Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ilyen drónt vett már valaki? Kicsit kétséges a 2.4Ghz-s Wi-fi miatt
-
bul07
nagyúr
Nálam két fiók és ezeket húztam be
[link] középsó 14cm-est[link] tudum US de levágom és forrasztok rá, kapcsoló vezeték így is megéri
Ezek vannak még a listámon ha kell pótlás mondjuk
[link]
[link]
[link]
[link](ilyenem van képeket nézzétek)[link], ez jó áron van igaz hogy 39g de van hozzá 15% kupon így 0,77$ megvehető, ezt lehet hogy berendelem mert majd kell
, sőt értékelés és 20pont vissza is jön -
zsiz
őstag
válasz
maestro87
üzenetére
Én meg alig találtam valamit 3$ körül, amit érdemesnek találtam volna 1$-ért megvenni... Végül egy OBD scanner lett, amiről aztán másnap küldték a levelet, hogy nincs készleten
Várok, választok mást vagy refund.. Mindegy, nem sürgős, várok. Mindig is sajnáltam rá a pénzt, főleg, hogy mi van ha nem is jó a kocsimhoz. Ennyiért megkockáztatom. A FB csoportban linkelt méhészkalapra is rá akartam menni, de mire eldöntöttem, addigra nem volt belőle 
-
Vertigo18
addikt
Huhh, linkeljetek még, tele is rakom a kívánságlistámat ilyen kis hasznos kütyükkel!!!

-
cris78
őstag
én ezt vettem

-
maestro87
őstag
válasz
FingR86
üzenetére
Kár, pedig sok kütyü van ami kellene, de sajnálom rá a 3$-t.
Mindegy, van még egy fiókom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3785) musli26: Ezért van az én kívánságlistámon 384 termék, hogy ha ilyen akció van, akkor tudjak miből választani.

Vegyél egy Jackly csavarhúzót 1,54$-ért.
-
Vertigo18
addikt
Ohh, én is szeretném megköszönni a kódot, most sikerült felhasználnom! Egy ilyet vásároltam rajta, már régóta kinéztem magamnak, de két dollárért már otthagyhatatlan volt!

-
maestro87
őstag
válasz
musli26
üzenetére
10db fúrószárat, ami jó benne, hogy nincs róla videó így majd kapok az értékelésre 100 pontot.

Többieket kérdezném, akkor 1 fiókból csak egyszer lehet ellőni?
-
musli26
tag
Mit vásároltatók a -2$ kuponból?
Mert én nem találtam semmi jót. -
zeon.hu
nagyúr
Állítólag:
"Oroszok találtak egy jó kis kupont Banggoodra a BGJune beírva minden nem akciós 3$ fölötti árunak az árából 2$ levon. Napi limitált mennyiség."
Most próbáltam, sajnos ki is írta, hogy mára már elfogyott... -
zeon.hu
nagyúr
(Ebay + egyéb) Kütyü topikban biztos vettek már páran hasonlót.
-
vasi89
őstag
Bárki rendelt már ilyen vagy hasonló forrasztóállomást? Még a sarcokkal együtt is megéri csak kérdés h mennyire jó. Mert még változtatható táp is van benne

