Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
-
Még egy Bakeey 116 Pro óra böngészős link, gyorsan telnek a csoportok.
És egy Redmi 7 szintén böngészős
Teclast app link, ha minden igaz EU-s verzió.
-
petersx7
csendes tag
Böngészős snatchek, ha az előzőek beteltek:
-
p.t.r
aktív tag
Szevasztok!
Óra [link]
-
zappafan
csendes tag
Böngészős linkek, ha az előzőek beteltek:
Redmi 7A
Bakeey óra
Teclast tab -
ablack
senior tag
Bakeey 116 Pro óra
-
nightzone
aktív tag
Teclast tabi app snach EU version: [link]
-
beginnerguy
tag
-
jjeahh
nagyúr
Ha beteltek az előzők:
-
Befut egy csomó konténer, mert már majd minden nap van repülőjárat. Ide érkeznek mind az EU-s, mind az EU-n kívüli küldemények, úgy 11 milla. Van amikor dömping van egyidejűleg érkező konténerek miatt. Fizikailag képtelenség kiegyenlítetten feldolgozni. A vámosoknak is ellenőrizni kell, a kereső kutyák sem tudnak dolgozni 24 órán keresztül, mert a tiltott dolgokat is kellene kiszűrni. Ráadásul nem igazán bővítik a létszámot (bár szerintem kicsi a feldolgozási épület kapacitás, nem igazán férnének el) és a technikai átvizsgálási lehetőségeket sem igazán fejlesztik, még+ két küldemény feldolgozási sor is kevés lenne, a pénz más "fontosabb" dolgokra, pl a nyögvenyelősen működő elektronikus postázási mókájukra és a belföldi küldeményes logisztikai, raktár bővítési dolgokra költik.
Én azt nem értem hogy a vezetők miért nem látják ha egy belépési pont van akkor ha növekszik a küldemény mennyiség az akkor nem lesz elegendő. -
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
Bakeey 116 Pro 1.3inch Large View Heart Rate Blood Pressure Monitor Multi-sport Modes Smart Watch
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 32GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
Teclast P10S SC9863A Octa Core 2GB RAM 32GB ROM Dual 4G LTE Android 9.0 10.1 Inch Tablet PC -
JohnnyBoy
tag
Új böngészős snatch linkek:
Xiaomi Redmi 7A okostelefon
Teclast P10S tablet
Bakeey 116 Pro okosóra -
Nxn908xxx
őstag
Új snatchek, app linkek:
-
válasz
takacs tamas
üzenetére
Lehet hogy azóta megérkezett, én hetente mennék érdeklődni.
Volt amikor nem találták, aztán 3 nappal később egy másik ügyintéző csak megtalálta. Persze akkor biztosan tudtam hogy ott van, mert aki bevitte a postára szállító az ismer és szóltam neki hogy figyeljen már rá, mert nem összetörve kellene. Persze ezt nem árultam el a bentieknek, teszteltem őket. 3. napig "keresték"! -
válasz
takacs tamas
üzenetére
Ha böngészős oldalon a vásárlás adataira ránézel nincs ott nyomkövetési szám? Ha posta akkor akár 15 nap a normál szállítási idő, de most akár 1 hétig csak arra vár hogy a megérkezés után majd küldjék tovább a kézbesítő postára, nem 1-2 nap.
Ha tudod a címed kézbesítő körzet számát akkor érdemes lenne a hivatali kézbesítő részleghez bemenni, megérdeklődni hogy annál a kézbesítő körzetnél nincs-e a nevedre és címedre szóló küldemény, mert ezt nem viszik ki, csak értesítőt vinnének. Az szokott elmaradni néha és arra vár a csomagod hogy 10 nap múlva visszaküldjék. -
takacs tamas
csendes tag
Az én csomagom még nem jött meg, valószínű vmelyik postás már lenyúlta...követés nélkül szép nagy csomag.. nem is értem, hogy küldhettek egy 50$ os csomagot tracking nélkül...mikor megrendeltem, az appban nem látszott, hogy nem követhető, mikor elindították akkor tűnt csak fel. Remélem visszakapom az árát...
Pedig még fizettem is a postáért

-
sambenez
addikt
Ha még valaki keresne tabletes snatchet, itt még van hely:
-
XtremLor
őstag
App link. Blitzwolf® BW-FYE2

[link] -
htc07
addikt
csináltam már én is tabletes snatchet, ha valaki lemaradt :
-
Vertigo18
addikt
-
Paca2
senior tag
Két csomag szeptemberben rendelve, úgyanúgy szállítva, feladva rögtön:
1. 23. napon jött meg
2. mindjárt utóléri (vszinű holnap) ~15 nap
Vmiért az eslő sokáig állt egy helyben Pesten... -
Mr.Csizmás
titán
Teclast tablet [link]
-
-
zolesz78
csendes tag
Egy kicsit visszatérve a nyári Royal Shipment-es történethez. Egyszerre rendeltem tabletet, tokot és fóliát hozzá. Egyszerre fizettem 2 külön csomagban küldték, a tartozékok meg is érkeztek. A tablet miatt ment a levelezés, a szokásos várjál még, még várjál... Augusztusban 16-án indítottam vitát a PayPalnál.. Ma jött az email, hogy elutasították: "megkaptuk a kereskedőtől a szállítmány követési adatait, amelyek azt igazolják, hogy az árut kézbesítették Önnek."
A Banggood elküldte azt a követési számot ami meg is érkezett és így ez lett a vége. Hiába írtam le részletesen a vitában, hogy 2 csomag, 2 nyomkövetés, az egyik tényleg megérkezett a másik mai napig sem, nekem a tablet ára kell, nem az egész. Csatoltam képeket, a két nyomkövetési számot.
Mintha nem is olvasták volna... Ilyen ez a vevő védelem!?
Így most buktam 40e Ft-ot?! -
nightzone
aktív tag
2. App Teclast-om EU version: [link]
Cserébe én is kérek még 1 EU-s Teclastot ha van vkinek.

