Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Van ajánlott márka AA/AAA akkumulátorok terén? Mindegy, hogy LiPo NiMh.
Elore is koszonom!
Üdv -
Breaker
tag
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Megérkezett a rendelés.
[Intelligent 8 LED Night Light PIR Motion Sensor Lamp for Bedroom Bedside Cabinet ]
1400HUF-ot abszolút megért, nagyon jó fénye van és 3db AA elemmel muxik. Jó designra is

-
Breaker
tag
-
Breaker
tag
Megjott a csomag. Vagyishat a postanal a cegemnek(nagy multi) berelt fiokja van es hetente parszor athozzak az osszegyult cuccot. A holland ujracsomagolok rairtak az epuletet, az emeletet, a nevemet es a telefonszamomat nyomtatva gep altal. Ez nem volt eleg a beazonositasomhoz, ezert inkabb sikertelen kezbesites lett. Az egesz emelet a cégé, nincs mas, kulon recepcio. Annyit nem csinalt meg hogy idehozta volna a csomagot es a recis ahogyan szokta belso chaten odahiv. Nem. Ehelyett ertesitot hozott, es en elkertem es bementem szemelyesen erte.
Ami a vamot illeti megusztam. Nincs rajta sarga matrica. Szerintem ez nem trahanysag volt hanem ha EU-n belulrol jon akkor atmegy a csomag. Viszont a szallitasi ido nem 6-14 munkanap volt. Azalatt boven beert ugyan az orszagba, csak a posta ratett még 10 munkanapot, miutan erdeklodtem a csomagrol ma van a3. nap es megkaptam.
-
Breaker
tag
Hát igen. Mondjuk az én storym is ugyanaz amit leirt a kolléga az előbb, csak nekem előszőr NL-be jött és onnan küldték tovább kishazánkba.NL nemzetközi számot is kapott. 2 hetet ült rajta a magyar posta amig megérdeklődtem hogy mi ujsag vele. Aznap kerult bele update és ment a szortirozóba.
Egy kicsit tartottam Tőle hogy vannak itt kémek a sasfészekben, úgyhogy azért nem irtam konkrétumot
-
Breaker
tag
Marcius 10 óta úton van kinabol, az értéke kb 70EUR. A magyar postanal allt kb ket hetig, es most "Belfoldi feldolgozasra tovabbitva", ezexerint atment, es nem csinaltak vamkezelest hogyha mar a szortirozo kozpontban van.
Ha kezhez kapom szolok, de szinte biztosan afa es vammentes lesz. -
Breaker
tag
Újabban elkezdett sunyiskodni a Banggood.
Rendeltem egy ilyet
Amikor kiprobáltam, kiderült hogy egyáltalán sehogy sem támogat 4K felbontást, és ezért írtam egy rossz reviewt hogy ne árulják 4K képesnek, mert nem az. Erre videot kértek bizonyítékul, amit fel is raktam youtube-ra. Azóta semmi, de még mindig ugy árulják hogy Macbookhoz 4K képes.
-
Breaker
tag
Most rendeltem 4 darabot ebből.
PDM-el jön majd, meglátjuk mennyit sikerül faragni a szállítási időből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest