Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laskr99
üzenetére
Amiről szó van az már itt van, ezért nem késhet. Az amit te írtál az itt nem számít, az más dolog.
Úgy értettem, hogy az ami nem fér be a postaládába -nem könyvelt- arról írnak kézbesítőt azt kiviszik és ha 10 napig nem mész érte, megy vissza. A gond akkor van, ha az értesítőt valamiért nem kapod meg, nem is tudsz róla, hogy van valamid. -
Új információ a postásoktól, nem idő garantált kézbesítős sem az elsőbbségi vagy ajánlott, sem az EMS-ként külföldön feladott küldemény, így lényegibe az érkezési sorrendben kézbesítik a helyi postától számolva 3 - 5 napon belül.

Már nem csak a Nemzetközi Kicserélő Központban tornyosulnak a küldemények, a nagyobb városok postáin is tömegesen várakoznak arra, hogy kézbesítőhöz kerüljenek, mert a kiosztóknál is létszámhiány van. A nem könyvelt küldemények értesítőit is ők írják már, egy értesítőt küldenek ki és 10 napig őrzik a küldeményt.
Sajnos számolhatunk a leterheltség miatt ezen a területen is hibákkal.
Még október van, de már gond van, jön az AliExpress 11.11 és a karácsony. Bele sem merek gondolni.
A legrosszabb esetben csak a Magyar Posta fennhatósága alatt akár 10 - 12 nap is lehet, mire az országba érkezéstől számítva a kezünkbe kerül a küldemény és még nem is vámeljárásos a dolog.
Kalkuláljatok ezzel is, ha késik a csomag. -
zeon.hu
nagyúr
-
domojko
senior tag
Nem tud véletlen valaki xiaomi mi band 2-höz valamilyen kupont? Lecsúsztam róla mikor 15 dolcsi volt.

-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Srácok!
Aki rendelt WoWSticket neki sem adták még fel? Nem tudom mit művelnek, azt akarják kiprovokálni, hogy visszamondjuk a rendelést?
"Pre-Order Stock due to arrive on October 15 2017"
Először 09.22, utána 09.30, aztán 10.07, majd 10.10, most meg már 15, ez már majdnem 3 hét tologatás... És még mindig nem adták fel, holott még nem is előrendelésben vettem. -
AcCEsS
senior tag
A mindenit! De jó, hogy tegnap este felírtam ezeket az árakat, mert egyik-másik már totál eltér a mai napon.
Van ami olcsóbb, de van ami drágább lett. Pl. a Smart Wireless Switch 7.25$ -> 6.49$ a mobil appban, a Body Sensor meg 2$-al drágább. Feltételezem, hogy a termékek árai a kereslet függvényében ingadoznak, de azt nem gondoltam, hogy ilyen rövid időn belül!
Viszont az biztos, hogy a smart kiegészítőkben már inkább az Aquara termékvonalat érdemes megvenni, mert azok a ZigBee protokollt is támogatják pluszban, és valamivel olcsóbbak is... Még egyszer köszi az infókat, figyelni fogom az árakat, és apránként összeszedem a rendszert. -
sepsi0
őstag
Én ezeket az árakat láttam és ennyiért megveszem:
Xiaomi Smart Wireless Switch 7.06$ 4.99$
Xiaomi Smart Door and Windows Sensor 8.78$ 6.99$
Xiaomi Smart Human Body Sensor 10.48$ 6.99$
Xiaomi Mi Smart WiFi Socket 12.99$ 8.99$
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor 11.11$ 6.99$Persze ezekre az árakra várni kell, viszont a mozgásérzékelőt remélem ki lehet váltani a kamerákkal.
Az Aliról a gatewayt vettem 23$-ért,de nem olcsóbb, a swits most volt 4.99$.
-
Flashy
veterán
én nem figyelem olyan nagyon vadul az árakat, csak van Gatewayem és pár dolgot még szeretnék hozzá venni majd, ezért nézegetem. szerintem kb ezek a minimális áraik, pár százalékkal néha van lejjebb, pl a mozgásérzékelő 9.99-ért vagy a switch 6.99-ért, de lényegesen olcsóbban nem szokott lenni. sokat nem biztos hogy érdemes várni ha akarsz venni, mert a normál árak jóval nagyobbak, ha elfogy vagy vége az akciónak van hogy egy ideig csak dupláért adják. aztán persze akcióznak megint, mert az azért túlzás.
van, amiből van két változat (szintén a body sensorból van sima meg az állványos amiben van fényérzékelő is, vagy a hőmérsékletből is van kétféle), nézd meg mielőtt veszed, mert néha az újabb az olcsóbb. -
AcCEsS
senior tag
Akkor ezek szerint egy ideje figyeled az árakat, ezért még annyi kérdésem lenne, hogy a a kiegészítő cuccok árai most mennyire jók? Azoknál is érdemes tovább várni, vagy van olyan, amit nem szabad kihagyni, és most kell megrendelni?
