Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nigér
őstag
Sziasztok!
Rendelésemen az utolsó állapot:
2018. 05. 18. 11:34
Posta import raktár
Célországban feldolgozvaEzt látom a Posta mobilos appjában, 10 napja nem mozdult a pakkom, és ezzel a "posta import raktár" bejegyzéssel is most találkozok először.
Mit jelenthet? -
technoboi
tag
Sziasztok, mennyi idő után érdemes reklamálni hogy nem érkezett meg a rendelt termékem?
Az "Expected Delivery Date" már lejárt. -
n@p@lm
addikt
Sziasztok!
Jól megszívatott a B.
Vásároltam kollégámnak kettő darab ultrahangos állatriasztót.
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Repeller Strong Flashlight Bird Repel
Akcióban volt, négyezerpárszáz forintért.
Levonták a webes kártyámról (paypal), rá pár nappal jön az email hogy nincs készleten, mit szeretnék? (wait, exchange, refund).
Mondom refund (ez ma volt), kérdésem hogy mennyi idő alatt utalják vissza a pénzt.
Ciki mert nem az én pénzem.
Meg az milyen már hogy megveszem, levonja és utána jön az email hogy nincs készleten.
Persze akciós áron már nincs, teljes áron engedné. -
Nem szoktunk keresztpostázást használni, mert tiltja az ÁSZF. Ugyanezt a kérdést felvetetted a Paypal topikban, arra ott ezt válaszoltam:
Jósolni nem fogok, ha lezárod akkor nem tudsz PayPal segítséget kérni, de hogy mi lesz a segítségük ha claim-re emeled azt nem tudom.
De ha lezárod, ők elküldik a pénzt. Nem szoktak ezzel szórakozni. Kérdés az hogy hol van a hiba hogy nem tudják elküldeni.
Ez közel a 180. naphoz hát nem is tudom. Nekem ami problémám volt velül mind 2 héten belül normálisan le lett rendezve, ennél nagyobb összegű dolog esetén is.Ezért nem javasolt a "flood" mert egy újabb születik.
-
HXY
addikt
Banggood akar, de nem tud refund -olni valami hiba miatt.
Már hónapok óta megy az ígérgetés, de hiába.
A PayPal-on már megnyitottam a disputetot, de akkor is. Részletek:
[link]Ha esetleg a Banggood olvassa:
Rendelési szám: order 38624677 -
válasz
PainKiller13
üzenetére
Lásd ezt a hozzászólást.
Nem mindenki osztja meg nyilvános fórumokon, hogy miként "csökkentette a költségeket", van ahol ezt nem is szabad leírni. -
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szokták tartani az időt, most ráadásul nincs a közelben ünnep. Persze ha van tényleg épp raktáron.
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha olyan terméket rendelek ami elvileg van EU raktárban, és azt írja hogy 5-7 nap alatt lejön, akkor az le is jön?
Oké, ha 8-9 az sem tragédia, de akkor nem kell 25-40 napot várni mintha kínából jönne? -
válasz
Beni2360
üzenetére
Új, belsős fizetési lehetőség.
Ha üzleti (nagyker) vásárló vagy és $-os bankszámlád van és arról tudsz kedvező áron utalni, akkor fel tudod tölteni ezt a BGpay egyenleget, illetve automatikusan ide kerülnek az aktiválás után a refund-ként visszajáró összegek
Normál felhasználóként nekünk csak a refundos feltöltés áll rendelkezésünkre.
Ha forintos bankszámláról utalná akkor az árfolyam és a utalási költség lényegesen többe kerül a fizetés, mint amikor a PayPal-on keresztül kártyával fizetsz.
És nincs vissza irány, nem lehet leszedni róla pénzt, csak levásárolni lehet.
De kapsz 2 % kedvezményt ha ezzel fizetsz, véletlenszerűen kaphatsz 200 pontot rá amikor refund kerül rá. -
Beni2360
félisten
Tudna valaki valami felvilágosítást adni az újfajta BGpay fizetési rendszerről. Sajnos az angol és a web fordítási lehetőség kevésnek bizonyul.

