Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Kaptam BG-től sms-t, akciós linkkel.
Ez ilyen emelt díjjas sms? Magyar számról jött. -
erikke17
őstag
Üdv

Rendelt valaki ilyen Xiaomi szúnyog/légy írtót preorderba? Egész pofásnak tűnik ára is jó, no meg eddig Xiaomi termékben nem csalódtam.
Plusz ott az időzítő hasznos dolog, hagyományos párologtatósat felejtettem bedugva nem egyszer

-
Beni2360
félisten
Rendeltem egy ilyet Jún.15.-n , szállítási dátum Jún.16.-n és ma hozta a postás. Azért ez így mindig elfogadható lenne.

Az együtt rendelt akciós LED trafókat, 8 db-s csomagban ( 627 Ft/db) csak 24.-n adták fel. -
Nigér
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Az f@sza, mert én is a rövid(ebb) szállítási határidő miatt választottam ezt a módot, egy amúgy 7k értékű bluetooth fejeshez.
Priority direct mail ugyanehhez a fejeshez rohadt drága, majdnem 3k lett volna
Ja, amiatt írom hogy június 11. rendelésről van szó és én is tegnap kaptam a mélt hogy pár nap csúszással számoljak, nagyon sajnálják...
Hogy a szemük állna meg6684 a Priority Direct Maillel rendelt motyóimat mindig a posta (nem) hozta ki...
-
bgabesz75
tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nagyon köszi.
-
Markizmark
addikt
válasz
bgabesz75
üzenetére
Szerintem van, nem túl gyakori, hogy valami nem érkezik meg. Sok apróságot rendeltem már ebayről, wishról, aliról mindenféle tracking nélkül és minden megjött.
Maximum késik ... egyébként nincs para mert a Banggood nagyon korrektül áll hozzá a dolgokhoz.
Mindent megtesznek azért, hogy jó véleményed legyen róluk.
Nekem pl out of the box szar volt egy FPV kamerám, leírtam mi a bajom és rögtön felajánlották az újraküldést vagy a visszatérítést, sűrű bocsánatkérések közepette.
Még 1-2 hetet várj és ha nem jön meg írj nekik. -
Markizmark
addikt
Márpedig a probléma megoldásához embereket kellene felvenni. Pontosabban, meg kéne őket fizetni, és akkor lenne új munkaerő is.
Ebben az országban (és máshol is biztos) alapvető gond, hogy a felső vezetés a saját zsebét tömi, nem akar rendes fizetést adni, a saját hasznáról nem hajlandó lemondani. Illetve nem hogy lemondani nem akar, de az is frusztrálja, ha nem növekszik évről évre a profit. Márpedig ez nem fog menni, a melós felmond, a boltot lassan be lehet zárni.
A magyar postánál pedig különösen nincsenek emberszámba véve a dolgozók, úgy tudom.
Egy rohadt csekkbefizetés alkalmával legalább 3 féle befektetési tanácsot és biztosítási ajánlatot kapok a szerencsétlen pultba épített Özvegy Horváthné Súlyos Anomáliától, mert neki el kell mondania mindent mindenkinek minden alkalommal.
Mindent csinálnak, csak éppen azt nem amire a posta való.
De jobban ne is menjünk bele, nem idevaló a téma. -
válasz
Markizmark
üzenetére
Nem az a gond hogy vásárolunk, hanem az hogy ha már normál rendben -nem karácsonyi ünnep, nem fekete péntek, 11.11 van és ekkor is sok csomag érkezik- a Posta vezetőinek be kellene látni, hogy a jelenlegi kapacitás alul van tervezve. Képtelenek a feladatukat értelmes idő alatt elvégezni. A csomag szám az csak akkor csökken ha a "magánimportot" betiltják, addig meg folyamatosan növekszik, már úgy 15 éve.
Meg kellene oldani a problémát, de valamiért nem sikerül.
Az is megoldás lenne, ha az EU-s küldemények eleve a Biatorbágyi Logisztikai Központba mennének, oda is települ pár fős vámos részleg a vonatkozó szabályok miatt, aztán emitt legalább 1/3-al csökken a csomag mennyiség, gyorsulhat a tempó. -
bgabesz75
tag
Sziasztok! Elsején rendeltem egy Blitzwolf bt hangszórót ami múlt hét kedden megjött. Másodikán egy Blitzwolf hangprojektort rendeltem ami még nem jött meg. Regisztráció nélkül rendeltem. Tudom követni valahol a rendelét?
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Az oké, de azért ha a belga postások sztrájkolnak, akkor az is késni fog, csak EU-n belül szállítja a GLS
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Hát a Liszt Ferenc Repülőtéren. Minden külföldről érkező csomag oda fut be, onnan kerül majd a vámjogi beléptetés után a MP Logisztikára és majd szállítják arra a Postára ahova te tartozol.
Egy hétig hozzá sem nyúltak, majd 18-án került a kezükbe és akkor kérték volna be a vételár igazolást, a beküldött dokumentumokon is 1 hetet ültek. -
Van egy május 8-as rendelésem.
Ez áll mellette: Expected delivery date:2018-06-26 22:44:12 és még sehol.
Kezdjek aggódni? -
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24
üzenetére
Valószínűleg azért drágább ez a szállítási mód, mert végül ez lesz az olcsóbb, már ha érted mire gondolok.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Pont ma kaptam egy e-mailt tőlük hogy 5-8 munkanapot késik a csomagom
, mert elvileg pont ma 06.25.-e volt a várható megérkezési időpont. Azért ha már az ember kiperkálja a rakat pénzt a "European Direkt" szállításért azért nem ezt várná, a később rendelt sima regisztrált csomagjaim már mind megjöttek azóta. -
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24
üzenetére
Gondolom a héten a Tiéd is megérkezik.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Az enyém is 612-vel kezdődő GLS és elvileg Belgiumból fog majd indulni, 2 és fél hete rendeltem, talán akkor lassan az enyém is megjelenik majd a rendszerben, mert nekem is még mindig "puurs"-os.
-
Markizmark
addikt
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Csak akkor nem kell türelmetlenkednünk
, jön az, csak egy kicsit lassan. -
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Megjöttek a cuccaim, Priority Direct Mail-lel, GLS futár hozta, laza 3 hétbe telt.
Minden kóser. Merem ajánlani ezt a szállítási módot. -
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Na:
2018-06-19 23:14 Puurs, The parcel was handed over to GLS.
Majd 3 hét után... megy ez.
Már a banggoodon is látszik a státusz.Gondolom a héten már almás, hogy megkapjam.
-
attiati
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Köszi szépen, közben még agyalok, hogy 1s vagy 1 legyen. Rendeljkinais cikkben az 1s-re esküszik, de a nyers paraméterek alapján az 1 tűnik jöbbnak mindenben.
-
anonymus89
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Kimasoltam: " Banggood sem tétlenkedett ezalatt, ugyanis ők is megoldották az EU Express-hez hasonló szállítási módot, melyet "European Direct Mail"-nek neveztek el. "
Ez is ingyenes annal a termeknel.
A tariff insuranceval az a baj, hogy ha megis megfogjak akkor is ki kell fizetned es utolag tudod visszaigenyelni a plusz koltsegeket. -
attiati
veterán
áfa és vámmentes rendeléshez melyik szállítási módot érdemes választani?
csak a tariff insurance-el lesz tutira áfamentes?Egy Blitzwolf BW-LT1S asztali lámpa lenne (44usd, pontozva 38 USD), de az Air parcel register-nél a biztosítás csak 1,35 USD. Annyit gondolom megér a nyugi. Meg szoktak jönni a csomagok azzal a szállítási móddal?
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Sajnos ezzel nem igazán tudsz mit tenni. A pénzre mit írtak? Visszaadják?
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Számkezdettől függetlenül meg kell annak érkezni, viszont az az idő nekem is egy kicsit soknak tűnik amióta a tied megjelent náluk a nyilvántartásban.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
11 db azonos kezdetű szám szerintem nem véletlen. De akkor sztornó amit írtam. Nyilván nem egyforma típusú csomagokat és nem Neuss, Neuenstein-en keresztül.
vebbful
Az enyémek meg már nálam vannak ezekkel a számokkal és az ő rendszerükben is még archiválva.
Max 10 napon belül megkaptam őket. -
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ebben az évben csak ilyennel (11 csomag az angoloktól és a németektől vegyesen és különböző cégek) szállítottak nekem és már rég 12 számjegy. Pontosabban amióta a vonalkódos rendszert használják a nemzetközi szállításnál Úgy emlékszem 2014.
Akkor csak a 12 számjegy a fix. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Egyszerűbb rákérdezi, nálam volt olyan, hogy rosszul nézték meg a készletet és azért került oda, de ez rögtön kiderült és sűrű bocsánatkérés közepette sürgősen elküldték, folyamatosan 30 fölötti készlet volt.
-
MasterMark
titán
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Hát de egyesével végignéztem, és van mind.
Amikor megrendeltem akkor azt írta az egyik kábelnél, hogy már csak 1 darab van. Megrendelés után ugye nyilván azt írta már, hogy nincs készleten.
De most nézve már az is van megint. Igaz ez van mellette:
Shipping: Only 100+ units.Processing time:Ships in 24 hours
Quantity: (392 pcs left for deals price)De a többi kábel előtte is volt raktáron, és most is van. Azokat miért nem küldik külön? Két kábelt így is elküldtek már külön. Nem értem ez a maradék az az 1 kábel miatt miért áll.
V/: Köszi, írtam nekik.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Back Order általában akkor lesz, amikor nincs raktáron, és raktárkészletre várnak.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Kérdezz rá, a kapcsolatfelvételi űrlapon ez legyen az ok: Your topic: After-Sales - About order status
Order number az majd kell. -
MasterMark
titán
Üdv,
Valamiért Back Order-be került a rendelésem. Kábelekről van szó. Felosztották a rendelést 2-őt elküldtek, a maradék ott áll. Mind van készleten ahogy megnyitom őket. Miért áll még mindig Back Order-ben?
-
Exelsior24
aktív tag
Szia!
Abból, hogy úgy emlékszem ami csomagjaim esetleg futárral jöttek azoknál is volt a követési azonosítóban valami betű is, az elején vagy végén, és nem csak számjegyek. A futár céget azért kérdeztem mert az ilyen drágább szállítási módokról úgy olvastam, hogy ezeket futárcégek szállítják és nem a magyar posta.
Amúgy a 17track oldalt én is ismertem, bemásoltam már rá korábban de akkor nem adott ki rá semmit sem, csak felsorolt a kijelzőn 10-12 lehetséges szállító céget, de most is azt tette, csak most kiválasztottam utána közülük a GLS-t és akkor nekiállt az oldal újra keresni és bejött az az angol szöveg ami másoknak is, hogy megkapták az adatokat, de csomag még nem került átadásra számukra.
-
válasz
Exelsior24
üzenetére
Miből gondoltad hogy kamu? Hiszen te is rákérdeztél, hogy futár cég hozza-e, azoknál nem a klasszikus postai nyomkövetési szám használata a jellemző. Legtöbb egy rá jellemző számsort használ.
Amit vebbful is linkelt ott is szoktuk nézni, meg ezen az oldalon is.
Valahol előbb utóbb megjelenik. -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Markizmark
üzenetére
Köszönöm a segítséget, valóban itt ugyan azt írja mint amit nálad is kiír, pedig már azt hittem ez a számsor csak valami kamu TN.

-
BW78
csendes tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
GLS ?
-
Markizmark
addikt
válasz
Exelsior24
üzenetére
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
European Direct Mail szállítási móddal rendeltem, aki rendelt már ezzel a szállítási móddal meg tudná mondani kb mennyi idő amíg megérkezik? Kaptam hozzá egy 12 számjegyből álló tracking numbert, de fogalmam sincs ezt hol tudnám lekövetni, illetve melyik futárcég fogja majd hozni nekem.
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezt írtam: jellegtelen doboz Van doboz, nem bubis csomagolás, csak arra utaltam.
Nem állítok semmit, nem is utaltam rá, hogy: Tehát akkor azt állítod, ha veszel ....... ez így lenne.
Azért olcsóbb mint egy "igazi" online áruház, mert van amikor ömlesztett árú módon van a csomagolás biztosítva.
A igazi Xiaomi boltokban gyári csomagolást kapsz, a magyar online boltokban is elméletben van gyári csomagolás, doboz, mert itt a törvényeink azt írják elő. -
anonymus89
addikt
A GB-s oldalon sincs írva, hogy gyári doboz csak ugyanazok.
Számodra lehet az de nekem nem az.
Tavaly ugyanúgy gyári csomagolásban jött a power bank 2C.Tehát akkor azt állítod, ha veszel begy online áruházban valamilyen elektronikai terméket akkor a gyári doboza az csak opcionális és vagy megkapod vagy nem.
(csak általánosan fogalmaztam) -
válasz
anonymus89
üzenetére
Ezt írják:
Package include:
1 x Power Bank
1 x USB Cable
1 x Chinese User Manual
Sehol nincs a leírásban, a hirdetésben gyári dobozra utalás.
34,7 $-ért már van egy jellegtelen doboz is. -
válasz
anonymus89
üzenetére
Szerintem felesleges.
Inkább kösd át egy rózsaszín szalaggal / tedd (boros)üveges tasakba!
-
válasz
anonymus89
üzenetére
magyar dobozfétis
-
anonymus89
addikt
Srácok van értelme vesződni banggood-dal ez volna a kérdésem?
Az eset rendeltem xiaomi power banket és tök pucéran küldték amit majd képpel is illusztrálok.
A lényeg, hogy ajándéknak szántam a terméket.
Írtam nekik, hogy ajándékba szántam és a leírásban nem volt benne az OEM felirat.
Erre ezt kaptam: "Sorry for the problem with your item 1114740 Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output. The shipping carrier request simple packing and item fixed inside, or they will return parcel to us if they found any movement inside parcel, so we could only pack the item in the way. We would like to know if the powerbank is working fine?"
-
koxo
csendes tag
A Banggood android alkalmazás telepítése kedvezményt/kupont ad. Első bejelentkezéskor láttam csak 10%? 10usd? nem emlékszem.
Kérdésem hogy hol találom az alkalmazásban a kedvezményt. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
European Direct Mail-el rendeltem egy terméket BG-ről, és 12 jegyű TN-t kaptam. Nem tudjátok hogy ezt elvileg melyik Postával küldi a BG?

-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Review írása előtt valahol rá kell menjek, hogy megérkezett a csomagom és csak utána tudom értékelni?

-
Flashy
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
dropshipping kb annyi hogy másnak rendeled. nagyon gyakran használják arra, hogy vaterára felrak valamit 4-6 hetes szállítással, "megveszik", kifizetik neki, ő UTÁNA megrendeli kínából valamelyik webshopból a vevő címére (sokkal olcsóbban). ha beikszeled, a webshop csökkentett módú feliratokat rak a csomagra. más egyébre nincs hatással elvileg.
-
sambenez
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Na azzal pont nem függ össze.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Markizmark
üzenetére
Azt, hogy, ha nem te rendeled közvetlen, hanem mondjuk rajtad keresztül rendel valaki, akkor még véletlenül sem kerül rá a csomagolásra, hogy a Banggood-tól jön. Azt te pipáltad be valószínűleg vásárláskor, alapértelmezetten nincs bepipálva. A csomag szállítási idejére és milyenségére nincs befolyása.
-
Mindig írják, hogy milyen feltételekkel, de nem mindenre 180 nap. A gyártói garancia a gyártónak történő visszaküldés után a bolt közvetítésével a Fogyasztóvédelmi törvényeink alapján.
De sajnos a nem Magyarországon vásárolt termékekre a magyar jogszabályok nem alkalmazhatók. EU-n kívüli országok esetén megmaradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem.
Szoktam írni, hogy amikor az AliExpressen, a GB-n, BG-én vásárolunk akkor az olcsóság mellett azt is figyelembe kell venni csak a megérkezett dologra tudunk reklamálni, a megadott garancia lehetőség - a tapasztalataim alapján - nem igazán érvényesíthető.
Jelezd a problémát, de én nem gondolom hogy eredményt fogsz elérni, de az üzenet ingyen van és lehet hogy szerencséd lesz.
Mert ez az alap: We will not accept requests for a refund or a replacement after 180 days from shipment.
A küldemény átvételétől számított 180 nap elteltével nem fogadunk el visszatérítési vagy csere iránti kérelmet.De vissza kell küldened és ennek költségét nem mindig fizetik, viszont ha PayPal fiókkal fizetted, akkor ők ezt neked kifizetik.
Én nem látom a BG oldalán a gyári garanciára történő utalást. -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Jól látom,hogy az elektronikai termékekre 180 nap garancia van?(egy Livolo kapcsolóról lenne szó)
Mert az sajnos lejárt....
Elvileg a gyártó 3 év garit ad hozzá,lehet ezt valahogy érvényesíteni? -
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Neked is javaslom, hogy olvasd el a hozzáoszlásom. Nincs kétszeres áfa.
-
Nem EU raktárról volt szó amihez írtam a megjegyzést.
Lépj tovább, a bizonyíték az, hogy nem kapsz számlát, amely tételesen tartalmazza az általad fizetett adót.
De nem EU raktárból érkező a dolog, ha a fizetéskor nem az van kiírva. ( Pl: Warehouse: CN vagy Warehouse: HK )
Ha EU-s és fizikailag létező, az adott feladási címen megtalálható raktárukból küldenék, akkor a legtöbb általad említett cég az adott ország szabályai szerint kifizette a vámot, az áfá-t azt nem, mert azt csak ha eladásra kerül a dolog, akkor kell a vevőnek megfizetni, nem nekik.
Még mindig kérdés hogy te ezt mivel tudod igazolni? Az a probléma, hogy cégként nem adhat csak bruttó összeges számlát, mivel nem készpénzes a fizetés az egyszerűsített nyugta nem kerülhet elő és a számla adattartalmának meghatározása egységes az EU-ban.Amikor beérkezik Mo-ra akkor a magyar NAV duplán szedi az Áfát azoktól akik? Mivel tudod te ezt bizonyítani.
Ha tőlünk kiviszik mondjuk Szerbiába (nem EU tagállam) a nálunk megvásárolt terméket, legkésőbb a határnál visszaigényelhető az áfa, mivel "exportálásra" került a termék. Természetesen a Szerb vámhatóság meg kiveti rá az áfát.
Egyszerűsítettem a dolgot, de lényegében a Kínából érkező termékre sem kerül Kínában áfa, mivel nem ott fog úgy mond a végfelhasználóhoz kerülni.
qqcqqc leírta a lényeget.
