Hirdetés
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atthany
aktív tag
EU raktárban most kuponnal elég jó áron (100 dolcsi szállítással) van a CUBOT X15, van netán vkinek tapasztalata ezzel vagy bármely más CUBOT telóval?
-
zeon.hu
nagyúr
Készült egy (egyelőre rövid) Téma összefoglaló, elérhető a fenti "Összefoglaló kinyitása" résznél.
Szerkesztés alatt van, aki hibát talál, kérem jelezze.
Jöhetnek tippek is, minek kellene még belekerülnie. -
válasz
maj-viktor
üzenetére
App-ba néztem, ott nem engedte.
Mondjuk ilyenkor weben se szokta nálam.
Szintén vip5 -
Zoty4
őstag
Megjott ma az akcios blitzwolf hangfal, nagyon jo minosegu, abszolut megerte a 20 dodos arat. Jok a melyek, magasak, jo hangereje van, jovo heten teszteleem reszletesebben
-
-igu-
veterán
-
tboy93
nagyúr
Ma termekeny napom volt, 12 csomagot rendeltem

-
Zoty4
őstag
Van egy termek flash dealsben amit szeretnek venni, ilyenkor tudok hasznalni valami kupont, vagy ez ennyi es kesz? Es ha lehet tudtok ajanlani hozza?
errol lenne szo -
maestro87
őstag
-
cris78
őstag
Oroszok elkezdték az account gyártást...
-
Beni2360
félisten
Köszönöm a jo tanácsokat és a segítségeket.
Nem bántottál ezért kérdezek. csak még furcsállottam mert soká lesz Heloween.
93-ban amikor kezdtem a Win-nel foglalkozni a Németen kívül meg az anyanyelvem más nem volt.
Azért ennyi idő alatt valami ragadt rám a neten keresztül mióta van netem de nem ilyen kacifántos dolgokban. Ahol lehet átállítom Német nyelvűre az oldalt itt még meg se néztem de azért végig játszottam eddig is a játékokat.
További jó pontvadászatot mindenkinek.
-
Flexman
csendes tag
Sziasztok!
A múlthéten rendeltem az oldalról pár dolgot de a mai napig nem került postára a rendelés így azt visszamondtam! Kb. mikorra kapom vissza a pénzt?
-
-igu-
veterán
meg van ilyen is:
-
-igu-
veterán
-
Vertigo18
addikt
Az mitől függ, hogy valamire van-e posta, vagy nincs?
Mert pl. EZ soknak tűnik postával, sajnálatomra.
-
Vertigo18
addikt
Nekem most ez az "items in your order out of stock" duma fáj eléggé. 01-jén (!!!) rendeltem valamit, amit MA adtak fel. 3-án rendeltem egy másik dolgot, amiről MOST kaptam mailt, hogy majd 15-én tudják beszerezni...
Nem tudom, nekem ez valahogy nem kóser. Lehet, hogy nagyon el voltam eddig kényeztetve a Bangood által, de sosem látott problémákat látok most az oldallal kapcsolatban.
-
maestro87
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Nekem csak 50 pontot adtak és még most sem érkezett meg a kamera, pedig innen én rendeltem meg legelőször és 2 nappal később adták fel mint cris78-nak.

Te kértél rá nyomkövetést? Én nem kértem, így nem tudom, hogy vámon csücsül-e vagy mi van vele, de szerintem már a hivatalos levelet is meg kellett volna kapnom ha így lenne. Szeptember 24-én postázták. -
cris78
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
És mikor kaptad meg a kamerát?
Nekem már egy hete int van, pedig 14-én rendeltem. -
ghostie
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Dehát pont ezt magyarázom hogy nem az fog jönni!
Leírtam a Banggoodnak hogy én a valós adatokat fogom ráírni a CN23-ra, elküldtem neki a nyomtatvány mintát. Erre rákérdezett, hogy mit szeretnék, mit írjanak rá amikor visszaküldik, amire megírtam hogy ugyanazt, sőt ha lehet visszaküldhetik vele a CN23-at is.Ja és még annyi hogy ez a 20$-os Mp4 a Banggood ötlete volt és sosem kértem ilyesmit tőlük, sőt...
