- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Aug 14 rendelt nevezetes kamera állvány van soron, gondolom ezt még senki nem kapta meg
De még bőven időbe van majd hó végén kezdek el izgulni
-
mikej95
aktív tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szóval random az egész.
szerk1: Nekem 28 napot volt a csomag szállítás alatt, persze lehet csak azért jött meg, mert egy USB-C apa USB-A 3.1 anya adapterről volt szó, amin a követési szám többe került, mint a tartalma a csomagnak (kimaradt a másik rendelésből amin még mindig ülnek, 2 rendelést 15 perc eltéréssel adtam le, gondoltam egybe csomagolják, de tévedtem).szerk2: GB rendeléseim nekem is villám sebességgel érkeztek a nyár során.
-
Sanki
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én pont augusztusban csak 11 és 12-én rendeltem összes 8 terméket, mai nappal bezárólag megjött mind.
Az alábbi napokat futották a csomagok: 12 (TN-es cipő), 16, 16, 17, 20, 21, 33, 34 (miband 2 tn nélkül). (Ezek a rendelés napjától, a megérkezés napjáig eltelt napok száma.) -
maestro87
őstag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Megosztasz facebook-on egy általad már értékelt terméket.
-
cbrfireblade
aktív tag
A VIP ranghoz szükséges kredit mivel szerezhető? 3 kellene a VIP4-hez... (ma vásároltam, de semmi nem változott, továbbra is 3 kell)
-
mikej95
aktív tag
Na nekem egyik aug 18-án gépre tett csomagom 12-én kiesett a repülőből és 13-án már a postaládában volt. Sajnos pont az amelyik ráért volna.

Egy géppel/konténerrel országba érkező csomagok esetén mekkora eltérés lehet a kettő feldolgozása és kiszállítása között? -
bul07
nagyúr
Te válaszoltál az én hozzászólásomra először ott is nem nyomon követett küldeményről írtam (és nem is neked szántam azt ha jól látom)
Sokfajta nyomon követés nem teljesen követhető ideig óráig más országig határig esetleg, GB is kér pénzt olyan nyomon követésért ami valóságban nem teljesen nyomon követhető van ilyen
-
Beni2360
félisten
rendeltem 08.30.-n 2 db NEW Upgrade Version Broadlink RM Mini 3 terméket. Az egyik sima posta, a másik elsőbbség TN. 31.én csomagolták és 01, meg 02 postázás. A TN-s (01.száll. Priority Air Mail- US$2.37) a mai napon megjött.