Xiaomi Smart Wireless Switch 7.06$
Xiaomi Smart Door and Windows Sensor 8.78$
Xiaomi Smart Human Body Sensor 10.48$
Xiaomi Mi Smart WiFi Socket 12.99$
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor 11.11$ -
AcCEsS
senior tag
Köszönöm az infókat, én csak most kezdek belegajdulni a Smart Home témába, és csak plusz bónusz, hogy a Xiaomiban találtam meg a megoldás kulcsát, ugyanis nekem roppant szimpatikus cég, engem a minőségi cuccaival, és Apple-szerű, letisztult formatervezéssel rögtön meghódított.
-
sepsi0
őstag
Többszintes vasbeton ház, gateway földszinten, tökéletes.
Van kapcsolóm ami csengőként funkcionál, vannak rgb izzóim, smart remote, eddig ennyi.
Xiaomi fan lettem és mindent akarok venni, kamerákat is.
Válasz, nagyon jó és olcsó. Viszont most párszor melléfogtam vásárlásban és megfogadtam csak akkor bővítem az eszközparkot, ha lesz rájuk kupon.
Ha szükséged van rájuk én ajánlom.Amúgy gateway wifihez (router) , eszközök wifihez, így ahol van wifi ott menni fog minden, kivéve a smart swits és nyitásérzékelők, ezek nem wifisek.... Ja és a mozgásérzékelők.
-
AcCEsS
senior tag
Basszus, tényleg topikot tévesztettem, bocsánat!
Nagyon szépen köszönöm az infót, akkor inkább várok, és figyelem a kuponokat!
Egyébként mi a tapasztalat, jól működik a Smart Home rendszer? Többszintes ház esetén is tudnak kapcsolódni az eszközök a központhoz? Tehát, pl. az alagsorban lévő ajtóra felszerelt jeladó egy szinttel feljebb, a födémen keresztül tud kommunikálni a Gateway-el? Hopp, most látom van erre (is) topik, a kérdést felteszem ott is, de ha valaki itt is tud válasz adni, megköszönném... 
-
sepsi0
őstag
Ha nem sürgős, akkor várj vele. Szokott lenni kuponnal 22 dolcsi, most egyik sem jó...
Azért is várj, mert most lesz az 1 hetes ünnep és úgy sem adnák fel.
Ha lesz kupon akkor beírom.
Amúgy ez a BG topik és nem a GB
Ha olasz lennél....
[Probably Italy only!]
Xiaomi Mi Smart Gateway
Price: 15.91 EUR
Coupon: MISMIT29 -
AcCEsS
senior tag
Ha egyébként akciós a Xiaomi Mi Smart Gateway, attól még érdemes további kuponkódokat vadászni rá? Vagy már reménytelen tovább olcsítani?
-
mikej95
aktív tag
Konkrétan a tranzit országról és az országba érkezésről nincs bejegyzés, szóval bármi lehet. Persze tényleg valószínűbb, hogy "félúton" vált el az útjuk és a belföldi várakozás hossza az egyiknél jóval rövidebb volt és csak szembetűnőbbé tette ezt.
szerk.:
@V/:És mikor adnak 40 pontot egy értékelésre? Elvileg az is lehetséges. Videót biztos nem csinálnék emiatt, képekkel is néha elhasal a dolog és többször kell próbálkozni.
-
mikej95
aktív tag
Meg tudom erősíteni amit már többen is állítottak. Szállingóznak az augusztusi csomagok, de valami hatalmas keveredés lehet velük kapcsolatban. Alábbi kettő együtt érkezett az országba.
RS788031260CN
2017-09-29 09:56 Forwarded for domestic sorting
2017-09-29 03:39 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operatorRS788075858CN
2017-09-13 08:28 Sárvár 1 posta, Delivery registered
2017-09-12 17:20 Forwarded for domestic sorting
2017-09-12 09:05 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operator -
Krogoth
senior tag
Vicc az egész posta.
