Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Amikor letelt az 1 hét, ismét írtam nekik. Megint kértek egy hetet a kínai újév miatt... 4 hetet várattak, pénzt nem voltak hajlandóak visszaadni. Aztán amikor már elküldtem volna őket a bánatba, a 17track.net-en hirtelen mozgás látszott, és másnap meg is jött a csomag...
Ez egy vicc. Kíváncsi leszek, hogy az elunt várakozás miatt újrarendelt darab mikor fog beesni. Az is lassabban érkezik a kelleténél.
-
jeni
félisten
A 17TARCK OLDALT figyeltem idáig is és ott is az van,hogy a Szállítás alatt ikonnál 1 érték van és a feladási idő van megadva és szállítás alatt van az adott ország felé. A kérdés az,hogy hol akadt el a csomag?
Mert a határidő az márc.10 reggel 5.10 perc. Persze ahogy írtad nem feltétlen a megérkezési idővel azonos.
A többi ikonok mellett mindegyik 0 érték van. (Átvétel,Kézbesítetlen,Kézbesítve,Figyelmeztetés,Lejárt)
A táblázatban a legutolsó könyvelt idő az a január 25 és Kína.
Elvileg jan.23-án feladták. jan.25-én elhagyta volna Kínát?Mi az az idő amikor azt mondom magamnak,hogy köszönöm már nem várok tovább és megy a Refund-ra a kattintás? Van erre valami általánosan elfogadott szabály?
-
A gyanúd nem biztos hogy helyes. Azt azért tudd, hogy a Magyar Posta nyomkövetése finoman szólva is nem pontos. Ezért nem is igazán hagyatkozunk rá.
Van amit a kézbesítés után könyvelnek le az általad is olvasható szöveg után, addig eltelhet akár 2-3 hét is.
Azt javaslom hogy vagy a trackitonline.org vagy a 17track.net oldalon nézd.
A várható szállítás végső napja, meg nem azonos egy vállalt szállíási idő garanciával. A megérkezése Magyarországra és neked történő kézbesítése közt akár 7-10 nap is lehet. -
jeni
félisten
Szia!
Rendeltem egy Switch HDMi adaptert. Még nem érkezett meg Magyarországra.A szállítás alapján márc.10-én jár le az idő.
A ragszáma követése alapján feladva van. A magyar Posta oldalán is látható,hogy fel van adva de még nem érkezett meg ide.
Az Order Totals mezőben még nem jelent meg a Repair&Refund sárga mező. Ez csak akkor jelenik meg ha letelik a szállítási idő?
Ott még a Ordar Totals mezőben a Download Inovice van meg.
A Procuct információs mezőben ott van a jelzett Repair&Refund sárga ikon. 2 hete írtam nekik,azt írták vissza várjak türelemmel és kövessem a szállítási ragszámot. Az alapján csak az van megadva,hogy feladták a csomagot. Nagy a sanda gyanúm ,hogy a csomag már nem fog megérkezni időben vagy sehogy sem!
Március 11-én megnézzem ismét,és ha addig is semmi sem történik akkor elég a Repair&Refundra kattintanom és onnan automatikusan vissza utalják a pénzt feltéve ha a Order Totals ott lesz a sárga ikon. Annak az idő letelte után kötelezően ott kell lennie vagy sem? -
Predator2
addikt
Helló
2018 Január 3-án rendeltem egy BT hangfalat Banggoodról, és sajnos mindmáig nem érkezett meg.
Február 22-én írtam nekik egy érdeklődő levelet, amiben kértem őket, hogy nézzenek utána merre jár a csomagom. Akkor ezt a választ kaptam:Dear Gabor,
Thank you for placing an order on Banggood. We appreciate your patience in waiting for the delivery of your order 41953821.
The expected shipping time to your country is 7-35 business days and it varies based on each carrier.
Due to some exceptional circumstances beyond Banggood's control (i.e. delays caused by slower customs procedures, import restrictions, strikes or natural disasters).