-
válasz
vegyszer
üzenetére
Ahol írják ott is rákérdezhetsz gondolom, biztos jobban ismerik, ha részletesen írnak róla, meg minek írná ha nem úgy lenne.
A mesében van "ÁFA/vám mentesség", nem csempészárut árusítanak, az hogy a végszámlán nincs részletezve, nem jelenti azt hogy nem fogsz fizetni mondjuk a vételárba vagy szállítási költségbe beépítve. Ha úgy lenne akkor itt a Btk. 396. §. lép hatályba adott esetben.
Persze így is kevesebb mint itt boltba megvásárolva, mert a kereskedő haszna az alacsonyabb és más EU-s áfa tarifát használhatnak, nem a 27%-os mértékűt.Múlt héten is írták itt ezt témát, nem egészen világos számomra hogy miért nem lehet rákeresni a topikban.
Pl:
Priority Direct Mail -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az alábbi telót szeretném megvenni: Xiaomi Redmi 5 Plus Global Version 5.99 inch 4GB RAM.
Az a kérdésem, hogy volt róla szót, hogy itt is van ÁFA/vám mentes szállítási lehetőség. De nem egyértelmű számomra, hogy az itt azt írják, hogy a jó szállítás az az European Direct Mail. Ellenben a termék mellett csak a
Priority Direct Mail szerepel...Ez jó nekem? Mert elég sok pontom jött össze, szívesen elverném erre...
Köszönöm szépen a segítséget!

-
JóGéza
aktív tag
Tavaly augusztusban rendeltem egy ilyet, nekem bevált. Többször töltöttem vele két telefont is egyszerre, nem volt vele gond.
Lygte-info.dk BW-C4 teszt. -
Truman
senior tag
Persze, jelzek majd.
ekrisztian: Hát már késő, ha ezt korábban olvasom, akkor nem rendelem meg. De hátha nekem szerencsém lesz. Amúgy nem sokat autózok, afféle S.O.S. töltőnek szánom. Bedőltem a marketing dumának amit a honlapján olvastam, hogy mindenféle védelem van benne. Meg általában a erről a márkáról jókat olvastam eddig.
-
Ez csak akkor kérdés ha nem ezt olvasod: This warehouse can not ship to your location.
Kosárba téve a Free shipping az Free shipping marad.
Your preferred shipping method: US International Shipping (Free shipping & 10-30 business days) Ft 0
De Shipping time:10-30 business days-t írnak míg Kínából történő szállításra meg Shipping time:7-35 business days.-t.
Elméletben az USPS küldemény 10-12 nap alatt itt van, de nem tudni hogy mit értenek ez alatt: US International Shipping -
Truman
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék rendelni egy ilyen autós töltőt. Ahogy látom amerikai raktárból olcsóbb sokkal, mint a kínaiban. Onnan is ugyan annyi idő alatt érkezne meg? Ugyan úgy ingyenes lenne?
-
Mika1227
őstag
Nekem most jött meg a telóm amit Air Parcel Register módon rendeltem, 2 hét alatt itt volt. És megúsztam az áfa fizetést is!

2018-05-14 17:11:44 Debreceni Logisztikai Üzem Delivery registered
2018-05-11 03:59:31 Forwarded for domestic sorting
2018-05-10 17:42:03 Processed in the destination country
2018-05-09 09:30:00 Item sent abroad
2018-05-09 02:38:00 Item sent abroad
2018-05-14 06:53 Hungary Arrival distribution office
2018-05-10 17:42 Hungary Arrival from abroad
2018-05-09 02:38 Belgium Departure to country of destination
2018-05-08 20:34 Belgium Parcel is handled
2018-05-08 19:00 Belgium bpost has received the item
2018-05-02 20:01 Item is announced / bpost received the information -
maestro87
őstag
válasz
matyikusz133
üzenetére

Nem sokan válaszoltak még, de eddig pozitív a visszajelzés.
Egyébként a napokban néztem, hogy egyes nagyobb értékű termékekre a vámbiztosítás is nagyon alacsony összeg (5$ alatti) ha sima postával rendeled. Mondjuk a kettőt sajnos nem lehet kombinálni (Priority Direct Mail + Tariff Insurance).
-
válasz
matyikusz133
üzenetére
Ha rákeresel, akkor itt írta valaki hogy nem kell nálunk + költséget fizetni.
Én nem rendeltem még így, de én mindig számolom a fizetendő közterheket, a garanciás ügyintézés megoldását és ha így is megéri akkor megveszem. -
matyikusz133
tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy a Priority Direct Mail áfamentes szállítási mód? Supportot megkerdezve a valasz igen de facebookon egy csoportban pedig azt kaptam, hogy nem az. Biztosra szeretnék menni mivel cirka 400$ a termék.
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Megérkezett a rendelés.
[Intelligent 8 LED Night Light PIR Motion Sensor Lamp for Bedroom Bedside Cabinet ]
1400HUF-ot abszolút megért, nagyon jó fénye van és 3db AA elemmel muxik. Jó designra is

