Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Lutra albumba van cserére kutya, patkány, tehén és kos matricám. Mond neked mi van és cseréljünk

-
Kisbaloo
csendes tag
Üdv!
Első rendelésem banggood-ról 2016.12.30-án egy Xiaomi Powerbank 2 10000 mAh volt, amit másnap fel is adtak. A csomag meg is érkezett 01.18-án, aminek nagyon örültem. Fel is raktam tölteni délután, 2-3 óra elteltével amikor villogott a powerbank, hogy feltöltött, kipróbáltam telefonnal.
A lényeg az egészben, hogy nem tölti az otthon fellelhető okostelefonokat. Kipróbáltam másik kábellel, úgy sem működött.
Elküldtem nekik 3x e-mailben a reklamációt, videó linket, rendelés számot. A 3. után reagáltak egy olyat ma hajnalban, hogy biztos a kábel rossz. Ekkor felhúztam magam, és live chaten írtam. Le akart először pattintani a csaj, de nem hagytam magam. Azt írta, hogy full refund lesz, és 7-15 nap mire visszajön (bankkártyás fizetés).Ha esetleg nem érkezik vissza 2 héten belül a pénz, akkor mi alapján reklamáljak? A rendeléseim között még ott van a powerbank, de nem igazoltam vissza még hogy megkaptam.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Kösz a segítséget még egyszer!

Nagy emailezgetéskben sikerült lebotolni a refundot úgy, hogy nem kell visszaküldenem a hangszórót. 85%-ot térítenek vissza, amire azt mondtam korrekt és elfogadom. Úgy néz ki nem kell mindig azonnal a paypal-hoz és egyéb dolgokhoz fordulni, csak türelmesen levelezgetni.

-
-
Beni2360
félisten
Nekem meg eltűnt az eddig gyűjtött kártyáim.

Tegnap vásárlás után is kaptam egy lehetőséget extra választásra és most nulla van. -
C0d3r
addikt
válasz
Andralin
üzenetére
Nekem eddig nincs okom panaszra, 5-ből 5 különböző, remélem kitart a széria.

-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
A kábel hiba-mérésről akkor pár szóban. Aljzatokat használtam amikbe elsőként egy jól bekötött használatban levő kábelt dugtam és azt mértem ki. Látható hogy minden rendben a megfelelő lábon a megfelelő szín,polaritás van használva. A másik két kábel blitzwolf 1 illetve 2 méteres mindkét oldalán fordítható kábel ,látható hogy fordítva vannak bekötve..... A gyártás során a kábel megfordúlhatott amikor azt a gép beforrasztotta a csatlakozóba vagy a csati lett az egyik oldalon fordítva betárazva,de tény megfordult a polaritás a gyártás során. Mivel ez nagy szériában készül gondolom szúrópróba szerű az ellenörzés és lehet csak pár száz darab érintett a kábelekből ezért kerülhetett ki kereskedelembe. Hasonló helyen dolgozom van némi elképzelésem ezért vélekedem...persze csak egy teória.
Nem érdemes szétvágni a kábelt mert a csatlakozó van rosszúl feltéve max azér lenne érdemes ,hogyha szétvagod és a kábeleket fordított sorrendben ismét összeforrasztod jó lesz e a kábel....ez valószínű különben!! -
Criminal017
őstag
290 Forint a "mobil" szúnyogháló: [link]
-
dugynok
senior tag
válasz
grabber
üzenetére
Egy autónál a visszahívásos alkatrész miatt a saját életedért vagy egészségedért és máséért fizethetsz, na azt senki nem téríti meg illetve megtéríthetetlen...
Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy a kintről vásárolt dolgoknál nagyon nehéz ilyennemű kártérítést kérni, ezt a kockázatot vállalja az, aki kintről rendel.
Ismered a gyártósori termelést? Lehetettlen minden kábelt tesztelni és nem 5mp. -
davenport
senior tag
válasz
grabber
üzenetére
Most vettem egy kábelt, amit ha megjön kettévágok, és csinálok belőle egy a videón láthatóhoz hasonló tesztert. A Type C USB kábelnél voltak már cikkek arról, hogy ott nem mindegyik jó sajnos. Itt viszont nincsen ennyi gyártó, így ha ez kell, akkor nincsen nagyon választék.
-
zeon.hu
nagyúr
A második coin kör is vicc volt ...
Telefon böngészőben 35mp-el előrébb járt az idő, ott próbáltam, de minden elfogyott az első másodpercben.
Valakinek esetleg sikerült? -
Dolphine
addikt
Na, ezért nem jó a duplán fordíthatós Blitzwolf kábel!
[link]
A videót köszönjük 206cc fórumtársnak!
-
üszök
őstag
Tegnap megjött nekem is az olcsó töltő. Fehér,US dugó.
-
Criminal017
őstag
Ma megérkezett a január ötödikén rendelt akciós Blitzwolf BW-CB7 kábel. Tökéletesen működik, akkor ezt a típust nem érintette a "decemberi hiba".
-
Imy
veterán
-
maj-viktor
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
automata törlik talán 48óra nem fizetés után... nekem is volt írtam, hogy várjanak, mert mondjuk csak 72óra múlva tudom fizetni... törölték "önkényesen"... de újra írva nekik "visszaaktiválták" és újra kitudtam fizetni... szintén kuponos történet volt annó -e ez ilyen sajnos... valszeg automata rendszer, nem lehet mit tenni ellene
-
Predator2
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nincs is ezzel baj, türelmesen vártam ahogy megbeszéltem vele! Azt mondta 22-én már lesz készleten. Erre ezt a levelet kaptam. Nem értem miért nem kérdezte meg, hogy tudok e még várni.
Most visszautalja a pénzem, és majd várhatok megint egy akcióra, vagy vehetem meg 6x annyiért.