Szegeden nem értem, hogy miért kell minden át nem vett/ki nem hozott csomagot a Híd utcai postára zsúfolni.
Múltkor majd fél óra volt, mire megkaptam 11 óra körül.
Előtte be kellett ugranom a Csabai utcaiba is (melóhely miatt). Voltunk 2-3-an és hozzá vagy 6 ügyintéző.
fu#&ink logic
-
Krogoth
senior tag
Ugyan ilyen TN-m van.
RG981636050BEHonlapon a rendeléseknél a tracing infónál azt írja nincs adat, csak belelépve a rendelésbe látom, hogy van hozzá tn.
Nálam eltelt kb. 2 hét mire elkezdett mutatni valamit. Addig ugyan azt mutatta, mint a tiéd most.
26-án célországba elküldve, 27-én már kézbesítve...
-
válasz
Krogoth
üzenetére
Milyen nyomkövetéi számod volt? Mert nekem ezt adták ugyan erre, ugyan akkori vásárlás és még a kanyarban sincs: RG981636015BE
Tényleg arra lennék kváncsi, hogy ilyen random szállítási módokkal dolgoznak vagy csak nekem nincs szerencsém a BG vásárlásokkal. Semmit nem kaptam meg amit augusztus 11.-e óta megvettem tőlük. A Sanghaiból indulók azok sehol. -
ACE-
addikt
válasz
Krogoth
üzenetére
Nekem is megjött tegnap, pedig én 9.9-ért rendeltem, nem kértem hozzá feláras postát. Szerintem is megérte ennyiért, jó kis cucc, szerintem minőségi a kivitelezése és a gombok is jók. Már csak valami gomb matricát kéne szerválnom valahol, mert az angol zavaró kicsit. Tudsz esetleg?
-
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Persze érdemes. Összefoglalóban a 2. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüben. Itt mellékelhetsz csak képeket is
-
cbrfireblade
aktív tag
Köszi!
Ha egy termék hibás van értelme jelezni? (Anélkül, hogy videót kellene a yutyúkra feltöltenem vagy egyéb módon videózással bajlódnom... )
Rendeltem egy [ilyet] , de a fekete kis rögzítő csavarban szét van a menet, használhatatlan az egész. (de egyébként is sz@rt nem ér) -
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Product reviews 10 points、Pictures 10 points akkor 20
-
cbrfireblade
aktív tag
Szöveges és fényképes termékértékelésnél hány pont jár most? 20?
-
Krogoth
senior tag
Megjött a tablettartós billenytűzet.
3000 forintért (nyomkövetéssel) 18 nap alatt érkezett meg.
Csomagolás a szokásos BW. Sima kartondoboz. User Manual és a kiskártya.
Maga a tartó barna, bőr(hatású). BW felirat belenyomva. Varrás 1-2 helyen nem tökéletes.
Billentyűzet mágneses, így levehető. Laptop szerű gombok.
Tablet tartó részének a magassága állítható. Az állvány 1 állású kb. 45 fokos szögű.
Ennyiért nagyon megérős volt
Szerk: csomagként lett feladva, szal ma 2 postás is hozott nekem ajcsit

-
cbrfireblade
aktív tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Ma minden kóborló csomagom megérkezett... úgyhogy "érdemes" várni ésszerű keretek között.
Magát a terméket nem volt érdemes várni, silány sz@r cuccok, de legalább tudom, hogy ha máskor kicsit megcsúszik a szállítás, nem kell rögtön írkálni bg-nek.
Ja és nem Bg kamuzott, úgy postára volt adva, ahogy írta.... 100% hogy itt Mo-n kallódott eddig. -
Az elvesztést nem akadályozza meg a nyomkövetési szám.
De akkor biztos lesz még egy újraküldés, mert lesz bizonyíték, de akkor már az időtényező miatt lesz gond, nagyon sokára kapnád meg.
Itt nekem Magyarországon belüli ajánlott küldemény tűnt el, a felvevő postáról elvitték, de a cél helyre nem érkezett meg.
Hosszú az út Mo-ig. -
Az újraküldést tracking numberrel kértem. Az talán nagyobb eséllyel megérkezik. Az összefoglalóban is olvastam, hogy TR-rel szokták újraküldeni.