Kíváncsi vagyok mikorra fog a másik megérkezni. -
Szerintem egyértelműen írtam hogy regisztrált küldemény szállításra lett kifizetve, ahhoz rendes nyomkövetési szám jár. Azt kaptam is, de nem lett az küldemény eljuttatva augusztus11-e óta egy felvevő postahivatalba.
Mire várjak?
Kár jönni ezzel a jóslás témával, szó szerint az áll a velük kötött szerződésben, ha a garantált időre nem érkezik meg, akkor vagy újraküldik vagy refund. Ezt ők vállalták, köze nincs a jósláshoz, mert ez le van írva.
Van egy adás-vételi szerződésünk az ő feltételeivel.
Kár jönnöd az Aliexpressel, mert ott a szállítás módjától függően 14 vagy 21 vagy 45 vagy 60 nap lehetséges alapszinten a vásárlói védelem.
Ha az első kettő érvényes, akkor illik a 30-35-ik nap visszakérni a pénzünket. -
freezer922
aktív tag
Az mitől lehet, hogy 4 különböző csomag amit egy időben rendeltem (azért 4 mert így bőven vámhatár alatt vagyok) egészen az országba érkezésig együtt jöttek, de kiszállításra rögtön csak 2 került.
Még csak egyszer rendeltem ezen kívül bg-ről, de akkor az országba érkezés után 3 nappal jött meg a csomag így nem aggódom csak fura
Igazából megjött 2 csomag amik közül az egyikben műanyag propellerek meg hasonlók voltak illetve egy amiben 2 kis elektronikai kütyü. A másik kettő ami meg még várat magára megint csak 1-1 kütyü.
Random ez, hogy a postán mi kerül előbb feldolgozásra és kiküldésre kisebb hubokhoz ahonnan házhoz hozzák ?
-
Szerintem nem korai.
1. Ők írják dátumilag hogy mikorra várható a szállítás, nálam az pl. Expected delivery date: 2017-09-05 02:53:27
2. Ez van a szállítási résznél írva:
Shipping from Chinese Warehouse: Airmail and Register Airmail Other countries 7-25 business daysMi értelme lenne ezeknek ha 35-45 nap is normális
2* írták a kamu, nem élő nyomkövetési számra, hogy szállítás alatt.
Megy neki a 3. amiben elmagyarázom, hogy más ugyan ezt a terméket, ugyanazon a napon vásárolva, feladva, szintén SE végződésű számmal a 22. napon kézhez kapta az enyém meg sehol, ha szállítva akkor miért nincs mozgás a számnál, valami igazi bizonyítékot kérek küldeni a szállításról. Emlékeztetem őket az általuk leírt és velem elfogadtatott szerződési feltételekre, hogy nem-e esetleg betartanák. És köszönöm az újraküldést de ha nem Expedited Shipping 5-8 5-8 business days to worldwide. akkor pénz kell. -
vargalex
félisten
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Nekem tegnap érkezett meg egy augusztus 10-i rendelésem. Szóval, még megkaphatod...
-
cbrfireblade
aktív tag
Nem tudom, eddig még sosem volt ilyen jellegű problémám, pedig már rendeltem bőven. 3 hét volt eddig a leghosszabb szállítási idő. És most is futnak be 15 napra a csomagok, de ott azzal a szállítással valami történt és nem sok esélyt adok neki, hogy megérkezne.
Ma már 35 nap, de lehet ők munkanappal számolnak...
Szükségem lenne a termékre, úgyhogy kiegyeznék egy újraküldéssel. -
bul07
nagyúr
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Nem korai még?
Ha nincs nyomon követés a 35-45 nap is normálisSajnos már az , ezelőtt pár évvel ha nem jött meg valami 33napra akkor refund, sajnos mostanra a 40-50napos szállítás is normális
-
cbrfireblade
aktív tag
Ma már írni akarok a BG-nak, hogy 3 aug-i rendelésem nem érkezett meg....
Odaírom, hogy voltam a postán és nincs ott, mert az lenne a válaszuk úgyis, hogy menjek a postára...
A végére mit írjak? Refundot kérek vagy a termék újraküldését?
-
válasz
laskr99
üzenetére
Melyik nyomkövető oldalon nézed? Sehol nem ír Hungary helyzetet
17track ez az lenne hogy melyik a fogadó posta: Destination (Carrier)
A SE végződés elmegy Svédországba lesz egy érkezési és egy továbbítási bejegyzés, majd ez ismétlődik ha tényleg megérkezik Mo-ra
2017-09-12 10:22 (Sweden), Item sent abroad = a bejegyzés országa -
laskr99
addikt
RE216933028SE a követési szám. Most Magyarországon van már? Valami olyat ír mellette,hogy Hungary. 30-án adták fel.
-
-
vidaila
senior tag
válasz
nyogo83
üzenetére
Én már írtam a banggoodnak , van két csomagom augusztus 1-9 közötti rendeléssel. Mindkettő már 25-e óta az országba van a tracking szerint. Postán semmi nyoma se a tracking számnak, se a csomagnak. A bannggood pedig kardoskodik, hogy márpedig a tracking szerint a csomag megérkezett. Szóval buktam 2 csomagot, ráadásul mindkettő 4000ft-os tétel volt.
-
nyogo83
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Aug 9.-i rendelesbol/shippingbol en is nagyon lassan, elaprozva kaptam meg ugyanazon a napon rendelt tobb csomagomat az elmult 2 hetben.
Viszont van egy, ami elvileg (vagy kamu, vagy nem az appos tracking) az orszagban van mar aug 24.-e ota.
A tobbi 29., 09.03 korul erkezett be, amire rajott meg a postai szuttyoges. -
Druss
tag
Megjött az e-mail a BlitzWolf® 2.4A USB Type-C nyeremény kábelről.
-
cbrfireblade
aktív tag
-
mikej95
aktív tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Aug 1 és 20 között egy csomó csomag befagyott, legalábbis idehaza semmilyen bejegyzés nem került be róluk. Én még várok vele. Te konkrétan kihez fordulnál?
-
cbrfireblade
aktív tag
Nekem 3 csomagom vált köddé, mind a 3 aug. 9-i shipped.... valami lett azzal a konténerrel, mert későbbi rendeléseim jönnek folyamatosan. Holnap megkezdem a kapcsolatfelvételt, mert szerintem azok már elpárologtak....
-
mikej95
aktív tag
"És az is biztos, hogy amelyeket Shanghai Pudong reptérről küldenek azok állandóan késve érkeznek."
Ez bekerülhetne a téma összefoglalóba.

