valaki hasonló cipőben hogy 3 emberke szellem járásban volt a játékban? csak a fegyver látszott semmi más na meg mikor olyan mikor síelni kezd térdelő módban
Másik Magyar szerverek ennyire halottak? vagy csak én vagyok rossz helyen ? vagy vannak még magyar szerverek?
[ez megvan]
[s ez]Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
Hát sejtettem valamit hogy csalók mert újra inditótam akkor a játékot de ugyan az szellem járás
másik 2 magyar szervert találtam mint jeleztem isPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz FollowTheORI #98532 üzenetére
Jah de érdekes azért vannak online szervereken játékosok csak magyar halott valamit magyarban csináltak
[ Szerkesztve ]
-
kisselandras
senior tag
Fiúk akinek meg van jöhet! hatalmas partik mennek [itt]
magyarok is vannak páranPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
kisselandras
senior tag
válasz Enigma1945 #98587 üzenetére
Sajna nálam is ez a helyzet !néha mintha át menne rajtuk a golyó sose akarnak meg halni
-
kisselandras
senior tag
Valaki magyarázza már el nekem hogy egy vadászgép hogy tudd olyan jól menni hirtelen lelasit s szét bombáz minket 😂 olyan mintha xboxolna a köcsögje de sebaj ki szedtük a magyarokkal igaz 4 szer le szedet minket
-
kisselandras
senior tag
válasz Enigma1945 #98604 üzenetére
Hú de gyors mint gyalog kakukk
-
kisselandras
senior tag
-
kisselandras
senior tag
Azért van némi [különbbség] macró
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest