Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ha valaki ilyenbe nem lépet még be és megtenné hogy megpróbálja, és beírja ide hogy sikerült e
Azt jó lenne
Nem tudom hogy miért írja hogy Group Failed(Event Over) -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Indítottam snatch-et
Óra
International Version AMAZFITTelefon
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch GlobalBorotva
Soocas SO WHITE ED1 MiniLámpáshoz nem lehet már csatlakozni és indítani se lehet, fentebb linkeltekhez próbáltam csatlakozni de nem engedi
BlitzWolf® BW-LT17
Nekem ezt dobja[kép] -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Meg egy telefonost is indítottam, hátha alapon, pontot el kell szórni

Szerk
hát pedig ez a link
https://banggood.app.link/J3R60w4lwZ -
bul07
nagyúr
Van ám kattintós játék is [link]
Képeken kattintani és gyűjteni a Red Packets-et, és 20Red Packets egy pörgetés a rouleten -
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Van bármiféle mód 2évnél régebbi rendeléseim megnézésére?
-
bul07
nagyúr
Rájött már valaki hogy lehet sok puzzle darabot összeszedni
Nekem jó ha napi 4-5 összejön, most járok 22-nél
Ki lehet nyitni a 20-as zoknit vagy várjak vele
-
bul07
nagyúr
Esetleg valaki összeszedné hogy mely lapokat kell megnyitni a puzzle darabok miatt
Itt a kirakósÉn most mindenfajta megosztással megnyitással 7db szedtem össze de van aki már 13 jár
Ha jól számoltam napi min 16 meg kell leni hogy meglegyen a 225 db dec 18-ra
-
bul07
nagyúr
válasz
FingR86
üzenetére
Na igen nálunk is ilyen akkorát kiált hogy a kert végébe hallani
Bár vannak gondok mert van hogy más cucca hozzám kerül mert automatikusan hozzánk dobja a "szemetes zsákos" csomagokatMost ősszel érett be a nagyobb adag csemege szőlőnk és le is lett kenyerezve pár kiló szőlővel
Pár éve kezdtünk szőlőt ültetni van 1-tő Szőlőskertek Királynője, meg , 2-tő Attila , meg van még kettő fajta de nem tudom a nevüket ezek még nem igazán teremnek
Úgy van összeválogatva hogy felváltva érjenek meg
3-tő szőlőn idén is volt vagy 100-120Kg szőlő, így jutott minden is merősnek, családtagnak, munkatársnak -
bul07
nagyúr
Megjött már valakinek a WT3110A három lábú állvány?
Most már azért erősen kételkedek benne hogy megfog jönni
2017-08-14 adták fel
Alkalmazásba ez az utolsó infó -
bul07
nagyúr
Nekem még a aug 14-én rendelt WT3110A Tripod sehol nincs, de az aug 22-én rendelt oldalvágó egyet fizet kettőt kap akcióba meg jött, 2.22$ simán megért két darab
Amúgy most akciós 2.13 egy darab [link]Mondjuk annyira már nem is érdekkel a Tripod, bánom hogy arra nyomtam el a kuponomat
-
bul07
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Aug 14 rendelt nevezetes kamera állvány van soron, gondolom ezt még senki nem kapta meg
De még bőven időbe van majd hó végén kezdek el izgulni
-
bul07
nagyúr
Te válaszoltál az én hozzászólásomra először ott is nem nyomon követett küldeményről írtam (és nem is neked szántam azt ha jól látom)
Sokfajta nyomon követés nem teljesen követhető ideig óráig más országig határig esetleg, GB is kér pénzt olyan nyomon követésért ami valóságban nem teljesen nyomon követhető van ilyen
-
bul07
nagyúr
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Nem korai még?