2 olyan rendelésem van beragadva, amiket marginálisan drágábban (~500 Forinttal nagyobb végösszeg) berendelhettem volna a HK raktárból, persze az onnan rendelt cuccokat a 1-2 nap helyett, 6-9 nap alatt adják postára a legtöbb termék esetében, de az a pár nap különbség elolvad a gyakorlatban. A pár napja rendelt akciós cuccok pedig, ha ideérnek emberi időben (60 nap) már jó. -
válasz
AtiSnatch
üzenetére
Oké, félre olvastam.

Viszont a BG sem érdemes, ha mér nem telt el a 25 munkanap + 5 nap ráadás, kivéve ha nem élnek a számok. Mert akkor nem adták fel vagy más számmal, de azt meg illene megosztani a vevővel.
És az is biztos, hogy amelyeket Shanghai Pudong reptérről küldenek azok állandóan késve érkeznek. -
-
Ha ma átveszed, mert ez akkor fix itt van, akkor mit akarsz reklamálni?
Reklamálni csak emailben tudok vagy paypalon keresztül?

De amit látok, hogy 3 kézbesítési kísérlet az nem igaz, egyszer megpróbálják és azután postán átvehető. Erre csak 1 kísérlet van előírva az üzletszabályzat szerint. Nincs mit reklamálni.
Én inkább itt szoktam nézni. -
Talala
senior tag
-
A PayPal-t hagyd meg végső esetre. Ha egy webshopnak van vásárlói védelme - itt van- mindig ott kell kezdeni.
Van egy probléma jelzési oldaluk, az Összefoglalóba itt találod hogy mit kell csinálni: Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben.Milyen nyomkövetési számra írja hogy itt van? Mert akkor már kivitték volna, extrém esetben 5-6 nap itt a feldolgozás, de ez csak a nemzetközi posta nyomkövetőszámosoknál látható, a többinél nem igazán helyesek a bejegyzések, mert a Magyar Posta nem könyveli őket.
-
Talala
senior tag
Nekem is van 08.28. Rendelésem ami már a postán pihen. Ezért is furcsállom hogy a korábban rendeltek meg még sehol és a nyomkövetés is befagyott. Reklamálni csak emailben tudok vagy paypalon keresztül? Keresgélve a neten\topikban láttam hogy van akinél megjelent a refund lehetősek a rendelésnél ami nálam nincs.
-
laskr99
addikt
Nekem 7-én szállt fel a repcsi a reptérről. Kb mennyi idő még?
-
válasz
nyirzoz
üzenetére
Írtam, nekem a kifizetett nyomkövetési számom sem él, más részt ők írják hogy mikorra várható az érkezése, Ez nem az AliExpress.60 napos várakozással.
Shipping from Chinese Warehouse:
Airmail and Register Airmail Other countries (Mo-is ide tartozik) 7-25 business daysÉs az írják, ha meghaladta a fenti időt, ha leellenőriztem a postát, a címet (amit utána vásároltam az már megérkezett erre a címre. így az jó) és nincs nyoma, akkor ne hezitáljak hanem vegyem fel velük a kapcsolatot és újra küldik vagy visszaadják a pénzt
If you require any further assistance or if your order is nowhere to be found, please do not hesitate to contact us and we will arrange a refund or a reshipment.
-
Látod az általuk becsült időt: Expected delivery date: 2017-09-06 03:55:58
Én még megvárom a holnapi postát, szintén 08.11. és reklamálok, nekem még a nyomkövetési szám sem él.
Nálad meg ez az utolsó bejegyzés: 19.08.2017 16:48 Elhagyta a repteret Guangzhou Terminal 51000061.
Ez befuthat a jövő héten. -
izisz
senior tag
Tényleg voltak furcsa mozzannatok, jellemzően a nagyon olcsó cuccoknál meg a kis darabszámosaknál.
Ezeknél én is túl gyorsnak éreztem a "választ", ám simán el tudom képzelni, hogy ezek csak vevőcsalógatók voltak és ténylegesen nem is volt "snapup" rá, csak fixre kódolt "már elfogyot, sryka" szöveg - legalábbis egy része akár lehetett ilyen is. -
snipr
aktív tag
tiszta sor, hogy egy gomb lekezelése rövidebb ideig tart mint az oldal frissítése, no de annyira, hogy a kattanás pillanatában azonnal felugrik, hogy már nincs?! igaz nem vagyok otthon javascriptben sem és ajaxban sem, de számomra fura ez a sebesség, legalább annak az egy csomagnak az oda vissza idejét éreztem volna (néhány száz millisec), de nem, olyan volt mintha kliens oldalon azonnal ott lett volna a válasz (bár igazából talán még ez is lehetséges, hisz amint elfogyott már ez az infó lemehet a klienseknek a gombnyomástól függetlenül is akár)... de mindegy is, ez csak úgy elmélkedés szinten
-
-
maestro87
őstag
Csak a drágább cuccokból jóformán annyira nem érte meg nekem semmi a fúróállványon kívül.

Illetve még a 2$-os T12-es DIY forrasztóállomást szeretem volna (eredetileg 12$), de abból is csak 15 db volt mindig.
Bezzeg Gearbest simán kiszórt volna belőle 200-at is...(#4924) sysrq:
Itt volt az oldal közepén, a helye még most is ott van. 1,1$-ba, 11$-ba és 110$-ba kerültek a cuccok. De nem sok kör volt, naponta vagy 3-4. Persze a mikroszkópot meg a telefont mindig gyorsan elkapkodták (3db), a többi 11$-os cucc meg szinte ugyanannyiba került mint snap-up-on kívül.
-
izisz
senior tag
a teljes oldal befrissítése és a "snapup" gomb és annak funkciója között azért akad különbség.
Nálam is az oldal töltés kb 5mp, mire minden megjön és rendereli a böngésző végleges állapotra.
De a snapup gomb egy javascriptes ajax hívást ereszt meg a szerver felé. Ugyan nem vagyok otthon a témában, de egy fürge háttérlekérdezés a szerver felé ajax alapon, hamar szolgáltat visszatérési értéket a javascriptnek és pillanat alatt tudja dobni hogy van-e még termék vagy sem.
Ettől függetlenül, amit a snapup alatt sokat felvetettek - captcha használata. Azt bizony jó volna, ha bevetné BG a hivatalosan scriptelők ellen. Gyanítom az sem ultimate megoldás, de legalább a legamatőrebb hekkelőlet kizárná. A másik védelmi vonal lehetne a VIP szint korlátozás. Csak VIP2/3 körül beengedni a snapup résztvevőket.
Azt is meg lehetett figyelni, hogy nem US területről scripteltek ha scripteltek, mert számos US warehouse ajánlat még hosszú percekig kint volt, akár fél óráig, nem számít, milyen jó ajánlat volt. -
snipr
aktív tag
válasz
sambenez
üzenetére
az már utólag bánom, hogy nem néztem meg mennyire jár szinkronban a visszaszámláló egy publikus ntp szerverrel, lehet inkább ahhoz kellett volna időzíteni a kattintást... no mindegy, ez így ebben a formában csak a kedvem szegte, bármiféle próbálkozástól
gratula, akiknek sikerült mégis

