Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
17net nel sokkal gyorsab a posta nyomkovetoje ket betuvel kezdodo vegzodo tracking numberekre
-
Zoty4
őstag

-
zeon.hu
nagyúr
A Blitzwolf kábelem már 10 napja back order státuszban van.
Pedig kéne nagyon, a lányom és az ex nejem elhordják lassan mindet...
-
Beni2360
félisten
Na a mai nap megérkezett a snap upos - (CALISMO Spanyol honból) - CUBOT X16 telfonom. 09.-én vett 10.-én postázott 3-7 munkanapra ígért szállítás. De én addig nem bíztam a meglétében amíg a kezemben nincs.
Most töltött le egy frissítést és éppen telepíti.- megtörtént a frissítés. Na most már Dec.15.2015 a kernel verziója.(10 hónapos
)
Hát a hozzá adott hátsó fedlap tokszerűség elég gagyi mert az oldalán ahol pont fogni kell végig éles a és az egész egy kemény műanyag ami majdnem elvágja az ember kezét. Majd leveszem aztán megnézem, hogy lehet-e valamit rajta alakítani vagy megy a kukába csere után.
Nem is nagyon tudom leszedni róla a sarkain nagyon fogja. - valaki esetleg?
Na vége az első snap upos vásárlásom rövid történetének. (4. telefon most már el kell adni kettőt
) -
cris78
őstag
Lehet trükköznek a Digoo kamerával? Csütörtökön megkaptam a TN-t hozzá, de a rendszerben még nincs.
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek.

-
dugynok
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen, adnak pontokat az értékelésnél, amiket termékvásárlásnál tudsz felhasználni a vételár max. 15%-ért vagy különböző $ kuponokat tudsz vásárolni belőlük.
Értékelni a megrendelések listázásánál az adott megrendelésnél tudsz, keresd a "review" gombot. -
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Új vagy a Banggood-on. Már rendeltem egy terméket meg is jött és működik rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy fotóért, videóért külön pontot kapok értékelésnél? Illetve mennyit?
Még annyit, hogy értékelni hol tudok? -
zeon.hu
nagyúr
Hmm, a 16-án rendelt BW kábel még nincs shipped státuszban a BG oldalán.
Remélem csak az info nem frissül. -
salieri.
őstag
Hali!
Nekem is ugyanez látszik ..Siralmas ez az EU szállítás
07-Sep-2016 14:20 Booked Vincent Nam
12-Sep-2016 08:32 Accepted Received at Hounslow Depot
14-Sep-2016 14:45 En Route Ready to Ship
14-Sep-2016 20:29 En Route Shipped
15-Sep-2016 14:04 En Route In Transit - Received at HUB AMS
15-Sep-2016 16:16 En Route In Transit - Shipped from HUB AMS
16-Sep-2016 13:46 En Route In Transit
23-Sep-2016 09:13 En Route In Transit - Arrival to office of exchange - missing documents -
zeon.hu
nagyúr
Egyelőre ennyit írnak róla:
"VIP3, VIP4 and VIP5 members have an exclusive priority in our free trial program. A higher level means you have a greater chance to get the free trial. The new free trial program page is coming soon."
A lényeg az utolsó mondat, hogy hamarosan, tehát még nem él. -
mrrr74
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Magyarországra, már belföldön van (a feldolgozó központba érkezett meg). Nekem csatoltak egy magyar nyelvű követéses screenshotot, egyértelműen látszik, hogy eddig utazott, nagy valószínűséggel a Tietekkel együtt.
Ha hiányzik valami biztosan értesítenek, de én inkább arra gondolok, hogy valamit írni kell az Asendiás trackingben, hogy miért ért ide ilyen későn. A magyar nyelvűben nem látszik a hiányzó dokumentum (bár nekem nem frissült, így nem tudom mi lesz a következő sor).
Én azt fogom tenni, hogy ha nem érkezik meg csütörtök délig, akkor kerestetni kezdem a postával. -
Beni2360
félisten
-
Zoty4
őstag
Vip3-as lettem, mi ez a free trial, amivel jar a vip3 szint?
-
válasz
maj-viktor
üzenetére
fránya B20
-
maj-viktor
őstag
SJCAM-okra -20% banggood kuponkód: "20%SJCAM"
-
maestro87
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nem. Várj legalább hétfőig.
De ha kárpótlásul pontokat szeretnél, akkor hajrá.
Én mindig a végsőkig várok, mert minek rójak felesleges köröket ha nem sürgős... -
2thletme2day
őstag
Ha már úgyis szóba jött az EU raktár. Drága postás bw lámpám nem érkezett meg 5-7 munkanapon belül EU raktárból. Szerintetek is jogos ha reklamálok?
-
atthany
aktív tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
jajjj ha EU raktarban lenne már rendelném is!
-
maj-viktor
őstag
Xiaomi Redmi 3x 5 Inch Fingerprint
2GB RAM 32GB ROM Snapdragon 430 Octa-core 4G Smartphone
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-3x-5-Inch-Fingerprint-2GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-430-Octa-core-4G-Smartphone-p-1065254.htmlkuponnal 140 helyett 120$-ért
Kuponkód: "redmi3x" -
mrrr74
aktív tag
Semmi sajnos. Tracking sem változott, bg keresi állítólag. Írtam Asendiának megint, csak lesz valahogy. Csak furcsa, hogy ezek snap upos cuccok (vagyis eddig legalább kettő az)
-
mrrr74
aktív tag
Egyébként ezzel a Colissimos dologgal csak egy baj van, hogy más nem nagyon választható. Van a B2U, de arra alapból írja, hogy no tracking. Biztosítás nem választható, így a kettő közül ezt gondolná az ember jó megoldásnak. De számomra csak most derült ki, hogy majdnem 9 euróért ez nem is trackinges csomag.
Szomorú vagyok, mert eddig nem volt gondom velük. -
Pontosan egy hónapot vett igénybe a France Express (Colissimo) szállítás a 3-7 munkanap helyett. És igazából ha rajtuk múlt volna meg se kapom. Végül írtam az Asendia-nak, ők küldtek egy másik TN-t, ami már a posta rendszereszében is látszik. Aztán azt (és az eredetileg kapott TN-t is) elküldtem a postának, szerencsére az utolsó pillanatban sikerült visszafordítaniuk a reptérről, mert már visszaküldés alatt állt.
Ez lett a vége. Ma jött meg a csomag, de már egy napja is azt írta, hogy tegnap 11:42-kor sikeres volt a kézbesítés.. Szóval elég furcsa ez az EU-s szállítás, a továbbiakban inkább maradok a kínai raktáras cuccoknál (ha árban nem drágább), azzal nem nagyon szokott problémám lenni.
-
törölt tag
sziasztok
az normális, ha 19-e megrendelés, (TN számot kaptam) még semmit nem mutat, hogy hol van a csomag? -
tonyrulez
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
BG creditek kellenek hozzá, vásárlással, review írással stb. Részletes leírás itt.
-
Ma vip5 lettem.

Most vettem észre, hogy így már 20% faragható le az árból.
-
tonyrulez
őstag
BlitzWolf® F1 BT hangszóró
ccbwf1kuponnal -40%, így csak 5512HUF -
cris78
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nekem most adták fel

-
-igu-
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Ez hozzám is beesett pár napja, szintén előrendelős termékkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- elföldelni.

megjött

)

V/