Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kellene pár extra pont!
Vannak mostanság valami olcsóságok amikért pontot adnak? -
maestro87
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
A 2000-esek nem csalnak? Hogy lehet annyit elérni csalás nélkül?
Én a 200 pontot alig tudom elérni, mert 150 körül begyorsul a játék. Te milyen böngészőben játszol, hogy 700 pontot is sikerült elérned? Hátha lassabban hullanának a kövek másik böngészővel. 
De itt egy új kirakós játék, ebben már nem tudnak csalni.
Itt meg szavazzatok a három legtöbb szavazattal rendelkező videóra az 50%-os kuponokért. Ha jól számoltam holnap reggel 6 óráig lehet leadni a voksokat.
-
Gaborz1
senior tag
Ahogy látom már kiszedték a csalókat.
-
vargalex
félisten
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az éppen a int maximuma. Tehát szegények többet értek volna el, csak sajnos a béna típus választás miatt túlcsordult...

-
laskr99
addikt
Ugribugri rekord 2 milla felett.
-
Flashy
veterán
válasz
thomasa
üzenetére
mindegyik kínai oldalon láttam már olyat, hogy lejárt egy termék akciója, visszaállt automatikusan normál (=irreális) árra, aztán 1-2 napon belül megint raktak rá 1-2 hétig tartó akciót. a kínaiak is ugyanúgy trükköznek, mint bármelyik bolt, egy csomó népszerű termék talán soha nem is volt akció nélküli áron kapható, mert nem vette volna meg senki.
-
thomasa
senior tag
Visszatérve a Banggood-os vásárlásokra. Kinéztem egy terméket, pár napig még hezitáltam, mire oda jutottam, hogy megvenném, már nem akciós. Mennyire jellemző, hogy variálgatják a kedvezményeket, esetleg visszarakják rá ami korábban volt?
-
Gyerekek a rázogatós nálunk már tegnap lejárt, ha megnézitek a játékszabályokat akkor 10. pont szerint Aug. 20th UTC+8-ig, kínai idő 08.20. 00:00-ig ment. Ami ha jól számoltam tegnap 18 óra.
Bizonyos kuponok is addig voltak használhatóak, 8. pont. -
MittuDomain_
őstag
Nálam már két napja nem esik le semmi a fáról, pedig úgy rázom azt a fránya telefont, hogy hallom a lencsét mozogni. (G4, van optikai stabi, ez nem hiba, de azért tényleg durván kell rázni, hogy hallja az ember...)
-
draco31
veterán
Nálam ma sem megy.
-
Yasuo
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nálam is ez a helyzet.
-
holozis_HUN
addikt
Nem működik a shake játék... Megrázom és semmi... Eddig jó volt. Na app data és cache törlés, jelentkezem, hogy jobb lett-e.
-
attiati
veterán
plíz mondjatok még néhány cuccot, ami itt 10 usd alatt van és itt van a legjobb áron?
néztem ragasztószalagot, kábelt, ablakba huzatfogót, akármit... minden dupla áron van
-
hevizms
addikt
válasz
ekrisztian
üzenetére
Köszi.
Nem akarnék én enyi pénzt költeni erre a dologra.
Leirtam az előzőben mire kellene.
Jópofaságnak.
-
hevizms
addikt
válasz
ALgore2
üzenetére
Köszönöm.Nem várok nagy csodát,inkább csak jópofaságnak venném,mert raktam a kocsiba egy Androidos multimédiát,amiben wifi és bluetooth lehetőség is van és előre telepitett Torq program.
Azt mivel nem drágák ezek a kütyük gondoltam milyen jól mutatna ha működne a programmal

Vargalex köszönöm.Megkérdezem ott is

-
Gaborz1
senior tag
Amúgy látta más is hogy a telefonoknál a Xiaomi Mi6 ára 259$?
Viszont ahogy rámegyek már 459. Ez mitől lehet? -
Druss
tag
Nektek működik a fa rázós játék? Nekem ma csak rezeg , de nem dob fel semmit.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Nem szeretem feladni.

Ennek jele hogy sikeresen javítottam 722-re. -
válasz
ekrisztian
üzenetére
Erre a fajtára nem igaz ez az állításod: nyakadba veszel egy szoftver és/vagy hardver hamisítást
Az egy másik termék. Aminek a nevében pl. ilyen van CPDS, az már igen, ha még az EU-ból jön és nincs hivatalos számla akkor is előfordul az amit említesz.
De magán felhasználásra, a saját kocsink olvasgatása miatt nem valószínű hogy rá költ az ember 13000-26000 Ft-ot -
zeon.hu
nagyúr
Ugrálós játékban már 4000 felett a rekord, ami másodpercenként több, mint 13 ugrás.
Biztos nem csalnak... -
ekrisztian
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Véletlen se vegyél ilyet, vagy ha igen, akkor készülj rá, hogy nyakadba veszel egy szoftver és/vagy hardver hamisítást.Vagy vedd eu raktárból, de onnan is szoftver nélkül.
Nekem amúgy van ilyen, kb semmit nem ér.
Vw vonalra van kb 30.000é hivatalos ami mindent visz.
Igaz kábeles...de jó cucc. -
Talala
senior tag
Ilyet Rendelt már valaki? Elég praktikusnak tűnik
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Egy ilyen cuccról hogyan tudom megállapitani jó e az én autómhoz?
Próba szerencse?
2006-os Skoda Superb -
laskr99
addikt
Dobott a fa egy 50%-os kupont P3-re de már jön az 5800-ért beszerzett P5.. néha úgy érzem kirablom őket.
-
dugynok
senior tag
Nektek is minden nap be kell jelentkezni facebookra az appon belüli megosztàsos 20 pontért? Droid a legfrissebb appal
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
thomasa
üzenetére
A terméknél nem jelzi a kupont?
Pontokkal még csökkenthető az ára, vannak kérdőívek, azokat kitöltve össze lehet szedni pár százat, itt a topikban találsz pár linket.
A regisztrációért is jár, adatlapodat kitöltve is kaphatsz.
Pontokért kupon is vásárolható egyébként. -
thomasa
senior tag
Találtam egy 400 dolláros terméket, amit tőlük szeretném venni, viszont új vagyok, még most regisztráltam. Lehet valahogy még pluszban valamilyen kuponnal csökkenteni az áron?
-
sambenez
addikt
Hogy lehet ezzel 1024-et ugrani? Egy darabig azt csinálja amit akarok aztán hiába bökök akárhova, mindig beugrik egyenesen a szakadékba.
-
laskr99
addikt
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Szerintem ugyan ez lesz. Akad,későn veszi az érintést és leesel.
-
Gaborz1
senior tag
Javítottam egy kicsit.
440.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FingR86
őstag
válasz
laskr99
üzenetére
nekem is az van csak T nélkül

de lehet elcsórom a muter galaxy young-ját. Azzal én leszek a pont császár
-
vasi89
őstag
majd bekeményítenek a hardcore ázsiai kiskockák aztán lehet gyűjtögetni a 10000 pontot a top 20hoz

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Weblap készítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vannak mostanság valami olcsóságok amikért pontot adnak?

Én a 200 pontot alig tudom elérni, mert 150 körül begyorsul a játék. Te milyen böngészőben játszol, hogy 700 pontot is sikerült elérned? Hátha lassabban hullanának a kövek másik böngészővel.

köszönöm, akkor kivárok

(11 th anniversary oldalon app exclusive résznél van az ikonja) Appban automatikusan indul, böngészőben egy QR kódot dob fel amit az appal kell beolvasni gondolom.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)