Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült életre kelteni a fülhallgatót.
Fentebb írtam, hogy elszállt a bal oldala. Banggood már vissza is utalta az összeget PayPal-ra, de nem hagyott nyugodni a dolog, és reméltem hogy nem kábel szakadás vagy pedig hangszóró hiba van. És lőőőn...a kis mikrofonos vezérlő résznél engedett el csak az egyik forrasztás. 1 perces munka volt.ilyenkor van vmi általános szokás? Jelezzem nekik, vagy örüljek csendben?
-
Krogoth
senior tag
Hy.
BG nagyon belehúzott. 2 csomagot rendeltem. Az egyik 10, a másik 11 nap alatt jött meg.

-
zeon.hu
nagyúr
-
cris78
őstag
Van most valami általános kupon?
-
m4rk.89
aktív tag
Melyik shipping módot ajánjátok? Expedited shipping service - Free vagy EMS express mail service 8.8 usd. Elviselném ha nem fognák meg...

-
Zoty4
őstag
Na tegnap valaszoltak h kuldjenek e ujat abbol amibol nem mukodot kuldtek, irtam h igen, mikorra lehet varni, hogy feladjak?
-
axlfsi
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nem ugyanaz egyebkent; amit linkeltel, az "butabb" (kevesebb dolgot mer, pl. homerseklet)
-
válasz
promagus00
üzenetére
-
válasz
promagus00
üzenetére
Hány gramm a becsomagolt súlya? Akkor pontosan meg tudom mondani.
De előtte jelezned kell nekik, hogy ezt a 3 napos dolgot akarod igénybe venni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Ismerem, hogy visszaküldés esetén mi történik, V/-el is szoktam konzultálni, mert Ő a guru

De most nem hibás a termék és nem is küldtek más árut.
Azért is javasoltam a Help center áttekintését, talán van a Banggoodnak erre vonatkozó szabálya.
Nálunk ugye létezik online vásárlás esetén a 14 napos elállás, de ez országonként változó. -
Szerintem ha már az átvételtől eltelt 3 nap, akkor nincs miről beszélni, ez már a meggondoltam maga és nem kell kategória (nem kényelmes), arra pedig ez vonatkozik:
Return Unsatisfactory Products
If you are not happy for any reason with your purchase, then just return it within 3 days of receipt for an exchange or full refund minus the shipping charges incurred by us. If the return is not a result of our error, customers will be required to cover shipping cost both ways.
Please make sure the item you send back to us is in the original packaging, and the merchandise is in the same condition as when you received it. -
Minstrel
senior tag
Én küldtem már vissza autós kamerát, mert hamisítvány volt, paypal fizette postát, bg meg visszaadta az árát.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Nem hiszem, hogy visszaküldés nélkül gondolta.
Ez nyilván nem etikus, ilyet ne is kérdezzen senki itt.Számára nem használható, ha valahogy mégis visszaveszik, akkor vagy a postát fizettetik vele, ami elég drága vagy a Banggood bukja ugyanezt, tehát még méltányossági alapon is rosszul jár valaki.
Ezért javasoltam inkább az itthoni eladást. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
promagus00
üzenetére
Hogyne, visszaadják a pénzt és küldenek még egy másikat is.
Ha visszaküldöd visszaadják a pénzed valószínűleg, de úgy, hogy nálad marad a cucc ami hibátlan és még a pénzt is visszakérnéd, hát... Nem túl etikus, maradjunk annyiban.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
promagus00
üzenetére
Olvasd át a Help centert, de szerintem ezzel az indokkal legfeljebb méltányossági alapon veszik vissza.
Egy próbát mindenképpen megér.
Ha nem jön be, biztosan el tudod adni, bukni nem fogsz rajta. -
cris78
őstag
válasz
promagus00
üzenetére
Fül plasztika
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
promagus00
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy wireless fülest,és nem kényelmes.
Vissza tudom valahogy kérni a pénzt?
Vagy ilyenkor mi a megoldás?
-
FingR86
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
na írtam nekik üzit, mellékeltem egy YT linket és kb azonnal vissza írtak, hogy mivel nincs készleten, full refund. Írtam egy választ, hogy nekem az is megfelel, ha várunk Júni 1-ig és akkor küldenek másikat, de válaszban már az jött hogy vissza utalták a teljes összeget
Köszi a tanácsot srácok, mindenkinek!!! 
-
Nem sikerült sajnos megérteni mit szeretnék (de azért köszönöm persze a reagálást).
Azt szeretném, hogy a Banggood app-on belül Snapup-olhassak (többek között).Na ezt hogy kell?
Egyébként sajnos körülményes számomra. Még ha nehezen is elképzelhető ez egyeseknek ("sajnos" mobilonról jóval többször tudok elérni, mint asztaliról). Pedig nem sokat várnék el szerintem egy világszínvonalú oldaltól így 2017-ben szerintem....
-
PainKiller13
őstag
-
axlfsi
veterán
Sracok!Hogy is van ez? A ma, 12:50-kor erkezett hirlevelben tobbek kozott egy ilyen szerepel:
De ha rakattintok, 18:50 az ara...
OKé, azt hiszem rajottem... 5 nap es 20 ora mulva startol el... pff

