Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hzsolee
őstag
-
peestike
senior tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
én disznóval vagyok úgy, hogy már kondának lehet nevezni annyi van.

persze kakas itt sincs. -
C0d3r
addikt
Lovat és kakast vennék, ugyanitt ökör és malac eladó!

Engem is ennyi választ el, egyáltalán talált már valaki kakast?

-
syler123
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Ha jobban elolvasod a hsz-t, akkor észreveszed, hogy nem az a baj hogy nem térítik, hanem hogy érthetetlen a supportos és nem ad normális tájékoztatást, hogy most akkor mennyit térítenek.
Meg nem lett volna nekik nagy érvágás postán küldeni, de ő nem tudja kiválasztani... Én sem, azért kértem meg őket, elég szomorú ha csak annyi jogosultsága van, mint nekem, felhasználónak.
Amúgy megvettem idehaza, problem solved

-
maj-viktor
őstag
válasz
syler123
üzenetére
Nem azért... de miért hiszed, hogy majd más megtéríti neked azt az adót (ÁFA), amit te kifizetsz!? Igen vannak shopok, ahol van "vámbiztosítás"... de ott ők is arra utaznak inkább, hogy "átcsusszan"... akinél meg nem azt benyelik ugyebár jóesetben... de mivel a magyar vámosok elég éberek a legtöbb shop behozza, aztán megszünteti az ilyen "lehetőségeket".... vedd EU-n belül vagy igen, idehaza... macera és a várakozás nélkül! Most te csinálsz egy webshopot, nekeed sem érdeked, hogy ne keress az eladott cuccokat, aztán ha mindenki vámját kifizeted, hol lesz neked hasznod!? O.o
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Ma elvesztettem a BG szüzességem.
PP-ról a termék ára levonva, van még valami tennivalóm? Vagy miután megérkezett mit kell tennem?
Itt nem találtam értékelés lehetőséget mint Ali-n vagy E-bay-en. -
syler123
veterán
Egy kis infó, aki bangood-ról rendelne Tariff Insurance-el.
Beszéltem live chat-en egy finoman szólva nem túl okos hölgyeménnyel, aki nem kicsit dühítő válaszokat adott, ugyanazt hajtogatta, mint akinél beakadt valami. Tehát Tariff Insurance esetében a költségeket 50-100%-ban térítik. Ez után megkérdeztem hogy akkor most 50 vagy 100%-ot fognak visszautalni. Erre a válasz hogy 50 és 100% között.
Megkérdeztem, hogy akkor most generálnak egy random számot vagy mi alapján döntik el. Erre azt válaszolta hogy attól függ mekkora összeg. Erre elmondtam, hogy nálam ez kb, de szinte pontosan 42$ lesz, 116$ * 0,27 + 14$ DHL-nek vámkezelésért. Erre a válasz hogy 50 és 100% között térítik. Utána megkértem hogy pontosan mennyi lesz (ekkor már úgy kérdeztem kb ha még egyszer azt mondja hogy 50 és 100 között, akkor elutazok Kínába és adok neki egy tockost), megkérdezte a "felettesét", aki azt mondta 50%-ot térítenek csak. Mindezt úgy hogy 10$ a szállítás, meg 12$ Tariff Insurance, magyarul kb ezt a kettőt kapom vissza, amit pluszban fizetek nekik.Visszamondtam a rendelést és megvettem idehaza.
-
pimmi
senior tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
persze irtam reviewet de képet nem tettem fel mert nem fogadta, a review helyén most ez a gomb van View comments ha rákatt mutatja amit írtam, itt már nincs képfeltöltés hely ha meg a terméklapon ide katt
Post your videos akkor ezt dobja: Reviews are only accepted from actual purchases!
Please ensure the review you are submitting is for the described product and is purchased from us. Click the back button on your browser and search again. -
üszök
őstag
Írtam nekik olcsó töltő ügyben,hogy nem jó a kábel mert US a dugó. Erre vissza adnak 1,8$-t. Ezt már én szégyellem.

-
pimmi
senior tag
értékeltem fotó nélkül mert sehogy sem fogadta el a 2M korlátért nyávog állandóan, akármit tettem is, de a videóra meg azt írja nem vettem ilyen terméket, miért ilyen szerencsétlenek ezek? a gb-n simán megy itt egyszerüen tök mindegy mekkora a kép, és mindegy a böngésző is semmi, a videót meg nem értem...