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
14"-os laptophoz keresek hátizsákot. Bangoodon láttam a következőket, valami hasonló modern, jó kialakítással rendelkező, lopásgátlós usb portos megoldást keresek:
IPRee 14inch Laptop Bag Ez nagyon olcsó ennyiért, de semmi visszajelzés nincsen.
Ekphero® Men Anti Theft Backpack Ezen borzasztó nagy akció van, kérdés valójában mennyi lehet az ára...
CLICK 17.3L 15.6inch Ez brutál nagy és talán az egyik leghiresebb is.
ARCTIC HUNTER B00216 22 Talán ez az egyik legesélyesebb ár/érték arányban.
Mit gondoltok, ezek közül melyik a legjobb? Esetleg rendelt már ilyesmit valaki innen?
Köszi!

-
user112
senior tag
Sziasztok!
Az egyik rendelésem visszautasitotta a PayPal (pont elötte töltöttem fel a kártyám) . Probáltam még egyszer azt már elfogadta. De most két rendelésem látszik. Az utobbi:processing, az első: payment pending és egy Pay gomb látszik.
Ugye csak az utolsó, elfogadott fog teljesülni?
Az első, sikertelent hogyan törölhetem? -
zeon.hu
nagyúr
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy májusban 45.78 $-ig adómentes a küldemény
.
-
zeon.hu
nagyúr
A Paypal már magyar nyelven is elérhető.
(egyelőre a mobil alkalmazás nem, de böngészőből szintén magyar) -
maestro87
őstag
Sejtettem, hogy valami ilyesmi van a háttérben.
De most meg is kaptam a választ egy másiktól aki átvette a beszélgetést miután negatívan értékeltem az előzőt.
Azt mondja csak ezekben az országokban lehet WM-val fizetni: Russia/Ukraine/Belarus/Moldova/Iran.
Kár, mert akkor muszáj leszek Aliexpress-en elverni a rajta lévő összeget. -
maestro87
őstag
Banggood-on a Live Chat-en botok válaszolnak?