Ha nincs nyomon követés a 35-45 nap is normálisSajnos már az , ezelőtt pár évvel ha nem jött meg valami 33napra akkor refund, sajnos mostanra a 40-50napos szállítás is normális
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Nem tudom hogy mennyisége több vagy kevesebb viszont sehol nem írja a kötési időt és ezekből aztán van 5-10perces meg köztes idők de van 24órás is
Banggood-ros ragasztónál
4. The separate parts will be fixed in 5 to 10 minutes under normal temperature
5. The service strength can be reached in 30 minutes2$ kuponhoz jó lehet még amit már pár napja linkeltem üveg biztosíték készlet is
100Pcs 5x20mm 0.2A-20A -
bul07
nagyúr
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ha vettél biztonsági kamerát akkor szinte kötelező hozzá egy 3m kábel is saját gyártmányú persze(ehhez még nem de már többhöz a 3m adják)
Digoo DG-BB-13MW 9.99ft 3m Long Micro USB Durable Charging Power Cable Line for IP Camera Device US$0.99 [link]
Ezt ám lehet még pontozni is így 0.83-ra ki lehet hozni -
bul07
nagyúr
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Ha már jó ár
Digoo DG-M1Q 960P 2.8mm Wireless Mini WIFI Night Vision Smart Home Security IP Camera Onvif Monitor US$8.88
Ennyi még sose volt tavasszal egyszer volt azt hiszem 13$, ennyit nagyon megér, nekem van már egy, nagyon gondolkodok még egy vételén
Igaz van néha gondja eldobja a wifit ritkán, kicsit zajos is (valami gerjeszti) de arra tökéletes hogyha az ember nincs otthon hazanézzen hogy mi a helyzet, riasztó funkciója is jó
Éjszakai képe még lehet jobb mint a nappali
Ne feledjétek ma sok kupon lejár a 6/3 és 2/1 kuponok is
2/1 kuponhoz ajánlás
Két komponensű ragasztó[link]Vizes ballon [link], hármat kell tenni a kosárba és akkor az ára lemegy US$2.19 és erre rá a kupon, ez így már jó ár
-
bul07
nagyúr
Én azokat rendeltem amit írtam
Amúgy a 300-as dobozból kapható dologból 99db van még , ha nem napi limit akkor valószínűleg holnapra nem igen marad
6/3 talán ezeket is lehet ajánlani
Raitool™ HT04 Reversible
MantisTek® White Tail USB Doctor
Semi-automatic Hand Micro Drill With 20pcs 0.2-2mm
Needle Nose Pliers DIY Vise Handmade Tools Twisted Wire Clamp(ebből van nekem, elég jó) -
bul07
nagyúr
200-as dobozba mi van?
Mert ha még holnap lehet szerezni kirakóst akkor az még meglesz
Amúgy figyeljetek a 2/1 kuponnal mert lejárati ideje 09 Sep 2017, én holnap el is fogom nyomni valamire
-
bul07
nagyúr
Sóval én eddig ezeket vettem kuponnal
1
DT-831B+ Digital Multimeter[link]
Kupon rá és 3.56$2
30cm 5W 440LM SMD2835 T5 LED Fluorescent Tube Light with Switch Warm/Pure White AC85-265V [link]
Máshol nem kapcsolós verziók vannak(De azért mentem a lapot mert már jártam meg BG-n)BlitzWolf® BW-CB7 2.4A 3.33ft/1m Micro USB[link]
Kupon rá és 3.08$
Esetleg még ez is jó lehet
Üvegcsöves biztosíték 100DB-os
Ez azért is éri meg mert ha nincs nagyon kell, és a tároló doboz magába is megér vagy 1-1.5$
1.93$ [link]
másik
2.43$ [link] -
bul07
nagyúr
Na még ezt találtam a kuponhoz
[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-C7 USB Type C Quick Charge QC 2.0 33W Car Charger[link]
kuponnal 3.39$ -
bul07
nagyúr
Sárgán ezek is vannak még
Diode Test & Transistor & continuity buzzer test : Yes
1.5V / 9V Battery test : YesMeg annyi van még hogy sárga 9V elemel megy a fekete meg 12V 23A[link], egyikhez se jár külön kell venni
A feketéhez nem merték odaírni hogy mennyire pontos
(#4761) MittuDomain_
Nekem nem kell profi cucc, arra hogy mérjek évente párszor 12V meg néha 230V, arra pont jók ezek is
