Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
Igen a két szélére,a műanyag felületre jól tapad! Az összes beltér világítást kicseréltem így egyforma a színhőmérséklet. Olyan ledes szofita izzót találtam (véletlenül) amit bárhogy betehetsz és elég jól világít. Sajna visszakeresni nem tudom mert a BG a 2017 előtti rendeléseimet nem listázza. De ha minden igaz ez az.
-
Timyyy
őstag
Rég nem rendeltem bg-ről, de ahogy nézem, ha ennek a végére járok, soha többet nem is fogok.
Szóval tegnap rendeltem egy blitzwolf szelfibotot, majd ma délután 3 órakor jött a lenti email. Értem amit írnak benne, a 3 opció is oké amiket felajánlottak, de az emailben található linkre kattintva hibaüzenet jön fel, sehol nem tudok választani semmit. Mondjuk eleve szánalmas, hogy erre 24 órát adtak nekem!!! hogy döntsek a saját pénzemről, na mindegy.... ebből csak 4 óra telt el akkor is.
Mi a további teendő? Inkább visszakérném a pénzem és dugja fel magának az ügyfélszolgálat a botot... ami persze most is ugyanúgy rendelhető, van készlet, az oldal szerint....
-
andras.1
csendes tag
Sziasztok.
Egy pici segítséget szeretnék kérni ha lehet, most rendeltem először a bangood-ról, eddig csak ebay volt nállam a nyerő, de itt olcsóbb volt az a termék amit végül megrendeltem. XK helihez rendeltem ezt a vezérlőt de ez jött meg helyette(ilyet jelenleg nem találok a bangood-on), elvileg ez is jó de behalt a heli akksija és nem tudom kipróbálni. Viszont akkor sem az termék jött meg aminek kellett volna, megjegyzem jóval hamarabb jött(jan.14-re igérték), hol tudok kérdezni a megrendeléssel kapcsolatban? A help centert keressem fel, vagy hogy megy ez itt? Az ebay-en minden egyértelmű, itt valahogy
nem áll össze nekem... Ha valaki segítene annak hálás köszönet!Üdv!
-
Bec
tag
Én ezt raktam a kombi csomagtartójába a plafonra két oldalra (öntapadós) és rákötöttem a gyári csomagtér világításra. Műteni lehetne olyan erős fény van bent amíg nyitva a csomagtér ajtó,már a második téli üzemet futja és hibátlan! Bocs most látom a linken piros szín van,állítsd át fehére.
-
Ciccuka
veterán
V/
vandor01GLS-es (Belgium)

-
Ciccuka
veterán
EU Priority Line - ezt hol lehet követni?
-
flymi
addikt
Ilyen lampinyót vagy valami nagyon hasonló megvásárlásán gondolkodom a kocsi csomagtartójába, mert elég gyér a világítás pakolászáskor este, sötétben.
Gondolom szivargyújtóba dugott usb elosztóról lehet működtetni.
De ha valakinek esetleg van jobban bevált holmija ilyen célra az megírhatná, mit használ.
-
válasz
nightzone
üzenetére
Mikor volt a vásárlás pontosan?
Egy újabb üzenetben elküldeném nekik az időpontokat, hogy a törlési kérekem szerintem beérkezett előbb mint a kamu feladás mert az bizony még náluk van. Így csak beírták a szállítás megkezdését 07:14-kor, de az nem történt meg. Így az időrend miatt nem korrekt 8.15-kor küldött üzenet. Nézzék meg az időpontokat és ennek megfelelően rendezzék le a dolgot. Az hogy a rendszerük nem megfelelően működik nem a vevő hibája. -
nightzone
aktív tag
Tegnap este elküldtem a törlést, ma reggel 7.14-kor az fogadott hogy shipped. Ráadásul egy olyan termékkel csomagolták egybe a terméket amit visszamondtam ami meg kellene...Szóval nem akarták törölni, vagy nem kapták meg az üzit. MIndegy, nem fogom átvenni és kész.
Mod: 8.15-kor meg kaptam az emailt hogy sorry nem tudjuk törölni mert shipped, de ha nem akarom átvenni, akkor visszautalják mínusz a shipping cost.
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem ma 1-2 dolgot BG-ről, de az egyik terméket vissza szeretném mondani. Hogyan kell ezt jelezni nekik mielöbb mert nem akarom hogy kipostázzák, én nem veszem át, visszaküldik, addig meg áll benne a pénzem.