Kérdeztem, hogy tudnék WebMoney-val fizetni, mert én nem látok erre opciót, erre csak ezt az oldalt linkelgeti, meg sürget hogy fizessek már.
-
Beni2360
félisten
Köszi a kedves hsz-d de már évek óta rendszeres vásárlója vagyok a Gb-nek, és a BD-na, úgy hogy ismerem a dörgést. Igen van ingyenes Eu ex. de nem 220 $ árunál és ez itt a lényeg. Körbe kell nézni máshol és látni fogod az árkülönbözetben, hogy esetleg az ingyenesnél eleve drágább a termék.
Nem is segítségnek szántam a válaszomat hanem figyelem felhívásra.
Aki keres az Emil.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Akkor tényleg egyértelműsítem a dolgot, ha EU-n belül vámolják és ez kereskedelmi forgalom, mivel vásárolt dolog akkor EU-n belül a vámolási hely szerinti áfá-t meg kell fizetni. Az hogy te nem látod az a tételt, nem az, hogy nem lett megfizetve. Bruttó árat fizetsz, az bármit tartalmazhat.
Véleményem szerint kifizeted a költségeket.
Ha viszont az érkezési országban nem fizetik ki az importőrök az Áfá-t, akkor a rendeltetési országban kell kifizetni.
Ha ez nem történik meg, akkor az egész bagázs egy adócsaló, törvénysértő társaság. Az a kereskedő is az, aki ebben tevékenyen részt vesz.
Ha majd lesz hivatalos EU-raktára és eleve onnan küldik, akkor valószínűsíthető, hogy betartják a törvényeinket és egy tisztességes kereskedőről van szó.
Álláspontom az hogy törvénysértésről nem szólhat a topik és az erre utaló kérdések, válaszok törlendők az ÁSZF alapján. -
bl4ze
veterán
Értem én, de ez jó pár kínai weboldalnál szolgáltatás, hogy sarc (VÁM - ÁFA nevezzük bárhogyan) nélkül megkapod a terméket. Ők vámoltatják nagy tételben, vagy úgy ahogyan akarják. (lásd EU EXPRESS)
Ez nem az én dolgom, ha van lehetőség, hogy ne ÁFA-val + vámkezelési díjjal növelt értékkel vásároljak, akkor utána kérdezek.
Erre irányult volna a kérdés, mert GB használja ezt az opciót, BG-ről viszont így még nem vásároltam.
(itt viszont biztosan többen - ezért kérdeztem rá) -
Amit ott és itt is megvásárolsz az esetek 99%-ban 0% vámos, nincs mit fizetni, tehát az nem mérvadó. Áfá az ami fizetendő.
De nem igazán menjen már el abban az irányba a dolog, hogy hol hogyan lehet egy törvényi kötelezettséget megkerülni. Mert a abból törlés lesz.
Az hogy bizonyos webshop-ok nem mindig tartják be a előírásokat, az sem egészen idevaló. -
A PDM van megerősítve, de ha Európára utal akkor elméletben EU-n belül postázva.
Az más kérdés hogy pl. Hollandiából küldve te az össz árban megfizeted a holland 19 %-os Áfát és nem a magyar 27 %-ot. A -8% is valami.
Így én nem igazán értem a kérdést: Tényleg sarc mentes, rendesen EU-ból vámolva jön?
Ha rendesen vámolják, akkor már nem igaz a mondat első fele. Mert az hogy te tételesen nem látod a nem létező számlán, annak ellnére kicsi a valószínűsége annak, hogy nem szedték be mástól.
De van a Tariff Insurance is. Lásd ezt a hszt-t -
bl4ze
veterán
Urak, itt a Banggood-ról az "EU DIRECT" felel meg a vámmentes EU EXP-nek?
Mik a tapasztalatok vele? Tényleg sarc mentes, rendesen EU-ból vámolva jön?
Mostanság használta valaki? Egy USD 220-as terméket nézek, és ezt hozza :
Előre is köszi

