Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
szisztok!
Egy kis segítség kellene, honnan tudom letölteni ennek a kapcsolónak a telefonra való appját?
A dobozról nem olvasható a kód. -
Zoty4
őstag
EMS Express Mail Service, ha ezzel rendelek mondjuk egy 400$ feletti cuccot, mennyi esélye van hogy megfogják?
Vagy ez eus szállítás? -
FingR86
őstag
van most ilyen hasonló kód a BGJune vagy June600-hoz?
-
zeon.hu
nagyúr
Na, tele a postaláda

Bár Banggoodról csak 1 csomag jött, nyilván egy jún. 8-.ai rendelés, a korábbiak még sehol.
Többi Alis, azok egész gyorsak voltak. -
J.Dancsi
csendes tag
válasz
J.Dancsi
üzenetére
Előzmények:
Május 5 körül rendeltem egy taranis qx7-et. Vártam, hogy megérkezzen, de semmi. Tracking nem mozdult már egy ideje, így írtam a posta ügyfélszolgálatnak, hogy nézzenek utána. Azt a választ kaptam, hogy "címadatok nélkül érkezett, visszaküldve a feladónak".
Írtam a banggoodnak, hogy nem érkezett meg a rendelésem, vissza lett küldve a címadatok hiánya miatt, és kértem, hogy küldjék újra a terméket, mivel szükségem van rá, és 1870 pontot elhasználtam rá.
Néhány levelezés után ott tartunk, hogy a termék nincs készleten, ezért kérik, hogy nyomjak refundot. Abba még bele is mennék, viszont a pontokat nem akarják visszaadni.
Ez így elég nagy lehúzás lenne. Mit tanácsoltok, hogy tudnék ebből a legjobban kijönni? -
maestro87
őstag
Akkor még ez is a postásoknál van (nyeremény drón)?
"The shipment item has been stopped during transport, The item is now at customs abroad for determination of any customs duty payable."
Mert 1 hete már ez a szöveg, de a magyar posta nyomkövetőben még nem jelent meg. És nem tudom, hogy küldjem-e be a papírokat, vagy várjak még az adatbekérésre? Vagy ez már biztos adatbekérést jelent? Még nem volt dolgom a vámmal.
-
válasz
dugynok
üzenetére
Már írtam, nem vámosoknál ülnek a papírokon, a postások vámoláshoz történő előkészítő munkája a csiga lassú.
És nem igaz ez: kiemelt ellenőrzèsek vannak Nincsenek, nem úgy működik a reptéri vámigazgatóság.
Mondja ezt a postás kislány a telefon végén, aki nem is ott van. Ezt írták le neki. -
dugynok
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Èn 6.20-àn küldtem be a vàmhoz papìrokat, azóta semmi. Hètfőn telefonàltam, azt mondtàk kiemelt ellenőrzèsek vannak. Kevès emberrel gondolhatjàtok... Azt is mondta megsűrgeti a csomagom, azóta ugyanùgy semmi.. Nàlunk pl. Csütörtök óta mèg postàs se volt az utcàba levéllel se.
-
zeon.hu
nagyúr
Jó eséllyel mindenkinek ugyanaz az 1-2 konténer, amivel gond van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
daylightka
üzenetére
Valami gebasz lehet a vámon/postán, nekem több Banggood-os termékem is hetek óta az országban van a tracking szerint, mégse kapom meg.
De mivel ez általunk nem követhető tracking, rákérdezni se lehet. -
daylightka
csendes tag
End of the tracking, Item being handed over to the local courier, tracking ended.
Jun 22, 2017 03:38 Egy 3 ezer forintos napszemcsi. Ez mit takar ? Amikor a többinél ilyesmit írt ki, másnap megjött. -
m4rk.89
aktív tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy letelt a 45 nap postázás óta és fiókjánál a Refer Withdraw menüben Affiliate Points: 0 szerepel?
Affiliate Basic Info-nál szerepel Current Paid Sales-nél a helyes összeg ....
-
Ne várjátok már el, hogy a mobil app az teljes értékű lesz. Legtöbb ilyen webshop-os alkalmazás az alap funkciókat tartalmazza, ami a vásárláshoz kell. Az hogy ezek a funkciók nekünk kevesek, nem igazán számítanak. Ha mobilon is ugyan az kell, akkor mobil böngészőben az asztali nézetes www.banggood.com
Fizetni meg lehet a kosárba rakott dolgokat a mobil app-al. -
zeon.hu
nagyúr
Android alkalmazás frissítést kapott, végre gyorsan indul