Sos help kéne, köszi. -
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem egészen ott a harmadik az EU-s, ha a PDM-et választod akkor tariff insurance kell hozzá és ha lenne vámeljárás akkor azt kifizetik neked.
EU Priority Line = EDM, ott nem is választható a tariff insurance, mivel EU-n belüli a feladás.
Javaslom a shipping insurance-t is kifizetni. -
mdav88
aktív tag
Szépen háttal kezdve:
Hát ez pont ideért karácsony előtt. A depóba. Tegnap 20:35kor regisztrálták Alsónémedin. Szóval pont esélytelenné vált átvenni Karácsony előtt :/
Beszéltem velük napközben, mivel itt lakok kb a szomszédban elmennék érte, de akkor még nem volt ugye átvéve, így sajna marad csütörtök....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Összefoglalóban benne van:
"8. Speciális szállítási módok
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
A European Direct Mail (EDM)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni. Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.
A Priority Direct Mail (PDM) bár ennél az utóbbi időben több csomag a vámon megakadt. Nem 100%-os biztonságú." -
h1ght3chzor
őstag
Ezt szeretném rendelni, milyen postázást válasszak, hogy ne legyen VÁM?
-
vegyszer
addikt
válasz
m4rk.89
üzenetére
Vagy olyanra költsd, ami kell, vagy olyanra, amit el akarsz adni. Különben nem jutsz vele messzire.
9000 pont az ugye 90$ ahhoz meg ugye 500$ vételárat kellene kipengetni (és itthon még vevőt lelni rá).
De pl két három teló pont jó lehet hozzá, vagy egy laptop, vagy más drágább móka... -
-
m4rk.89
aktív tag
Mire érdemes elkölteni a pontjaimat? 9000 fölött van, de lassan le fognak járni...
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
Írtam kártyás vásárlás deviza árfolyam, az a legtöbb banknál az a deviza eladási árfolyam. Nem közép.
Nem közepezünk, mert pontosan és egyértelműen meg van adva hogy mivel számolnak. A bankkártya üzletszabályzatot kell elolvasni.
Meg legtöbbünknek magyar forintos elszámolású kártyája van, ezeknek az embereknek javaslom, akinek más devizájú az is utána számolhat és dönthet.
Ha € az elszámolása webshopnak akkor €-os kártyával fizet, ha $-os akkor $-os kártyával és nincs árfolyam rizikó, ja akkor meg nem hasonlítjuk forinthoz.
A forint 10 éve mindig sz...r, gyenge, szóval hagyjuk.
Egyszerű a megoldás, fizetés előtt megnézzük hogy mennyi a webshop árfolyama, megnézzük a bankunk elszámolási árfolyamát, aztán amelyik kevesebb annak megfelelően fizetünk. -
válasz
Ciccuka
üzenetére
Láttad a számokat amit leírtam? Évek óta értelmetlen nem $-ban fizetni azokon a helyeken ahol állítható a vásárláskor a deviza és $ az alap elszámolás.
Nekem az első 51.99 $ = 14,746.97 Forint kevesebb mint a Ft 15026. A különbség 279 Ft A GB árfolyama 289 Ft, a bankomé meg 283,65 Ft
A második is ugye 51.99 $ = 14,746.97 Forint kevesebb mint a Ft 15040 A különbség 293 Ft A BG árfolyama meg 289,28 Ft
És rosszul számolod, az OTP mai kártyás vásárlási árfolyamával a 51,99 $ az 14860,82 Ft.
Nem 15134 Ft így OTP-s kártyahasználattal sem javasolt forintra állítani, a veszteség 165 Ft és 179 Ft, persze 100 $-nál is csak kb 330 Ft és 350 Ft, ami nyugodt szívvel kidob legtöbb ember az ablakon. Én nem.Már többször linkelve hogy az OTP miként számolja, a mai nap első deviza eladási árfolyama 285,84 Ft
Pont úgy lett többször leellenőrizve ahogy írtad.
Aki szeret feleslegesen pénzt költeni az akár török lírában is fizethet.
Nem igazán tudsz olyan bankot mondani ahol rosszabb lenne a kártyás vásárlási árfolyam, mint az említett két helyen a 289 Ft vagy 289,28 Ft -
Ciccuka
veterán
Kb. fél éve már, hogy jobb inkább forintban fizetni a gearbest és a banggood-on. Az fix és általában olcsóbb is, mintha más váltana. Persze ez több mindentől is függ (kártya, bank).
