Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
vettem 2 izzót, egy hideg, egy meleg fényűt
van hozzá az ajándék izzó, rendelésnél szépen hozta a weblap. megérkezett, persze a 2 bónusz izzó nem volt benne. írtam a supportnak, hogy hiányoztak. elsőre írtak, hogy kellene kép a csomagolásról. válaszként megírtam, hogy ne röhögtessenek, látják, hogy mikor vettem át, pár nap eltelt, mit gondolnak, meddig őrzöm a borítékot? csak jeleztem, hogy jobban figyeljenek már a csomagolásnál az embereik. meglepődtem, hogy akkor feladnák újra, persze jó, de nem bíztam benne. erre tényleg feladták, ráadásul ajánlott cn postával.
rég volt ilyen cn postám:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country 2017.02.09. | 21:19
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.02.10. | 15:16
Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.02.11. | 03:25
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country 2017.02.16. | 01:40
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting 2017.02.16. | 13:16
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered 2017.02.17. | 09:37
tiszta heppiendes történet!

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

V/