Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Pénzt levonták a számládról?
Szerintem írj a supportnak, hogy akkor ki van-e fizetve vagy sem. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kisebb kálváriám adódik a bangooddal. Kosárban az áru, majd paypal. Nekem a Kaspersky ilyenkor átvált védett böngészőre, innentől kezdődik a kálvária. Nem tudom kifizetni, mert invalid transaction-nal visszadob. Eddig más hasonló oldalon ebből nem volt probléma. Oké, kikapcsoltam a védett böngészőt. Kezdtem előről az egészet. Paypal oké, Pay now gomb pipa, majd kapom az értesítést a megrendelt termékről. Igenám, de az orders-nél a status "payment pending". Ezt nem értem. Paypalon keresztül kifizetem, majd kapom az értesítést, de a statusom rendezetlen. Mi lehet a probléma?
Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester
üzenetére
Írhatsz emailt, legkésőbb 1 napon belül mindig válaszolnak.
Írd le benne, hogy a pontokat is szeretnéd visszakapni.
Mindenképpen írd oda, ha mégis megérkezne a termék, akkor természetesen jelzed ezt és ki fogod fizetni. -
atoszmester
tag
@zeon.hu és Joe63
Köszönöm a válaszokat!
Mivel már chaten megbeszéltük hogy refund lesz és nem kapom vissza a pontjaimat, első körben mit tanácsoltok? Újra chaten próbálkozzak, abban bízva hogy most hátha nem ugyanaz a hölgy lesz?
Vagy inkább e-mailt kéne írnom?Addig várok mindenképpen, amíg ténylegesen meg nem érkezik a visszatérített összeg.
-
Joe63
tag
válasz
atoszmester
üzenetére
Ha akarják, visszaadják.
Nekem is első körben 300 pontot akartak adni, de kivasaltam belőlük a felhasznált pontokat is. Udvariasnak, de határozottnak kell lenni. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester
üzenetére
Ne hagyd magad, vissza tudják adni!
Páran itt kárpótlásként akár több száz pontot is kaptak, ha hibás vagy nem a megrendelt terméket kapták.
A meg nem érkezett termék persze más kategória, de a pontok neked pénzt érnek.
Persze változhatott a szabályzat, de erről nem tudunk. -
atoszmester
tag
Nemrég beszéltem chaten az egyik ügyfélszolgálatos csajjal, mivel nem jött meg egy csomag.
Kértem refundot, viszont azt írta hogy a pontokat nem tudja visszaadni. Pedig úgy emlékszek, hogy többen írták itt a fórumon hogy visszakapták a pontjaikat.
Megváltozott a szabályzatuk? Tud erről valaki valamit? -
Joe63
tag
Sziasztok!
Vettem Banggoodról 4 db ilyen LED fényforrást, promócióban. 3 napja jött meg, pontbeváltással 9 USD volt összesen. Az eredeti leírást javították, eredetileg 5w, 48 led és 1600 lumen, kapcsolós változat szerepelt benne. A fényerő 400 lumennél tényleg nem több, a búra miatt még szerintem ennyi sincs. Munkapadot, konyhapultot ne ilyennel világítsunk meg.
Megreklamáltam, kaptam 500 pont visszatérítést. A pontokat levásárlom, így tulajdonképpen darabja 1 USD volt, ez baráti ár érte. A jelenlegi árát semmiképpen sem éri meg, max. 2 USD-t. A jó értékeléseket ezért sem értem. 
-
zeon.hu
nagyúr
Bár nem tartozik szorosan a Banggood-hoz, de bekerült az összefoglalóba a Paypal-me link pénzfogadáshoz.
Ez egy új paypal lehetőség, a link segítségével/megosztásával, nagyon könnyen tudnak nekünk pénzt küldeni.
A leírásért köszönet V/-nek. -
Ciccuka
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére

-
Zoty4
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Van zsakodba minden jo...

-
válasz
PainKiller13
üzenetére
Vagy mindenkié az Ő zsákjában van.

-
PainKiller13
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Akkor valószínűleg nekem holnap jönnek a zsákok

-
cris78
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nálad ezek szerint hamarabb van karácsony

-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nem viccelt a kézbesítőm, hogy zsáknyi cuccom jött!