Pl. 15026 vs. 51.99 (15134)
Pl. 15040 vs. 51.99 (15134)De ezt úgy tudja valaki jól megvizsgálni, hogy ugyanazt megveszi mindkét formátumban (vagy a forintos árat feljegyzi) a végén összeveti a kettőt.
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
Most megint elmagyarázzam hogy a Banggood egy hasra ütött árfolyamon számolja át $-ról az árakat, ami mindig több mint a bankunk kártyás vásárlási árfolyama?
Van ez a Tv box
US$ 74.49 amit ők forintban 21549 Ft-al számolnak. Ha fizetem a kártyával a $-os összeget, akkor 21129 Forint a bankomnál, egy HDMI kábel ára. -
flymi
addikt
Mi a fene van? Eddig mindent szépen dollárban mutatott, most meg átváltott valami TRY-ra...
Most nézem ez valami török líra.
Hogy a viharba került ez a dollár helyére a .com-on?
-
válasz
SzamyMcMilan
üzenetére
Ne forintra állítva fizess, a $ a jó. Ha nem éri el a szállítási költséggel együtt a 42,17 USD akkor nem kell fizetni semmit sem itthon. A januári vámárfolyam is meg lesz a jövő héten ekörül várható.
Bgpay-t az nem az amire gondolsz, PP-vel fizetsz -
SzamyMcMilan
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég fedeztem fel ezt a Banggood oldalt, és szemeztem ezzel a termékkel.Olvasgattam itt a mai év nagyobb hozzászólásait és vegyes érzéseim vannak, a rendeléssel kapcsolatban.
A termék még 4 napig akciós, de érdekelne, hogy akkor mikor várható a termék? Illetve, akkor fennakad a vámon, vagy egyáltalán bármi olyan dolog ami fontos lehet. Mire számítsak. Illetve paypallal fizetek, de mire való a bgpay. Vagy mennyire nehezen lehet visszakérni a pénzt, ha nem történik úgy ahogy kell.
A termék jó áron van. Így nekem megéri az 1 hónapos várakozási időt is.
Ebay-ről szoktam 99%-ban rendelni apróbb dolgokat. A legdrágább egy 100ezer forintos termék volt, de eu-n belül németországból és 3nap alatt itt volt. Így nincs tapasztalatom, EU-n kívüli nagyobb tétellel.
Segítségeteket, észrevételeteket köszönöm.
-
válasz
Vertigo18
üzenetére
Az újabb verziókban (64.0)rá kell nézni az Adatvédelem is biztonság résznél a beállításokat, mert a frisités egy csomó dolgot átállít, most például a frissítés után nekem be van kapcsolva a felugró ablak tiltása, folyamatosan engedélyezettként használtam. A Tartalomblokkolás is és a Harmadik féltől származó sütik beállítása is néha kavar. Most nézem ez a hüle ezt is beállította: Sütik és oldaladatok blokkolása
Mi van ha ez épp nem egészen jól érzékeli a dolgokat?
-
Bec
tag
Na ez megmagyarázhatatlanul rendszeres
tegnap írtam itt hogy a B2C Europe regisztrált küldeményemről semmi hír, ma a postaládában landolt. Tehát hiába fizettem többet a postázásra semmi nyoma nincs, 13 nap alatt kaptam meg a BG EU-raktárból. -
Az a tariff insurance, de az is megmagyarázva az Összefoglalóban.
A többi szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100%-ban utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül.
A vámeljárási költséget (Posta 3500 Ft, futárcég 6000 Ft) azt írják, hogy nem fizetik, de eddig az volt a tapasztalat, hogy ezt a szabályukat nem tartják be és ez is ki van fizetve.Ez csak olyan értékű dolog esetén fizetni ahol várható az ára miatt a vámeljárás.
-
Vertigo18
addikt
Ha jól emlékszem, volt már ilyen probléma, de akárhogy keresem, nem tudom megtalálni a megoldás mi is volt, úgyhogy bátorkodom megkérdezni..