-
Predator2
addikt
Helló
Ismét a már említett lámpa miatt fordulok hozzátok:[link]
Írtam levelet a banggoodnak, hogy megvárom a lámpát. Azt a választ kaptam, hogy rendben van: [link]
Erre ma mégis törölték a rendelésem, úgy hogy két nap lett volna szállításig! [link]
[link]
Szerettem ezt a boltot, de egyre többet szórakoznak velem, pedig nem ártottam nekik.
Elhasználtam egy 10-5$ kupont is.Veletek is így szórakoznak, vagy csak én érdemeltem ki ezt a remek bánásmódot?
A kuponomat ilyen esetben vissza kapom, vagy ezért is majd nekem kell pitiznem?
Nektek engedi rendelni a lámpát?Köszönöm a választ előre is.
-
Matada2.3
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
+ (#2552) ANOka
Köszönöm a gyors válaszokat, nézem épp a PayPal refound lehetőséget, és viszonylag kezdem érteni, hogy mi is ez pontosan. A mailbe linkeltem a postakalkulátort nekik angolul és átszámítottam nekik az árat USD-ben.
Várjam meg a választ, hogy mi a teendő és akkor kezdjem meg a paypal-os költségtérítést?
(Nem szeretnék resendet, jobb lenne ha a pénzt látnék vissza, vagy a resend az könnyebb lenne?)
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Rendeltem egy BW-F4-es BT hangszórót, még 11.11.-kor VÁM-olták stb. ... Viszont hibás a készülék, bejelentettem, hogy refound kéne. Most ott tartok az emailezgetésben, hogy azt akarják, hogy küldjem vissza. Ez már csak azért sem jó ötlet, mert a postakalkulátor 16 ezer forint költséget számot ki (2.5 kilós cucc). Ez pont annyi mint amennyibe a hangszóró került. Írtam nekik, hogy tuti nem küldöm vissza.
Mi ilyenkor a további teendő? Mire számítsak?
Előre is köszi!

