- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az hogy a Google mit vacakol vele nem számít, biztos nem tudtak megegyezni az árban vagy valami bajuk van egymással.
Máshol is megtalálható, nem a Google a mindenható.
Frissíteni akarta, leírtam hogy mi a legutolsó verzió, hasznája azt ami van, ha nem a 7.51.0 Az App Store-ban elérhető Iphone, Ipad-ra.
Akinek kell az alábbi linken letölthető és csak telepíteni kell.
Töltsétek le innen.
Mindkét hely vírusmentes.
-
Ciccuka
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Itt nézted jobb oldalt böngészővel?
-
Ciccuka
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
100% winning wheel most többet ad!
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Belépsz. My Account, bal oldalon a My Messages jobb szélen a Message Setting, nálam mind a három kójelölve. Ezen felül én bejelöltem az Account settings-nél a Newsletter-t is néháyn témához. Ugyanúgy a mobil app-ban is jelölve ugyanezek alul az Account, Services, Settings, Account Notificationa Settings-nél
-
törölt tag
-
Imy
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ezek be vannak telve, indítottam:
M1 TWS bluetooth 5.0 Earphone - [link]
F9 TWS bluetooth 5.0 Graphene Earphone - [link]
Original Xiaomi 10L Backpack Bag - [link]
Xiaomi Redmi Airdots - [link]
Xiaomi Redmi Airdots 2!! - [link]
Xiaomi ZANJIA 11L Backpack 2 - [link]
Xiaomi ZANJIA 11L Backpack 3 - [link]Kérem csatlakozzatok.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Kipróbáltam. A termék kosárba a fizetési összesítő oldalon az Use Coupon or Bg Points-nál Coupons jelölve, ott kiválasztod és ha nem promo a termék, meg egyéb össze nem illő akkor beszámolja.
A XIAOMI Redmi Airdots-al is, egy JRC H68 drónnal is próbáltam, nem termék függő. -
JohnnyBoy
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Böngészős snatch linkek:
Xiaomi Pro 300Mbps Wifi repeater
Xiaomi Redmi Airdots BT 5.0 fülhallgató -
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nálad valami elvarázsolt Internet elérés van

Ez a link: https://www.banggood.com/pointsmall-coupon.htmlEz pedig a mobilos oldal, ami nem teljes körű.
https://m.banggood.com/redeem-coupons.html -
JohnnyBoy
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Most meg ugyanarra a termékre mutat a két link.

Gondolom ezt akartad linkelni:
Power Bank -
JohnnyBoy
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
nem jók a linkek
Én is indítottam egyet:
Blitzwolf® BW-FYE7 füles -
Ciccuka
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem csak a bicikli fonal

Visszaadták a pontokat egyébként.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Akkor máshogy kérdezem. Ez valami akció volt ahol 0,1$-ért lehetett meg venni. Ha ilyen akció akor annak vannak szabályait. Pl: 1 ember 1 vásárlás a megadott időszakban, így az elsőként megvett és kiifizetett dologra vonatkozik. Vagy csak 5 tétel. Csak PayPal fizetés. 30 percen belül fizetni. Korlátozott mennyiség.
A legtöbb esetben mindig van valami szabályuk. Pl itt is. -
luciferk
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
"Célországban feldolgozva: Nálam 4-14 nap is volt már."
Nem tudom, hogy olvastad e, hogy priority (elsőbbségi) csomagról van szó, nehogy már normális legyen az, hogy egy elsőbbségi csomag 2 hét alatt érjen be a kerületi postahivatalba amikor már belföldön van a csomag.
Szerintem privatizálni kéne a magyar postát (a bkv-re is ráférne) ekkor talán normálissá válna a működésük. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Másik, ami miatt a csomagolást kérik, hogy valóban most próbálod ki, és nem te tetted tönkre. Vertigo, ez sajnos a saját hibád lesz, kár a Banggood-ra kenni, jogosan kérik, próbáld meg az ő nézőpontjukat is figyelembe venni és máris rájössz.

Repültél vele kettőt, ráesett a motorra mind a 2x, meghalt és azt mondjuk gyári hibás, gondolhatják ezt is.
-
Vertigo18
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Jah, tehát többszáz vásárlás után abból indulunk ki, hogy majd lerázzuk a 10 dolláros tételnél a vásárlót azzal a dumával, hogy nem bizonyítható, miszerint tőlük vettem?
Értem én, hogy mit szeretnének és miért, dehát ha csináltam volna kicsomagoló videót, akkor sem látszott volna a defekt, az nem feltétlenül arról szól, hogy be is izzítom egyből az eszközt! Főleg egy drónt elég nehéz az alap, elindításnál jobban kipróbálni egy kicsomagoló videóban...
Dehát jó, akkor megírom, hogy nincs már meg a csomagolás, meglátjuk mit szeretnének.
-
peestike
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Rákerestem a contact customer-re, gugli dobott találatot, ott címet kellett megerősíteni. Ezt nem értem valójában: For your order 53454435, as the Spike order could only placed one order.
Amennyiben törölni akarják, akkor töröljék. Lehetnének egyértelműbbek. Pár hónapja ugyanilyen akcióban vettem egy termékből 6ot, akkor nem volt probléma. (6 db kiskanál volt 18 huf.) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam lengyel szemét szokott lenni, annyira, hogy a link is pl.-tal kezdődik.
Kezdik nehezíteni a játékot.

Szerintem privatizálni kéne a magyar postát (a bkv-re is ráférne) ekkor talán normálissá válna a működésük.
V/