All orders are guaranteed to be delivered within 60/90 days from the date in which the order is shipped. Banggood will arrange a refund or reshipment if your order is not delivered on time.
We suggest you wait for some 11 days more since your parcel is already in transit.
For more information on this situation, please refer to the following article of our Help Center:
https://www.banggood.com/Search_hl70_at321Best regards,
Crystal
Szerintem már nem érkezik meg, mindenem megjött ezt leszámítva. Viszont annyira jó árban volt ez a termék, hogy inkább azt szeretném megkapni, mintsem a pénzem visszaszerezni. Most már jogosan csaphatok az asztalra szerintetek egy újraküldést kérve, vagy várjak még?
THX
THX
-
Nem nagyon részletezném úgy összességében 15000 Ft kárral zárult egy 1,5 éves ciklusban a vásárlás náluk.
Amire nincs fizetve biztosítás annak a vételárára keresztet lehet vetni. Hiába veszem meg EU-ban, nem ott intézik a reklamációt. A Gearbest topikban lehet olvasni a problémákat -
válasz
Watcher45
üzenetére
Én a kínai árakat hasonlítottam össze.
Azt nem tudom hogy ez mi: G-W-5.
A GB-n akkor 16607,40 Ft lenne szállítással és biztosítással, a BG-n több, (19323 Ft) a 3000 Ft-os postai vámeljárási díjjal.
Én akkor sem venném meg onnan, mert van 50% esélyem, hogy csak 12853 Ft lesz és a többi GB hiba sem kerül elő..
De ha ott olcsóbb akkor vegye meg ott, ennyi. -
Ezt kérdezted: Ha Kínából jön a megrendelt termék, de a Belga postán keresztül
Nem azt hogy Belgiumból jön.
Kínából jöhet kínai, maláj, török, svéd, holland, német, osztrák, észt, belga, szingapúri postával is és végig az adott ország nemzetközi postai nyomkövetési száma van a küldeményen.Ne legyél naiv. Átengedték.
-
Tisztázzuk már egyértelműen: a konkrét indulási hely határozza meg hogy EU-n belüli küldemény vagy un. harmadik országból érkező.
Az hogy EU-os országok postáinak vannak Kínában felvevő helyeik, az még nem teszi Kínát EU tagállammá.
Onnan tudják, hogy bekérik tőled a vásárlási igazolásokat, mivel minden, akár 0,5 $-os értékű tétel EU-n kívülről vámeljárás után kerül be a vámjogi szabadforgalomba az országba, az értékhatár alattiak egyszerűsített eljárással, míg a feletti értékűekhez be kell nyújtani a vásárlási igazolásokat.Bővebben az Összefoglaló, 7. Vámügyintézésről néhány gondolat résznél.
-
KZP
őstag
Sziasztok!
Ha Kínából jön a megrendelt termék, de a Belga postán keresztül (a tracking szerint oda érkezett ma meg), akkor is megvámolják majd itthon? (20000 Ft az értéke.)
Honnan tudják egyébként idehaza, hogy milyen értékű a rendelt áru?
-
choco01
addikt
Érkezett egy termék ami kissé sérülten jött(egy esp32 sérült lábakkal), és a Bangood felajánlotta hogy küld nekem egy újat.. feltehetően nem fognak ezzel átverni, ugye? Kérdeztem hogy PDM-el küldik-e mint eredetileg.. még nem válaszoltak.
-
zeon.hu
nagyúr
V/ kolléga itt írt róla.
-
üszök
őstag
Sziasztok.
Az EMS Express Mail Service mit takar? Ki szállítja? Gondolom tuti áfa fizetős. -
destdfire30
csendes tag
Ooh köszönöm szépen megtaláltam

-
válasz
destdfire30
üzenetére
-
JóGéza
aktív tag
válasz
destdfire30
üzenetére
A teljes verzióban. Mobil nézetben nem látható.