[link] -
maj-viktor
őstag
Hidd el a Paypal védelem sem "szent" láttam már cifra ügyeket, melyeket a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére se termék - se refund lett a vége... hiába volt TN (más TN-t kapott, mely más címre kézbesítettek, stb.) Nekem szerencsére csak pár nagyon problémás ügyem volt, de azokat végül sikerült szerencsésen megoldani, csak nekem sokan írnak... és próbálok segíteni, ahol sokszor már csak 50%-os sikert tudok elérni, mert túl későn szólnak, stb. tipikus "kezdő hibák", 0értékeléses vásárlás, átverés, csaló, kamu TN, túl hamar akarja megkapni, 1hét alatt, amikor mondom, hogy 1hó az átlag, stb.
Problémás ügyekről:
order@banggood.com e-mail probléma leírás 24-48óra válasz és általában még 1-2 e-mail váltás és problémák megoldva vagy van a belső levelező ticketük is ugyebár az ugyanez...Ám pont tegnap - ma váltott át csomó vagy 5-10csomagom státusza (pont az elmarad szeptemberiek) postás jött is, hogy egy egész zsáknyi pakkom van! Bekéne érte menni (nálam mostmár ez kezd gyakori lenni... már szinte külön embert kéne csak az én csomagjaim kezelésére fogni itt!
Mert ha most a kézbesítő csak az én csomagjaimat fogja meg és hozza, senki más levelét, nem tudja már hozni - ugyebár így gyalogosan - biciklivel - motorral, stb. a kocsis postás meg a "csomagos" és csak a túlméretes levelekkel jön... így a kisebb csomagok simán a biciklis-motoros kézesítőnél landolnak)Így ha jól néztem a legrégebbi csomagom ilyen okt. közepei lesz... szal ott is már egy 30nap megvan! (azért írom én mindig.. legalább 45nap és türelem)
-
axlfsi
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nem ertem Te miert vetsz ezekre keresztet, de en nem adom fel; PayPal-lal fizettem (nyoma van) TN-n kertem (vasaroltam) -> nyoma van (ahogy annak is, hogy vesztegel egy repteren mar egy hoonapja).
Kerdesem annyi lenne - szerintetek -, hogy mikent es hol inditsak dispute-ot? Azonnal PP-n? Az a baj, hogy ha most ott, a BG oldalan, a rendeles oldalan nyomok egy "Repair & Refund & Resending"-et akkor azt irja ki, hogy You order is in transit (csakhatugye, kapjak be, de MIOTA?!). Szerintem ez soha nem valtozik meg es soha nem fogja engedni az eszkalaciot...

PP dispute?
UI.: na midnegy, egyelore nyitok egy BG ticketet, aztan meglatom mit valaszolnak, de egyertelmuen kerem, hogy ASAP kuldjek ujra a rendelesem UJ TN-nel es hivatkozom arra, hogy 2016.09.18-n kifizettem az arut.
-
-igu-
veterán
válasz
Predator2
üzenetére
Szerintem ne bonyolítsd túl a dolgot. Kérj refundot, azzal a pontjaidat is visszakapod. Utána megrendeled az akksit újra. Tisztább az ügymenet mindkét fél számára.
Mivel az akksi+kábel egy termékcsomag, így érthető, hogy az nem bontható meg. Az akksi külön az egy másik termék (más cikkszám, miazmás). Így viszont az ügyfélszolgálatos kislány nem nagyon tehet semmit az előírt panaszkezelési metódusuk szerint.
-
Predator2
addikt
Helló
Sajnos még mindig nem sikerült megértetnem magam velük.
Nem kaptam meg ezt a rendelést: [link]
A rendelésben két tétel volt együtt. 1 Power bank és egy 3:1-ben kábel.
A Power bank helyett szeretném ugyan azt a terméket (van készleten).
A kábel helyett meg a vásárláskor felhasznált pontjaimat, mivel a kábel már nincs készleten. Beszüntették a gyártását.Erre ezt a levelet kapom:
For your order 18627465, the two items could not be separated for sale or shipped . The two items are one unit. So we could not send you one item when the other item is discontinued production.
So please kindly understand that and sorry for the inconvenience . Would you like I send 192 points back to your account and refund you for the whole order ?
Túl sokat kérek tőlük? Csak a pénz visszakérése maradt számomra?
Csalódott vagyok, mert árban ugyan ott lennének, de nem akarnak segíteni, a híres support-juk leírta magát előttem.THX
-
Beni2360
félisten
Miért nem tudok az értékelésnél képeket feltölteni?

Azt írja, hogy 2 Mb nagyobbat ne töltsek fel, holott csak 56k a ép.
-
cris78
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nem úgy volt, hogy a szeptemberi játékoknál megmaradt coinokat fel lehet használni valamikor? Én azt hittem most....
-
PainKiller13
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Szerintem azokat sorsolják. Én az elején vagyok és van sok orderem, de feleslegesen nem boncolnám szegényt nap mint nap még 8 napig...
-
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Sztem semmit, de pont néztem, hogy elivleg benne kéne lennem a topban és nemvagyok... de mostmár igen... TOP6-odik éppen:
ma***or@gmail.com
(bár úgyse sokáig...xD)De ahogy néztem elvileg:
Thanksgiving Day Offers
Time: Nov. 07-24Szal addig úgysincs annyi order-em amivel játékban tudnék maradni... ha jól számoltam a max. 21pont jöhet össze én meg "csak" 13-ig tudok jutni jelenleg
De mi az első három nyeremény ott fix oldalt és elvileg minél nagyobb "order"-rel játszol, akkor kaphatsz random nyereményt!? Kicsit zavaros nekem...
"More roast turkey you cut & bigger amount of order you enter, bigger chances to get big prize!"
Há jó izé kapsz kuponokat:
50$ vásárlás esetén 5$
100$ vásárlás esetén 11$
200$ vásárlás esetén 24$-os kuponkódDe akkor fix nyeremény is becsuroghat!?
-
PainKiller13
őstag
Itt a pulyka nyereményjátéknál a top10ben levők kapnak valamit vagy feleslegesen boncolgatom a pulykát?
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Na a szállításokról.
Amit megreklamáltam, hogy hibás terméket kaptam (telefon tokot ) 11.04 feladták és ma meghozta a postás. Ilyen TN kaptam kérés nélkül. RS500759925CN. Tudnak ők ha akarnak.
A hibás tokkal együtt rendelt LED szalag amit 10.11.-én postázták azt is ma kaptam meg. TN nélküli. -
maj-viktor
őstag
Sőt még talán a Digoo fész oldalán "dicskedtek is", hogy soha ennyi pre-order nem volt még termékre banggood-on vagy valami hasonló rémlik...
/szerk
Jaaa!
[link]Congratulations !!
BB-M2 Has Created a NEW RECORD at Banggood !!
Let`s see how it became the most popular in the world !!What's the record?
Digoo 3 days for 4700 pre-orders.
Most meg itt tart a pre-order: 7899 Pre-orders
szal itt bőven lesznek csúszások! -
maj-viktor
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nem tudom te hol élsz... de pont hogy a forint gyengül, így ugyanannyi dollárt több Ft-ért kapunk...
Eddig mindig 280Ft-tal kalkuláltam, mostmeg 290 Ft-tal kell!
Amiről te beszélsz sztem, az neked akkor jó, hogy $-od van és Ft-ra akarod váltani, akkor több Ft-ot kapsz érted, de ha Ft-od van és $-ba akarsz vásárolni, akkor neked - nekünk rosszabb, ha 1$ 290 Ft és nem 280 Ft!
Sőt ahogy nézem az árfolyamot, lassan inkább 300Ft-tal kell kalkulálni...OTP-n most: 291,50
Akkor paypal esetén simán lehet már 300 Ft -
maj-viktor
őstag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Nem volt sosem raktáron! Én is pre-orderben rendeltem a másik Digoo mellé... Nov. elején (ez tisztázva is volt a lapon, hogy talán nov.30.-ától tudják postázni)
/szerk
Igen, parancsolj:
Order Placed Date:2016-10-29 19:50:49
Ship From: CN
Expected Shipping Date:2016-11-28 19:50:4915,99$ volt akkor is... nem értem miről beszélsz amúgy
És igen, én voltam az "előző generációs", aki hamarabb rendelte a másik Digoo-t és később kapta meg!

