Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
sziasztok! megkérdezem itt is, hátha lesz ötlet:
hétvégi pointsmall-ban vettem 2 dolgot, digoo órát és hangszórót. egyiket feladták, másiknál contact customer felirat volt, de semmire sem voltak eddig kíváncsiak. rákérdeztem, hogy mi ez a contact customer. A digoo óránál ez volt. a hangszórót azt feladták. Jött válasz, de nem értem:
Thank you for shopping on Banggood.For your order 53454435, as the Spike order could only placed one order. The order 53454373 is shipped out .
Would you like we cancel your order and refund you ?
Best regards,
A 35 végű az óra, a 73 végű a hangszóró. Meg tudná valaki fejteni a tartalmát? 1-1 darabot fizettem ki...
Köszönöm! -
válasz
RedCactus
üzenetére
Pontosan.
Azért hogy látszólag ne fizessen Áfá-t aki 22 € felett vásárol, kitalálták ezt az EDM nevű szállítást, írtak hozzá 7-15 nap szállítási időt. Viszont az EU vámosok nem teljesen hülyék, így nem tudják tartani az elmékleti szállítási időt a sumákolás miatt.
Működik a 7-15 napos szállítás is más néven, csak épp nem lehet megúszni az áfá-t és az eljárási költséget. -
RedCactus
őstag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Nekem is most írták, hogy sajnos a vámkezelés során megsérült a címke, ezért késni fog 6 napot a csomagom. Valami sumákolást érzek...
-
oroszlan12
tag
Válaszolt a Support.A vánkezelés miatt késik a cucc 6 napot.Na,h mihez képest 6 napot azt nem írták!😉
-
válasz
korikmate
üzenetére
Dispute lenne. De ha van valami határidő a folyamatban a Payípal megkeresésére azt fogják megadni hogy azt a vevő lekéste, akkor nem biztos hogy a vevő javára születik döntés. Vagy neki kedveznek, küldje vissza és kap másikat.
De itt is van olyan elv, hogy elégedett felhasználó a jó felhasználó és döntenek máshogy. Bármi lehet. -
hentes555
senior tag
Sziasztok
BG-n van ez a 0.1$ new customer akció, ezek limitált darabos akciók vagy hogy van? Ha nem limitált, akkor lehet csinálok egy reget barátnőm kártyájával

-
korikmate
tag
válasz
belakiraly
üzenetére
Paypal case-t kell nyitni.
-
belakiraly
tag
Üdv!
Jött egy drónom (100$) kb két hete, ami out of the box nem működött megfelelően. Ezt az érkezés napján jeleztem a bangoodnak. Visszaírtak másnap, hogy kell nekik videó róla. Pont elmentem nyaralni, de ahogy hazaértem, összeszenvedtem nekik egyet.
Elküldtem a videót, erre közlik, hogy túlléptem a megkereséssel a garanciális időablakot. Küldtem egy screenshotot nekik az első megkeresésről, ami a megérkezés napja volt. Ezt elfogadták.
Ezek után azt mondták, hogy se replacement, se refund, se semmi. Van mit ilyenkor tenni, vagy hagyjam a tevébe az egész bandát? -
válasz
oroszlan12
üzenetére
Ahogy Vegyszer is írta türelem, várj még.
Ha rákeresel itt a topikban többen írták az abban az időszakba EDM-el vásároltak a BG értesítése szerint vámolási probléma miatt késnek. Így az eredetileg ehhez a szállítási módhoz írt várható szállítás 7-15 nap nem érvényes.
Pár napon belül lesz mozgás.
Ha a terméknél ott a Repair & Refund & Resending gomb ott kell kérni a pénzt vissza. A support nem tud mit kezdeni azzal amit írtál nekik. Legfeljebb azt írnák várjál még.
A PayPal alapszabálya az ha van a webshopnak vásárlói védelme, akkor azt kell elsőként igénybe venni és ha ott nem születik elfogadható megoldás akkor fordulni hozzájuk. -
vegyszer
addikt
válasz
oroszlan12
üzenetére
Nem telt le a 60 nap. Várni kell.