-
destdfire30
csendes tag
És hol van az összrfoglaló?
-
válasz
destdfire30
üzenetére
Összefoglaló, 5. Banggood-on újraküldés, visszatérítés, javítás-csere kérése és a 3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben.
-
destdfire30
csendes tag
Hellósztok!
Szeretném megkérdezni, hogy Banggodon hogyan lehet reklamálni ha nem érkezett meg egy csomag? -
Predator2
addikt
Helló
Csak nálam van gond, vagy nektek sincs már a megrendelt termék alatt a reklamációs rész?
Nem érkezett meg egy termék, és jelezni szeretném. -
choco01
addikt
Melyik megy most a leggyorsabban?
B2C Europe Ft265
5-7 business daysUk Standard International Shipping Ft291
5-7 business daysNL Post Tracked Ft293
5-10 business daysVagy mindegy?
-
törölt tag
Sziasztok a Banggoodrol szeretnek rendelni blitzwolf type c kabelt de meg soha nem vasaroltam onnet (sem ebayrol sem amazonrol). A kerdesem az lenne, hogy szimplan regisztralok es mehet minden, vagy vannak helyzetek amire a rendelesnel figyelnem kell? Valaszokat elore is koszonom!

-
-igu-
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
a levélre kell válaszolnod
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítség kéne
Reklamáltam a BG-n, de sehol nem találom az általam elküldött levelet.
Jött rá egy automata válasz,tehát megkapták.
Ma írtak, és kértek még valami adatot, de nem tudom erre hol válaszoljak?
Simán a gmail-ban a válasz lehetőségnél?
A BG oldalán nem találom sem a levelemet, sem ahol az övékre lehetne válaszolnilSegítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Leírná valaki érthetően, mi ez a mizéria a priority air mail körül?
Másfél hete rendeltem dolgokat így, mindegyikhez holland postás tr-t kaptam de sehol nem követhetőek még.
Vagy csak annyi a nyitja hogy kínai barátaink még ünnepelnek? -
-
tonyrulez
őstag
válasz
hattrickuser
üzenetére
Nemnem, a backorder csak annyit jelent hogy nincs nekik raktáron, berendelték maguknak, majd ezután szállítják neked.
-
hattrickuser
aktív tag
Egy kis segítség kellene. Előre is köszönöm!
Rendeltem 4.-én Priority Air Mail-el egy Bluetooth hangszórót. Feladásra 5-9 napot írt. Sajnos még nem adták fel. Belépve a rendelések fülre ezt látom:
Én ezt úgy értelmezem, hogy értesítés nélkül visszamondták a megrendelésemet, és majd valamikor visszautalják a pénzemet.
Van ilyen esetben teendőm, vagy a full refund automatikusan meg fog történni? -
Breaker
tag
Most rendeltem 4 darabot ebből.
PDM-el jön majd, meglátjuk mennyit sikerül faragni a szállítási időből.
-
choco01
addikt
Hali.
Megjött egy ilyen drón akksi szett.
És a USB töltő adapter el van törve.
Érdemes ezt jelenteni nekik? Egyáltalán hol kell, emailben vagy van erre valami felület a weblapon, mert a rendelés lapján nem találtam ilyesmit mint mondjuk ebayen..

-
maestro87
őstag
Nem csak én tudom így, BG is ezt ajánlotta 1-2 hónapja. Magyar tapasztalatról mondjuk idáig kb. csak kettőről tudok (kevesebben rendelnek már BG-ról
) ahol az illetőnek nem kellett semmit ráfizetnie (okostelefon rendelés) Priority Direct Mail-t választva, viszont interneten azért találni jó pár pozitív tapasztalatot a PDM-ről. Google a barátod. 
Amúgy decemberben is szünetelt az European Direct Mail valami logisztikai hiba miatt, lehet hogy most is ez van a háttérben... -
maestro87
őstag
-
atyca
senior tag
A Livolo termékekre már nem működik a trükk,vagy csak én vagyok béna?