A postáról jó tapasztalatom is van. Nemrég felhívott egy másik -szintén kínából rendelt- csomag miatt a postás kisasszony, hogy aznap még érte mehetek, mielőtt visszaküldenék. A csomagon ugyanis rajta volt a mobil számom is. Kiderült, hogy a kézbesítő kolléga "elfelejtett" értesítőt bedobni, ezért nem is tudtam arról, hogy csomagom érkezett. Ebben nem az a jó, hogy trehány volt a kézbesítő, hanem hogy az ő hibáját a kolléganője kijavította.
Másféle tapasztalatom is van. Bementem egy másik csomagért a postára, értesítővel együtt. Kikeresték, de aláírni nem kellett. Gyanús volt, hogy túl nagy a kezembe nyomott csomag. Kisebb cuccot vártam épp akkor. De felbontottam. Tök más volt benne, aztán néztem meg a címzést. ÚÚÚÚ ez nem is az én nevemre jött! Természetesen visszaadtam és kértem az enyémet. Az is meglett pár perc múlva. Ez egy egyszerű tévesztés, de emiatt a másik csomag gazdája már bontottan kapta a csomagját.
-
Ilyenkor mindig felmerül bennem, miért zárja ki valaki egy ingyenes vásárlói védelem lehetőségét.
Másik dolog, ha az eredeti küldemény nem érkezett meg, akkor továbbra is fennáll az 50% esély arra, hogy amit újból elküldtek az sem. Véleményem szerint nincs 2. újraküldés. -
válasz
Beni2360
üzenetére
Nem ezek számítanak, hanem hogy a Magyar Posta levélküldeményként vagy csomagként kezelendőként kapta meg. Egyre kevesebb az posta ahol nem tartják be a saját szabályukat, itt nálam eddig odaadták a kézbesítőnek és ha akarta kihozta, de most már csak az értesítőt adják oda ha nagyobb a méret 24 mm-nél.
És itt jön elő a probléma, hogy így már lehetetlen kontroll alatt tartani részünkről a küldemény megérkezést, mert én ugyan optimista hozzáállású vagyok, de minden értesítőt megírnak? Eddig legalább egy megbízhatónak tartott -részemről- ember is látta még a küldeményt.
A belső ellenőrzést meg nem kötik az orrunkra -ha lenne-, bár ezzel a nem hozom ki, mert nagy teremtettek egy olyan szituációt amelynek a megnyugtató megoldása az ügyfelekre is tartozna. De ezeknek lehet beszélni...... -
Aug 18.-án megrendelt és még aznap postára adott cuccok (CH warehouse) még nem érkeztek meg. Várható érkezési idő szerintük szept 13 lett volna, ami már 2 hete letelt. Ma kértem egy újraküldést. Remélem lesz belőle valami és nem bukom el az árát a termékeknek (16 EUR öszesen). Nem Paypal-os, hanem sima kártyás fizetéssel fizettem.
-
Beni2360
félisten
Olvastam az előzményt csak akkor nem szóltam hozzá.
A második szállítmány LVS egy héttel később jött mint a TN-s.
Ez van a rendelési oldalon: - Levélben kaptam az LVS ....... infót. És nem LS amit írtam, megkerestem a zacsit.
A rendelésnél csak ennyi volt:
Shipping Method:Standard Shipping
Payment Method: PayPal Express Checkout
Track Number:
Standard Shipping
No logistics info temporary.
Na de a lényeg, hogy aug.31.volt a rendelés és itt voltak 2,3 hét alatt.
Nálam kezdenek a rendelések a GB-ről ide átjönni megbízhatóbbak.
-
válasz
Beni2360
üzenetére
A vastagított részed nálam egy előző hsz-ből volt idézve, arra reagáltam, hogy ez nem lehet az oka az új szabályozásnak, mert ahogy említed arra vannak szabályok.
Az LS.... az EMS küldemény lehetett, nem arról írtam, az EMS-t ki kell vinniük, mert a gyors postának az lényege, hogy gyorsan kézbesítik a címzettnek, azért nem kell bemenni, mert eleve címre kézbesített csomag kategória lenne, nem levélküldemény, illetve nem a csomagokra vonatkozik a szabályozás. Ami csomagként kerül feladásra azt viszik. -
Beni2360
félisten
papírt dob be, mert mondta,hogy meghurcolták őket mert volt sérült csomag útközben. - hát ezt nem igazán tudtam értelmezni.