-
nightzone
aktív tag
Új Teclast app snatch(1): [link]
Van szabad hely még vkinél teclastokra?
-
chatran
őstag
Mivel nem sok tapasztalat van itt az European Railway Direct Mail szállítással, ezért írnék egy kis összefoglalót a saját tapasztalataimról.
2019. július 3-án rendeltem egy Ninebot ES2 rollert a Banggood-tól European Railway Direct Mail-lel.
Azt írták, hogy július 17-én feladták és megadtak egy csak számokból álló "követési" számot, amit sehol sem lehetett megtalálni.
Mivel hat hét után sem történt változás, ezért rákérdeztem a support-nál, hogy mi a helyzet a csomaggal. Nem tudtak semmi biztosat mondani csak annyit, hogy várjam meg az 55 napot.
Aztán augusztus 22-én a kamu tracking-et, egy már a UPS oldalán követhető számra változtatták.
A UPS azt mutatta, hogy július 25-én nyomtatták ki a címkét. Innentől körülbelül két hónap telt el mire megérkezett Európába a csomag.Bár a UPS oldala egy nappal későbbi szállítást ígért, ettől számítva kb a 4-ik napon hívott a futár, hogy hozta a csomagot.
Kissé ütődötten és szakadtan adta át a hatalmas dobozt, a dobozban a hungarocell bélelés is törött, de szerencsére a lényeg nem sérült. Sikerült összerakni, működik a roller.
Közel 3 hónap telt el mire megérkezett és 6 hétig teljesen követhetetlen volt a csomag. Ezek alapján nem tudom nyugodt szívvel ajánlani ezt a szállítási módot senkinek. Főleg úgy, hogy nagyon sokszor szokott a Gearbest akciózni EU raktáras rollereket, amik állítólag 1-2 hét alatt itt vannak.
A vételáron felül nem kellett semmi extra költséget fizetnem, összesen 340 dollárba került.
-
Aidan85
aktív tag
Böngészős snatchek:
-
JohnnyBoy
tag
Teclast P10s még két hely van.
-
falcoon
csendes tag
Új böngészős snatch:
[L:http://url_cim]link neve[/L]
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jaj ez tetszett
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Egy normális intelligenciájú rakodó munkás is ismeri ezt a jelet, ha már a kezébe veszi akkor úgy is bánik vele, nem kell vizsgálnia hogy ki, kinek és mikor fizetett. De persze úgy van nálunk ahogy írod.
DE nem a magyar postának fizettem volna ki egyébként is a törékeny kezelést.
De volt már küldeményem ami törékeny szolgáltatás kifizetéssel jött, és véletlenül láttam és hallottam hogy a postás kislány elkezdi rázogatni és mondja a kolléganőnek, hogy ezt tényleg jól becsomagolták.
-
No kézhez kaptam az EU Priority gravírozót.
Szeptember 13-án fizettem, 18-án postázva. A vásárlás napától számolt 12. munkanap. De ez lehetett volna kevesebb ugyanis 25-én meg érkezett,viszont a Nemzetközi kicserélő Központból a szokott 1-2 nap helyet 30-án küldték tovább. Hiába EU-s.Nincs nyoma hogy nem Hollandiából küldték volna.
Még egy apróság, ennyit ér a jól látható Törékeny jelzés, lásd képek.
-
zeon.hu
nagyúr
Teclast app snatch
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Nah jól lemaradtam erről a [ThiEYE T5 Pro] kameráról, most 99,99$ valami Flash Deal van, és a kuponkód nem működik, pontot meg ilyenkor nem lehet felhasználni
(októberben akartam megvenni
)
Nincs más kuponkód esetleg, vagy ilyenkor azt sem lehet hasznáni?Köszönöm!

-
htc07
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem túrtam nagyon bele meg annyira nem is barátom a javascript/jquery, egyébként nem lenne nagy kaland azt sem megoldani szerintem (frontend fejlesztők előnyben
) -
zappafan
csendes tag
Hoztam még egy tabletet , böngészős link:
Teclast tab -
w.miki
veterán
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Tele, van még ilyen?
-
cforgacs
csendes tag
A másik Teclast link, még 3 hely van
-
smoky6
csendes tag
Blitzwolf füles (app link) [link]
-
cforgacs
csendes tag
Teclast P10s
még egy hely van -
ptesza
senior tag
-
Tomi0703
addikt
-
sambenez
addikt
Böngészős snatch-ek:
GOME U7 teló
Blitzwolf® BW-FYE2A tablet nekem valamiért nem megy.
-
JohnnyBoy
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nálam alkalmazásban mindkettőt lehetett, böngészőben nálam is preorder volt.
Azt sajnos nem tudom most mit lehet és mit nem. -
JohnnyBoy
tag
App-ban miután rákattintottál
"Buy Now" melletti"Snatch" linkre, akkor bejön az az oldal ahol módosíthatod a fizetési és szállítási feltételeket, majd véglegesítheted a megrendelést. Ilyenkor bekerül kosárba a termék, ott tudod módosítani EU verzióra. Majd visszamész az appba és miután frissítetted a terméket, véglegesítheted a megrendelést.Biztos van egyszerűbb megoldás is, de mivel már nem tudok egy snatch-et sem indítani, így nem tudok mást kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- LEGO klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(októberben akartam megvenni
)
nekem az egyik nem indul...