Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Nem tudjátok, hogy a szerencsezoknikál adott pontokat meddig lehet felhasználni és mire?
köszi -
deci
tag
Sziasztok!
Nov. 19-én rendeltem először a banggood-ról, érdekes, hogy már 20-án elvitték a reptérre, de csak 27-én került gépre (ha a "FLYTEXPRESS-CN" a repteret jelenti).
A svéd posta mennyi időt ül a csomagon? Mert elméletileg 30-án átvették feldolgozásra, de azóta nem mozdult semmit.
Biztos én vagyok türelmetlen de még nem sok dolgot rendeltem ilyen messziről, egy két nyugtató szónak örülnék
Bocsi az amatőr kérdésért de hogy bombabiztosabb a cím megadás? Remélem a magyar postás nem téved el a street láttán
, jobb magyarul kiírni?Köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
XSiGma
aktív tag
A 2015-10-22-én shipped led lámpám a mai napig nem érkezett meg.Reklamáljak vagy még várjak?Ennyit soha semmire nem vártam,se Kínából,se az Usa-ból.Tracking nincs.
-
Surda-
őstag
Banggood rekordokat döntöget, november 19i rendelésem megjött ma.
Viszont amihez trackinget kértem és biztosítást,az még kallódik a postán
,dejó,hogy fizettem érte... -
Surda-
őstag
Banggood Snap Up napok...
Fórumtárs linkelte ezt az oldalt, ő ez alapján tudott elhozni egy Black Friday napos cuccot egy másik kínai webshopból.
Ma kipróbáltam, közel fél perccel előbb jár,mint a Banggood órája a termék fölött.
És csodák csodája mit ír,mikor rányomok?
"Sorry. The item was just sold out. Good Luck Next Time."
Tehát az óra még ketyeg a termék fölött,de már nem azt írja,hogy jöjjek vissza később,hanem elindult az aukció és elfogyott a termék.
Ennyit erről![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
peestheee
tag
válasz
Predator2
üzenetére
termékeknél időzítő, elérhető mennyiség, akciós ár látható
rush to buy gombra nyomva a termék snapupos oldalára visz, ahol ugyancsak a rush to buy gombra kell nyomni, amikor az időzítő lejár, ha elég gyors voltál, továbblép a fizetés oldalra, ha nem, kiírja hogy sold out
-
Predator2
addikt
Véget ért volna a zoknis "játék"?
-
L4mie
veterán
Ahaa rohadjanak meg!
Utána röhögve betettem a táskát a kosárba... -
Ciccuka
veterán
Karácsonyra még érdemes rendelni valamit, ideér?

-
L4mie
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Arról abszolúte lecsúsztam, sebaj
majd regélj

-
L4mie
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
WoW Gz, villámgyors lehettél. Ha én lecsúsztam a 20 darabos csavarhúzókészletről, akkor egy kisebb kerettel rendelkező cuccnál még jobban lecsúszok.
Az egy jó kis füles

-
L4mie
veterán
ÚJ SnapUp okból valakinek sikerült valamit megcsípni?
nekem eddig egy 200 forintos nyakláncot, csavarhúzó készletre pályáztam, de abból 20 darabot 2 mp alatt elkapkodtak.

-
peestheee
tag
1, maradnak a pontok
2, a helyedben utánaérdeklődnék a postán, mivel az ő nyomkövetésük nem jelzi a csomagot, lehet elkeveredett, de ezt minél előbb ki kellene deríteni
-
Earl_Muttley
őstag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem.
A [csomag] elseje óta az országban van, értéke kb. 4000 ft
2015-11-01 11:50
Hungary, Item Arrived at Hungary
2015-10-30 17:55MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2015-10-29 11:54MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2015-10-28 19:25MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Hungary
Kérdésem az, megjöhet ez még? Vagy mi van most ezzel-jártatok már így? Köszönöm

-
peestheee
tag
valakinek volt tapasztalata a tavaly ilyenkori kapcsolatosan?
szeretnék 1-2 quadcoptert rendelni, amik már most is igencsak jó(leakciózott) áron vannak, de vajon ezek mennek még lejjebb a black friday-thanksgiving-christmas sale idején?
-
cikasz
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Egyszer már irtam nekik, hogy nem jött meg. Valami cici-vel leveleztem, kérdezte, hogy visszaadják a pénzt vagy elküldjék megint? Irtam, hogy a cucc kell.
-
cikasz
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére

Lehet, hogy mégiscsak ideér valamikor!?

