Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
2 portos xiaomi power bank, preorder.
Vannak szállításhoz felhasználható kuponok, 1-3$ értékben.
(Mobilról ezeket nem lehet linkelni, nincs megosztási lehetőség) -
Watcher45
tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Csatlakozom, nekem is ez van, december 31-én még 2018.-as lejárat volt az 5/10 kuponom mellett
hiszen október végén vagy november elején vettem nehogy elvesszenek a pontjaim. Sunyi módon érvénytelenítették. Eddig is inkább a GB-től vásároltam, nem szerzett most magának újabb rajongót a Banggood. -
Ra3
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére

Igen látszik hogy aznap le is járt amikor vettem, ami biztos hogy nem igaz mert decemberben próbáltam párszor ellőni de az adott termékre nem sikerült, és akkor még biztos nem volt expired.
Ezt írja most az expired kuponok közt:

Itt pedig látszik hogy mikor vettem:
Szerintem a héten futok velük egy kört emiatt, aztán megírom mire jutottam.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kivezették a kupont... És így a fel nem használtakat is kicsinálták, az enyém még jobb. Balról az első. És nem a felhasznált fülön vagyok, hanem a lejárton....
Amilyen pozitív volt nekem GB és eBay után anno a BG, manapság akkora csalódás. Az árak az egekben, mikor el kellett volna sütni egy csomó pontot, a legjobb kuponokat megszüntették, így nem is tudom hány ember mennyi pontja ment a levesbe.
-
Ra3
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nos igen, nem lehet minden pofon mellé rendőrt állítani, úgyhogy screenshot nincs róla, de ezek a kuponok egy évig szoktak élni, biztos hogy megnéztem, azért nem kapkodtam el a felhasználást.
Egyébként most kíváncsiságból lecsekkoltam, megvettem a legolcsóbb 10-1-es kupont, és arra is 2019 Jan 15.-ét ír lejáratra, szóval egy 1080 pontba kerülő kuponra furcsa is lenne hogy el kell használni 15 napon belül.
De kíváncsi leszek másoknál ez hogy van, talán akad pár ember még akinek volt ilyen tartalékban. -
Ra3
őstag
Valakinek van fel nem használt 10-5-ös kuponja?
Én még mielőtt kifuttaták vettem egyet, és úgy emlékeztem hogy egy évig lehet ellőni, erre most mikor használnám látom hogy október végén (abban a hónapban vettem) expired lett.
Pedig majdnem biztos vagyok benne hogy fél vagy egy év lett volna a lejárat, ahhoz képest ez elég pofátlan húzás hogy se szó se beszéd lejáratják....
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
100€ feletti, nem akciós termékre, létezik 10%-nál nagyobb kupon?

-
válasz
choco01
üzenetére
Én azért azt mondom, hogy amíg ezt Expected delivery date: 2018-01-21 02:26:15 nem éred el addig nincs jelentősége, ha megérkezik és nem a kifizetett szállítási móddal küldik akkor jogszerűen visszakérheted a postaköltséget.
Lehet hogy csak nekem mániám de nálam az igazi böngészőben több információ áll rendelkezésre és inkább azt használom:
-
choco01
addikt
Ezt írja böngészőből is:
Shipping Method: Air Parcel Register
Shipped Date: 2018-01-09 06:01:59
Track Number: Untracked
Ezen a képen látni h levontak a kiszallitas díjat..
De nem probléma, csak nem tudtam h reklamaljak-e vagy hagyjam.. De akkor várok még a héten a számra! Köszönöm!

Priority Direct Mailt rövidítettem a PDMel.

-
válasz
choco01
üzenetére
A böngészőben megnézted?
If your order is shipped with Air Mail Register, its tracking information should be updated 3-7 days after its shipment.
Később lesz számYou will not receive a tracking code if your order is worth less than 25$ and has been shipped with Standard Shipping.
A mobilon ez van kiírva: Standard Shipping.
Ha nincs még szám akkor esetleg ennek a módnak tekinti.Ha nyomkövetési számot jelöltem és fizettem soha nem volt olyan, hogy nem azzal küldték volna.
Mi ez a PDM?
-
válasz
choco01
üzenetére
Az világos, de az semmit mutató kép az ehhez minek? 5-10 nap szokott lenni és ha nem CN végű akkor még több is lehet mire mocorgást látsz. Az UG elejű az meg bármi lehet, csak normális követés nem.
Van a vásárlásnál egy várható szállítási dátum, ha azt majd eléred és nem lesz itt, akkor kell elsőként foglalkozni vele.
De ne csak mobilon nézd meg, mert itt standard szállítás olvasható. A vásárlásnál mi van írva. -
C0d3r
addikt
-
Flashy
veterán
válasz
choco01
üzenetére
segít a banggood gyűjteni, egyrészt mert rendeléssel, értékeléssel és napi megosztással lehet szerezni, másrészt mert nincs mire elkölteni. értelmes kuponra nem lehet beváltani, a termékek meg máshol olcsóbbak, vagy ha nem is olcsóbb de ott enged még pontokkal is csökkenteni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mennyire reális a banggood várható kiszállítási ideje? Tegnap rendeltem, direkt ráfizettem 3 dollárt az egyel nagyobb szállításra tracking numberrel (airmail talán a neve azt írta 10 nap kb) meg kértem biztosítást is.
Ehhez képest ma azt írja a rendszer hogy várható szállítási idő: Február 12. -
sysrq
őstag
BlitzWolf Bluetooth billentyűzetem végre révbe ért, még a 9,99 dolláros akcióban rendeltem, de hibásat küldtek. Itt kaptam a pofámra hogy biztos nem értek hozzá szerencsére a BG szupportnak egy fél perces videó a Youtubon elég volt hogy elhiggye nem működik. Elnézést kértek a kellemetlenségekért, és felajánlották a visszatérítést vagy az újraküldést. Utóbbit választottam, török postával küldték követhető volt de rettenetesen lassú, még a nav is belenézet de továbbengedték. Igaz majdnem öt hónapba telt de most van két billentyűzetem egy működő meg egy rossz.
-
-
Tommmysun
aktív tag
Sziasztok!
Adjatok már légyszi pár tippet, hogy mostanában miket szoktatok rendelni innen a Banggoodról, mert hónapok óta azt veszem észre, hogy egyre drágább lesz náluk minden, vagy nem elérhető, és már kb semmit nem tudok innen rendelni, amit meg is érné, pedig van "pár" pontom, amit ugye értelmes kuponra nem tudok ellőni, de ha lenne pár értelmes cucc, akkor betudnám apránként a vásárlások összegébe.
Minden hónapban rendelek Kínából kb 10-15 kisebb nagyobb cuccot, de mióta beszereztem innen minden olyan dolgot, amire szükségem volt és mondjuk úgy hogy "saját márkás" cuccuk (Arilux, Livolo, stb.), tehát máshol hiába keresném, azóta nem találok olyan terméket, amit innen lenne érdemes rendelni. Xiaomi cuccok pl sokszor akár dupla áron vannak itt, mint pl egy Gearbestnél, vagy az Alin.
-
bul07
nagyúr
-
eisento
addikt
Sziasztok!
ez a cucc megerkezhet meg, vagy kezdjek reklamalni?
Esetleg azert ilyen lassu mivel pont a karacsonyi idoszakban indult el?
[link]
-
Vertigo18
addikt
Van még ilyen 1080 pontért beváltható 10/5$-os kupon?
-
choco01
addikt
Rendeltem tegnap két csoamgot, egyet PDM-ben egyet meg sima regisztráltban mert nem volt PDM, de a regisztrálthoz nem kaptam követési számot, ez miért van?
Továbbá ha RU-val kezdődik és NL-el fejeződik be a követési szám akkor az melyik orszgából jön?
-
Flashy
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
nincs belőle és nincs erre előrendelés, ha feliratkozol (arrival notice) akkor szólnak ha lesz, de ha nem változik addig, január 16-án jön.
-
idegen lény
addikt
Sziasztok! Ezt hogyan tudom megrendelni: [link]
Esetleg ismeri valaki, jó termék, nem csöpög? -
megema
őstag
válasz
sambenez
üzenetére
Szerintem érthetően leírtam a problémát. De akkor konkrétan rákérdezek: Ezek szerint teljesen normális, hogy a TN szerint 1 hónapja nem történik semmi? Így a követésnek nem sok értelme van... Egyáltalán a "célországba elküldve" alatt mit kell érteni? Nekem ebből az jön le, hogy elküldték, de a Magyar Postához még nem érkezett meg 1 hónap alatt. Most hogy ez csak 20 munkanap volt, az egy külön dolog. Még úton van? Vámolják?

-
megema
őstag
Sziasztok!
Tracking Numberrel rendeltem egy HDD házat decemberben. December 7-ei dátummal annyit látok, hogy célországba elküldve, azóta semmi változás. Január 3-ára kellett volna ideérnie a rendszer szerint. Ilyenkor mi van? Érdemes még várni?

-
balazs1956
senior tag
Köszönöm szépen!
A Product information/ processing alatt megtaláltam a levelemet, és közben kaptam a gmail-be is egy mailt.
Nem túl felhasználóbarát ez a rendszer, vagy csak én vagyok nagyon béna.
A Gmail-emből válaszolva írtam le újból a panaszomat, és kértem újraküldést. Remélem így megfelel.Még egyszer Köszi
-
válasz
balazs1956
üzenetére
Nekem az e-mail fiókomban és amire az előbb utaltam ott vannak a dolgok.
-
balazs1956
senior tag
-
válasz
balazs1956
üzenetére
Ha elküldted akkor majd regálnak, de a válaszokat hova kaptad? Ott nincs? A vásárlást megnyitva alul Product Information-nál valami sárga gomb és arra kattintva? Elméletben 48 órán belül reagálnak, lehet hogy kapsz új feladási értesítőt, ha újraküldést kértél és annyi a reakció.

