Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a bankod átadta a belépési klienst és hozzáférést a banki rendszerhez egy svéd banknak, mert a Trustly az, akkor mi lenne a gond? Előtte egy szlovák bank kezelte ugyanúgy és nem volt vele probléma.
Szerintem a svéd bankoknak még szigorúbb követelményeknek kell megfelelni mint a magyaroknak.
Amikor fizetsz nem lehet eltárolni az adatokat, így nincs kockázata a használatának, vagy csak annyi mint amikor böngészőben a banki felületre belépsz, mivel egyezik a kettő rendszer.
Azon elgondolkoztál már, hogy amikor egy üzletben fizetsz akkor miként és hogyan használják, tárolják a fizetési adatokat? A terminálokat nem a bankok adják, azt egy külön cég telepíti, az is csak egy fizikai "kliens" a banki rendszer eléréséhez és bizony le lehet lopni az adatokat, míg azért a megfelelően titkosított netes rendszerről azért nehezebb.Felhasználó kérésére moderálva.
[ Módosította: philoxenia ]
-
válasz
sambenez
üzenetére
Nagyon hasznos volt amikor a bank elvesztette az új kártyámat, 21 nap volt mire megkaptam az újragyártottat. Valahogy muszáj volt fizetnem. A banki hétvégi karbantartásokról meg nem is beszélve.
Egyébként meg pont ezért, mert van ez a lehetőség nem kell kártyát hozzáadni és úgy is lehet fizetni. Van aki nem szereti a bankkártyát megosztani senkivel, vagy nincs neki. -
zeon.hu
nagyúr
Bővült a Paypal, lehetőség van gyors feltöltésre bankszámláról:
Leírás V/ jóvoltából. -
Andralin
aktív tag
Mostanában melyikkel érdemes szállíttatni, melyik gyorsabb?
- Air Parcel Register vagy
- Priority Direct Mail -
cris78
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Köszönöm! Már régóta szemezek vele, de most meg jön majd egy újabb.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Demokatona
üzenetére
Simán.
XtremLor: Írj nekik újra.
-
cris78
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Szerintem igen. Amúgy milyen a termék?
-
XtremLor
őstag
Levelezget mostanaban valaki a supportal? Vasarnap irtam nekik, eddig nem valaszoltak, ennyire lelassult?
-
vandor01
senior tag
a potmeter a legkisebb baja.... legnagyob ez az alkatresze: [link]
mint lathato kulon rendeltem hozza 2db-ot... feleslegessen...
a sima proszto muanyag hazba belesajtolva az a fem csocs...
vmi bakelit vagy hoallobb muanyag? ahh az nyema...
20perc mukodes utan szetolvasztja magat.. na persze lehet HA?
a hokapcsolo mukodne, vagy hetente 1x 5percet hasznaljak akkor nem?
akkor elete vegeig +1 napig fog mukodni??

sajnos hobby szintre is kell kb 20-30 ejrot szanni egy korrekt forrasztora....
ennyiert mar hazai szakboltban is akad minosegellenorzott darab... -
vandor01
senior tag
mi a helyzet a blitzwolf-al? pl ez tolto kifogyott kinabol!

alin se lehet most rendelni
[link] -
Krogoth
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Képeknél csak gif, png és jpeg (jpg nem jó) és az összméret max 2 mega.
Esetleg, ha van valami blokkolód az is bezavarhat.
Meg van egy minimális méret, azt hiszem 800*600 (de ezt is írja a képfelötlés alatt kis betűvel) -
csadi0011
őstag
Egy friss BG felhasználó hány pontot tudna összeszedni? Vannak most élő kitöltendő oldalak extra pontokért?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Elvileg kiírja, hogy mekkora a max méret, talán 2 mb.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Értékelésnél. Képet szeretnék feltölteni, de nem megy. Át kell méretezni ? Vagy mi baja van ? -
-
bul07
nagyúr
Na igen de ha csak a potméter könnyen forgása a hibája az nem gond
Mert ennyiért nem veszel hőfok-szabályozósat, sőt egy gagyi 60W is 4-5$, és ahhoz nem adnak egy pót hegyet se
Ugye most ez weldtool kuponnal 6.36$Én csak hébe hóba forrasztok ahhoz nekem tökéletes lesz, aki hobbi szinten komolyan csinálja vagy főleg munka eszköze az vegyen ipari minőségű pákát
-
Zoty4
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz
maestro87
üzenetére
Sose volt még ilyen gift-es rendelésem
Tehát ha kosárnál nincs ott akkor biztos hogy nem kapnám meg?Amúgy nem annyira nagy gond mert régen vadászok erre a pákára csak sose engedte kuponozni, de most sikerült, így 5.24$ fizettem a pákáért meg a linket csavarhúzó készletért
összeszedtem jó pár ilyen 1-3$ cuccokat ha véletlen kell pótolni egy termékhez hogy elérje a 10$ akkor ne keljen keresni, így a készlet se csak úgy lett kosárba rakva

-
bul07
nagyúr
Tegnap megvettem ezt a pákát dobtam mellé még egy ilyen készletet(mert van hogy mélyebbről kell kiszedni csavarokat) és toltam rá egy 10/5 kupont
PC-n nem láttam semmi fajta létrát, csakhogy most laptopon ott a létra opció
Ha tényleg elküldenék a létrát nem sajnálok rá megint 6.5$-tSzerintetek tényleg oda adják a létrát?
-
-
206 cc
senior tag
Akit érdekel akciós forrasztópáka...de ami még jobb ajándék 99.-usd létrával!!!