-
dugynok
senior tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Igen érvényes, folyamatossá tették, nem kell évenként újra aktiválni.
-
C0d3r
addikt
A Paypal Refunded Returns szolgáltatására gondolhatott, ami elvileg arra is érvényes, ha nem tetszik az adott termék.
Ha még mindig aktuális ezekkel a feltételekkel (nem jártam utána, de korábban még ki se próbáltam a szolgáltatást), akkor járható útnak tűnik. -
C0d3r
addikt
Továbbra sincs tracking, viszont feltűnt, hogy az általatok csak kamu tracking-nek emlegetett flyt nyomkövetőnek említett oldal is azt írja, hogy még mindig a cég raktárában mókolnak a csomaggal:
2017-01-13 14:08:56
Status:Item dispatched. PKG#: PKG03053722
2017-01-12 20:51:47
Status:Item in transit
2017-01-12 19:51:47
Status:Item received
2017-01-12 06:16:24
Status:Customer's order information generatedHa meg rákeresek a többi csomagomra, azok általában órákon belül, de maximum 1 nap alatt az "Item dispatched" után elérik a postát, pl.:
...
2017-01-08 06:26:55
Status:Received
2017-01-08 01:18:56
Status:Item dispatched.
...Egy hét után meg jellemzően repülőre rakják, ebben az esetben bőven kellene lennie trackingnek.
Tehát valami alapja csak lehet a flyt-nak, még ha nem is követi nyomon a csomagot a vásárló ajtajáig, de mintha a célországig működne. -
-igu-
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
" you need to pay for the shipping fee. It will be very expensive."
Neked kell fizetni, de szerintük nem lesz olcsó.
Amúgy miért fizetné a paypal? Azt kaptad , amit kértél - vagy félreértelek? Ha például a Banggood-on XL-est kattintottál, ők XL-est küldtek, és átvételkor derült ki, hogy neked L-es kellene, az nem a Banggood hibája, ők azt küldték, amit kértél. A távolkeleti cuccok méretezése elég hektikus, általában nagyobbra saccolják az EU-s méreteket a valóságosnál. De ez nem csak náluk van így - nekem van EU-n belül vásárolt 43-as és 44.5-es cipőm, mindkettő pont jó.
Ha viszont nem azt a méretet küldték, amit rendeltél, akkor a fenti bekezdés nem vonatkozik rád. -
-igu-
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
Ha azt a méretet kaptad, amit rendeltél, akkor már a részükről felajánlott opció is jófejség, ha még keresztül is tudod verni rajtuk az igényeidet, akkor meg főleg.
szerk: viszont ha küldenek másikat, akkor neked vissza kellene küldened az elsőt, az meg nem annyira éri meg.
-
anorche1
őstag
válasz
anorche1
üzenetére
Me reggel választ kaptam:
"
We are sorry you are not satisfied with the product. But if you want to send it back and have a refund, you need to pay for the shipping fee. It will be very expensive.
Will it be possible to send the item to others as a gift? And you can place an order again for the suitable size.
"
Ez nem jó. A második mondatban refundot írt, pedig én resendet kértem. Nekem ebből az jön le, hogy ha még vissza is küldöm, akkor sem küldenek másikat, az árát adják vissza.
Másikat az eredeti áron meg nem szeretnék rendelni, 4 ezret abszolút megér, de 12ezret egyáltalán nem.Azért vissza írok, hogy ragaszkodnék a vissza küldéshez és a nagybetűs resendhez.
-
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester
üzenetére
Az úttörő ahol tud, segít....

-
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester
üzenetére
Így csak a zárlatra mérsz, de ha fel van cserélve 2 ér azt nem fogod látni. Mindkét végére tegyél ilyen blankoltat és az erek sorrendjét is nézd. Szerintem....
-
atoszmester
tag
Én is rendeltem 6 kábelt aminek az árát szintén ma kaptam meg.
Én úgy fogom kimérni, hogy egy USB hosszabbító kábelt elvágtam, az aljzat részét meghagytam kb 10 cm kábelvéggel, azt megblankoltam. Ha megjönnek a kábelek, akkor bedugom ebbe az aljzatba és műszerrel ki fogom csipogtatni a megblankolt kábelvégeken. Nem lehet egyik között sem zárlat.Biztos van jobb megoldás is, nekem hirtelen ez jutott az eszembe

-
anorche1
őstag
Sziasztok!
01.04-én rendeltem meg ezt a kerékpáros mezszettet, akciósan, 16dollárért: [link]
Tegnap érkezett meg, és a rendelt méret nagy rám. A rendelés részleteinél nyomtam egy refund/resend/repairt, le írtam a problémát, és megkérdeztem, hogy ha ezt vissza küldöm, tudnak e nekem küldeni eggyel kisebb méretben.
Jó helyre írtam nekik? Vagy vegyem fel velük a kapcsolatot máshol is?
Szerintetek mi lesz a döntés? Ugye akciósan majdnem harmadannyiba került mint most. -
KovA
tag
válasz
Dolphine
üzenetére
Hi ...
Nincs valami eszköz amivel le lehetne tesztelni ezeket a kábeleket ?
Én is rendeltem 10darabot a 20cm-esből pont 10 napja ..
A pénzt ma refundolta automatikusan a Bangood szóval ebből a szempontból korrectek voltak.Viszont ha lenne eszköz amivel ki lehetne mérni vagy megnézni melyik jó akkor a jókat nem dobnám ki
.
Tud esetleg valaki ilyenről ?
Üdv ..
KovA -
powerwade
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Köszi... de a gyártó szerint 1-2 évet kell bírnia az elemnek, de azt inkább nem várom meg, addigra nekem is megjönnek a cuccaim. Nekem már van "helye" ezeknek, az DIY okosházamhoz kellenek a szenzorok, de én nem tudok ilyen "szép" eszközöket építeni

-
powerwade
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hello, megnéznéd, hogy ha egy "gyenge" elemet teszel a Xiaomi szenzorokba akkor jön - e értesítés arról, hogy cserélni kellene?