Egy csomag kiszállítása a posta dolga és az is benne van, hogy kell vele bánni.
na én rendeltem két egyforma terméket Broadlink RM Mini 3 ami kb 10x10x10 dobozban volt. Az egyiket TN-nel a másikat sima szállítással. Igaz családi házas területen állandóan 98% otthon vagyunk, Gyál. Nyugdíjasok előnye. A TN-t a postás hölgy hozta mint mindent. A másikat LS ..... csomag meg meglepetésemre a csomagos hozta ki és átnyújtotta a kapun keresztül.
Ki érti ezeket az új rendeleteket. -
Na reklamált küldeményem állapota változott.

2017.09.24. | 01:49 Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.09.27. | 01:45 Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
3 napig a Nemzetközi Kicserélő Központ fogja volt a szegény tolltartó doboz.
-
válasz
Madycsa
üzenetére
Ha figyelted a topik hsz-ket az e körül feladott küldemények késnek, most kezdenek beérkezgetni.
Ez az utolsó információ: 18.08.2017 18:50 Elhagyta a repteret Guangzhou Terminal 51000061
És ez olvasható a Magyar Postánál is, ha ide megérkezik akkor azt könyvelni fogják.
Úton van. -
válasz
Madycsa
üzenetére
Az ilyen formátumú a könyvelt küldemény: Rx999999999XX. (LX-el kezdődő EMS gyorsposta szintén) Ha más fajta kinézetű, az nincs a postán az olvasható nyomkövetési információk ellenére. De ezt már többen és nagyon sokszor leírtuk.
Ha nem címre kézbesíthető visznek értesítőt. De egyszerűen ellenőrizhető ha beírod a posta nyomkövetőjébe és náluk van akkor ott lesz bejegyzés róla.
Ha meg tényleg így lenne, hogy már azóta ott van, akkor minek vártál eddig? Országtól függően 10-15 nap után visszaküldik. Úgy hogy már lehet, hogy nincs ott.
-
válasz
laskr99
üzenetére
papírt dob be, mert mondta,hogy meghurcolták őket mert volt sérült csomag útközben.
Nem ez az oka, idén április 24-től változott a kézbesítési szabály,a nem könyvelt és a postaláda méretnél nagyobb küldemény nem kézbesíthető címre, csak személyesen vehető át a Postán értesítés után.Az oka a hatalmas mennyiségű ingyenes könyvelési előírás nélküli csomag volt, amit oda-vissza szállítottak ha nem volt otthon a címzett.
Most csak a könyvelt kerül címre kiszállításra. -
Beni2360
félisten
válasz
laskr99
üzenetére
Hát ha ma éjjel 01.22' azt írod, hogy: Ma 21:59-kor váltott a csomagom - akkor még csak ma este fog megtörténni. De félre a viccet gondolod, hogy a tegnap esti jóvá hagyást ma reggel kézhez kapja a postásod? Ugye nem? Nem tudni hol laksz de előbb megy az elosztóba, Budaörsre és onnan tovább a lakhely szerinti hivatalba. 2-3 nap.
-
laskr99
addikt
Ma 21:59-kor váltott a csomagom "belföldi feldolgozásra továbbítva" állapotra. Szerintetek holnap megkapom?
-
cotag
senior tag
100. rendelés már megvolt😃😃
-
mikej95
aktív tag
Itt egy még szebb válasz, az egyik aug 18-as csomag megérkezett, a másik még kallódik, ennyire futotta:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló elektronikus nyilvántartásunkban az Ön által keresett küldemény még nem érkezett meg Magyarországra.
Honlapunkon a nyomkövetésben a Magyarországra való megérkezést a "Célországba megérkezett" bejegyzés jelölné.
http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
A nemzetközi megállapodások értelmében kézbesítésig a küldemény a feladó tulajdonát képezi. Bővebb információ adásához a feladó tud hivatalos küldemény kerestetést indítani a külföldi postaigazgatásnál.
Bízunk benne, hogy válaszunkat megértéssel fogadja."

-
zeon.hu
nagyúr
Megjött az akciós tripod végre.
Minőséginek tűnik, viszont nem jár hozzá tartó, ami a tetejére rögzíthető, ez meglepett.
Persze gyorsan megnéztem, de tényleg nem írják, fotón se látszik.
Szerencsére a régebben rendelt mini tripod tartója tökéletes rá. -
cbrfireblade
aktív tag
3db aug. 9-i kóbor csomagom van, abból most megjött 1 db, szóval van valami remény.