Találtam az Alin is a cuccaikból,de onnan sem engedi a rendelést.
Valami új okosság esetleg,hogy ne a húzós magyar árakat kelljen kicsengetni? -
Terentius
őstag
Sziasztok! Rendelnék egy telefont, van tréfamentes posta itt is ésszerű áron?
-
megema
őstag
A hétvégén újrarendeltem, és jeleztem, hogy inkább refund-ot szeretnék az előző rendelésre, ami továbbra sem jött meg. Erre kinyögik, hogy várjak még egy hetet, mert hogy szóltak a szállítóknak, hogy kezdjék el keresni. Most... Nem a 2.5 hét alatt, amióta várok. December 4-ei rendelés.
Kérdéses, hogy ezek után rendelek-e valamit tőlük.
-
bul07
nagyúr
Van ám kattintós játék is [link]
Képeken kattintani és gyűjteni a Red Packets-et, és 20Red Packets egy pörgetés a rouleten -
Beni2360
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
Kérdésünkre elárulták, - eddig sem volt titok, hogy leállnak a szállítások.
Senki nem írta, hogy megszűnt az EU Express és a European Direct Mail szállítás, hanem, hogy nem kívánság műsor.
Most is lehet rendelni és a szállítási opciók is el érhetők. Tehát nem szünetel a lehetőség-vásárlás. ( csupán a kínai újév miatt több másikkal együtt ideiglenesen szünetel). A kettő, amit írtak köszönő viszonyban sincs egymással.
De ezt nem érdemes ragozni tovább. -
jozsi252
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
A színtiszta tényeket a rendeljkinait blog adta meg a kérdésemre tegnap.
"Kérdésünkre elárulták, hogy nem szűnt meg az áfamentes European Direct Mail szállítás, csupán a kínai újév miatt több másikkal együtt ideiglenesen szünetel."
Szóval ezért nem tudjátok elérni ti sem az áfa mentes szállítást BG-n!
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Akkor is rossz.
Példa mondjuk ez. Nubia M2
Kártyával fizetve, bank vált.
US$ 169.99 = 43439.26 Forint
£ 126.48 = 45212.15 Forint
Nincs váltás mert forint a BG-n = 44585 Ft -
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Elnézést
Az elsőt hibásan írtam, a 25,6 $ lenne , nem 22,6.
Nem véletlenül írtam $ összegeket.
Ha forintra állítva vásárolsz többet költesz, mint amikor a $-t a bankod váltja.
De ezek forintban 6541 Ft és 11243 Ft, Visa kártya esetén. -
válasz
nagysandor79
üzenetére
22,6 $ vagy 44 $, de ennél ezt külön kell kérni és lehet 3000 Ft eljárási költség
-
nagysandor79
aktív tag
hello.
segítségeteket kérem.
rendelni szeretnék pár bicajos cuccot ,/eddig nem mertem külföldről rendelni. féltem hogy hibás lesz az árú. de most csak neki vágok/
km óra. lámpa. szerszám. stb. mire kell oda figyelni?
mennyi most az az ár amire semmi plusz költség nem fog itthon tevődni. -
sonar
addikt
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
No meg a többség Home office-ból, azért tudják lefedni a teljes világot.
Mondjuk múltkor egy kinaival próbálkoztam a Gearbesten beszélni, eléggé basic angolra kellett visszamennem. Ő tuti, hogy google translate-tel nyomta... kb 45 percig tartott egy shipping infó korrigálása. (elirás volt a cimben, csak fizetés után vettem észre a hibát) -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Flashy
veterán
-
jozsi252
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) ahol az illetőnek nem kellett semmit ráfizetnie (okostelefon rendelés) Priority Direct Mail-t választva, viszont interneten azért találni jó pár pozitív tapasztalatot a PDM-ről. Google a barátod.