Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
C0d3r
addikt
válasz
Tommmysun
üzenetére
Üdv!
Most mindenféle késés normális, amit a csomagokkal itthon a vámon és postán művelnek, az egy vicc. Svédországból 3 munkanap alatt az országba ért a csomag, eltelt újabb 3 munkanap, nálunk meg se moccan, még csak annyit se mozdult előre hogy feldolgozásra/vámolásra továbbították volna. Másnak is hasonlóak a tapasztalatai.
PayPal védelem 180 napig él, de mindenekelőtt a Banggood-dal kell egyezkedni, előbb vagy utóbb meg lesz a megoldás. Várd meg az 1 hónapot akkor is, ha EU-ból ez extrém hosszú időnek számít, majd kérj refundot vagy küldesd újra. Tedd hozzá, ha csodák csodájára mégis megérkezik a korábban küldött csomag, visszautalod az árát (illik is így cselekedni).
-
Tommmysun
aktív tag
Üdv. mindenkinek!
Visszaolvasva kicsit látom, hogy másnál is késik/késett az EU raktáras kiszállítás! Ezek szerint hiába írnak 3-7 napos kiszállítást, teljesen normális, hogy 17 napja nem jön meg a csomag?
Mennyi ideig érdemes várni? Meddig lehet visszakérni a pénzt, ha Paypallal fizettem?A 7 nap lejárta után egyszer már rájuk írtam, de csak annyit írtak, hogy legyek türelemmel :/. A csomaghoz elvileg nincs nyomkövetés, de mégis kaptam hozzá egy számot, ami a flytexpress.com oldal alapján azt mutatja, hogy március 2. óta semmi nem történik vele, csak áll az Egyesült Királyságban :/, de nem tudom, hogy ez a nyomkövetés mennyire valós.
-
zeon.hu
nagyúr
-
üszök
őstag
Nincs valami kupon erre az aksira?
-
Krogoth
senior tag
Reggelt.
Trial centernek mi a lényege/értelme?
-
-igu-
veterán
-
Krogoth
senior tag
Uff.
Nekem is megjött az időjárásos kütyü
Elsőre volt egy kis bazári hatása. Szenzor is érdekes, kocogtatom, olyan mintha pár fém alkatrész csak úgy bele lenen hajigálva.
Szenzorba kell 2 db AAA elem, (kijelzőbe 3 AA, ehhez adnak usb to 5 V csatit) du kipróbálom, hogy csak hangra olyan, mintha félig rakták volna össze, vagy tényleg kihagytak pár csavart
Akinek van ilyen a szenzor részt mennyire kell/lehet kirakni? Nem tűnik túl vízállónak, viszont szobába berakni sok értelme nincs. Vagy be kell csomagolni?

-
Flashy
veterán
ugyan nem ez a cég, de megvigasztaltam magam a geekbuyingon egy 0.1 dolláros Xiaomi MiKey-jel meg egy 0.1 dolláros egyszerű usb-s lámpával (bár ilyenem van már). ez is valami...

-
C0d3r
addikt
2. lehetőség reggeli kávé mellé.

-
-igu-
veterán
válasz
eddieke666
üzenetére
Az első mondatba valahogy belekerült egy "nem", fogalmam sincs ki írta oda.

-
Flashy
veterán
a háromforintos kamera nulla másodperc alatt elfogyott
nem nyerte meg valaki? 
-
-igu-
veterán
válasz
eddieke666
üzenetére
Simán válaszolj a levélre, nem abban minden részlet látszik.
Cifrázni nem kell, ennyi elég:Hi,
I"ve checked the item at the post office but they did not know about it.
I choose the refund.Regards
neved
-
válasz
eddieke666
üzenetére
Mailra.

Pontosan, újraküldés, vagy pénz vissza. -
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap jeleztem a BG-nak,hogy nem kaptam meg egy csomagom.Ezt a választ kaptam emailben.
Dear Gábor
Thanks for your mail and sorry to hear that you didn't receive the package.
About the order 23431508 , we sent it to
Would you mind checking it in your post office with your full name ?
If you still don’t find the package, would you like us to resend or refund the order?
Best regards,
Journey
A nevet és címet én töröltem a szövegből.
Ha jól értem most eldönthetem hogy újraküldést,vagy refundot kérek.Csak
azt nem tudom,hogy közvetlen a mail fiókból válaszoljak,vagy van erre aBG-n valami menü.
Illetve mit kellene válaszolnom ha refundot szeretnék.?Üdv E.
-
Flashy
veterán
ha futni hagyjátok egy ablakban (böngésző fülön) a bangood snapup oldalát, a visszaszámláló egyre jobban elcsúszik a valós időtől. kiszámoltam már egyszer hogy este 6, oké, aztán később ránéztem és majdnem fél órát eltért