Nem számít hogy 12.35V helyet mér 12.21V nekem ennyi pontosság simán belefér~800Ft-ért nem is várok többet
-
bul07
nagyúr
Én is keresem a 6/3 kuponhoz a dolgokat, három kuponom van
Ezeket néztem
1
Excellway® KI09 5V 2A Dual USB Port Wall Charger Adapter EU Plug Sockets Power Outlet [link]
Csak kár hogy egy dugaszos, a két dugaszos meg már sok2
[link] holnap jár le az akciója hátha leveszik a promót
Meg még valami mellé mondjuk ez [link]3
[link]
Mellé valami
De ezt ég megnézem az alin is nehogy ott megkapjam fele ennyiért és akkor felesleges nyomom el erre
Bár kapcsolós ilyen nem sok van4
Műszer
[link]
vagy
[link]
Van műszerem csak azoknál nem megoldott a vezeték szép elrakása, ezekre meg rá lehet tekerni nem lóg nem akad be -
bul07
nagyúr
Á ez jó , jó lenne ha ha rendelsz még más fajtát azt is bevinnéd mert menni szokott az ész osztás hogy mennyire pontatlanok is ezek
Bár tény ha egymás mellet van két egyforma és nem egyezik amit mutattak akkor ott már gond van
Én erre lennék kíváncsi hogy a külső szenzora menyire mér pontosan, bár nekem jól szuperál(meg az öcsémnél is)
-
bul07
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
Én kettőt pörgettem az elején kaptam is két semmirevaló kupont(pontozva nagyobb engedmény)
Azóta kivárok tényleg hátha beraknak valami mást
(#4681) maestro87
Igen de meddig vársz?
Mert ha 7-én vége akkor még 6-án el kell lőni a pörgetést(vagyis 7-én 8óráig ha jól tudom és akkor van a napforduló BG-nél)
-
bul07
nagyúr
Ha jól nézem nekem meglett a 12 és írja hogy Completed task 6
Megnyitottam a linkeket a maestro87 hozzászólásából(köszi), majd telefont vettem ellő a szavazásért és ott is belementem a főoldalon lévő banere (ez oldal jött be) és adott még egyetÉs mai 12 meglett
-
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360
üzenetére
Ha akarnék ilyet akkor nekem a vezetékezni is kellene, mert most 10m hosszabbítóval van megoldva, sok elosztóval, régi ház rosszuk vezetékelve
Kár hogy nincs ilyenből két dugaszos, mert egy nem lenne elég , tv-nek PC-nek meg a többi dolognak , kellene vagy 5-6 dugaj hogy ne használjak elosztót(#4333) Beni2360
My Coupons / Unused Coupons
Már ha ráztál ilyen kupontDe van hogy csak telefonos appba látszik
-
bul07
nagyúr
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Á ezt nem kelet volna, elcsábultam és meg is rendeltem én is

Bár lehet hogy azért mert 10perce sikerült harc nélkül nagyobb internetes csomagra váltani és még a havidíjam is kisebb lett (Telekom és péntek óta új díjcsomagok)
-
bul07
nagyúr
Srácok ez a kupon mire jó és milyen értéktől

(#4307) cris78
Persze
, bizgatja a fantáziámat, de tudom hogy menne a szekrény mélyére és végül elajándékoznám vagy rosszabb sose kerülne elő a szekrényből -
bul07
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem Erste bank számla , sms csúcsom valami 700Ft volt mire észrevettem
Ki is kapcsoltattam -
bul07
nagyúr
Köszi a tippeket
Hőmérő és bekapcsoló gomb nekem nem pálya
(#4283) erzol
Hú ez a kábel kicsit túl van árazva
Aliról nekem van millió kábelem ilyen 0.1-0.3$ áronDe ha kábel akkor ez a BlitzWolf kábel, kupon nélkül is
Én így gondoltam
1kupon
Kézi kis fúró 20fúróval
Kapcsoló
6.67$ és ebből a 3$ és így 3.67$ ennyit megér szerintem, néha jól jönne az a kézi fúró, kapcsolóból már vettem jól szerelhető jó kapcsolóGondolkodok még ezen a konnektoron tetszik a USB kimenet rajta
De még keresgélek, bár még van idő mert szeptember elejéig lehet felhasználni
-
bul07
nagyúr
Ki mire használta el a 6/3$ kuponját?