-
törölt tag
Lehet nyitogatni a ZOKNIKAT !
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem értem én ezt a trackingot itt a BG-n.
Na most mi van ezzel?
Sep 09 2015-én vettem.
köszi. -
Ciccuka
veterán
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
cintula187
üzenetére
kb minden netes vásárláshoz ajánlott paypal, vagy valami ami véd is némileg.
szerintem! -
Avicularia
veterán
Ma jött egy október 28.-án rendelt akksi akciókamerához. 3 rendelésem volt és ez volt az utolsó, de ez jött meg elsőnek. Igaz egyet még nem adtak fel a három közül mert nincs nekik raktáron.
-
lkksioskdl3
aktív tag
Sziasztok!
A Snap-up kedvezmények, hogy működnek?
Valaki rendelt már így?
Ezt szeretném megvenni:
UMI IRON ProElőre is köszi a segítséget!

-
cintula187
addikt
Sziasztok!
A bankkártyás fizetés biztonságos a BAnggoodnál vagy inkább paypal a javasolt?
köszi
-
Hot Coupons rész tele lett rakva kuponokkal. Érdemes csemegézni.
My Account --> My Coupons -
Predator2
addikt
Helló
Kuponhoz hogyan lehet hozzájutni? Lámpát töltőt és akkut szeretnék venni.
Üdv
-
L4mie
veterán
gondoltam letöltöm a banggood appot mert hogy ott olcóbb egy pár cucc, hát miért ne.
meglátom, hogy mikhez fér hozzá az app.... nagy büdös fityfenét fogok én megosztani velük hívás, üzenet, más app, meg helyinformációkat. ..I.. -
törölt tag
Helló emberek. Megint én
Az a helyzet, hogy: Megrendeltem a telefont és ki if fizettem
28-án, de még nem hitelesítették. Útközben kifogytak. Jelenleg nem vásárolható a telefon,
csak van egy gomb amit megnyomva küldik majd az e-mailt, ha lesz raktáron. Most akkor mi a helyzet?
Gondolom mivel nem lettem lehitelesítve, így én nem vagyok benne a rendelési listában.. szóval meg
kell várnom mire újra vásárolható lesz a telefon. Nyugtassatok meg, hogy ez nem így van!
Írtam,
ma nekik, de gondolom csak hétfőn fognak jelentkezni. :/ Mi tévő legyek? Nagyon nyugtalan vagyok,
hogy most akkor mikor lesz hitelesítve, vagy elküldve.Milyen gyorsan töltik újra a raktárt? Tud valaki valamilyen infóval szolgálni?
Érdekelne valakit, ha létrejönne egy Banggood magyar csoport? Mégis könnyebb lenne ott tapasztalatokat cserélni

-
XSiGma
aktív tag
Megválnék az 5$ értékű kuponomtól,mivel jelenleg semmit nem szándékozok venni az oldalról.Részletekért pm.
-
Ciccuka
veterán
Van valami jó kuponotok?
-
törölt tag
Lenne egy kis gondom.. Nem enged fizetni, 129,33e-t kellene, de azt mondja nincs elég pénz a számlán. Viszont van rajta 133 eu. Mit tegyek?
-
Predator2
addikt
Helló
Led szalagot szeretnék venni, kupon kódhoz hogyan tudnék hozzájutni?
Vagy esetleg várható áresés az ünnepek miatt?
Üdv
-
törölt tag
Rendben, köszönöm
Am erről a nyomonkövetéses dologgal kapcsolatban.. Ezt kérni kell, vagy kapod a csomaggal a számot, ja és ennek mi is a pontos megnevezése? 
-
L4mie
veterán
válasz
üzenetére
a termék árát és a szállítási költséget összeadják és arra jön a 27% os áfa meg az esetleges vám, nem tudom pontosan.
huh a külföldi rendelések topicban ez szerintem részletesen le van írva,.
meg van kínai androidos telefonok topic is, ott tudnak jóféle boltot mondani.
banggooddal eddig én amúgy maximálisan elégedett vagyok, szóval ajánlom, csak az eu raktáruk gyér.
-
törölt tag
Először szeretnék rendelni bangodról. Egy telefonról lenne szó, Doogee F5. Ára 130eu. Az szeretnem kérdezni, hogy a szállítási dijon kívül kell fizetnem vámot a határon való atlepesert? Szerbiába jönne a csomag