-
dugynok
senior tag
válasz
atoszmester
üzenetére
Üdv,
Kipróbáltam neked, nem engedi. Promósra egyébként sem.
-
zeon.hu
nagyúr
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Tariff Insurance-el van valakinek tapasztalata? DHL hozna egy csomagot, ilyen esetben minden egyéb költséget a Banggood visszafizet?
-
cris78
őstag
válasz
atoszmester
üzenetére
Esetleg lehet trükközni ha valami olcsó vackot teszel mellé
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atoszmester
üzenetére
Akciós termékekre általában nem lehet kupont beváltani, de azért már volt rá példa.
Próbáld ki, ha nem fogadja el, azt kiírja. -
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ha pontokért kupont veszek (mondjuk 10-5-öst), akkor azt bármelyik termékre felhasználhatom, akár egy Promo megjelölésűre is?
Erre a Blitzwolf power bankra gondoltam, jelenleg 14,99 dolcsi és nem lehet pontokkal lejjebb vinni. Szóval ezt elhozhatnám a 10-5-ös kuponnal 9,99 dollárért?
-
maestro87
őstag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen. Még pénteken tettem kívánságlistára egy terméket akkor adott egy kártyát, de másodjára már nem. Most kipróbáltam megint és adott egyet újból.
Értékelésnél is tegnap értékeltem egyet, ma még egyet és megint adott. Megosztásnál is szintúgy. Szerintem naponta csak egy kártyát ad kívánságlistához adásra és értékelésre, illetve megosztásra. Összesen 20 kártyám van. -
Surci1
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Bocsi, lehet rosszul fogalmaztam. Én a BG oldalán lévő fiókomra gondoltam. Refund helyett maradjon ott a pénz. Van valami lehetőség a refund helyett (pl. wallet féleségre vagy gift cardra vagy kuponra gondoltam)
vagy a BG-nél csak refund vagy resend van?Szerk: (#2655) *iguana* Értem, köszi az infót
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Több is gyűjthető rendeléssel, értékeléssel, megosztással, kívánságlistára adással. Eddig azt hittem, hogy a játék folyamán mindre csak egyszer ad, de most kipróbáltam és ma is adott pl. a kívánságlistára adással és értékelésre. Kellene valamit rendelni, akkor megint kapnék egyet.

-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
-
maestro87
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ha összegyűjtöd mind a tizenkettőt pörgethetsz egyet a Lucky Draw-on ami nagy valószínűséggel ad egy 50$ felett beváltható 34%-os kupont.
Nekem már 8db különböző van.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Mire jó a kártyagyűjtés?
-
Surci1
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogyha a esetleg nem érkezne meg egy termék akkor a paypal-ra refund helyett lehet olyat, hogy a "fiókomban" maradjon a pénz? Nem sokszor vásároltam, így nem volt ilyen helyzetem. Egyébként 20$-ról lenne szó, de később úgy is vennék valamit.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
spidersoft
üzenetére
Nyilván arról a mail címről írj nekik, amit töröltetni szeretnél.
Vagy belépsz ide és itt kéred. -
pimmi
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
köszi, levettem de ennek ellenére a 2M - lovagol...
-
kippedli
tag
válasz
maj-viktor
üzenetére
sj6 esetleg sj7?
-
pimmi
senior tag
hello, értékelésnél miért mondja hogy nem lehet 2M, mikor a kép még 1 sincs ? és videót hova lehet tölteni?köszi
-
kippedli
tag
Van most valamilyen akciókamerás kupon?