-
-
ghostie
tag
válasz
d.tiborz
üzenetére
Nem igazán értem a kérdésedet, mivel úgy gondolom, hogy semmilyen szabályt nem szegtem meg.
Csak röviden: Vásároltam a Banggoodtól egy tabletet ami elromlott. Felvettem a kapcsolatot a céggel csere ügyében. A Banggood kérése ellenére én a valós adatokat szerettem volna ráírni a visszaküldött csomagra (és a fórum résztvevőinek véleményét kértem arról, hogy mennyire általános ez a gyakorlat mert ha az akkor én sem fogok kötözködni). A Banggooddal egyeztettem is a visszaküldést a törvényi előírásoknak mindenben megfelelve. Ennyi történt.
Köszönöm a segítséget! -
ghostie
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Megírtam a Banggoodnak hogy mit szeretnék (beleírtam, hogy fogok küldeni CN23-at is a valós adatokkal), erre rögtön jött egy kérdés arról hogy és mi legyen az ő általuk történő visszaküldéssel.
Megírtam, hogy az lenne a legjobb ha visszaküldenék ők is a CN23-at, így van esély hogy mindketten vám nélkül megússzuk.Jött is a válasz, hogy rendben elfogadják.
Ez a pár levélváltás 15 perc alatt megtörtént. -
ghostie
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Írták, hogy a vámolás miatt miatt kérik ezt.
Bár ezt annyira nem értem, mivel elvileg nekik nem kellene vámot fizetni rá mivel visszaküldött termékről van szó (CN23-as nyomtatványt tervezek vele küldeni).
Viszont nekem származhat problémám belőle ha nem a valóságot írom rá:
- Ha valami gond lesz, elveszik a Paypal nem fog segíteni (bár a Banggood állítja hogy ők viszont megtérítik minden káromat)
- Ha itthon vám elé kerül a tablet amikor visszajön a javításról, akkor sem jó ötlet egy más termékről és más összegről szóló feladási bizonylatot bemutatniHa viszont nem teszem meg amit kérnek, akkor lehet hogy a hozzáállásuk sem lesz túl jó az ügyhöz, illetve ha ők mp4 lejátszót írnak rá akkor a bejövő vámnál furcsa lesz hogy én viszont nem azt küldtem ki javításra
A fentiek miatt erősen gondolkodom, hogy mit lenne célszerű tenni.
Még egy érdekesség: Rákerestem arra a szövegre pontosan amit az emailben volt: " Please mark it as MP4 player with a low value (USD20) to avoid customs clearance.", viszont csak egy spanyol nyelvű találat volt.. szóval vagy nem olyan gyakori ez a kérés vagy egyszerűen az emberek nem csinálnak belőle problémát és így adják fel.
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester
üzenetére
Sokkal kisebb, mint az előző 10000mAh-s akksijuk, viszont még mindig nagyobb, mint a Xiaomi hasonló kapacitású eszköze. Egyelőre nincs QC3.0-s vasam, így nem tudom megmondani, mennyivel gyorsabb. Az, hogy 2 USB van rajta, mindenképpen előny. Jah, és qrvajól néz ki, sokkal pofásabb, mint az előző verzió.
Lesz világos, lesznek fotók. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester
üzenetére
Szeptember 5-15. között van 3 rendelésem.
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester
üzenetére
Az aszonynak érkezett meg egy brutális óra (1.80€) meg az új BW külső akksi.
-
cikasz
őstag
Válaszoltak a kis problémámra.
Most mit is akar pontosan?We have recived the pitcures and we have investigated this situation. It might be the problem about the USB type. This cable is Mirco USB 2.0 and we do not know the cable's type that you used to compare with. So we kindly suggest that you could use the same type cable to compare with our product. And we appreciate that if you could send us a video about this experiment. Thanks a lot.
köszi.
-
atoszmester
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Szia!
Pontosan úgy történt ahogy ajánlottad. Írtam nekik chaten, hogy nem jött meg a 08.28.-án feladott csomag, megkérdezte hogy mit szeretnék, az újraküldést választottam. Majd megkérdezte ha megérkezik az eredeti csomag akkor kifizetem-e az újat. Természetesen igennel válaszoltam. Így is fog történni.
Köszönöm még egyszer a gyors és "szakszerű" válaszodat!