Gondolom mindenki rázott egyet

-
bul07
nagyúr
Ilyen forrasztó ónt ne vegyetek , irtó kevés van a tekercsen, egyszer végig az alján és kész
Igaz hogy csak 0,77$ fizetem érte de akkor is ha belelendülök egy nap alatt oda van simán, nem hiném hogy megvan a 39gFogok csinálni videót róla hátha bejön a 80pont és akkor már nem is fogom annyira bánni a megvételét
-
bul07
nagyúr
Én a mágneseket ajánlom viszont
Ha súlyosabb a telefon akkor a 4mágnesesek már gyengék lesszenek és rossz úton lemozoghat, és fekvő helyzetben se lesz stabil
És ehhez az kell hogy tokba hord a telefont, én nem ragasztanám rá mert ha festet a telefon ki tudja nem e gyógyul annyira rá hogy leszedésnél a festéket is lekapjaebay-en alin olcsóban hozzá tudsz jutni, ebay licitálóson 1$ körül is ki lehet fogni
[link] -
bul07
nagyúr
Na én végül ezt a kettőt vettem meg
(öcsém és az én fiókom)T5 28CM 5W White/Warm White LED Rigid Tube [link]
US$1.49 a végeMetal Hose Nozzle High Pressure Water Spray [link]
US$1.59 a végeMeg közben találtam kés élezőt is csak ép nem érte meg mert ebay-ről vagy aliról még a -1$ ellenére is olcsóban meg lehet venni
-
bul07
nagyúr
Másik fórumból[link]
2$ feletti termékre használható a June600 kupon ami 1$ levesz az árból
Ti mire nyomjátok el?
-
bul07
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez se volt, 1:53 volt pontosan, és hát a minősége se olyan hú de volt
Amúgy ennél a terméknél van -
bul07
nagyúr
Egy majd két perces telefonnal készült videót tetem egy termékhez elfogadták és adtak rá 80pontot
-
bul07
nagyúr
Nálam két fiók és ezeket húztam be
[link] középsó 14cm-est[link] tudum US de levágom és forrasztok rá, kapcsoló vezeték így is megéri
Ezek vannak még a listámon ha kell pótlás mondjuk
[link]
[link]
[link]
[link](ilyenem van képeket nézzétek)[link], ez jó áron van igaz hogy 39g de van hozzá 15% kupon így 0,77$ megvehető, ezt lehet hogy berendelem mert majd kell
, sőt értékelés és 20pont vissza is jön -
bul07
nagyúr
Na igen de ha csak a potméter könnyen forgása a hibája az nem gond
Mert ennyiért nem veszel hőfok-szabályozósat, sőt egy gagyi 60W is 4-5$, és ahhoz nem adnak egy pót hegyet se
Ugye most ez weldtool kuponnal 6.36$Én csak hébe hóba forrasztok ahhoz nekem tökéletes lesz, aki hobbi szinten komolyan csinálja vagy főleg munka eszköze az vegyen ipari minőségű pákát
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Sose volt még ilyen gift-es rendelésem
Tehát ha kosárnál nincs ott akkor biztos hogy nem kapnám meg?Amúgy nem annyira nagy gond mert régen vadászok erre a pákára csak sose engedte kuponozni, de most sikerült, így 5.24$ fizettem a pákáért meg a linket csavarhúzó készletért
összeszedtem jó pár ilyen 1-3$ cuccokat ha véletlen kell pótolni egy termékhez hogy elérje a 10$ akkor ne keljen keresni, így a készlet se csak úgy lett kosárba rakva

-
bul07
nagyúr
Tegnap megvettem ezt a pákát dobtam mellé még egy ilyen készletet(mert van hogy mélyebbről kell kiszedni csavarokat) és toltam rá egy 10/5 kupont
PC-n nem láttam semmi fajta létrát, csakhogy most laptopon ott a létra opció
Ha tényleg elküldenék a létrát nem sajnálok rá megint 6.5$-tSzerintetek tényleg oda adják a létrát?
-
bul07
nagyúr
Tojásos játék nektek hogy adja?
Nekem sok $35-$5 kupont ad, jobban örülnék ha 30 pontot adna e helyet
-
bul07
nagyúr
Megint lesz tojásos játék, nézetem már rá és ha megvan hogy mit hogy kell csinálni akkor ne tartsátok magatokba
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)