-
-igu-
veterán
válasz
cbrfireblade
üzenetére
-
atthany
aktív tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Mit csodálkoztok ezen?
tipikus kereskedői hozzáállás: jön a karácsony, ilyenkor még a sza*t is el lehet adni aranyáron!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
cbrfireblade
üzenetére
2-5 munkanap.
-
cbrfireblade
aktív tag
Üdv!
Volt egy 3 tételes rendelésem amiből 1 hiánycikk volt és csak dec. 9-én lett volna, ezért refundoltam és törölték a rendelést. Mennyi idő amíg visszautalják a pénzt/megjelenik a számlámon?
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester
üzenetére
A tracking megállt Pekingben.
-
cris78
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Tényleg

A Xiaomi bankot 10$-ért el lehetett hozni nem rég... -
PainKiller13
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy piszkosul felmentek az árak BG-n? Múlt hét óta. Pedig a dollár egyre drágább, emiatt lefelé kellett volna mennie az áraknak.
Power bankot meg a lámpát néztem, múlt héten azért 3/4-ed árban hozzá lehetett jutni.
-
qqzs
őstag
Az a raktaron van jelzes az olyan Yen Li beirja e aznap vagy nem mikor elfogyott de ha elmegy szabira akkor csak majd akkor irja be mikor vosszajott az azelotti allapotot. kb igy kell ra szamitani, egyebkent kb bejon az a mikor elore mondjak mikor lesz stockon ujra
-
-igu-
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ma reggel chat-eltem egy kínai kislánnyal. Kiderült, hogy a szeptember 11-én rendelt Blitzwolf kábeleim el se hagyták Kínát, visszafordították a csomagot. Refund+reorder, remélem, most sikerül.
-
Devil Smile
őstag
En rendeltem 3 blitzwolf kamerat egyiket este masikat masnap reggel a harmadikat meg delutan.. az elso megjott kb 2hete a 2. multheten a 3. meg sehol egy honapja.. TN csak annyit ir h celorszagba elkuldve..
2016-10-15 23:10 Célországba elküldve / Item sent abroad
oktober 7. en rendeltem ..azota okt 10. rendeles megjott sot oktober 30.rendeles is.. igaz kozte vannak meg amik nem..kici kinaiak lafagytak a hidegtol...

-
Dyingsoul
veterán
Csak azért erősködöm ennyire, mert mivel közeledik a karácsony csakis raktárkészleten lévő termékeket rendelek, semmi előrendelés. Ezt az egyet akkor lehet, hogy benéztem bár én még mindig azt mondom, hogy úgy emlékszem raktáron volt. Lehet, hogy csak tényleg fáradt voltam vagy nagyon akartam a kamerát... Minden esetre köszi a tanácsot, várni fogok!
Amúgy neked sem küldték még el a kamerát, hiába okt 31-én rendelted? -
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
A nagy akciózásban én is vásároltam akkor még bőven raktáron lévő terméket (kb 2 napig még raktáron lévőnek mutatta). Viszont nem változott a rendelés státusza a processingről, ezért írtam nekik és megkérdeztem, hogy mi van a csomaggal. Ezt a választ kaptam:
Thanks for your e-mail.
About your order 20653195, we are sorry to inform you the stock of items:
Digoo BB-M2 Mini WiFi HD 720P Home Security Camera Wireless USB Baby Monitor IR IP CAM Onvif RTSP[ Color;Black] are delayed.
They will be restocked around 1 week.
Sorry for this inconvenience. Would you mind waiting for them?
Thanks for your patience and we look forward to your kind reply.
Best regards,
VijayIlyenkor mit lehet belőlük kicsikarni? Semmit vagy valami BG pontot vagy részleges refundot lehet-e? Kéne a termék nagyon, de nem szeretem ha a bolondját járatják velem és így azt sem tudom mi garantálja, hogy egy héten belül küldenék. Az around 1 week sokmindent jelenthet...
Hogy lehet erre okosan válaszolni? Menjek át full kreténbe vagy mi a célravezető BG esetén? -
maj-viktor
őstag
Sajna mostanában az... nekem is több elmaradott csomagom akad... még szeptemberi is! Azokra már kb. kezdek kereszet vetni... bár az eddigi leghosszabb szállításom valami 83nap volt asszem...

*95nap volt az!

https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_65882-65882.html
(ja és az amúgy csak a szállítás... a rendelés gondolom még a feladás előtt ~1hét, szal simán 100+napos lehetett ez amúgy annó) -
axlfsi
veterán
Hat nem tudom sracok... de nekem CN-es TN par nap hijan egy honapot meg soha nem volt "a repulon" Kicsit sokallom...
http://trackitonline.org/?tn=RI975846385CNSzerintetek ez normalis, manapsag valoban ez a tendencia? Tenyleg nem kellene mar reklamalnom?
Koszi!UI.: mondjuk, nem tudom mi a lfszt akarok, PP fel evig ved, ha barmi van