-
joe-ker
senior tag
Ez jó vételnek számít,esetleg használ valaki ilyet?
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A tracking nélküli küldemények másnak is nyögvenyelősen jönnek meg (pontosabban nem jönnek)?
A nyomkövetéses itt volt a kezemben 13 nap alatt.... -
gulac12
tag
fb appal megosztás 20 pont/nap by Zoty4
-
Imy
veterán
Jelenleg nincs valami pontgyűjtéses dolog az oldalon? Fogytán vagyok a pontoknak.

-
Ra3
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ez mindig ennyi, a june600 meg már volt itt, bármire jó 2 usd felett.
Ilyenkor nem ártana azt sem hozzátenni hogy mi ez (Li-ion akksi, leginkább olyan zseblámpába használatos ami tudja kezelni), ugyanis a mérete megfelel a normál AA ceruzaelemnek, viszont teljesen feltöltve 4.2v-ot ad le, egyik ismerősömnél ilyen küldte át a fényképezőt az örök vadászmezőkre. -
zeon.hu
nagyúr
Másik topikban linkelték:
KeepPower 14500 800mAh 3.7v Protected Rechargeable Li-ion Battery
Kupon: June600 -
válasz
sambenez
üzenetére
Nem egyről beszélünk.
1. Megérkezik a Nemzetközi kicserélő központba.
2. A postás elkeszdi feldolgozni.
3. Döntés a vámkezelésről.
4.a Egyszerűsített, nincs vele munka, belföldi kézbesítésre továbbítás.4.b. vámkezelés, címzett értesítése, adatok bekérése, beérkező adatfeldolgozás, postások 3- naptól 15 nap
5. Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve Ekkor kerül a vámosokhoz, erre írtam azt az 48 órát a hszbe
6. Vámolás megtörténik, vissza kapták a postások. Ezt írják: Küldés a kézbesítő postára
Ekkor már kikerült a Nemzetközi kicserélő központból és átvitték a Posta Logisztikára.Az 5. és 6. eleje közt van a vámosok kezeügyébe, a többi a postások ideje.
-
sambenez
addikt
-
grimm2015
senior tag
Ha van 2 termék együtt kb 35euró, de 2 csomagban rendelem meg, az egyik 16 a másik 18euró, akkor nem fognak vámolni ugye?
-
zeon.hu
nagyúr
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
oké, kössz a tippet, akkor eu-n kivülről rendelek, de akkor vigyázni kell hogy mindenképpen 22 euro alatt maradjak
-
-
Zoty4
őstag
kaptam BG-től két darab ilyen kupont:
vip shop fee discount
orders over $0
Ez mégis mire jó, rendelhetek valamit extra gyors futárral és ingyen lesz? van valami megkötés, hogy melyik warehouseból? -
m4rk.89
aktív tag
Írtam BG-nek hogy nem jött meg a termék és kérek refundot amire azt a választ kaptam, hogy Money will refund to your account ...
Kérdésem hogy ilyenkor a paypalomra megy az összeg vagy a BG accountomra?
Illetve az elhasznált pontokat visszakapom? -
Vertigo18
addikt
válasz
Krogoth
üzenetére
Nem pontosan számoltam, csak úgy kb., ránézésre.
Lehet megérné, a fene tudja... Ugyanígy vagyok vele...

Bár, ha jobban belegondolok és beleszámolom azt, hogy megfogják a vámon, akkor simán szokott lenni hasonló minőségű kamera 20$ alatt akár itt, akár Gb-n. Abból külön venni kettőt (hogy tutira ne fogják meg...) és akkor máris olcsóbban jövünk ki.
-
Vertigo18
addikt
Srácok, jól látom, hogy ha megveszem EZT a kamerát, akkor kapok mellé ajándékba egy másikat?