Azért is, mert ha a PayPal is erre utasít, akkor ha jól tudom nem lehet ugyanabban az ügyben új vitát nyitni, ha Pl sérülten érkezik...Az enyém 07.09-08-15 között jött, és 9-én kezdett csak mocorogni... De rendben megérkezett.
-
oroszlan12
tag
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.07.12-én rendeltem 100 dollár értékben,semmi változás azóta a Gls-nél,Belgium.Írtam a supportra,ha ezen a héten nem kapom meg az árut kérem vissza a vételárat,persze azóta nem válaszolnak.Amennyiben Paypallnál indítok egy refoundot az járható út?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
h1ght3chzor
őstag
Köszi, de sajnos nekik nem lesz, és kinn Szingapúrban is voltam benn MI Store-ban, még kiállítva sem volt nekik sem, úgy tűnik csak netről lehet rendelni ilyet akkor...

Illetve ha Gearbest-ről rendelem, ahol elvileg benne van a VÁM, meg minden, akkor úgy olcsóbb. ~1900 dollár.
-
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Már elég nagy a kedvezmény, 1999.99 $-ról 1582.99 $ viszont van pont beváltási lehetőség: 1582 Banggood points és csak ez a szállítási mód van: EMS Express Mail Service, ami normál vámeljárással tudja az országba behozni.
Két lehetőség: máshol megnézni és a 25-én nyíló Xiaomi üzlet Budapesten. -
h1ght3chzor
őstag
Erre tud valaki kupont? Mikor lenne érdemes megvásárolni, esetleg black friday? VÁM mentesen lehet valahogy ezt küldetni?
-
Ciccuka
veterán
-
Maradjunk a Banggood tapasztalatoknál. Köszönöm.
-
papelado
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Nem vagyok .De látom te még lábadozól jobbulást.Több szálon fut az ügy gls pp bg igyekszem a legjobban
Miylen az idő nálatok kínában?
-
-
papelado
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Neked minek kellett ideirnod ha semmi relevanciád az ügyhöz.
Ezért naponta fogom semmilyen szabály nem tílja ,hogy tapasztalatot osszak meg .Szia! -
zeon.hu
nagyúr
Más se tud értékelést írni?
Kép nem töltődik fel, submit után azt írja, "The product does not exist!" -
zeon.hu
nagyúr
Android Trackitonline, csomagkövető, egyelőre kiadatlan verzió.
-
-
-
válasz
korikmate
üzenetére
A szállítási időt én a megvétel napjától a kézhezvételig számolom, ebbe az időzótartamba, hogy mikor érkezik meg a tranzitorstózágba nem leényeges. Lhet hogy 56 nap múlva kapod meg és így nem releváns, hogy az AliExpresssen vagy a BG-n veted meg.
Az a nem bizutos, hogy rövidebb lesz a szállítási idő, mint egy átlagos BG küldeményé. Itt most nem értem az Áfacsökkentéses szállítási módot, mertt ott a trükközés miatt nöttek az idők. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
korikmate
üzenetére
A múltkori akciós drón 28 nap alatt futott be, tracking nélkül. (Vertem is a fejem a falba, hogy úgy rendeltem. Különösen, mikor tegnap megláttam, hogy rá is volt írva a csomagra, mi van benne...)
Más kérdés, hogy 3 óra eltéréssel rendeltem még egyet, az még nincs itt
-
korikmate
tag
Azért ilyenkor még elszomorítóbb a Bangoodos szállítási idő kérdése: 12.-én rendelt, 14-én postára adott 4 dollár értékű csomagom ma: Your shipment has been delivered to the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days.
Aliexpress, belga posta...
-
azbest
félisten
válasz
Andralin
üzenetére
Amikor a navosokat kérdeztem ők is külön leírták, hogy az adó elengedése nem jelenti azt, hogy a speditőr ne számíthatná fel a díjat.