-
snipr
aktív tag
válasz
maestro87
üzenetére
Visszaszámlálásnál mikor nyomott, akinek összejött?
Én ugyan nem voltam sokat gép előtt, három termékre próbáltam rá, első esetben 1sec volt a visszaszámlálóból mikor rányomtam, de olyan gyorsan felugrott a "már elfogyott", hogy szerintem nem is kommunikáltam a szerverrel (az oldal frissítése jelentősen tovább tartott mint a gombra hirtelen felugró üzenet)... aztán másodjára 2sec volt hátra mikor nyomtam, ugyan ez... harmadjára két ablak volt nyitva monitor 2felén, fél percnél mindkettőre ráfrissítettem és az egyiken így is két másodperccel kevesebbet mutatott mint a másikon. A kevesebbet mutatónál nyomtam, amikor a visszaszámláló négyről háromra váltott és akkor is pont ugyan úgy instant felugrott, hogy már elfogyott.

-
válasz
maestro87
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a nagyon olcsó 0.11-es és hasonló cuccok az esélytelenek,
ha valami drága akkor azt azért el lehet hozni ha mondjuk 15db-os van rá esély.És ebből gondolom, hogy nem scriptekel, vagy csak részben viszik el őket.
Hanem inkább az, hogy rengetegen ülnek ilyenkor a gépek előtt és verik a snap-up gombot.Csak gondoljunk bele, hányan ülhetnek ilyenkor a gépek előtt, mekkora a Bangood vásárlótábora, ha pl a Xiaomi PowerBankból 100000+ db-ot adtak már el. Ha ennek az ember mennyiségnek csak az egyharmada snap-up-ozik, már lehet sejteni az esélyeket.
Én sem tudtam a VIP snap-up ról. Sajnos csak a vége felé sikerült bekapcsolódnom a mostani játékba, meg melózni is kellett, de így is sikerült elcsípnem olyat aminek örülök.
-
maestro87
őstag
A snap-up-os gyalázkodás azért szerintem érthető. Nekem már 2. éve nem jött össze semmi benne (mióta nem kell rögtön fizetni), illetve egy fúróállványra tudtam most csak lecsapni 12 dodóért, de ez ugye mégse 1$, na meg dolgozni is kell vele, szóval tudtam, hogy sikerülni fog.

Meg a VIP részlegen lévő Snap-up-ban jött össze két 1 dolláros cucc ([link] [link]), az is csak azért mert sokan csak a fő snap-up oldalt ismerték.
Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből. 
A legnagyobb baj szerintem a snap-up-pal, hogy pl. háromszor-négyszer raknak ki valamiből 20 db-ot, pedig ha egyszerre kiraknák az összeset, akkor a script-tel nem rendelkező emberek is jobb eséllyel indulnának érte...
(Valaki írjon már rá egy script-et, aztán jövőre legalább tudnánk versenyeztetni a scriptjeinket.
)
A másik kedvencem meg, hogy mindig éjszakára rakják be a jó cuccokat mikor még ők is alszanak vagy ébredeznek.
Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...(#4921) Druss: Köszi ezt nem tudtam, mert csak felületesen olvastam el a felugró ablakot és gyorsan be is zártam.