-
Demokatona
tag
válasz
Demokatona
üzenetére
Köszi!Írtam nekik még egyszer.
-
musli26
tag
Lehet tudni mikor lesz újból BlitzWolf adapter 2 csatlakozós(Eu ).
Mert kifogyott mindegyik egyszerre.
Vagy ez szándékos?
Kösz
Mert ha nem lesz akkor lehet megveszem az aliex. az ungreen akciós 8$ de ott csak az egyik csat 2.4A a másik 1A! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Demokatona
üzenetére
Ha megy az angol, akkor ott a live chat is.
Ha hétfőn se válaszolnának, akkor mehet nekik az újabb levél.
Jó eséllyel amúgy részleges visszafizetést fognak ajánlani, abból veszel itthon egy átalakítót. -
Demokatona
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy [ilyen] terméket.Uk csatlakozós adaptert kaptam hozzá.Írtam csütörtökön a kapcsolat résznél üzenetet,de nem válaszoltak még rá.Próbáljak meg még egyszer nekik írni?
-
Allien
veterán
Én a znter-t vettem. Nagyon jók, de a lemerülést nem jelzi semmise.
A sorbo-val az a bajom, hogy ami letörhet, le is fog törni! A kisebb méret, mint AA-AAA erősen bekorlátozza a kapacitását is ráadásul. De, távba jó lehet, abba használom én is. Ami viszont remek választás lehet, a D típusú akksik. Van egy kisebb kapacitásúm, 4000mAh-s. Régebben elérhető volt a 6000-s is. A D-s az nagyon sokáig bírja. 3 hónapig megy ott, ahol egy GP recyko 5700-s beadja fele annyi idő alatt.
A legfontosabb ezeknél, hogy 1,5 Voltosak! Súlyra legalább fele annyi, mint a ni-nh-sak. -
ot93
senior tag
ezeket az újratölthető "elemeket" próbálta már valaki?
elég ötletesnek néznek ki, nem kell hozzájuk töltő cucc, usb-ről mehetnek, meg még led is van rajtuk ami jelzi, hogy feltöltöttek-e... van AAA és AA is. -
válasz
maestro87
üzenetére
De ugye az egyértelmű, hogy ha a feladási hely Hollandia és az van feltüntetve a csomagoláson, nincs utalás EU-n kívüli eredetre, akkor nem számít, hogy melyik raktárból fizetted ki.
EU-s feladás, EU-s szabályok.
A fekete nylon zacskó csomagolás alapján nem állítható vámeljárás elé. Az hogy átcsomagolják, abba meg nem igazán szeretnék belemélyedni, szívta már meg ezért kínai webshop egyébként. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
retesz147
üzenetére
Ne keverd össze az Elállást a minőségi hibával.
Ha a készülék nem hozza az elvárhatót, akkor erről csinálsz videót és visszakéred a pénzed, esetleg egy részét. Ez esetben a Banggood akár úgy is dönthet, hogy nem kell visszaküldened a terméket és/vagy felajánlj valamiféle kompenzációt.
Elálláskor nem kell indokolni, viszont köteles vagy visszaküldeni. -
zeon.hu
nagyúr
NL posta ügyben megkérdeztem V/ kollégát:
"Postai szabályozás, ha EU-n kívül adják fel, de EU-s a posta akkor nekik az érkezési országba rá kell tenni a megkülönböztető címkét. Egy sárga címke szöveggel erről."
-
Krogoth
senior tag
válasz
maestro87
üzenetére
2017-01-11 00:08 The item is processed at the PostNL sorting center
2017-01-06 23:01 The item is in transit
2017-01-03 03:36 The item is pre-advised6-án szállítás, majd 11-én megérkezik NL. Az viszont igaz, hogy nincs benne, hogy honnét indul.
Kérdés, hogy amit ők használnak nyomkövetési rendszer, az is ezt mutatja-e, vagy csak simán bármi, ami NLPost, és beleesik a listájukba, ahhoz kérik a vámnyilatkozatot.Mondjuk érdekes, mert még a visszaküldési cím is Hollandiában van.
-
maestro87
őstag
válasz
Krogoth
üzenetére
Mondom, hogy Hollandiából indul a nyomkövetés szerint is. Vagy te miből látod?
-
maestro87
őstag
Januári csomagom. Én nem látok rajta egy Kínára utaló jelzést sem, még egy kínai név sincs feltüntetve és a nyomkövetés is Hollandiából indul. Úgyhogy valószínűbb hogy a konténer szerint szortírozzák őket... Bár azt nem tudom, hogy Kínában hogy veszik igénybe a Holland postát.