Szerintem ott lehet a dolog nyitja, hogy milyen határozat/pecsét kerül oda. Ha adómentesként lökik át (mintha 22 alatti lenne), akkor nem kell lepapírmunkázni, hogy kiszámolják majd elengedik, mert elenggedéskor el kell könyvelni mint elengedett bevételt. A posta esetén gondolom nem akarják extra adminisztrációval szivatni magukat a vámosok.
A dhl viszont lehet, hogy ragaszkodik a törvényes jussához és megköveteli, hogy a megfelelő módon papírozzák le a vámosok, s úgy már a 22 euro felettiekért elkérhetik a speditőri díjat, akkor is ha elengedték az adót. De ez csak a saját gondolatmenetem, amilyen dhl-es papírokat feltettek ide, senki sem érti néha, hogy jön ki a végösszeg
-
válasz
Andralin
üzenetére
Igen, de a Posta magatartása a "hibás", elvégeznek egy munkát és nem kérnek érte pénzt. Lényeg az hogy az eljárást meg kell csinálniuk, az hogy elkérik az érte járó pénzt vagy nem az már csak üzletpolitika kérdése. Mindig számolj ezzel a költséggel és ha nem kérik, akkor jól jártál.
-
Andralin
aktív tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Tetemes? Hát az ingyeneshez képest mondjuk biztosan az. Kb. 12 euró a DHL-es szállítás, ez mellett akkor még 24 EUR-t elétheti a árucikkek értéke. Én általában filléres elektronikai alkatrészeket szoktam rendelgetni és néha nagyon sürgősen kell, megéri a DHL-t kifizetni.
Elég érthetetlen volt azt írnia a kollegának, hogy ilyen nem nagyon fordulhat elő, mikor a BG-n tízezerszám vannak 24 euró alatti értékű cikkek, nem mindenki mobiltelefonokat rendel kizárólag onnan. Na mindegy, lényeg, hogy most már érthető mit is akart írni.
-
válasz
Andralin
üzenetére
Mivel ez vámeljárás keretében történik kérhetik a költséget a nettó 5990 Ft-ot, de náluk máshogy számolnak.
A szolgáltatás ÁFA köteles, azonban az import vámeljárással kapcsolatban felmerülő szolgáltatások ÁFA vonzata a vámigazgatási döntés során meghozott határozatban kerül közlésre, így a szolgáltatást ennek megfelelően ÁFA mentesen számlázzuk.
Voltlt akitől elkérték. -
-
Andralin
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Miért ne fordulhatna elő? A DHL-nél nem lehet hivatkozni erre az új gyakorlatra? Rájuk a törvény nem vonatkozik, csak a Postára?
Nem nagyon értem a válaszodat...
-
Andralin
aktív tag
Ez a 37,037 €-s limit nekem is újdonság volt.
Az összefoglalóban olvastam, hogy a Magyar Posta ilyen esetben nem számol fel ügyintézési díjat.
Vannak esetleg tapasztalatok a DHL-el? Ha mondjuk 35 EUR értékben rendelek DHL-es szállítással és elengedik az ÁFÁ-t, a DHL-t attól még felszámítja az ügyintézés díját, vagy a postához hasonlóan eltekintenek tőle? Mi a gyakorlat náluk? -
Ispy
nagyúr
Első banggoodos rendelésem tapasztalatai:
DHL expresszel rendeltem egy RC buggy autót, kb. 8 nap alatt érkezett meg. A csomagolásban az EU-s töltő helyett US volt, ezért az átalakítóra fizettek 1500 HUF refundot. Mivel kértem tariff insurancet, ezért az ÁFA összegét szó nélkül visszafizették, a DHL 6k-s összege viszont ilyenkor a vevőt terheli.
Az autó viszont hibás volt, ezért a cserealkatrészek árát szintén visszatérítették, kérdezték, hogy meg tudom-e javíttatni, mondtam, hogy igen 25 USD lesz, mondták jó. A kommunikáció gyors, 1 nap alatt mindig kaptam választ a leveleimre, szóval összeségében megszívtam ezt a rendelést, de jól reagáltak rá.