1x már írtam nekik, akkor jött a szokásos várjak 1 hetet válasz.... ami már pénteken letelt. Ma akartam ismét írni, hogy vártam, de semmi, tovább nem várok..... erre ma betoppant 1 csomag. Úgyhogy mégis várok tovább, hátha a maradék kettő is befut a héten.Sosem volt még ilyen nekem BG-n pedig már elég sokat rendeltem, minden megérkezett legkésőbb a 2. hét után pár nappal.
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Már írtam: A reklamációval nem veszítesz semmit 1. - 4. körben úgyis azt írják várj még egy hetet
Ha most írsz erre majd az jön, hogy várj még 1 napot és akkor If no parcel, we'll arrange a refund Ft21,069 for you later.
Amikor ez jött írtam nekik újból hogy unalmas többször a hasonló szöveget nézegetni, meg ment a dispute a PayPal-n. -
Balázs1621
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Ma kaptam választ:
Dear Balazs,
Thanks for your order #33043964.
I'm sorry that you haven't got the parcel till today, we've sent your package to below address:
-címem-
Would you please use your full name and number RSXXXXXXXXCN to check the package status with your post office? If no parcel, we'll arrange a refund Ft21,069 for you later.
Looking forward to your early reply.
Best Regards,
Erre mit írjak? Hogy újra megneztem a postán és nincs ott?
-
laskr99
addikt
Nekem 1 hete MO-n van a cuccom.. Már értem miért keresnek embert a postán a logisztikába.
-
jozsi252
veterán
Már rég volt hogy termék rendelést visszamondtam, elvileg 1-2 munkanap szokott lenni amíg PayPal-ra visszaküldik a pénzt?
-
Balázs1621
senior tag
laskr99, izisz köszi!
-
ablack
senior tag
válasz
Balázs1621
üzenetére
Nekem LX...CN
2017-08-10 Célországba elküldve
2017-09-21 Célországban feldolgozvaKözte semmi.
-
laskr99
addikt
Nekem azóta is ugyan ott áll a csomagom.
-
laskr99
addikt
válasz
Balázs1621
üzenetére
Pl:
Hello!
My parcel that got shipped at August 11th is didn't arrived. I looked for it at post office and nothing there. The order number is xxxxxxxxxxxxx. Can you please help?
Javítsatok ki ha nem jó, saját magam tanultam angolul semmi suli mert kaki volt a tanár.De általában így is megértik.
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
A reklamációval nem veszítesz semmit 1. - 4. körben úgyis azt írják várj még egy hetet
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes Augusztus 11-én rendelt és 16-án elküldött csomag miatt reklamálnom? Egy percre pontosan ekkor küldött csomagot már Szeptember 14-én megkaptam. Későbbi rendeléseket időben megkaptam, ez az egy van beragadva! TN annyit mutat, hogy célországba elküldve... Tudom, hogy sokaknak beragadt csomag, nem paráznék annyira, csak 21 ezer forintos cucc van benne.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kezdek egyre csalódottabb lenni a WoWStick miatt... Eddig szeptember 30 volt a restock, most már október 7...

"Available on Pre-Order Stock due to arrive on October 7 2017"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- E-roller topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple garancia
- Toshiba P300 3TB 64MB 7200rpm SATA 3
- Halk irodai PC: i5-6500 / 16GB DDR4 / 500GB Samsung NVMe SSD / Silencio 452
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Van ami olcsóbb, de van ami drágább lett. Pl. a Smart Wireless Switch 7.25$ -> 6.49$ a mobil appban, a Body Sensor meg 2$-al drágább. Feltételezem, hogy a termékek árai a kereslet függvényében ingadoznak, de azt nem gondoltam, hogy ilyen rövid időn belül!
Viszont az biztos, hogy a smart kiegészítőkben már inkább az Aquara termékvonalat érdemes megvenni, mert azok a ZigBee protokollt is támogatják pluszban, és valamivel olcsóbbak is... Még egyszer köszi az infókat, figyelni fogom az árakat, és apránként összeszedem a rendszert.
Nagyon szépen köszönöm az infót, akkor inkább várok, és figyelem a kuponokat! 

Nem az enyémet kaptad meg? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De akkor biztos lesz még egy újraküldés, mert lesz bizonyíték, de akkor már az időtényező miatt lesz gond, nagyon sokára kapnád meg.
Emlékszem tavaly dec.14.-én még este 18.30h-kor is jöttek csomaggal a zöld furgonnal, Amazoni.de rendelés volt.

Egy csomag kiszállítása a posta dolga és az is benne van, hogy kell vele bánni.