A telefonszám ami rajta van, meg nem tudom kié.
-
C0d3r
addikt
válasz
retesz147
üzenetére
Úgy látom 3 napig lehet visszaküldést kérni, ami pl. egy 250g alatti küldemény esetén 2.520 Ft-ba kerül (kalkulátor). Ha Paypal-lel fizettél, visszakérhető ez az összeg.
-
retesz147
addikt
Banggoodon él valami hasonló dolog mint a magyar webárúházaknál, hogy 14 napig elállhatok a vásárlástól?
Pl ha valamit veszek és nem hozza a szintet, amit szeretnék, visszaküldhetem-e?
Az említett akciókamera nagyon új, alig van róla videó a neten, de ami van annak a fele jó, felén hullámzik a kép.
Viszont vagyok, olyan, hogy vonzanak az új dolgok.
De ha megjön és hullámzik a képe, visszaküldhetem-e, persze saját költségen.Mennyi egy ilyen visszaküldés árban?

Tudom, miért nem veszek bejáratot dolgot, mert csak és mert merészen belevágok valami újba és majd én tapasztalom.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
retesz147
üzenetére
Mostanában már mindent kiszednek. Szvsz az NL-t jobban, régebben olvastam, hogy a drágább cuccokat NL-lel küldik, valószínűleg mostanában jobban rá is vannak álva, mert sokmindenkinek a pár dolláros vackokat is kiszedik.
Pár hete volt egy rendelésem, éppen határ feletti, CN-nel kértem direkt, hamarabb is megjött mint a holland. Csak azért, mert nem ültek rajta 4-5 napot, fél nap alatt belföldi feldolgozásra továbbítva volt. -
retesz147
addikt
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Ritkán rendelek BG-ről, de most megteszem. Szeretnék rendelni egy action cam-ot 100 USD környékén.
Szállításnál az Air Parcel Register és a Priority Direct Mail van mint lehetőség. Első ingyenes, második kemény 1USD.
Van különbség a 2 között gyorsaságban? (Esetleg valamelyiknél könnyebben átcsúszik a VÁM-on, mert mondjuk NL postal jön vagy ilyesmi?)
-
Beni2360
félisten
Ma meg jött az itten ajánlott DCTools® 100V- 240V Micro Electric Hand Drill készülék amit áprl.07.-én rendeltem rekord időt futott. Remek kis cucc és nem volt semmi gond vele a v...n. Igaz csak 25 $ alatt volt egy picikét.

-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Hat ha nagy a stressz

-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ide johet a 2. Cserebe kaphatsz par 35/5 kupont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MittuDomain_
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Akkor küldj nekem egyet, dühös vagyok hogy semmi nem jött össze.

-
zsiz
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Már úgyis untam minden nap végigkattintgatni 3x
Valaki nyert valamit vele? Már mint a 35-5 kupon és a pontok mellett. -
PainKiller13
őstag
Úgy látom a tojásos játék véget ért

-
Beni2360
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
nekem is de itthon a sonkás tálban.

4+ sorry van -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
sikerült
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
én képtelen vagyok megtalálni az 5. tojást.
ctrl a is nyomom, mindenre klikkelek amit kiemel, de hiába
-
Sterilzona
senior tag
Van némi változás, ctrl a, kijelöli hova lehet klikkelni, ez segített, pörgősebb lett a dolog.
most nem tudom megtaláltam e, de megosztás 2x feljött, azaz 2*30pont most jött.köszönöm a segítséegeket
-
powerwade
senior tag
A jelenlevők közül kinek vanBlitzwolf BW-F2 bluetooth hangszórója? Másnál is rohadt nehéz benyomni a powergombot? A többi gomb az gond nélkül nyomható és vagy apró kattanás amikor nyomom, de a power gombot az konkrétan be se lehet nyomni, nem is érzem mikor van "lenyomva" - pedig bekapcsol meg pároztatható.. de nincs "fizikai visszajelzés"
Érdemes ezzel a BG-t b.sztatni vagy ez ilyen by design?A tojásokat már nem keresem mert 3 napig csak és kizárólag 35-5 kuponokat adott. Tartsák meg

Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a kártyámról veszi le akkor kerül csak pénzbe.

A sorbo-val az a bajom, hogy ami letörhet, le is fog törni! A kisebb méret, mint AA-AAA erősen bekorlátozza a kapacitását is ráadásul. De, távba jó lehet, abba használom én is. Ami viszont remek választás lehet, a D típusú akksik. Van egy kisebb kapacitásúm, 4000mAh-s. Régebben elérhető volt a 6000-s is. A D-s az nagyon sokáig bírja. 3 hónapig megy ott, ahol egy GP recyko 5700-s beadja fele annyi idő alatt.