Én nem minősítettem egyik céget sem. -
Digitalpimp
senior tag
Igen, tanulnak (225000.-Ft/ félév), igen járunk 10 évben egyszer orvoshoz, akkor is alig akarnak megvizsgálni, plusz a béremből többet szakít az állam, mint én. És igen, nem szeretek duplán fizetni akár Áfát is, ha azt már egyszer megfizettem, és igen, a szállítási költségre sem szeretek még pluszban Áfát fizetni. Viszont ha már itt tartunk, te miért vélelmezed azt folyton, hogy nincs megfizetve? A sok hazai milliárdos csalásról meg jobb nem is beszélni. Peace.
-
Akkor pontosítsunk valamit:
A hozzáadott érték adó (ilyen az afa is) fizetője nem a kereskedő, hanem a végfelhasználó. Az, hogy a kereskedő szedi be tőled az állam nevében ezen nem változtat. Miután az általad rendelt árú a kínai adóhatóság fennhatósága alól igazolva kikerül (export) a fogadó ország adó jogszabályai érvényesek.
Ezt bonyolítja, hogy hazánk az EU tagja. Elvileg, amikor bér az Unió területére az árú, akkor vámolják és adják hozzá az adót. Ez az EU áruház esete. Ha direkt kínai rendelésed van, akkor te, mint megrendelő vagy az importáló és te vagy a vám és az adófizető. -
ACE-
addikt
De még egyszer mondd már el nekem. Honnan veszed, hogy a Banggod, vagy a Gearbest, vagy Ali, vagy bármelyik külföldi nem fizet ÁFÁ-t? Te ott vagy amikor beléptetik az EU-ba? Mi alapján feltételezed, hogy ez feketén behozott áru? Eleve amit EU raktárból rendelsz, az drágább is, miért feltételezném én, hogy az feketén jött be? Van erre bármilyen bizonyítékod azon kívül, hogy "mindenki tudja"? Mert az is bűncselekmény ám, ha mást költségvetési csalás elkövetésével vádolsz...
-
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Gondolom a családotokban vannak akik tanulnak, vannak akik orvoshoz járnak hogy meggyógyuljanak, esetleg nyugdíjat kapnak és még egy csomó olyan dolgot igénybe vesznek, amit az állam az áfá-ból is finanszíroz.
Engem zavar ha költségvetési csalás bűncselekmény megvalósítása a téma egy nyilvános fórumon.
Ha megnézed a Prohardver ÁSZF vonatkozó pontjait az ilyen téma (jogszabálysértés) különösen tiltott kategória.
Ilyen dolgokra is ráakartam irányítani figyelmet, hogy ne történjenek törlések, mert esetleg nem a topik témájába tartoznak az ilyesmi hozzászólások.
Én nem személyeskedtem senkivel, nem sértegettem senkit, ennek ellenére te még is azt teszed és teljesen értelmetlenül forgatod ki a szavaimat. Egyébként nem vagyok jogász. -
Ha úgy van ahogy te gondolod miért szól a topik jóformán arról, hogy miként lehet "megúszni a sarcot"?
Pont azt feltételezik, hogy az nincs megfizetve.
És az igazság az, hogy jól tudja itt mindenki, hogy nincs az áfa kifizetve. Miért nem kapsz áfás számlát? Egyáltalán valódi, még a kínai NAV által előírt formátumú is tökéletesen jó lenne, de nincs. Kínában is kell adni számlát és ott is van áfa. -
ACE-
addikt
Ki mondta hogy nincs rá ÁFA fizetve? Gondolom amikor EU-ba érkezett, megvámolták, és úgy küldték tovább, egyébként megfogták volna itt nálunk is... Miért kéne nekem azt feltételeznem, hogy egy weboldalról rendelt áruval az EU-ba érkezésekor nem történik meg, aminek meg kell történnie?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jár a taps
Hosszú volt a mai nap.

, mert elvileg pont ma 06.25.-e volt a várható megérkezési időpont. Azért ha már az ember kiperkálja a rakat pénzt a "European Direkt" szállításért azért nem ezt várná, a később rendelt sima regisztrált csomagjaim már mind megjöttek azóta.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)