-
cris78
őstag
Mostanában csak nekem nem jön email ha a vásárolt termék shippedre váltott?
-
sysrq
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Akciós mozgásérzékelős éjjeli lámpa (Arilux).
Még kb 17 órán át elérhető. -
peestike
senior tag
eu raktáras szállításnál melyik szállítót ajánlanátok?
B2C Europe vagy France express(Colissimo)?
látom, hogy a francia drágább, viszont, ha megéri, akkor belefér nekem.
meg itthon melyiket mi hozná, azt lehet tudni? (posta, dpd, dhl...)
köszönöm!
-
sysrq
őstag
Azt lehet tudni hány napig őrizgeti a posta az árut az értesítés bedobása után?
Esetleg tud valaki linkelni egy hivatalos meghatalmazást amit csont nélkül elfogad a posta? -
Zoty4
őstag
Ios tulajok, most jott ki a bg app frissitese, orvosoltak a fb megosztasos problemat, ujra adja a 20pontot
-
Peterforest
csendes tag
válasz
retesz147
üzenetére
Szia!
Nekem is a sablont írták, várjak még 4-7 napot, és kérdezzem a helyi postát...
Nem tudom ők miért nem nézik meg tracking alapján.
Az a furcsa hogy a dátumok/események ugyanazok mint a Te trackingednél:2017-05-31 00:22 Asendia SCL Germany, Arrived in transit country
2017-05-29 15:54 CH-8010 Zürich 1, The consignment has left the origin border point
2017-05-29 15:32 CH-8010 Zürich 1, Arrival at origin border point
2017-05-26 18:06 CH-8010 Zürich 1, Handover to domestic sorting
2017-05-26 17:36 CH-8010 Zürich 1, Arrival at border point in the destination country
2017-05-25 10:44 HUBUDA, The consignment has left the border point
2017-05-16 07:24 HUBUDA, Handed to customs
2017-05-12 13:35 HUBUDA, Arrival at border point in the destination country
2017-04-28 18:16 Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point
2017-04-28 18:16 Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point
2017-04-28 18:16 Asendia Hong Kong, MailedSzerintem itt a magyarok qrtak el valamit....
Peter
-
retesz147
addikt
válasz
Peterforest
üzenetére
Sajnos többen vagyunk így, innen a fórumból is.
Banggood addig nem akar lépni, legalábbis nálam, amíg nem ér vissza hozzájuk.
Jövő hét közepéig várok, meg levelezek velük, de ha nem hajlandóak küldeni egy újat, vagy visszaadni az árát, akkor kénytelen vagyok Paypalhoz fordulni, mert nem lesz meg a kamera, mikorra kellene...Most amúgy valahol Németországban van nyomkövetés alapján.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Kipróbaltam mindent én is természetesen,de nem működik! Írtam,hogy kb május eleje óta nem működik a dolog,de azt sem akarják megérteni milyen napi 20 pontot emlegetek?!....ááá...nincs is igazán kedvem ezzel foglalkozni ....alig van olyan cucc ami olcsóbb náluk! GB vagy Ali is ad ennyi,ha nem több kedvezményt...pedig kb. 300 credit és VIP 4 lennek
-
-igu-
veterán
Két gyors fénykép, a lényeg látszik.
1-es mód, full fényerő állandóan
2-es mód, full fényerő mozgásérzékelő kapcsolásával
Majd jelentkezem a Banggood válaszával.
-
ALgore2
tag
#206cc
Frissítsd az app-ot!
Kb:2 hete javították! -
zeon.hu
nagyúr
Megtalálható ez is a fenti összefoglalóban

-
üszök
őstag
Hogyan kell vitát,vagy ügyet,vagy ticketet nyitni? Nem találom,itt még sosem használtam. Rendeltem drón motort,és fordítva forgót küldtek. cw helyett ccw-t.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Bocs,de biztosan velem van a baj?! Mivel ios eszközeim vannak kb. Május eleje ota nem működik a FB megosztásra járó napi 20'pont rendszer. Írtam vagy három négy mailt a supportnak,de azt sem akarják megérteni mit szeretnék?! Jó nem vagyok profi angolból,de lepötyögtem mim van mi nem müködik erre írtak,hogy linkeljem be a terméket amire nem kaptam meg a pontokat! Na most kb 30 terméket nem linkelgetnék be meg már nem is emlékszem miket osztottam meg! Szóval tudna valaki segíteni pár angol sorban leírva,hogy mi nem működik és kb. 30x20 pontom hiányzik!! Mert azt sem értették meg mi nem működik és milyen pontokat keresek!
Bics az off miatt csak már nem tudom mit is kellene tennem,mire hivatkozzak mi az ami nem működik?! -
-igu-
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Ma este lesz éles teszt, grillezünk a tetőteraszon, holnap meg megy a vélemény fotókkal a Banggood-ra.
A terv az volt, hogy veszek egyet, megnézem, mekkora területet világít be, aztán kitalálom, hány darab kell a teljes bevilágításhoz. Így viszont nem felel meg arra a célra, amire használni szerettem volna: csak a 0 és 1 kell nekem, a mozgásérzékelős módok feleslegesek. A refund kérése jó ötlet, de az alap probléma fennáll továbbra is: kéne valami f.sza világítás a tetőre kábelek felhúzása nélkül. -
-igu-
veterán
Megérkezett a lámpa, van bajom vele.
4 állású kapcsoló van rajta, ami:
0 - OFF
1 - nappal kikapcsol, éjszaka fullon világít
2 - nappal kikapcsol, éjszaka fél erősséggel világít, mozgásra teljes fényerőre kapcsol
3 - nappal kikapcsol, éjszaka mozgásra teljes fényerővel bekapcsolA gondom az, hogy az 1-es üzemmódban nem teljes fényerő van, hanem inkább csak 2/3, a másik két állásban, amikor a mozgásérzékelő kapcsolja a teljes fényerőt, sokkal erősebben világít.
Persze nekem pont az 1-es mód kellene.
Részemről nem ajánlott termék, mivel nekem pont az 1-es mód kellene. -
ALgore2
tag
A Facebook megosztás működik másnál?
Folyamatosan rossz jelszóra panaszkodik, pedig minden stimmel! -
zeon.hu
nagyúr
-
retesz147
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
a magyar nyelven íródott e-mailt küldjem el nekik?
egyébként mindent leírtam BG-nek, trackinget, belinkeltem swiss post nyomkövetős oldalát a TN-el együtt, ezért nem értem mit értetlenkednek.
Azt írták, hogy még csak Zürichben van, és hogy majd ellenőrizzem, ha megjött HUN-ba, csak azt nem vette észre, hogy járt HUN-ban... -
retesz147
addikt
Sziasztok!
Előfordult már valakivel olyan, hogy BG rosszul/hiányosan címezte meg a csomagot és Budapestről a "VÁM/postá"-ról visszafordították a csomagot?
BG kínai raktárából rendeltem akciókamerát, Swiss postal jött, megérkezett, vám felé továbbították....Vártam-vártam, mert ugye most megnőtt az ügyintézési idő, majd meguntam a várakozást, beküldtem a papírokat. Erre 2 nap múlva jött az e-mail, hogy hiányos címzés miatt visszaküldték a feladónak a csomagot tegnap, Svájcba...

