Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
24-én rendelt táska megjött ma
A 14-én rendelt cuccok még nem. -
Tanisz
senior tag
Köszi szépen

Én is hasonló méretekkel rendelkezem, akkor jobban körül kell járni a dolgot.(#4694) ANOka Köszönöm
Megnézem.
Esetleg arról van valami "gyüjtés", információ, hogy mely kínai táska márkákat érdemes még nézegetni.
Igaz ahogy elnézem ez a Tigernu elég pofás
Pl a Kingson-t az emag-nál is meg lehet találni, azt is néztem a banggoodnál.
-
-
Druss
tag
Másik topikbol,
MiBand2 a 25XMB2D kuponnal 18,74$. Messze vagyunk már a 14-15$-tól de talán most itt a legolcsóbb.
dugesz77 -
Zoty4
őstag
Sziasztok
Alig 1 hónap használat után tegnap este megdöglött Banggoodtól vásárolt Xiaomi Yeelightom. Zizzegett egyett, majd lekapcsolt. Tűz forró volt a yeelight , mikor lehült visszadugtam de már nem ment.
Írtam BG supportnak az esetről, kértek videot róla, ezen mit videozzak?
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Van olyan aki rendelt már táskát, vagy egyéb nem műszaki kütyüt a Banggood-ról?
Tervezem egy ilyen beszerzését.
Valakinek van ezekkel/hasonló táskákkal tapasztalata?
Eddig csak műszaki dolgokat rendeltem vagy valami telefonhoz köthetőt, eddig mindig minden rendben volt, minőséggel is és a szállítással is.
Válaszokat előre is köszönöm

-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Én a rádió vezérlővel is ellátott RM Pro-t vettem nemrég. Az infrás része abszolút jónak bizonyult, a rádiós rész néha nem 100%-os (nem tudom, hogy gyenge a jel, vagy a tanulásnál nem tökéletes a frekvencia meghatározás), de az RM 3 mininél ez nem is opció, mivel csak infrás. A letölthető App lehetne kicsit pofásabb is, meg van benne 1000 kínai márkának a távirányítója, de pl Sony TV meg ilyenek nincsenek
. De persze bármire megtanítható a cucc, így ez csak kényelmi hiányosság. Ami kényelmetlen lehet a mindennapi használatban az az, hogy kell némi idő az appnak mire betölt, tehát ha telefonról akarsz mondjuk csatornát váltani a TV-n, akkor az első indulásnál kicsit türelem játék a dolog, nem csak annyi, hogy felveszed az asztalról és nyomod is.Én most fogom kipróbálni, hogy működik együtt az Amazon Echo Dot-al, főleg ezért vettem, de a Dot csak ma jött meg.
Egyébként elég sok teszt van az RM Mini 3-ról (még magyar nyelven is találsz egész részletest). Ennyi pénzért jó játék
. -
bul07
nagyúr
válasz
laskr99
üzenetére
Én kettőt pörgettem az elején kaptam is két semmirevaló kupont(pontozva nagyobb engedmény)
Azóta kivárok tényleg hátha beraknak valami mást
(#4681) maestro87
Igen de meddig vársz?
Mert ha 7-én vége akkor még 6-án el kell lőni a pörgetést(vagyis 7-én 8óráig ha jól tudom és akkor van a napforduló BG-nél)
-
-
-
Akkor az aug. 14-én rendelt cucc is majd szept. végén lesz esedékes.
-
syler123
veterán
Köszönöm!
Én is biztos vagyok benne, hogy ez nem a Banggood-on múlik, sosem volt velük gond. Akkor még várok 1 hetet. Trackinget nem kértem, eddig nem volt rá szükség.
-
-
syler123
veterán
Sziasztok!
1 csomagom banggood-tól a mai napon lesz 4 hete hogy feladták. Reklamáljak? Megjöhet még? Pár dolgot rendeltem szinte ezzel 1 időbe és azok megjöttek már jóval előtte, 1-2 hete.
Ilyen még aliexpressen sem volt még hogy 4 hete jön a csomagom, általában 2 hét, rosszabb esetben 3. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki vásárolt ilyen Broadlink RM Mini 3-t és mi a véleménye róla?
-
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Ha rákattintasz akármelyik termékre, azt írja, hogy nem szállít az országodba.
És EU-t írtam, nem UK-t.
-
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Az utolsó hozzászólásokra gondolt lejjebb:
Let's talk
By: Victor 2017-08-30 16:50:25 Can not ship to Italy from EU Warehouse ?
By: casi2906652017-08-30 13:36:44 Can not ship to Germany from EU Warehouse !!!???
By: jumphigh2017-08-30 08:42:35 Each larger snap-up item can't be shipped from the EU warehouse to Germany?és így tovább...
-
Ezzel az új SnapUp akcióval sokaknál eléggé kihúzták a gyufát: EU wh-ból nem szállítanak EU országokba: háborgások.