Nagyon kedves és segítőkész volt (talán Candice?), szóval bátran ajánlom mindenkinek akinek problémája van.Olvastam hogy neked se jött meg a szeptember eleji rendelések közül néhány csomag.
Ha szabad megkérdeznem, hányadikán rendelted azokat? Nekem egy 8.-án feladott csomag nem érkezett meg, arra (is) várok... -
ghostie
tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Köszönöm szépen! Igen, lehetséges hogy ez lesz a jobb és biztosabb megoldás.
-
maj-viktor
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
paypal-nak tudtommal még él a visszaposta visszatérítés akciója, így ha paypal-al fizettél, akkor jogosult lehetsz rá... paypal visszafizeti a teljes visszapostát!
PayPal visszaposta akció refund - visszaposta - visszatérítés - PayPal Refunded Returns
https://www.paypal.eu/returns/
https://www.paypal.eu/refundedreturns/generalconditions/
e-mail ahova küldeni kell a kitöltött formanyomtatványt:
paypalreturns@telusinternational.com
Formanyomtatványuk:
https://www.paypal.eu/uploadedFiles/wwwpaypaleu/Campaigns/FreeReturnShipping_2014_EU_en/PayPal_Refunded_Returns_form.pdf -
zeon.hu
nagyúr
Kicsit tele a hócipőm most:
Az 1 hete rendelt led égő még nincs feladva. Megnéztem a terméknél direkt, volt raktáron, mikor megvettem.
Most meg azt írja, 17-én lesz megint...
Vagyis jó esetben is 2 hét késéssel kerül postára.
Az ilyenről minimum egy értesítés elvárható lenne azért, ne akkor kelljen már megtudni, ha belépek és ellenőrzöm. Nem nagy érvágás, de nem is vevőbarát hozzáállás. -
Vertigo18
addikt
Jön majd Black Friday, aztán rögtön Cyber Monday... Nem fogják elpuffogtatni most az összes puskaporukat előre.
Ráadásul Kínában ünnep volt, ezért nemigen kerültek fel nagy akciók, mert nemigen dolgoztak az emberek...
-
Zoty4
őstag
mostanában nincs semmi brutális akció

hetek óta csak a nyüglődés megy itt is meg a gearbesten, semmi valamire való akció link -
cikasz
őstag
Na végül kis alkudozás után kaptam 500 pontot a póló mizéria miatt.
Ő mondott 300-at én 600-at ő 400-at aztán megálapodtunk 500-ban
Aztán rendeltem egy ilyet, de ez meg nem tölt csak 0.05A-el

Irtam nekik (képpel csatolva), hogy a pénzt kérném vissza, kiváncsi vagyok mit válaszolnak.Ezzel kapcsolatban. nem tudtok jó mágnesen kábelt ami tölt is rendesen?
Kicseréltük a tabletben a microusb csatit és mágnesest akarok belerakni, hogy ne szaródjon szét megint a csatlakozó a sok töltés ki-be húzogatás miatt!
-
-
-igu-
veterán
Szép lassan kezdenek bepotyogni a szeptember elején rendelt tételek, már csak egy csomagot várok.
-
ghostie
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Megbeszéltem a Banggoodal hogy vissza szeretném küldeni a tabletet javításra. A postaköltség megtérítését elfogadták, viszont a szabályzatuk alapján csak 50%-ban.
Van ilyenkor lehetőség, hogy a másik 50%-ot a paypal-tól kérjem?
Továbbá azt kérik még, hogy mp4 lejátszót és a valósnál kisebb összeget írjak rá. Lehet ebből valamilyen probléma? Paypal visszatérítés vagy a csomag elvesztése esetén pl.? -
válasz
benfolds
üzenetére
banggood-on a BlitzWolf® BW-CB3 3A Reversible 3.33ft/1m Charging Data USB Type C Cablet venném
különben USB Type C Cable 3.1,Ugreen USB Type-C USB C Data Sync Chager Cable 1m vagy 1,5m-est
-
benfolds
őstag
tudnátok ajánlani valami megbízható banggood-os type C USB kábelt?
-
Beni2360
félisten
Hogyan lehetni ilyet tőlük: 4PCS Speaker Spike Cone igényelni mert nincs raktáron?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/