-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Nézegetem a telefonokat, de nem igazán tudom eldönteni, hogy milyen szállítást kérjek, hogy már ne keljen ráfizetnem. Van a Priority Direct Mail, és a European Direct Mail. Most mindkettő jó, vagy csak az European, vagy egyik se biztos?
Mert a Priority szinte minden terméknél ott van, de a European csak ritkábban. Mert ha megakad, akkor már nem nagy biznisz. -
ot93
senior tag
Üdv,
Ma megjött egy Bugs 3
Leírok egy kis tapasztalat, hátha valakinek hasznos lesz.Április 3-án rendeltem, 4-én adták fel, aztán utána csak 8 nap múlva mutatott újra valamit a nyomkövetési szám, szerintem akkor ért Belgiumba és indították Budapestre. Majd újabb 8 nap elteltével megint megmozdult (tegnap), akkor mutatta, hogy "Célországban feldolgozva". Az itteni fórumokban leírtak alapján a vámolás még ezután jött volna, ezért kezdtem izgulni
aztán ma meg váratlanul jött a postás a csomaggal. Nemtom, hogy a szombati munkanap miatt vagy amúgy is jött volna, de eléggé meglepett. Tegnap elvileg Pesten volt, ma meg itt van nálam. Sokan írják, hogy lassú a királyi posta, de nekem az a tapasztalatom több korábbi tracking-es csomaggal, hogy elég gyorsan ideért. Egy korábbi az 8 nap alatt itt volt (az csak 20 usd volt), ez meg 17... És ugyebár nem vámolták meg. Nemtom, hogyan csusszant át, de hát előfordul az ilyen...
Banggood-ról rendeltem egyébként, kínai raktárból, maga a drón akcióban 75 usd volt + a szállítási díj, szállításbiztosítás, vám biztosítással együtt a végösszeg 78,75 usd-nél állt meg.
Nemtom, hogy a kínaiak a vámbiztosítás miatt machináltak valamit, hogy nem vámolták meg, vagy csak véletlen, de jól jártak mert a magyar vámot kellett volna megfizetniük (vámbiztosítás miatt), ami kb. 8.000 lett volna ha jól számoltam. Ezt a vámbiztosítást amúgy nem teljesen értem én sem, mert kb. 1,5 usd volt de ha megvámolják akkor jóval többet fizetnek. Mert konkrét személyektől tudom, hogy vissza fizetik ebben az esetben még a vámkezelési díjat is, csak el kell küldeni a banggood-nak a papírokat, amiken rajta van, hogy mennyi fizettem.
Persze ezzel nem buzdítok senkit sem arra, hogy vámbiztosítással rendeljen drágább cuccokat, hogy majd úgyis megfizetik, mert mi van ha mégsem fizetnek...
De több biztos forrásból tudok eseteket, hogy megfizették az egészet és azok is ilyen 70-80 usd környéki cuccok voltak.
Szerencsére ezeket a köröket megúsztam, vámkezeléssel kitudja mikor lett volna nálam...
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Ha nem lett volna egyértelmű havonta változik. Minden hónapban beírom az aktuálist.
2018 január 43,84 $
2018 február 45,69 $
2018 március 45,63 $
2018 április 45,477 $
Mindig a beérkezés hónapja számít, mert akkor kell megállapítani a fizetendő terheket.
Ha más nem EU-s devizáról van szó arra is ki lehet számolni. -
zeus_2k14
senior tag
És az számít, hogy mondjuk Májusba ér ide a csomag, és csak április-ba van az a határ?
-
-
zeus_2k14
senior tag
Nektek volt már ilyen szituációtok?
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Azt hittem hogy már ott tartasz.
3 módon is lehetséges
1. SMS a Postától
T.Ügyfelünk! Rx999999999XX számú küldeménye vámkezelésének megkezdéséhez, a www.posta.hu/vam oldalon ellenőrizze ezzel kapcsolatos teendőit! Magyar Posta Zrt.
2.Ajánlott levélben a vámkezelési nyomtatvány megküldésével
3. Látod a nyomkövetési információknál ezt a szöveget:
Küldemény kiválasztása hatósági eljárásra, postai árubejelentés / Under postal customs procedure
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contactedTermészetesen megfogják, mert máshogy nem tudják a futószalagra helyezni.

-
válasz
Dluinet
üzenetére
Nem egészen:
Ez az elvárás:
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg.
Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)A Banggood vásárlási értesítő lenne a "számla", a másik kettő meg a fizetés igazolása.
-
válasz
zeus_2k14
üzenetére
Röviden írom, a banki levonást kellene igazolnod.
Minden magyarázat nélkül: a kupon mivel pénzként funkcionál, pénznek minősül, ha - előjelű akkor az kedvezmény, minden fizetésnél a számlákon van egy fizetendő összeg, végösszeg az lesz a megvett termék értéke. (Grand total, a BG szóhasználatában)
Ha megveszel egy 25%-os kedvezményű tv-t a Media Markt-ba az állam felé neked a csökkentett nettó árra számolják fel az áfá-t és azzal lesz meg a bruttó fizetendő összeged.
Itt szerinted miért lenne máshogy?Ezt a képernyőképet felejtsd el.
Csatolod a Banggod értesítő e-mailt (Thank you for your order 41169806 with Banggood tárgyúak), a Paypal-Banggood értesítő e-mailt a fizetésről, ezeken rajta minden szükséges adat, csatolod a bankkártyás fizetési igazolást.
Mivel a 22 €-nak megfelelő ~27 $-t meghaladja az értéke, csatolsz egy kérelmet a 10 €-t nem meghaladó közteher (Áfa) meg nem fizetése érdekében.
A többivel együtt a Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat mellékleteként beküldöd annak aki végzi neked a vámolást, ha Posta akkor annak.
A kérelem kb ez lenne a Posta esetén, futár cégnél ők vannak a megszólításban:
Tisztelt Magyar Posta Zrt. Nemzetközi Kicserélő Központ!
Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
A fentiek alapján kérem, hogy a Rx999999999CN postai azonosítószámú csomag vámkezelését, vámteher felszámítását mellőzni szíveskedjenek, mivel a küldemény értéke 29.42 $, amely után fizetendő közteher nem éri el a a 10 €-t.
Dátum, aláírásÁtnéztem újból az Összefoglalóban lévő 7. Vámügyintézésről néhány gondolat leírást, szerintem egyértelműnek kéne lenni a dolognak.
-
zeus_2k14
senior tag
Még mindig nem tiszta . Tehát a vám eljárásnál az ár teljesét kell venni , nem pedig azt ami a kuponnal fizettem ki? Vagy rosszul értelmeztem? Most akkor kell fizetnem valamit?
Így nézne ki:

Köszi
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Egy ilyen fülest szeretnék vásárolni. Van hozzá kuponom, úgy kb. 11.000 Ft-be kerülne ( 41 Dollár kb vagy 33 Euro ) . Most akkor erre kell adót vagy vámot fizetnem? Vagy most hogy is van?