-
retesz147
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
Igen, írta nekem is, hogy nem lesz TN, de gondolom mivel 100USD felett volt, így adtak hozzá. Nekem ott a Tracking n. - nél volt egy baromi hosszú szám.
Ha visszaolvasol valaki kifejtette, hogy B2C-hez mikor jár TN. Azt hiszem 100USD felett.Nekem egy GitupGit2pro érkezett.
-
retesz147
addikt
válasz
Debilon
üzenetére
Június 14-én rendeltem és ma ért ide B2C-vel EU raktárból egy akciókamera 115 USD értékben.
Végig követni tudtam a csomagot.
Elsőként BG oldalán a View Orders->rendelt termék Order Details->Track Number: 16 jegyű szám->B2C->jobb felül zöldel: Track & Trace->kiválasztod a célországot ahova rendelted, beírod a 16 jegyű számot és az irányítószámot Track my parcel-> itt pár nap után (4-5) megjelennek az adataid,címed, kinek adták át (nálam DHL) és még pár nap múlva megjelent Your tracking numbernél egy rendes követési szám 2 betű 9szám 2 betű, ha erre rákattintottam részletezte hol áll a csomag, de a dhl.de-n is tudtam követni (ez volt mindig a legfrisebb, többi le volt maradva) majd pár nap után, mikor beérkezik Magyarországra, akkor már a psota.hu is látja a TN-t és végig követhető, legalábbis nálam.Így futott 13 napot, azaz kb 2 hetet, de nagyon nehezen indult útnak. Kb 6-7 napig nem történt semmi, utánna indult be a szállítás.
-
Debilon
addikt
üdv!
EU raktár, 06.16. shipping B2C-vel, kb. mennyi idő?
banggodon a táblázatban 7-10 nap van írva -
davenport
senior tag
Annak aki esetleg ilyet keresne és gyorsan kellene, szerintem nincsen rossz árban.Blitzwolf BW-C1 autós töltő EU raktárból 4.99 igaz nem tud QC 2.0-át, de a 4 port miatt a család is tud osztozni rajta útközben.
Itt van hozzá még egy 7%-os kupon is: BGAFF7
-
m4rk.89
aktív tag
Május 7.-én rendeltem sorbo elemeket BG-ről standard shippinggel és még semmi hír nincs róla.
Mikor kezdhetek el reklamálni? Ha elkallódott akkor csak az újraküldés van vagy mit lehet még választani?
-
bul07
nagyúr
Én a mágneseket ajánlom viszont
Ha súlyosabb a telefon akkor a 4mágnesesek már gyengék lesszenek és rossz úton lemozoghat, és fekvő helyzetben se lesz stabil
És ehhez az kell hogy tokba hord a telefont, én nem ragasztanám rá mert ha festet a telefon ki tudja nem e gyógyul annyira rá hogy leszedésnél a festéket is lekapjaebay-en alin olcsóban hozzá tudsz jutni, ebay licitálóson 1$ körül is ki lehet fogni
[link] -
Imy
veterán
Gépkocsi szellőzőjébe telefon tartó mi vált be a Banggoodról, mit ajánlatok innen?
-
bul07
nagyúr
Na én végül ezt a kettőt vettem meg
(öcsém és az én fiókom)T5 28CM 5W White/Warm White LED Rigid Tube [link]
US$1.49 a végeMetal Hose Nozzle High Pressure Water Spray [link]
US$1.59 a végeMeg közben találtam kés élezőt is csak ép nem érte meg mert ebay-ről vagy aliról még a -1$ ellenére is olcsóban meg lehet venni
-
sysrq
őstag
Napi hatszázas limittel megy, résen kell lenni.
-
Vertigo18
addikt
Így van, hajrá, jöhetnek a tippek!!!

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Battlefield 6
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A dobozról nem olvasható a kód.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már csak az ár szerinti rendezés hiányzik belőle.