Nem tudtam visszafordítani a folyamatot (későn küldték az e-mailt és nyomkövetésben sem látszott, hogy hol áll) így most a csomag 3 napja Zürichben van.
Írtam BG-nek, persze értetlenkednek, hogy a csomag még nem jött meg hozzájuk és nézzem meg a psotámon, pedig érthetően, egyszerűen leírtam, hogy hibás címzés miatt Budapestről visszaküldték a feladónak, Svájcba (ezt mondjuk nem értem miért oda, gondolom csomagon svájci feladás van).Szóval ilyenkor merre tovább? Svájcban továbbküldik BG-nek?, vagy ott fog megrohadni a svájci postán/vámon/reptéren és se csomag se pénz?
Fri 28.04.2017 18:16 Mailed Asendia Hong Kong
Fri 28.04.2017 18:16 Arrival at origin border point Asendia Hong Kong
Fri 28.04.2017 18:16 The consignment has left the origin border point Asendia Hong Kong
Fri 12.05.2017 13:50 Arrival at border point in the destination country HUBUDA
Tue 16.05.2017 07:27 Handed to customs HUBUDA
Thu 25.05.2017 10:48 The consignment has left the border point HUBUDA
Fri 26.05.2017 16:35 Arrival at border point in the destination country CH-8010 Zürich 1
Fri 26.05.2017 17:05 Handover to domestic sorting CH-8010 Zürich 1 -
válasz
Bornie127
üzenetére
A priotity=elsőbbségi 2 kg-ig és 5-10 napos kézbesítés, az EMS (Express Mail Service) gyorsposta 30 kg-ig és 5-11 nap kézbesítési idő. Az esetleges vámeljárás az ad hozzá még napokat
addig tudjuk, hogy a postain átjöhet.
1. Ezt, mivel nem biztos, ugye nem vesszük figyelembe.
2. A trehány munkavégzés miatt nem jogszerűen az országba beléptetett küldeményekre vonatkozó információkat sem vesszük figyelembe.
Így 27% Áfa és a vámeljárási költséget hozzászámoljuk a vételárhoz és annak figyelembevételével számoljuk ki azt, hogy megéri-e megvenni. -
Bornie127
aktív tag
Azt tudom menni az értékhatár, folyamata, stb. A kérdés arra irányúlt, míg a futárosnál mindent áfáznak/vámolnak, addig tudjuk, hogy a postain átjöhet. De nem ez a szempont, csak szeretném tudni, melyik milyen szállítás.
Az ems és a priority között mi a különbség? Milyen postával jönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, sőt értékelés és 20pont vissza is jön
Várok, választok mást vagy refund.. Mindegy, nem sürgős, várok. Mindig is sajnáltam rá a pénzt, főleg, hogy mi van ha nem is jó a kocsimhoz. Ennyiért megkockáztatom. A FB csoportban linkelt méhészkalapra is rá akartam menni, de mire eldöntöttem, addigra nem volt belőle

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)