-
lacentos
tag
válasz
papelado
üzenetére
Közel két hét üzengetés után sikerült némi eredményt elérnem (#7053).
Állandóan az 1500Ft fájdalomdíjat erőltették,már a jótállás is lecsökkent 1 hónapra (szerintük)holott az nem a
10 rugós órára hanem akkumulátorokra vonatkozik.
Írtam nekik,hogy minimum 4500 amit elfogadok kb a fele.Na ennek örültek és magukat jó srácnak beállítva utalták.
A továbbiakban nem hinném,hogy bóvlin kívül rendelek tartós cikket.Buktam egy csomó pénzt és sz@r az óra.

-
RedCactus
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Engem érdekel. Nekem is júli 2.-a óta nem történik semmi a csomagommal. Kétszer írtam nekik, kétszer elhajtottak. Most nem tehetek mást, kivárom a 60 napot. De jó érzés látni, hogy nem egyedül én sz*p*k.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tupacamaru
üzenetére
Oké csak a HK Goldway-ről már halottam az olcsóbb beszerzés tekintetében és 99%-os míg emez 97,6%
Én ott ezt láttam. $344.97 bruttó áron (DHLszáll.-al) -
tupacamaru
veterán
Nekem megnyitja a MI Global Store-t.
-
korikmate
tag
válasz
matyikusz133
üzenetére
A mi8 az vedd aliról, egy hét alatt ért ide és garantaltan áfafizetéstől mentes. Szállításnál a dhl-t kell ehhez választani.
New Original Xiaomi MI 8 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon S845 Octa Core Mobile Phone 3400mAh Dual 12.0MP 20.0MP 6.21" 2248*1080 FHD
http://s.aliexpress.com/zUzeuUrA?fromSns=Copy to Clipboard -
válasz
UberMutant
üzenetére
Elfér. És az ő tapasztalata, amit megoszt velünk.
Én már megértettem, szerintem mindenki más is. Gondolom mindenki tudomásul is vette. -
-
matyikusz133
tag
Köszönöm a gyors választ! Az összefoglalót megnéztem ott nem találtam rá választ, gyorskeresoben nem

Azt tudom hogy valójában a shop kifizetti csak nekem nem kell. Gearbestrol már rendeltem így csak az Mi8 most 380$ a banggoodon aztán ott még nem vásároltam ekkora értékben. Áfával meg már nem érné meg annyira. -
válasz
matyikusz133
üzenetére
Nincs, minek is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha használntad volna a keresőt kaptál volna rá választ. a PDM és EDM rövidítésű szállítási módok.Mivel 2 naponta megkérdezi valaki tényleg kell ezt itt is írnunk?
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!De csak látszólag nincs Áfa és vám, az ki van fizetve a vételárba, mert amikor az EU-ba bekerül a valami termék dolog, akkor valakinek fizetnie kell, ha ez nem történne meg akkor csempészés büntetőjogi esete forogna fent.
-
matyikusz133
tag
Sziasztok! Banggoodon van olyan szállítási mód ami áfamentes? Mint gearbesten az Eu Express.
-
válasz
vegyszer
üzenetére
Maradjunk annyiban hogy 2017-ig nem alkalmazták, pedig 2007 óta van rá lehetőség.
Javaslatom még mindig a kérelem, mert ha véletlenül még sem tudják ezt a szabályt alkalmazani, elég bonyolult vissza szerezni a 3238 Ft Áfá-t és a 3500 Ft vámeljárási költséget. Téves megállapítás esetén az utóbbi nem jár vissza, mivel a vámeljárást megcsinálták.