-
bajtokarpi
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet.
*iguana*, d.tiborz, nektek is.
-
Zoty4
őstag
Egyik rendelesemnek back order van, de mas szinbol van, hol tudok irni nekik h kuldjek akkor masik szinben?
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Az jó, én is mindent úgy rendelek. Max 2 hét alatt kézben van.
-
-igu-
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
maj-viktor
üzenetére
Változó, akciós termékre is tudtam már pontot tenni, de nem mindig. Érdemes megpróbálni.
Kupont viszont még egyszer sem. -
maj-viktor
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Most pont "próbálgatom a külömbséget", eddig nem tudtam messzemenő következtetést levonni... talán a "sima regisztrált": CN-es, míg a priority NL-es... és az NL-esek általában gyorsabbak!
De ott van az pl. hogy akku-s terméket (mobil - tablet), csakis NL-el szoktak küldeni alapból is...
(de ezt még nem tudom 100%-ra írni ezt a különbségget, nagyobb stat - tapasztalat kéne hozzá... banggood-ról pont nemrégiben értem el a 100order-t, szal) -
-
maj-viktor
őstag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
PROMO-s termék esetén nem lehet "kuponozni", de a pontokat eddig én úgy emlékszem mindig tudtam használni... de ott is van 2féle pont!
(#1827) bajtokarpi
30$ feletti termékre alap, hogy ingyé kapsz TN-t... amúgy ott "legördülő menü-ben", tudsz variálni...Registered POST = ajánlott TN-es ragszámos
Priority = elsőbbségi
Expedited = DHL futár
EMS = gyorsposta(#1830) cbrfireblade
Minden rendelésemet külön-külön adom le... pont az ilyenek miatt.. pláne a vámérték felettiek esetén (22€+)(#1834) Heavyrain
Mindenre általános kupon, talán ez bár asszem vannak kivételek vele, de bár dologra jó szokott lenni: affiliate6
EU-raktárba (most talán ez aktív): EUUS1111 -
Heavyrain
őstag
Sziasztok.
Van jelenleg olyan kupon,amit bármire fel lehet hasznáni?
Más oldalakon szokott ilyen lenni első vásárlásért/ hírlevélre feliratkozásért/ mobil appból vásárlásért stb. -
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Szia,
Az "Expedited Shipping ..." azt (szinte biztosan) a DHL hozza, de ők szigorúan ráteszik a vám+áfa nevű fasságokat. De hamar itt van. Előre értesítenek, bekérik a számlát, PayPal bizonylatot, a futárnak fizetsz. -
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Ha egyszerre rendelsz tobb dolgot, szinte biztosan egybe fogjak csomagolni. Megoldas, rendelj egy dolgot, vard meg amig a statusza shippedre valt, aztan rendeld a kovetkezot. Igy nem fogjak egybecsomagolni es nem lesz ra plusz sarc

-
cbrfireblade
aktív tag
ha rendelek kb 20-ezer forint összegben, de azt szétpakolja 3-4 csomagra, és ha valamelyik csomag fennakadna a vámon (kérnék, hogy igazoljam a csomag értékét), akkor hogy tudom a csomag értékét bizonyítani, mivel a paypal fizetés az égészről szól... (azzal megoldható, ha csomagonként intézem a paypal fizetést, csak akkor nem tudok 5%-os kupont érvényesíteni, ami 50$ feletti rendeléshez van....)
-
-igu-
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ugyanott lehet kattintani a TN-re is, ahol a biztosításra.
Én csak nagyobb értékű cuccra kérek biztosítást, eddig tán 2 esetben, de szerencsére nem volt rá szükség. -
bajtokarpi
őstag
Lenne még egy kérdésem. Honnan tudom, hogy az általam megrendelt termék TN-es? Mindenféle képpen szeretném tudni, hogy a csomag merre van."30$ felett adnak ingyen TN számot" (by junkieeeboy)? Apropó ezt az opciót szoktátok, érdemes használni "Add Shipping Insurance to your order US$2.58 "
Köszi
-
Criminal017
őstag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
Az unbeatable, tehát akciós termékeknél nem lehet se kupont, se pontot beváltani.
-
cbrfireblade
aktív tag
Nem igazán tudom a pontjaimat rendeléskor beváltani, a következő szöveg jelenik meg: "banggod points cannot be used on unbeatable products"
Mi nem megfelelő?
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
a gyorsabbat, ha ugyanannyi mint a lassabb

-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Első rendelésem lesz a banggoodról, és a szállításról kérdeznélek benneteket. Itt mit lenne érdemes választanom? Érdekes az egyik free shippingel lényegesen hamarabb megérkezne, mint a másik free shippinges.