-
Surci1
tag
Igen shipped van irva, ráadásul a shipping date fél nappal korábbi időpont mint a primary order-nél. Csak engem az zavar, hogy akkor a primary order-nél csak a pákát kellene mutatnia, de ott van a lámpa is és mellette a "Repair & Refund & Resending" gomb is.
Beszari módon attól tartok, hogy én jóhiszeműen várom hogy a sub order -ben jön a lámpa, ők meg úgy hogy a primary orderbe van mindkettő. Így aztán majd későn kapok észbe, hogy szólnom kellett volna. Aztán ők meg azzal takaróznak hogy nekem ezt már most a primary order érkezésénél jeleznem kellett volna. -
Surci1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, mivel december végén egyszerre vettem egy pákát és egy zseblámpát. Együtt ki is fizettem. Két nap múlva írták, hogy a pákára várni kell néhány napot,és hogy akarom e összevárni a kettőt. Erre azt irtam, hogy akkor várok. Majd a my ordernél a rendelésnél ez a kép fogadott.
Légyszíves segítsetek értelmezni a dolgot, mert nekem nem volt még ilyen helyzetem. Akkor most egy csomagban küldik a lámpát és a pákát vagy a lámpát külön küldik?
"Order Number: 22782787 Primary Order" -hez van egy CN-es tracking szám és van egy másik CN-es tracking szám a " Order Number: 23057387 Sub Order "-hez.
Én máig úgy gondoltam, hogy a "primary order"-ben lesz mind a két cucc, de ma megkaptam és csak a páka volt benne.
Kezdjek aggódni vagy várjak a "sub order"-re, mert a lámpa abban lesz? -
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester
üzenetére
Az asztali töltőt nem bántotta, nem a normál USB résznél van a hiba, hanem a micro USB résznél.
Két BT hangfalat akartam tölteni. -
qqzs
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
gearbesten sokkal olcsobbak ezek a smarthome cuccok
-
AcCEsS
senior tag
válasz
dugynok
üzenetére
Az egy darabos rendelésemnél (ami asszem akciósan 8$ vagy 9$ volt) ugyanígy történt, rákérdeztek, hogy küldhetnek-e helyette 5portos QC3 kompatibilis verziót, de mivel nekem nincs QC-s cuccom (dash charge rulez!), kértem, hogy inkább 3db 2portos 2.4A típus küldjenek, mert az nagyjából a QC3 árában van (ami egyébként 25$). Pár hete meg is jöttek!
A másik rendelésemnél meg ahogy másnak is, 1$-ért jött egy fehér UK adapteres... Most egy darabig elvagyok ennyi töltővel! -
Ciccuka
veterán
válasz
atoszmester
üzenetére
Ha félre van kötve az 5V (így gyártódott) akkor az nem kontakt probléma, hanem gyártási hiba.
-
dugynok
senior tag
Elárazott Blitzwolf töltő story:
Két csomagot rendeltem. Egyikbe 4 darabot a másikba 1-et. A 4 darabosnál 3-at refundoltak egyet küldtek. Az 1 darabosnál kérdezték, hogy refund vagy az újabb qc-st kérem, természetesen a terméket választottam. Ma megjöttek a csomagok. Qc-s nem jött, helyette kaptam egy 5 portos uk dugósat és egy másik féle, 6 portos nyitható usb-s eu dugósat.
Sztem még így is korrektek voltak
-
Dolphine
addikt
válasz
atoszmester
üzenetére
Egyből kinyírta. Igazság szerint semmi nem látszott a töltés kezdetén, csak annyi, hogy nem tölti az eszközt. Utána próbáltam másik kábellel is tölteni, de semmi. Az egyik eszközt be lehet kapcsolni, de tölteni másik kábellel sem, a másik eszközt bekapcsolni sem lehet!
Ciccuka tökéletesen leírta, hogy miért!
-
Ciccuka
veterán
válasz
atoszmester
üzenetére
Ha az 5V az adat-on van, akkor hogy lett volna mégis jó... Egyből kinyírta az usb vezérlőt meg ki tudja még mit és semmit se töltött.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudtam ilyenről, a jó pap holtig tanul.

V/