De miért lényeges megnézned? Az van benne amit írtál.
Az újraküldés nem jó opció volt, mert így egy jó darabig a PayPal-hoz sem tudsz fordulni, mondjuk a 2*60 nap belefér a 180 napba.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítség kéne!
Rendeltem a BG-tól 2 db 26500 akkumulátort, közel 20 dollár értékben.
Eltelt 58 nap, és sehol a szállítmány (TN nem volt rajta sajnos).
Megreklamáltam a Help/Contact US/Submit Now oldalon. , de utána vettem észre az összefoglalóban, hogy ha megjelenik a repair& refund& resending lehetőség akkor ott lehet újraküldést kérni. Itt is megtettem!A kérdésem az lenne, hogy a levelezésemet, amiket írtam és a válaszokat hol tudom megnézni, mert sehol nem találom?
Előre is köszönöm szépen a tanácsokat!
-
válasz
marec1122
üzenetére
Most tényleg meg kell magyaráznom, hogy a mezőnek az a neve ahova beírják, hogy: Tracking Number: és oda be lehet írni a küldemény azonosítót is. Az hogy Kínán belül náluk minden küldemény követhető az megint más dolog.
Van nyomkövetési számod RE260779***SE amit kifizettél, amely számokról már nagyon sokszor írtuk, majd ha konkrétan a svéd postához kerül, akkor nézegetheted a nyomkövetőkben.
Mondjuk Kínán belül nézed ezt a számot Q126077*****X ha onnan kijön, akkor meg ezt RE260779***SE -
marec1122
senior tag
akkor viszont nem értem miért tracking number-ként van feltüntetve illetve miért ilyen van ha külön fizettem azért hogy követhető csomagot kapjak.
illetve van mellette egy ilyen is RE260779***SE. ez Transfer Number-ként van feltüntetve és nagyban hasonlít az eddig követhető tn-ekre de ezt sem ismeri fel semmi. -
hanczurs3
csendes tag
Sziasztok. Volt egy csomagom 5000ft értékben ami megerkezett Magyarországra de a posta elkeverte. Beszéltem velük többször nem találják. Biztosítás volt rá, pénzt rendben visszakaptam. Aznap amikor megjött, hívott délután a posta, hogy megvan a csomag, kedden megkapom. Ilyenkor mi a teendő? Mármint a Banggood felé mi ilyenkor az eljárás?
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Az ilyen típusú tn-eket (Q126077*****X) hol lehet követni? Ahol a banggood álltal adottakat szoktam nézni ott ezt nem ismeri fel.
-
válasz
atoszmester
üzenetére
Alapvetően ha már szállítás alatt van nem lehet visszamondani. Előtte még az Összefoglalóban is benne lévő űrlapon keresztül kérheted. Your Topic: After-Sales - Cancel this order
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ha le szeretnék mondani egy megrendelést, akkor azt csak Chat-en vagy e-mailen keresztül lehet? Nem látok más lehetőséget (pl. Cancel gomb)
-
bul07
nagyúr
Van bármiféle mód 2évnél régebbi rendeléseim megnézésére?
-
cris78
őstag
Nitecore kulcstartó elemlámpa
Kupon: CRIS87
Kupon ár:5,90$
link -
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Én igen 1500 Ft felett, mert így biztosítva a van a csomag és elvesztés esetén nem kell könyörögni az újraküldés vagy a refund miatt náluk.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Tracking number, Add Shipping Insurance to your order ezeket érdemes, illetve szoktátok használni? Egy közel 5ezer ft-os rendelésről lenne szó.
Köszönöm
-
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Én is azt tartom jobbnak.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erre van most kupon?
[link] -
explo1
csendes tag
November 11-i rendelés miatt kezdhetek már a Banggoodnal hőbörögni. Nov. 20 óta meg sem mozdul a csomag.
-
zeon.hu
nagyúr

-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
spidersoft
üzenetére
Nincs az a kupon, több kuponnal együtt megszűnt. Azok vannak, amik jelenleg a My Points alatt beválthatók, ennyi.
Volt már erről szó több ízben itt a topic-ban is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Akciókamerák
- Temu
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hiszen október végén vagy november elején vettem nehogy elvesszenek a pontjaim. Sunyi módon érvénytelenítették. Eddig is inkább a GB-től vásároltam, nem szerzett most magának újabb rajongót a Banggood.