Köszönöm
-
maj-viktor
őstag
Hát ja ilyen tétel esetén vagy kapsz partial refundot és "old meg belőle", ha jól értem akkor felajánlottak 80$-t... vagy visszapostázod és full refund...
Paypal vita meg:
megkeresed az adott tranzakciót a listában és nyitsz rá egy ügyet (case)... lelevelezed a hibát és ha nem jutttok közös pontra, akkor eszkalálod!Paypal.com / adott trankakció / Report an issue:
I'm opening this dispute because:
- I haven't received my item.
- I received my item, but it is significantly not as described. For example:
The item was damaged or defective.
The box was empty.
The order was incomplete.Te esetedben akkor a második
Paypal a visszapostát is visszatéríti 9.300 Ft / csomag értékig... ebbe simán belefér egy 2kg-os csomag
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?type=-&stext=paypal+visszaposta&submit=
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_55029-55029.html
https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/hsz_60639-60639.html -
qqzs
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
Valaki osszefoglalna par szoban hogy an meg ya payapl reklamacio menete? es mi a tapasztalat? oda is kelenek a videok stb?
Tobb mint harom honapja levelezek a gyartova es BG-vel parhuzamosan, gyarto elismert hogy hibas minden. egyik dron nemetorszagi javitasra ajanlottak, masikat es a tartalek akkut meg bangood visszakuldesre.Mindenki latta mar a videokat rola stb. En teljes refundot kertem mindenre mert rohej az egesz cucc. Erre az irjak hogy kuldjem vissza vagy kuldenek ujjat esetleg kaphatok 80USD refundot egy 300USD-s dronra refundodt ha nem szeretnek ujat(mondjuk azt nem mondtak attol a 80dollartol megjuv e a dron vagy csak ragaszzam ra hog yjol erezzem magam tole

Mar nem szeretnek semmit mert gyartasi hibasak a termekei es ugy aruljak.
Gondoltam a paypal reklamacio lesz a megoldas. 3 rendeles kb 600USD rol van szo -
válasz
AlyrArkhon
üzenetére
Milyen szoftver/firmware van rajta? Erről írnak valami értelmeset (akár a külföldi topikok)?
Vagy ha az nem jön be, akkor fordítasz rá - linuxból kiindulva - saját programot? -
AlyrArkhon
senior tag
ilyesmiről van vkinek tapasztalata?
Egész türhető alternatívának néz ki a nasokkal szemben, ha csak hálózati háttértárnak használnám, és van ennél olcsóbban is
-
qqzs
őstag
paypal reklamacionak van hatarideje?
-
maj-viktor
őstag
Szintén konkrét olyanom nincs, de egyéb Blitzwolf féle töltő akad... bevállt, szal magát a márkát tudom ajánlani!
-
gery14
senior tag
Sziasztok ki rendelt már fast chargert ?
[link] Ezt néztem ki.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Rendelni akartam 2 dolgot BG-ről. Sajnos rossz színben sikerült, gyorsan le is mondtam hogy nem ezt akartam.
Jött pár perce egy mail hogy törölték a rendelésemet. Ilyenkor automatikusan visszakapom majd a kifizetett pénzt PP-re vagy írnom kell nekik ez ügyben?Üdv Gyuri

-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
Van angol fordítós topik, ott a profik biztos segítenek.
-
Predator2
addikt
Helló
Nektek is ennyire fogyatékos a banggod ügyfélszolgálat vagy csak velem szórakoznak?
Szeptemberben rendelt csomagom miatt írtam nekik.Képtelen felfogni, hogy kell a csomag egyik fele (ami van is náluk készleten) a másik fele helyett meg a felhasznált pontok.
A segítségetek kérném. Volna közületek olyan aki rápillantana a levelezésre? (email-t átküldeném)
Segítene közös nevezőre jutni velük, mert nekem nem megy. A leveleket Google fordítóval csináltam, mert elég gyenge az angolom.THX
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Megreklamáltam, kaptam 500 pont visszatérítést. A pontokat levásárlom, így tulajdonképpen darabja 1 USD volt, ez baráti ár érte. A jelenlegi árát semmiképpen sem éri meg, max. 2 USD-t. A jó értékeléseket ezért sem értem. 

Karácsonyra meg már úgy is berendeltem 11-én

V/