-
Darthforce92
tag
Sziasztok!
Ezt a készüléket szeretném megvenni. Olvastam arról, hogy Hollandián keresztül rendelve olcsóbb lehet az áfa. Erről van valakinek tapasztalata? Esetleg ha valaki tud olcsóbb beszerzési forrást azt is megköszönném!
-
cris78
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Az az első sanp up-ban volt. Akkor szinte minden 1cent, 10cent és 1$ volt.
Akkor sokan fent maradtak hajnalban az $-os miband-ért.
-
Banggodon kívül még nekem se volt sosem szerencsém, de itt érdemes rápróbálni.
Az is igaz, hogy mióta népszerűbb lett jóval kevesebb dolgot tudunk elhozni, és nincsenek is akkora akciók.
Azért a legutóbbin kollégának sikerült 28ft-ért egy 60k-s tabot, a másiknak meg a hozzá való bill-t.
Nekem sikerült pár apróság, köztük egy telefon. -
Flashy
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
nem akartam elvenni mások kedvét, csak valahogy az igazán olcsó és igazán limitált dolgokban sose volt még szerencsém. de igazad van, játsszon mindenki, az biztosan ingyér van, még az is lehet, hogy megpróbálkozom vele én is. nincs olyan vad időpontban, bár lehet, hogy pont nem érek haza akkor még.
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Abból én is.

Akkor rögtön ketten hoztunk el innen. -
Flashy
veterán
három darabot az egész világnak? 1 másodpercen belül sincs esély. ha csak 5 ember várja lesben (nem annyi várja hanem több ezer), már akkor is abszolút véletlenszerű hogy kié lesz. valószínűleg azonos milliszekundumban több százan fognak kattintani. lehet hogy én vagyok pesszimista, de én meg se próbálom, minden erre pazarolt időért kár.
-
válasz
eddieke666
üzenetére
Oda is beírhatod, hogy not received my order.
Szövegnek pl:
Item hasn't arrived yet!
Please refund. If it will arrive, I will resend the money.
Vagy refund helyett, resend ha újra küldést akarsz. -
eddieke666
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Szia!
Gondolom a Repair & Refund & Resending menüpontra gondolsz.Ott választhatok a Reseindin és a Refund opciók között.Repair nem számít,hisz nem ért ide a termék.
Question Type-nál kiválasztom a I have not received my order yet lehetőséget.
Az ablakba nekem kell írnom valamit?Sajnos elég gyenge az angolom,illetve BG-vel még nem volt gondom.Üdv E.
-
Real_Necro
veterán
válasz
eddieke666
üzenetére
Irj a supportnak.

-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy jan 15-én rendeltem egy terméket a BG-ról,de sajnos még nem érkezett meg.Tudna valaki segíteni,hogy ilyen esetben mi a teendő?
Üdv eddieke666
-
joebetyar
csendes tag
A nagyobb értékű HK rendeléseket EU raktárról küldöttnek adminisztrálják még mindig?
-
-igu-
veterán
Hasonlót keresek pont, annyi különbséggel, hogy netes forrásból (wifi) leszedi a kinti hőmérséklet+páratartalom+3napi előrejezést. Bejárati ajtó mellett a falon tök hasznos lenne, hogy nyúljak-e az esernyőért, esetleg dobjam le a dzsekit indulás előtt.
Van jó néhány a banggood-on, most válogatok. -
zeon.hu
nagyúr
Akinek van kedve, próbálkozhat: Akciókamera 3Ft-ért.
-
206 cc
senior tag
Egy újabb előrendelhető [óra+hőmérős kütyü] pontokkal kb. 5.8.-usd ennyièrt jo vételnek tűnik....
-
Sziasztok!
Lehetne szerintetek garanciáztatni egy novemberben rendelt Arilux beltéri féle mozgásérzékelős éjszakai led-es lámpát?
Sajnos nem tudom linkelni telefonról, mert mindenáron az app-ban nyitja meg, ahonnan a linket nem tudom hogy kell kiszedni.Az a helyzet, hogy én is vétkes lehetek, mert igazából kint használtam a terasz részen egész télen és gondolom a zord időjárás viszonyok tehettek be neki.
Valamiért akkoriban csak a NiHm akkukkal foglalkoztam, mikor azt mérlegeltem, hogy jó ötlet-e kirakni ilyen használatra a lámpát.
De ugye nem látszik rajta semmi külső sérülés és kitudja, hátha beltéri használat esetén is ugyanekkora eséllyel adta volna meg magát.Szóval tudom ezt garanciáztatni szerintetek?
-
cris78
őstag
Vásárlás után azt írja, hogy lehet az oldalon egyet meg az alkalmazásban pörgetni.Alkalmazásban hol lehet?
-
kmarci25
veterán
Ez érdekes. Épp az imént adtam le egy rendelést a banggood-on. PP-vel ki is fizettem. Jött sms a bankomtól, e-mail a BG-tól, illetve szintén e-mail a PP-től is. Aztán pár másodperc múlva egy újabb sms a banktól, törölt vásárlásról...