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
spidersoft
üzenetére
cservice@banggood.com
Erre a címre írj nekik és kérd a fiókod törlését.
Indokolni nem szükséges, de ez esetben megírhatod nekik. -
spidersoft
senior tag
Üdv! Banggood accountot miképp lehet törölni? Nekem véletlenül kettő van... Akkortájt regeltem, amikor épp tértem át a freemailes fiókról. A regem freemailes, de az első vásárlást véletlenül bejelentkezés nélkül tettem meg és az új, gmailes email címemet adtam meg. Onnantól kezdve a manapság elsődleges gmailes fiókomra *is* létezik egy accountom, amin az az egy vásárlás van, illetve van a freemailes, amit használok. A freemailes email fiókot ahonnan lehet futtatom kifele, így szeretném innen is. Annak ellenére, hogy a gmailesre is van egy acc, a freemailes, fő accountnál át tudnám írni gmailesre az email címemet, de az ellenőrző levél már a gmailes acc nevében jön, így mégsem.
Szóval ha a nem használt gmailes accot tudnám törölni, akkor valószínűleg kivitelezhető lenne átköltöztetni a freemailes accot a gmailesre. Öööö... kicsit későn van, ha nem volt érthető, akkor ezer bocsánat
Ha valakinek van ötlete, azt szívesen várom 
-
zeon.hu
nagyúr
Én megírtam nekik, hogy UK plug volt a dobozban, de megoldom (van itthon átalakító).
Mellesleg tegnap bemértem, semmi eltérést nem mutatott a régi töltőhöz képest, több eszközzel és kábellel tesztelve.
És ez sem ciripel, pedig a gyerekeimet kértem meg, hogy figyeljék, ők még nagyobb hangtartományt képesek érzékelni
-
C0d3r
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Pont egy ilyen érkezett meg hónap elején. Neked is olyan, hogy USB-be dugva veszett mód lehet mozgatni benne (semmibe se passzol tökéletesen, próbáltam 1 fali töltőt, 2 power bankot)? Eddig azt hittem kábel gond és azokkal vacakoltam, de rájöttem ha megmozdítom az eszközt, amiatt ugrál össze-vissza a feszültség meg áramerősség.
Tesztelni azért lehet vele hogy működik-e a töltő, de aksi kapacitást is szeretnék mérni (ha már olyan szépen kiír mindent), és nehéz beállítani hogy megfelelően érintkezve maximális legyen a töltés. -
ALgore2
tag
A kimondhatatlan töltőhöz beesett egy ilyen fehérben, csakúgy!
[link]
Nem is kértem!
Másnak is küldtek? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Kisbaloo
üzenetére
Ilyesmi kütyüje talán van valakinek a környezetedben. Én is az ilyen dolgok tesztelésére vettem.
Power bank töltésekor az aljzat és kábel közé teszed, amikor a bankról akarsz tölteni, akkor pedig a bank és a kábel közé. Ugyanazzal a kábellel tesztelve mutatni fogja mindkét esetben a töltést, ha hibás, akkor a második esetben nem. -
Kisbaloo
csendes tag
Feltöltött teljesen, 4-ből 2 led világított amikor felraktam, este levettem akkor 4 led villogott. Ha rádugom a telefont akkor csak villog egyszerre a 4 led, de nem tölti a telefont. Próbáltam úgy is hogy fali töltő és a telefon is egyszerre rá volt dugva. 1 másodpercre felvillan a töltés a telón, majd mintha kihúztam volna. Műszerem nincs hozzá, hogy megnézzem leadja e a töltést.
Nyomogathatom a gombot rajta amivel lassú/gyors töltés váltható de akkor se történik semmi.
-
üszök
őstag
válasz
maj-viktor
üzenetére
Oké,de ez elég macera.
-
Real_Necro
veterán
válasz
maj-viktor
üzenetére
Folyamatosan világít az összes led ha feltöltött.
(Legalábbis az én 20k-s régi fajtám) -
maj-viktor
őstag
Azért ez túlzás... mert ott van a bank / kártyakibocsájtó (VISA - Mastercard), úgymond "bankkártyás védelme": CHARGEBACK, melyet most fejből meg nem mondom, de 60-90-120 napig úgymond "visszfordítható a fizetés"... csak vinni kell a "bizonyítékokat" a bank felé és beadni rá "kérelmet".... hibás teljesítés miatt... ez lehet, hogy egy rendelt árut nem kaptál meg vagy egy szolgáltatást nem kaptál meg, stb. elég tág fogalomként.... de elég "macerás", meg hosszadalmas folyamat... de azért mégis van védelem "csak bankkártyás" fizetésre is... nem csak paypalra... ha készpénzbe fizettél volna, na ott nincs semmi garancia... vagy előre utaltál volna.... de bankkártyás fizetésre van még a CHARGEBACK
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor az kb febr. második hete.

Pedig amint látom nem vagy kezdő.

Érzem, most jön a neheze.
V/