1 dokumentummal több amit csatolsz az e-mailhez, nem hiszem hogy probléma lemásolni a szöveget, behelyettesíteni azt a két adatot és csatolni. -
vegyszer
addikt
Nekem egyszer volt olyan, hogy két szinte egyforma rootert vettem (Xiaomi 3G és 3C) egyszerre, de direkt külön kértem őket. Az olcsóbb akadt fent, a drágább jött át, és mikor elküldtem a 29$-os számlát, valóban nem jött fizetési utasítás vele. Bár rá volt pecsételve, hogy vám köteles, át volt húzva. Ingyen jött...
Lehet meg sem említettem nekik ezt a 10€-s mókát, hogy eresszék el... Tudták maguktól. -
luciferk
senior tag
Kiváncsi vagyok mennyi idő alatt kapom meg a 10e forint értékű cuccomat.
A topikgazda (V/) szerint 99% vámmentesen jön a csomag a PDM-el (olcsóbb és gyorsabb mint az EDM ), de ha eseleg mégis megfogják, akkor is valószinű, hogy nem kell vámot/áfát fizetni mivel kb 12e forintig nincs vámolás ezt is a topikgazda (V/) írta akinek a segítő infóját komolyan lehet lehet venni, igazi profi topikgazda, köszönjük a segítségét
Rendelés dátuma: 2018-08-12 18:23:35. (PDM)
Állapot: A tranzitban
Priority Direct Mail (szállítás 6-14 munkanap)
Magyarország
A postai szolgáltató által elfogadott tétel
Augusztus 16, 2018 11:46
Hollandia
A tétel előzetes tájékoztatása
Augusztus 15, 2018 08:53 -
-
válasz
papelado
üzenetére
Persze, de itt olvasok olyanokat is akiknél elnézést kértek és adtak valami kárpótlás félét.
Én a kapcsolarótfelvételi űrlapot használom, nekem mindig sikerült negegyezni velük.Egyébként megitt is és az összes webshop esetén a ki- és bevámolás, a szállító cég késedelme, a cunami, a földrengés mind olyan ok amiért nem vállalnak szállítási garanciát. Ezek az idők befolyásolják a várhatónak írt szállítási időket, ezen nem igazán érdemes agyalni.
These estimates are based on normal circumstances and are not a guarantee of delivery times. We are not responsible for the failures or delays in delivery resulting from any force majeure event, such as natural disaster, bad weather, war, and any other event beyond our direct control, such as public holidays and customs issues.
Az alap az lenne hogy garantálják hogy 60 nap alatt megkapod, ha nem akkor visszaadják a pénzed.
All items being sold at Banggood are guaranteed to be delivered to buyers within 60 days.. You can get a full refund if you have not received your item(s) beyond this time.
Persze itt is van kivétel:
Full refunds are not available under the following circumstances
1.Delays caused by the buyer providing incorrect or incomplete delivery information; 2 Delays in delivery caused by any force majeure incidents, such as natural disasters, bad weather, and war; 3.Any un-insured order that is lost or stolen; 4.Delays in delivery caused by any other beyond Banggood’s control, such as public holidays and Customs issues.A fentieket figyelembe véve vagy vásárolunk tőlük, vagy nem vásárolunk.
-
-
vegyszer
addikt
Nekem "csak" az a bajom, hogy nem erre számítottam/nem ezzel számoltam.
Mire a motyó megjött, vége a nyári leállásnak, és bizony itt és most szerettem volna vala használni.
Majd jövőre...
A lényeg, hogy ha lassan is, de megérkezett.Pont úgy vagyok a kínai rendeléssel, mint egyszeri lány a diszkó után:
-Most akkor vajon megjön, vagy sem? -
luciferk
senior tag
2018.07.12 EDM rendelés megérkezett.

2018.08.15 15:45
Alsónémedi, The parcel was handed over to the consignee
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Robotporszívók
- Microsoft Rewards
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Fűnyíró topik
- Jövedelem
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért hogy látszólag ne fizessen Áfá-t aki 22 € felett vásárol, kitalálták ezt az EDM nevű szállítást, írtak hozzá 7-15 nap szállítási időt. Viszont az EU vámosok nem teljesen hülyék, így nem tudják tartani az elmékleti szállítási időt a sumákolás miatt.