UI.: ki az, aki erre ennyi ido mulva emlekszik? ... vagy mindenki beallitja az ertesitest ra a telefonjan?

Nalatok mi a bevalt praktika, ha mar itt tartunk? -
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun
üzenetére
Már korábbi eset, de most jött meg az újraküldött termék (lsd. #3269 és utána)!
Természetesen elküldték ismét ugyanazt a rossz táskát
.... így most van két gagyi táskám, amivel nem megyek semmire
. Nem tudom, hogy szórakozzak velük, tovább, vagy hagyjam az egészet .... nem nagy érték, de akkor is kidobott pénz így
. -
Snap-up elérhető a mobilos app-ból valahogy?
Picit Aliexpress app-hoz képest hanyagoltabbnak érzem a BG-jét. Itt pl semmi játék sincs "leportolva" webes felületről.
Kb csak az tud érdemlegesen részt venni az alkalmi BG-s eseményeken (pl kártyahúzogatások, húsvéti tojás keresés), aki asztali felületről el tudja érni az oldalt rendszeres időközönként.
Aliexpress ezzel szemben meg éppen hogy a mobilitás irányába megy, szimpatikus módon. -
zeon.hu
nagyúr
Na, úgy néz ki, hibáztam, náluk is hosszú hétvége volt május 1 miatt.
Kínai ünnepnapok, összefoglalóban is benne van a link. -
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Ha 2 terméket rendelnék egyszerre, viszont az egyik CN_HZ a másik pedig CN_GZ3, akkor az külön csomagként is fog jönni?
-
Zoty4
őstag
Vasárnap írtam a supportnak egy hibás termék miatt, mellékeltem youtube videot is.
Szerintetek kb mikor válaszolnak? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
FingR86
üzenetére
Fenti összefoglalóban ott a Help Center linkje, abban a garanciára vonatkozó kérdesekre is választ kapsz.
Szerk.
Na, V/ kolléga megelőzótt, mert nem frissítettem az oldalt
-
FingR86
őstag
A kérdésem az lenne, hogy kb 1 hónapja érkezett meg Banggood-ról a Blitzwolf BW-ES1 Graphene fülhallgató, és tegnap megadta magát a bal oldal, semmi hang nem jön ki belőle. Érdemes írni nekik ez ügyben, vagy ennyi idő után már hidegen hagyja őket a dolog ?
-
axlfsi
veterán
Nektek is nagyon koszonom a segitseget es a tippeket. Vegulis korbejartam kicsit a temat, aztan igy dontottem!

-
206 cc
senior tag
Ez csak egy Bangoodnak készített brand....ugyan ez az alaplap van a Bside,Peakmeter és talán van még egy de az nem jut eszembe. Megnéztem pár videt beszéltem egy két felhasználóval és én GB-ről a Bside márkából rendeltem,mert akkor az volt a legolcsóbb akcióban. Belseje egy az egyben Mustool vagy mint írtam még másik márkákban is az az alaplap van. Jó minòség ,kidolgozása a mérőkábel a bemeneti védelme is jó.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Nézegetem nagyon, de nem tudom mi tévő legyek: tudnátok ajánlani MULTIMÉTERT a Bangood-ról (nagyjából 50$ alatt), egyáltalán, vásároljak Kínából vagy inkább kicsit drágábban, de akkor már az egyszerűbb gariztatás szempontjából, itthonról (Conrad pl.)?
Nem kell, hogy profi FLUKE vagy hasonló legyen (már nem foglalkozom elektronikával aktívan), de azért tudjak vele méregetni, ha kell