A Bangood loginn képernyőjére hiába írom be a bejelentkezési adataimat, nem enged be, "Request parameter error, please refresh and try again." hibaüzenetet ír ki. Firefox böngészőt használok, sütik törlésén már túl vagyok, manuálisan is gépeltem már be a bejelentkezési adatokat, úgy se sikerült. Mobil appból kilépve, visszalépve sikerül, tehát a bejelentkezési adatok jók, Chrome böngészőben szintén sikerült a bejelentkezés.
Help plz!

-
flymi
addikt
shipping insurance-ra bepipáltam a biztosítást:
Order Totals
Sub-Total: US$32.99
Coupons: #NEW10120:: US$-3.30
Shipping insurance: US$0.66
Shipping Fee: US$1.30
Total: US$31.65De volt ott még egy, amire viszont nem, valami duty, vagy customs fee, nem emlékszem pontosan. Nem is egészen értettem az mire jó.
Csak ezért kérdeztem. -
Megbeszéltük már itt, hogy a shipping insurance 10 $ felett logikus választás, mert így jogosult vagy elvesztés esetén az újraküldésre vagy a refundra. Egyébként csak opcionális a BG refundja, ha szállítás közben elveszik.
Az hogy te nem kértél azzal nem tudunk mit kezdeni.
DE a Air parcel register vagy ajánlott a feladónak biztosítja az elvesztés esetén a biztosítást, nem a címzettnek, így csak kifejezett írásbeli lemondás a küldő részéről a címzett javára esetén kaphatja meg a címzett a kártérítést, no ez egy Távol-Keleti eladótól eléggé körülményesen szerezhető be. -
mdav88
aktív tag
11.10-én rendelt, majd 13-án feladott EDM csomagom még mindig nem jött meg, ügyfélszolgálat nyilván sablonos szövegekkel altat.
Az első tervezett kézbesítést 12.06 volt, majd módusult 12.20-ra, de mivel nincs mozgás a csomag körül, így kizártnak tartom hogy Karácsony előtt megérkezzen... Persze hosszas história, mert a Gearbestről rendeltem meg először, ami Feuchtban eltűnt, majd jobban bízva a Banggoodban, illetve a biztonságosnak ítélt szállítási határidőkben, megrendeltem innen is...Mit lehet ezzel tenni, meg lehet-e reklamálni, vagy csak várjak szépen, majd csak kopogtat a gls?
(sovány vigasz, mert nem saját részre rendeltem, hanem anyukámnak...Nem az a típus, aki 3 hónapot vár valamire...) -
Bec
tag
Korábban kérdeztem hogy az EU-s BG raktárból a B2C Europe regisztrált csomagot kiszállítja (szállítási időnek 3-7 napot írtak), most eltelt 12 nap azon kívül hogy feladták még semmi változás! tudom karácsonyi őrület mindenhol stb. miközben a kínai raktárból sima nyomkövetős csomag 15 nap alatt ma megérkezett!
-
Flashy
veterán
nálunk is (Győr), nyáron volt hogy napokig nem jött postás, aztán teljesen véletlenszerű értesítőket kaptam több nappal később mint a ráírt dátum, vagy kaptam 4 értesítőt egyszerre de 3 különböző dátummal az előző napokról. de tudnak jövőbe is utazni, nem egyszer kaptam olyat is hogy szerdán bedobja csütörtöki azaz "holnapi" dátummal, de csütörtökön a postán közlik hogy az a csomag még nincs náluk, jöjjek pénteken. aztán volt hogy jött helyettesítő postás, átadott egy kínai kicsi csomagot, meg előhúzott egy aláírós levelet, hogy "ezt meg tegnap elfelejtettem odaadni"... most a napokban olyan volt többször, hogy felhívnak a központból (BP) hogy jön egy külföldi ajánlott küldeményem, melyik postára megyek be érte, oké, holnap reggel ott lesz, értesítőt nem kapok, csak szóljak.
-
Nem az gond, hanem a tárolás és a későbbi kézbesítés itt helyben, legutóbb a matrica nyomtatási papírcsomagom belső papírborítékja el volt ázva mert az eső ellen a konténer nem volt letakarva, szerencsére az eladó tripla műanyag tasakba tette és belső két réteg megvédte.
Ha elázik dobhatom ki a 8000 Ft értékű pakkot. És erről az eladó nem tehet., hogy kérjem számon rajta hogy hulladék érkezett meg? -
Ahhoz viszonyítva amit mondanak nincsenek akkora késések. Gond az lesz hogy a helyi postán van most inkább torlódás.