-
válasz
Krogoth
üzenetére
Annyit pontosítok, hogy CN23 kell, az angol verzió ami itt van, mert arra rá lehet írni, van ilyen hely, hogy garanciális javítás vagy visszaküldés (Returned goods) és a postásnak le kell igazolni az átvételt, ha 2 példányban csinálod akkor marad nálad egy leigazolt példány.
ACE-
Kerülgetni nem kell, mert tudod igazolni, hogy nem vásároltad és már az eredeti vásárlás után kifizetted az áfát és a költséget.
Akkor van gond, ha az eredeti "átcsúszott", mert akkor ugye nincs róla határozatod, így utólag fizeted a csere dologra. -
Krogoth
senior tag
"Ha garanciális vagy sima cserére küldesz vissza 22 eurónál drágább árut, akkor ne felejtsd el kitölteni a postán kérhető CN22-es nyomtatványt és fényképezd is le amikor már a csomagon van. Erre azért lesz szükség, hogy a már korábban vámolt termékre ne kelljen még egyszer kifizetni az áfát. (Az eredeti termék vámhatározata is legyen meg, majd azt is kérni fogják a cseretermék vizsgálatánál.)"
-
fant0mi
őstag
válasz
ekrisztian
üzenetére
Nekem is volt hasonlo, kertek bizonyitekot, aztan refundoltak. Visszakuldeni nem kellett.
-
ACE-
addikt
Valakinek van azzal tapasztalata, hogy mi van olyankor, ha visszaküldöm cserére a rendelt cuccot? Ugye a visszaküldésnek van költsége, de 3 napon belül jeleztem a hibát, így elvileg a postaköltséget kifizetik. De mi van a VÁM-al és a vámeljárási díjjal? A vám-ot, ha küldik a cserecuccot ki lehet kerülni, ha megfelelően adod fel a visszaküldött cuccot, de mi van a 2500 Ft-os vámeljárással? Azt már egyszer kifizettem rá, és most majd megint ki kell fizetni, max. a VÁM-ot nem? Ez így eléggé deficites. Rá lehet ezt terhelni az eladóra a visszaküldési postaköltséggel együtt?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ekrisztian
üzenetére
Ha lehet, akkor képpel/videóval bizonyítsd, hogy nem működik (amennyiben van műszered), így valószínűleg nem kell visszaküldeni és adnak másikat.
-
válasz
ekrisztian
üzenetére
Szia!
Lehet küldenek újat, nekünk a hangszórót pótolták így, amit nem kellett visszaküldeni. Nem tud valaki egy jó szervizest rá? MErt ha meg lehet csinálni az jó lenne.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Rendeltem 3 blitzwolf autós töltőt. Az egyik nem működik.
Egy ilyen 5dolcsis tételnél mit érdemes választani? Refund és vissza küldöm? (Ilyen esetben is lehet használni a paypal által fizetett csomag vissza küldést?
Vagy próbáljak újra küldést kérni a termékre?
-
st6969
őstag
Sziasztok, tudnátok segíteni? Ezek közül melyik szállítási módot érdemes választani? Időben szinte mind ugyanaz. Viszont érdekes, hogy nincs "free shipping"