A BG-n "payment confirmed", a PP-n sem látszik semmi gond. Az lehet a baj, hogy a PP-n és BG-n megadott e-mail címem nem ugyanaz (az egyik hotmail, a másik gmail)?
Érdekes módon a BG rendelésről szóló levelét mindkét címemre megkaptam. -
Krogoth
senior tag
Erről mi a vélemény? Érdemes lehet előrendelni?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
anorche1
üzenetére
Sajnos az utóbbira is van esély...
Ilyen értéknél már bőven megéri a TN.
Írj nekik nyugodtan, akár hétfőn vagy pénteken, hogy nem érkezett meg.
Esetleg ajánld fel nekik, hogy szívesen visszaküldöd az eredetit, ebből is látják, hogy nem lenyúlni akarod őket.
De érdeklődhetsz a postán is, ha a az alkalmazás azt mutatja, hogy már országon belül van. -
anorche1
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Köszi!

De ezzel van egy kis problémám. Január 4-én rendeltem egy 44 dollárról 16 dollárra akciózott kerékpáros mezt BG EU raktárból. Az meg is jött szépen, csak nagy lett. Írtam nekik, hogy meglehetne az toldani, hogy ezt visszaküldöm, és cserébe küldenek egy kisebbet. Írták, hogy az nekem nem jó, mert drága a posta, meg sok idő stb... Végül kiharcoltam egy kupont, amivel ugyanúgy 16dollárért rendelhettem egy kisebbet. Na, ez az, ami nem akar megérkezni. Nagyon bánom, hogy ment részemről a fillérb@szás, és nem TN -nel kértem.
Mit tudok tenni? Mert ha fordított helyzetben lennék (én lennék a banggood), és előállnának nekem egy ilyen sztorival, akkor azt mondanám, hogy az illető megint rossz méretet vett, és akar még egyet. Pedig nem ez történt. Jól érzem, hogy legjobb esetben is vissza kapom az árát, és a resend teljesen esélytelen?
Nem tudom, írjak most nekik? Vagy várjak még egy hetet? Vagy felesleges, mert egy kedves postai dolgozó ebben a szép időben éppen az általam kifizetett mezben teker? -
cris78
őstag
Most hol kell képet feltölteni?
WEB-en szenved, hogy nagy a kép, de nem is....
App-ban megcsináltam, ott engedtte, de app-ban és web-en is azt irja, hogy értékeljem.... -
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Azt lehet akkor rosszul intézted, mert valahol olvastam (itt a ph-n), hogy van mód rá, hogy visszafelé ne tegyék rá az áfát (ismét) ilyen esetben.
-
-
maestro87
őstag
Nem tudjátok, hogy BG ad valami garanciát drágább termékekre? Gondolok itt arra, hogy mondjuk fél év után megy tönkre valami, akkor vissza lehet küldeni szervizeltetni, esetleg refund (akár részleges) vagy nem foglalkoznak vele?
-
atyca
senior tag
válasz
cbrfireblade
üzenetére
-
Beni2360
félisten
Én ilyet rendeltem helyette. Standard SESOO Touch Switch igaz nem onnan.
Távosat meg ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak kellett egy iratlyukaszto az sd-s lemezekhez, meg sportcsik az irasvedelemhez

V/