Bangoodról a MUSTOOL-tól van egy cuki kis true rms Mustool® MT826, de őszintén szólva egyáltalán nem ismerem a márkát illetve a tapasztalatokat a Kínából rendelt multiméterekkel kapcsolatban.
Mi a véleményetek?
-
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
Srácok, ezzel a lámpával kapcsolatosan van már valakinek tapasztalata?
Tetőteraszra kellene világítás, és ebből 4-5 darabot egyszerűbb felrakni, mint bevésni 30m kábelt, meg hagyományos lámpákat felszerelni.
Napfény az van vastagon, simán mehetne folyamatos üzemben (nappal tölt, éjszaka világít).Ezt raknám körbe, persze felújítás után,
-
Tommmysun
aktív tag
Ne haragudj, de kcsa-nak szerintem is igaza van! Persze jogos, az is, amit te írs, hogy a végeredmény, akármilyen módszerről is beszélünk lopás, de az valóban fontos, hogy ezek szinte sosem magán a terminálon keresztül történek és ez nagyon nem mindegy, mert akkor ennyi erővel azt is mondhatnánk pl. hogy az internetes/paypalos fizetés azért nem biztonságos, mert a hátam mögül leolvassák a monitorról az adatokat ... ami lehet akár valós veszély is, de ez ettől még nem a PayPalos rendszer hibája, mint ahogy az sem a terminál hibája, hogy míg oda adom a kártyát, addig egy másik eszközzel feltörik pl..
Plusz azt én sem tudom, hogy a svédeknél hogy van, de a "magyar" bankoknak valóban meglepően szigorúak a biztonsági szabályzataik, nem is azért mert a magyar jogszabályok esetleg szigorúbbak, hanem azért mert saját érdekük is egyben (így meg abszolút semmi értelme az adózási morált meg a pénzügyi kultúrát ide keverni, de ha mégis nagyon szeretnénk, akkor inkább azt mondanák a bankok, hogy mivel a magyarok hozzáállása pénzügyekhez kb a béka hátsója alatt van, ezért jobban teszik ha még inkább védik a pénzüket).
Szerk.: (#3407) philoxenia Bocsánat már nem frissítettem rá a kommentem megírása előtt, így elküldtem a "vita" zárás után, de igen, valóban nem volt cél szerintem sem megsérteni senkit!
(Ha szükséges törölhető is a kommentem)
-
Ha gondold kitöröltetem a az utolsó két mondatot a (#3400)-as hszm-ből, ha nagyon zavar, igazad van nem kapcsolódik a válaszhoz, nem kellene attól függetlenül kiakadni és személyeskedni.
De nem egészen értem a problémádat.
Meg lehet szerezni terminálról az adatokat vagy nem?
Itt is azt írják hogy lehetséges,
és itt is ilyesmi van írva
Itt azt írták hogy ez lemásolta a boltba az adatokat ezek meg banki terminálon keresztül loptak.
Szerintem lényegtelen belemélyedni jobban, mert a mondanivalóm lényege az volt ahogy az Internet bankolás sem kevésbé biztonságos. -
EU jogszabályok mindkét országba érvényesek, a pénzügyi törvényeinketat nem igazán akarom összehasonlítgatni, de ahol az adózási morál nagyobb, szigorúbb az adóhatóság úgy gondolom a pénzügyi intézményekre is szigorúbb szabályok vonatkoznak és pénzügyi kultúrában is előbb járnak a svédek.
Most komolyan a lemásolás az miért nem lenne lopás, ha még azután pénzt is szereznek róla?
A lényeg ugyan az, csak nevén neveztem a dolgot. Te meg a technológiát írod. Attól még lopás maradt. -
kcsa
veterán
"Szerintem a svéd bankoknak még szigorúbb követelményeknek kell megfelelni mint a magyaroknak."
Meglepődnél az igazságon...
"Tavaly több eset is volt amikor a bolti terminálról lopták el a kártya adatokat és szedtek le pénzt."
Na ilyen tuti nem volt. Olyan volt inkább, hogy vagy egy skimmert telepítettek a terminálra, vagy szimplán lemásolták a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, így nehéz bizonyítani, hogy mi volt eredetileg! De mindenképpen kezdek velük valamit!
.... így most van két gagyi táskám, amivel nem megyek semmire
. Nem tudom, hogy szórakozzak velük, tovább, vagy hagyjam az egészet .... nem nagy érték, de akkor is kidobott pénz így