A korábbi háromezer helyett mostantól 10 ezer csomagot tudnak feldolgozni óránként a Magyar Posta munkatársai, miután véget ért a 10 hónapos beruházás, és üzembe állították az új berendezést a Csomag Logisztikai Központban. 2018. Október 09.
A Nemzetközi Kicserélő Központot is fejlesztették egy kissé, ők is több csomaggal meg tudnak birkózni.
Nálunk már megint nem tudják hova pakolni küldeményeket a posta udvarán dekkol egy részük, mert a logisztika az beszállítja, a kiszállítás és az értesítők megírása a nem kiszállítandóknak meg valamiért nehézkes. -
Mindenki tudja hogy a Yanwen információkból addig pontos a dolog hogy átvették. Ott dekkolt az Kínában a reptéri tranzit raktárban. Nálunk ezekkel a küldeményekkel könyvelésileg nem foglalkoznak, ott Kínába írta be a Yanwen programja a megérkezést, mert a előre beállított idő ehhez a bejegyzéshez eltelt.
Fizikailag képtelenség hogy azt a havi közel 500000 csomag tárolgassák nálunk hetekig. Maximum 1 héten belül 90 %-a megy tovább, jellemzően 1-3 nap. -
Beni2360
félisten
(#7814) Gerr'y
Azért a sokat szidott posta, Nov.21.én rendelt és postázott tn nélküli csomagomat a mai napon kézhez kaptam. Most akkor hol a bibi?
nem álom hanem valóság. Jókor jó helyen jó időben rendeltem, éppen konténer zárás előtt.
Várható szállítás dátuma: 2019-01-11 19:46:49 - ez volt. -
Milyen úton jön? Nem mindegy? Milyen szállítást fizettél ki? Air mail akkor a nevének megfelelően jön.
A 25 kg alattiak nem jönnek hajóval, sem csak gépjárművel. Légi szállítás és közúti. A vonatos téma is inkább a nagy méretű és tömegű.
A légi szállítást azért ne úgy képzeld hogy felszáll a repülőgép és hipp-hopp más itt is van, a földön is várakozik a két végpont közt.
Egyébként a karácsonyi csúcsforgalom van már. -
Gerr'y
senior tag
Visszaolvasva a korabbi hozzaszolasokat a feltuntetett 7-25 napos szallitasi ido az 'almodj kiralylany' kategoria. Emailes rendelesi visszaigazolasban meg 2018/12/30 szerepel, online feluletukon mar 2019/01/12.
Milyen uton jon amugy a csomag az EU-ba? Vonattal, legikozlekedessel, kamionnal, vagy konteneren hajoval? -
csonka
tag
11.24.-i EDM-es rendelésem ma érkezik. Vámon átjött szerencsésen.
-
most dec 29 a varhato beerkezes.
erdemes varni vagy hagyuk? rendelve meg $56-ert volt
Ez alapján én folyamatban lévő vásárlásnak gondoltam. Elméletben ennek is van várható ideje.
De félreértettem.
Akkor erre válasz: erdemes varni vagy hagyuk?
Ha nem vársz, akkor csak annyi a lehetőséged hogy kéred a vásárlás törlését, ha használtál fel kupont, pontot azt nem kapod vissza. Ha a karácsonyi fenyő alá akartad és ha azután már nincs rá szükséged, akkor töröltesd, ha szükséged van rá akkor: érdemes várni.
Ha hagyod a dolgot annyiban akkor is vársz. -
flymi
addikt
Mi a véleményetek erről az infrás hőmérőről? Elég jó áron van szerintem (appal még olcsóbb) és nem is annyira gagyi a kinézete.
-
Feltöltöd mondjuk a Youtube-ra és bemásolod a linket a Video url-hez. Az Images rész alatt.
Az Összefoglaló,3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben. résznél ott a link, kitöltöd az adatokat, lényeges az Order number, választod a After-Sales - Items received with quality problem és ha gondolog a képet meg a szöveget az előzőből azt i bemásolod, de azzal kezden hogy megy kért videó is, az Video szöveg alatti mezőbe meg a Youtube link. -
-
qqzs
őstag
Erre dec 11 volt a varhato postazas, november kozepe ota vartunk ra. most dec 29 a varhato beerkezes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak tudnám mitől állítódott át?!