Ezt szeretném megvenni.
(Ismeri valaki a terméket? Ajánlott?)
Köszi
-
válasz
laskr99
üzenetére
Lehet repülő, csak be kell tartani a csomagolási előírásokat, arra ott spec előírás van, de szállítható.
Egy másik webshopnál is volt ilyen, ott azért késett az akksi, mert az össz egyszerre szállítható mennyiséget túllépték, két járatra szedték szét a küldeményeket és a másik az 3 nappal később indult. De ezt ők leírták és elnézést kérrtek a késedelemért. -
válasz
laskr99
üzenetére
Ahogy Bornie127 is írta, egyszerűsítettem a küldemény kiléptetést az adott országból amikor csak vám megnevezést használtam, egy kicsit komplexebb a dolog, mert nem csak a vámos kiléptetést, hanem a küldemények szállíthatósága is ellenőrzésre kerül, minden országban van egy, Kínában 2 Nemzetközi Postai központ ahol együtt végzik ezt a munkát.
Ott is figyelnek, hogy kábszer, robbanó anyag, fegyver, régiség, új technológia meg az egyéb ottani tiltó listás dolog ne kerüljön ki az országból vagy szállítóeszközre nem kerüljön fel. -
-
-
válasz
laskr99
üzenetére
Szerintem lényegtelen az ok, előre nem látható dolog.
Azt kérdezi hogy 3 napon belül nyilatkozzál, hogy újra küldjék vagy pénz vissza. Ha nem válaszolsz vagy nem az újraküldés a pénzt kapod vissza.
Semmit nem küldtek vissza, már az ottani vámhivatal visszafordította, a Magyar Posta csak úgy nem küldi vissza, ha megérkezik akkor ki is viszik és értesítést hagynak ha nem vagy otthon. Ismerve a jelenlegi feldolgozási sebességüket, ezt hozzájuk megsem érkezett. -
Kérnék egy kis segítséget. Az első rendelésem ami egy akksi volt 14-én air parcel register szállítással,18-a óta azt írta,hogy "the shipment is under transportation,item recevived for processing" erre most kaptam egy ilyen emailt:
Dear customer,
Thank you for placing an order with us.
Due to some uncontrollable reasons, your order has been returned .
Would you like to be issued a full refund of this order?
Or do you want us to resend you the items you bought?
If we don't receive a reply from you within 3 days, we will cancel this order and issue a full refund to you .
Sorry for the inconvenience caused.
Looking forward to hearing from you, please do not hesitate to contact us at any time.
Best regards,
Customer Service
Ez mitől lehet? Az egyel utáni rendelésem sima postával jön de azt nem küldték vissza még.
-
attiati
veterán
Szuletesnapi 10 usd-s kuponokat mire es milyen osszeg felett lehet elhasznalni?
Semmi feltetelt nem latok, de nem engedi felhasznalni.
-
fdisk
őstag
zeon.hu és V/ : Köszi.
De tegnap ezt a lehetőséget nem dobta fel. Most igen. -
axlfsi
veterán
A "lépcsőzős" játékban kinek, mennyi a rekordja? ... elég irreálisnak tartom azt a jelenlegi 2499-es első helyezettet.Szerintetek ez valós (emberi teljesítmény) vagy valamit hekkeltek megint az oroszok és "mókolva van"?ű
Ja, oké, látom, már téma volt...