-
Tudom hogy nem nekem szólt, de vannak írott és íratlan szabályok az elektronikus kereskedelemben.
Én mindig le veszem a hirdetést, ha elfogy a termék és újból felteszem ha lesz eladható mennyiségem, ha darabszámra adok kedvezményt akkor annyi darab félretéve amit arra szántam. A megvett terméket a meghirdetett áron adom el, ha ott elcseszek valamit, akkor nem rinyálok a vevő felé, hogy ez valamiért többe kerül, úgy jártam, dolgozzak figyelmesen.
Amit én megteszek, megtehetek, azt elvárom mástól is. -
maestro87
őstag
Én nem ilyen email-re gondolok. A puzzle játékban nyitottam ládát amiben ajándék blitzwolf kábel volt és mintha azt írták volna, hogy küldenek valami megerősítő emailt. Na ilyet nem kaptam még, és a rendeléseim között sem szerepel és picit aggódok, nehogy az legyen megint, hogy valami bug miatt nem kaptam meg az email-t és keresztet vethetek a kábelre.

-
Korábban is előfordult ilyen, nyugodtan várjátok ki amíg újra lesz készleten!
Én a Redmi Note 3-ra 2 hónapot vártam, szerintem megérte.
Nem értem az embereket szidják itt a Banggodot ahelyett, hogy ürülnének egy ilyen lehetőségnek.
(Ez most nem konkrétan neked szólt, de ott a chat-ben és itt a fórumon is jó páran erősen gyalázkodtak) -
Meglepő módon a snap-up-os ALL in One HDD Docking Station Offline Copy One Touch Backup amit a 15 db-os tételből meg tudtam venni de most jött az értesítés: 1 items in your order are out of stock at the moment.
Komolyan úgy gondolom, hogy ez akkor csalás, ha 15 db-ot ad meg, akkor annyi darabnak kell lenni, nem fogyhat el. Hasra ütött mennyiségeket írtak be?
Persze a wait-re nyomok, mert az eredeti ár 7483 Ft, a mostani ajánlatuk 4574 Ft én meg fizettem érte 2589 Ft-t
De akkor is pofátlanság. -
zeon.hu
nagyúr
A délután linkelt bluetooth keyboard viszont érdekes:
Alkalmazásból nem lehet akciósan megvenni már se a feketét, se a barnát, de böngészőben a barna még vehető olcsón. -
sambenez
addikt
Igen ez az, csak a +8$ most kicsit sok nekem mert 3-at akartam venni.
Pont annyi idő volt rá mint erre a kamerára: https://www.banggood.com/Digoo-DG-M1Z-1080P-SHARK-2_8mm-5_0MP-Lens-Wired-Wireless-Security-Wifi-IP-Camera-Smart-Home-Mornitor-p-1165986.html
Itt sincs darabszám, ezért nem szép ha idő előtt változtatnak.zeon.hu:Ja, tök vicces.

-
válasz
sambenez
üzenetére
Megadnád a linket, mert én nem látok 18 $-ost, de 10 $-t sem
De ha ez lenne akkor most is van rá 25% 11. évfordulós kedvezmény US$ 18.98 a US$ 25.43 helyett.
Viszont most már csak CN Warehouse-ban van, lehet hogy egy másikban volt az a kedvezmény és elfogyott 16 órán belül.
A mellette lévőnél is lehet látni, hogy eredetileg az US warehouse ára 3,99 $ megjelenik, de azután már csak a CN és EU árak látszódnak -
sambenez
addikt
Jól megszopatott most banggood. Délután kinéztem egy bicaj hátsó lámpát 10,58$ volt és azt írta még 16 órán át ennyi lesz. Most venném meg erre már 18$ fölött van az ára.

Még sosem jártam így ez valami új divat lehet, hogy hamarabb zárják az akciót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- TP-LINK routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- Apple Watch 10 42mm Újszerű/2027.09.02 Gar./Akku 100%/p4718
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még mindig azt írják várjak egy hetet a fel nem adott csomagomra. Azt hiszem meglátogatom a PayPal-t.

Igazából megjött 2 csomag amik közül az egyikben műanyag propellerek meg hasonlók voltak illetve egy amiben 2 kis elektronikai kütyü. A másik kettő ami meg még várat magára megint csak 1-1 kütyü.

Bezzeg Gearbest simán kiszórt volna belőle 200-at is...