-
Predator2
addikt
Helló
Be lehet valahol állítani emlékeztetőt, hogy bizonyos termékeknél , ha csökken az ára email-t küldjön a rendszer?
Nem találom.THX
-
Surda-
őstag
-
Surda-
őstag
Azért banggood is megéri a pénzét, egy Pisen micro usb kábelre 3 csillagot adtam,mert szar.
Természetesen nem jelenik meg (kb egy hete) a visszajelzések között
Egyébként megbízható shop,minden korrektűl és gyorsan, kb két hét alatt megérkezik Kínából! -
L4mie
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Banggood nagyon korrekt térsaság. legalábbis eddig minden oké volt velük

-
L4mie
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
általában újra küldenek, chaten a legegyszerűbb felvenni velük a kapcsolatot, segítőkészek, de szoktak kérni képet.
-
FoxiestFox
félisten
Sziasztok.
Rendeltem egy 12V-os tápot, ami megjött ma, és áram alá helyezés után azonnal megsült, az egyik kondi folyatta szét a tartalmát az áramkörre némi fincsi illat kíséretében.
Banggoodon van refund? Hogy műxik? Befotózom nekik, ha kell.
Kis érték, 1k körüli. -
L4mie
veterán
Na megjött az utolsó 09.09. es rendelésem is
jó nagy csomag, és ajándék hálózati átalakító adapter!! nem valami gagyi bigyó mint a gearbestes, akiknél ráadásul utólag kellett kérni, mondjuk ingyen küldték 1 hét alatt ők is futárral a 100 forintos szart 
-
Surda-
őstag
Sziasztok!
Az előbb rendeltem egy telefon tokot,rossz színben.
Kifizettem,tudok ezen még változtatni.
A megrendelt termékeeknél ennél még ott van hogy "apply refund" -
wentworth
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
17track-on probaltad?
Mi a formátuma a tn-nek?
Pár napot várni kell mig megjelenik -
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Vettem külső akksit, kértem a rendeléshez tracking numbert, viszont ahogy rámegyek, not found-nak írja ki, ez így normális?
-
Köszi, hogy válaszoltatok a 21-es hozzászólásomra, csak azt nem tudom még mindig, hogy ha nem érkezik meg a cucc, akkor meddig tudom visszakérni az árát!?
Feladástól, vagy rendeléstől számítva meddig? -
L4mie
veterán
na nem tudom lehet valami szünet volt kájnában ma postázták a csütörtöki rendelésem
meg még másik 2-t is amit mondjuk tegnap rendeltem... 
-
törölt tag
Ez függ sokmindentől.
Több raktárról dolgoznak. Külön adják fel a tételeket.
Nekem volt hogy kínai raktárukbol hamarabb ideért a csomag mint az angol raktárrol.-Ha kínai ( CN warehouse ) akkor 25 munkanap az ígért, ez meg szokott érkezni 3-4 hét alatt bőven ( de az 5 hét sem késés még )
-Ha pedig EU raktárrol küldik, akkor max. 2 héten belül meg kellene érkeznie. Itt nekem volt olyan hogy 3 hét mulva kaptam meg a magyar királyi posta miatt...
-Ha kínai raktárrol vagy neadj isten US raktárrol rendeltél és az értéke postával meghaladja a 22 Eurot, akkor a vámon is fent akadhatott. Ilyenkor levélben értesítenek, hogy megfogták és fizetni kell ÁFA-t. EU raktárrol ha jön, akkor ilyen nincs.
-
Sziasztok.
Hogyan van itt a rendeléses határidő?
Két dolgot 08.28-én rendeltem és 09.03-án lettek feladva az oldal szerint (van másik két rendelésem, amit 09.09-én rendeltem, de ezek a héten már megérkeztek)!
Mikor kezdjek el aggódni, mennyi ideig tudom visszakérni a pénzt és hogyan? -
L4mie
veterán
válasz
purpledonkey
üzenetére
oké, gondoltam felpörgetem ezt is egy picit :3
-
L4mie
veterán
uff
Snapup pontosan hogyan megy?
amikor elér 0-ra kell spammolni a buy-t?
és ez csak most van az évfordulón, vagy szokott lenni máskor is?
-
Surda-
őstag
Van egy ilyen opció: "Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)"
Tudja valaki,hogy ez mire jó?
Nagyobb az esély az áfa elkerülésére?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Elnézést a duplázásért, kifutottam az időből.
Délután megérkezett a nagyobb csomagom is. Postai csomagküldő kocsi hozta, bedudált, de nem kellett aláirni semmit. Szerencsére ezt nem dobta csak úgy be. Gondolom a kisebb csomagot pedig a postás hozhatta akkor .
Semmi cicoma nem volt. A termék csomagját betették egy fentebb emlitett vastagabb anyagu fóliatasakba és ennyi. Nem sérült.
-
törölt tag
Megkaptam az első csomagomat EU oldalról.
Rendelés dátuma: május 2. Érkezése: május 12.Pár apró alkatrész volt a csomagban. Ezek papír borítékban voltak külön csomagolva és ezek együttesen egy vastagabb fóliazacskóba (esőmentes).
Érdekes, hogy amit pár nappal korábban rendeltem meg azt még nem kaptam meg ( ami egy nagyobb csomag lenne ).
Futárról nem tudok nyilatkozni, mert nem dudált, nem csengetett, csak bedobta.
Még érkezik elvileg 2 csomagom ( 1 EU, 1 US raktárról ), amint megérkeztek még leírom tapasztalataimat róluk.
-
törölt tag
Csomag nyomonkövetésre van lehetőség ? Mert csak rendelés követést találtam és ott csak az állapot van feltüntetve, hogy szállítás alatt.
-
shteer
titán
Eddig egész jól ellevelezgettem két ügyfélszolgálatossal
több gondjuk is volt a címmel. 'Packstation'-t tartalmazott a cím és németországi címet kaptak. wtf?
Ami azért fura mert a Banggood profilomban csak magyarországi címet vittem fel. Viszont paypallal szoktam fizetni ebay.de-s cuccokat ami vagy németo-i vagy hazai címre lett küldve. Paypal bekavarhatott. Most elküldtem Lynne-nek emailben a címemet. Remélem már összeállt nekik minden, hogy fel tudják adni. -
shteer
titán
-
matyi19
őstag

Szerintem, vannak itt sokan akik még nem is hallottak erről a webáruházról, azoknak pár tapasztalat:
Én rendeltem már több kínai áruházból, nekem ez tetszik a legjobban.
Élőszsör, olyan egy éve rendeltem innen, mikor RC helikoptert kerestem, akkor találtam rá.
Első rendelésnél kicsit féltem hogy minden rendben lesz, megkapom e a csomagot.
Mivel a helikopter nem 2-3$ volt, ezért követési számot is kaptam.
A lényeg, hogy a csomag igényesen csomagolva határidőn belül megérkezett...
Ezt követően, még rendeltem olyan 14-15 csomagot tőlük, azokkal is minden rendben volt. Egyetemen is ajánlottam, több ismerősöm is rendelt, eddig nem panaszkodott senki.
Utóbbi rendelésem, egy telefon volt, unokahúgomnak.
A telefon ~105$ volt, kapott tőlem meghívőt Email-ban, és azon a linken regisztrált, 10$-os kedvezményt kapott. (csak akkor, ha az első vásárlás meghaladja a 100$-t).
A telefont, ma kaptam meg!
Minden rendben volt ezzel is, azt kaptam ami a képeken illetve a leírásban szerepelt.
Meg egy fontos dolog!
Nem tudom, hogy oldják meg (talán EU-n belül is van pár raktáruk), de a nagyobb értékű csomagok mint normál EU-n belüli csomagként jönnek, tehát nincs VÁM!!
A telefont is úgy kaptam, a követési szám alapján Lengyelországból jött, viszont a szállítás így is olyan 20-25 nap volt.
Nem utolsó sorban szerintem az aráik is egész jók, és a kínálat is sokat bővült az utóbbi pár hónapban.
Fizetési mód, itt is PayPal illetve, bankkártya.
Szóval, ha valakinek megtetszik valami, bátran rendeljen, nálam és több ismerősömnél eddig minden rendben volt, és nagyobb összegnél a vámtól sem kell tartani!
Ha van még kérdés, nyugodtan kérdezzetek, ha tudok válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mozilla Firefox
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,dejó,hogy fizettem érte...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/