Köszi.
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
Pénteken rendeltem a Banggood-ról egy Blitzwolf terméket(20dollár érték),ki is fizettem, PayPal-on keresztül, de nem paypal balance-ról hanem a hozzá kapcsolt kártyáról.
Aztán írt vissza egy banggoodos, hogy sajnos nem tudják küldeni Magyarországra,a manuális cancel után majd kapok egy full refund-ot. Nem történt még semmi, ma reggel írtam nekik, hogy mi a helyzet, és írta vissza hogy teljesítették ma a visszatérítést, és jött még egy automatikus mail, hogy ma mondták le a rendelésem. Gondolom akkor konkrétan maMikor fogom így visszakapni a pénzt? Vagy lenne nekem még valami teendőm?
A Paypal-ban még nem látok semmit, hogy valaki refund-olt volna. Állítólag 24 órán belül. Vagy így, hogy nem PP balance-al fizettem, tovább is tarthat ? -
válasz
hibavissza
üzenetére
A biztosítás az más, az nem a nyomkövetésre vonatkozik. Ha elveszik akkor szó nélkül rendezik. A szállítási mód megegyezett mindegyiknél?
-
válasz
hibavissza
üzenetére
Miért nem adnak? Mert nem kell. De maradjunk annyiban, hogy a címzéssel volt gond nem pedig a nyomkövetési szám hiánnyal.
Én egyébként magánszemély címére gondoltam, nem cégesre, de célszerű lenne az Address-hez beírni a címet (100 karakterig számoltam a méretet, azután nem folytattam) mert befér és a címkenyomtatással sem lenne gond, az Address2-t meg nem kitölteni.
A postára hiába mész, ha nem vitték ki a látható adatok alapján, és még egyszer írom, hogy ha elégtelen a címzés rögtön a Liszt Ferencen lévő Nemzetközi Kicserélő Központban visszafordítják, nem kerül ki postai kézbesítésre, semmit sem tudnak mondani.Én sem tudok állandóan otthon lenni, de semmiképp nem adnám meg a munkahelyem címét, még akkor sem ha nem lenne tiltva a magánlevelek ide címeztetése. Ha nem vagyok ott akkor ott az értesítő és megyek érte, aztán ha 20-30 percig állok sorba hát az van.
Persze ha a cég vásárol az más dolog. -
hibavissza
veterán
Nem tudom mi történt valójában, de nem jó a cím. Hiányos. Ipari parkon belül a cégnév volt a második sorban. Csak a kapcsolat tartó neve van meg. Nem fogja a postás az összes céget végigkajtatni a személyt keresve...
Leveleztem velük. Jövő héten még várok. Lemegyek a postára, hátha meg van, ha nem, akkor refund.
Amit nem értetem, hogy egy nemzetközi küldeménynek hogy a viharba nem adnak számot. -
válasz
hibavissza
üzenetére
Mit írtál az address1-be ami nem volt elég? Nkem elég hosszú a címzés (40 karakter az eredeti, de 28-ra redukálva) és mindent megkaptam eddig. Mivel a magyar postás olvassa csak ezt a részt, a magyar rövidítéseknek megfelelően bármi befér az elsőbe.
Ha elégtelen a címzés, azt már a Nemzetközi Kicserélő Központba visszafordítják, el sem jut a posta kézbesítési rendszerébe.
De ezt honnan veszed?
A 45 nappal arra utaltam hogy azon belül nem igazán van értelme reklamálni, mert szállítás alatt lehet a küldemény.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Ford topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor jól sejtettem, ez felejtős részemről-részünkről.
Azt mondja csak ezekben az országokban lehet WM-val fizetni: Russia/Ukraine/Belarus/Moldova/Iran.