Fasza... nincs játék gyakorlatilag, amivel érdemes lenne próbálkozni... tök gáz. -
maestro87
őstag
Fb csoportban összeszedtem a pontszerzési lehetőségeket. Hátha találsz még olyat amit nem töltöttél még ki vagy nem ismersz:
- Alkalmazásban egy termék facebook-on történő megosztásával napi 20 pont jár.
- Termék értékeléssel: 10-40 pont (dupla pont ha az első három értékelő között vagy).
- Napi 10 pont szavazással: https://www.banggood.com/11annv/vote.html (korlátozott ideig)
Kérdőívek kitöltésével:
- 100 pont: https://www.banggood.com/Survey-qeK3RskWhhhM.html
- 100pont: https://www.banggood.com/Survey-qpT0BWhBlss0.html
- 30 pont: https://www.banggood.com/Survey-qbblkW300sll.html
- 30 pont: https://www.banggood.com/Survey-qpbMW0RWsMhk.html
- 30 pont https://www.banggood.com/index.php?com=survey&t=oaSurvey (Tipp: ha törlitek a megnyitott link végéről a &surveyType=1 részt, akkor új kérdőívet kaptok.
Ezek már lejártak, de hátha el lehet még küldeni:
- 100 pont: https://www.banggood.com/Survey-qpe33BRhRskB.html
- 50 pont: https://www.banggood.com/Survey-qeiskkB0RkRB.html -
Gaborz1
senior tag
A puzzle game meddig tart?
Mert lett egy újabb pörgetési lehetőségem, és valaki írta hogy lehet érdemes a pörgetéssel várni a végéig. -
zeon.hu
nagyúr
Fizetési lehetőségek:
-Credit Card
-PayPal
-Boleto Bancário
-Wire Transfer
-WebMoney
-QIWI
-iDEAL
-giropay
-Yandex Money
-Sofort
-CashU -
fdisk
őstag
Lehet bankkártyával fizetni?
Mert nekem nem engedi, csak PayPal van.
Ha lehet, hogy kell regisztrálni a kártyát? -
-
-
Nincs nekem ezzel a puzzle-vel szerencsém. 93 puzzle és a bal alsó nincs meg. A felsőből 66 van már.
-
Vertigo18
addikt
válasz
maestro87
üzenetére
Csalókat sose tudják kizárni. Ha azt meg tudták csinálni, hogy több milliárd pontjuk legyen (azt is tudjuk ugyebár, hogy miért lett annyira "lekorlátozva...), akkor azt is meg tudják csinálni, hogy az aktuális első helyezettnél mondjuk 20 ponttal legyen többjük...
Szerintem ez veszett ügy.
-
-
Talala
senior tag
Lehet hülye kérdés, de ha a terméknél az van írva, hogy "Free shippingToHungary via Standard Shipping". Ez gondolom ingyenes szállítást jelent. Akkor miért számol fel szállítási díjat a végén?

-
maestro87
őstag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Szerintem ne lőjétek el most a pörgetési lehetőséget, mert Banggood-ot ismerve az utolsó napokban lehet lecserélik a kuponokat értékesebbre. Szeretik az utolsó nap megváltoztatni a szabályokat...
-
Met
nagyúr
Megjavult az ugrálós játék nálam, pedig a múltkor már megdöntöttem a csúcsomat, 7-ről 8-ra, annyi kő volt jobbra egymás után

Most azt hiszem 99, de nincs kedvem vele szórakozni. -
holozis_HUN
addikt
Nekem megőrült a Banggood...
Pörgettem, és nem vonta le a puzzle darabokat, mindenből ugyan ennyi van, mint volt. Most pörgetnék, írja, hogy van még 1 spinre való, de azt írja nincs. Meg a főoldal sem akar betölteni... Megöltem számomra

-
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Ez a kuponos dolog hogy működik pontosan. Ha egyszerre több dolgot vennék akkor a kupon a teljes összeg árát csökkenti úgy vettem észre. 1-1 termékre nem lehet kuponokat felhasználni? Vagy csak akkor, ha külön-külön vásárolom meg mindegyiket?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Most tudnék egy csúnyát írni, de nem szabad.

Jutott még valaki 1000 fölé?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Google Chrome
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Byski Áramláskijelző.
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de egyébként Én is rendeltem innen válltáskát és valóban jó minőség

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem estem le, csak lejárt az idő. Csalás nélkül talán még olyan 1650-et el lehetne érni, de többet semmiképp. Kettesével ugrálni meg nem lehet gyorsan mert hamar lepottyansz.