Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomixx
tag
Üdv
Adott egy új Lenovo noti. i5 4GB 1Tb
Intel + Ati 5870 2GB VGA
Mi a módja a VGA driver installnak hogy működjenek is rendesen. Intel driver fenntvan, de az Ati felkiáltójeles az eszközkezelőben. win7 64bit
Lenovo oldaláról szedett driver van fennt. Adtak hozzá driver lemezt, arról se jó
Van valami trükk?thx
<~>
-
NEMO1968
őstag
válasz Ferdzsoo #11100 üzenetére
Igen,normális.
Takarítás,pasztázás mikor volt utoljára?
Mostanra beporosodhatott még az Atyaisten is ott,és melegebb a szokottnál,azért pörög jobban a szokottnál.
Rosszabb esetben már csapágyas a venti,és annak a zörejét hallod.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Mercutio_
félisten
válasz jahatpersze #11097 üzenetére
Ez nem synaptic-os így nincs a driverben olyan kezelofelulet.
Feree13: 2 év alatt elég sok szöszt osszeszedett már az a hűtés, én bevinném egy notiszervizbe illetve ha még garis márka szervizbe takaritasra. Biosban lehet bizonyos notiknal annyit állítani, hogy hűvösebb legyen legyen a gép vagy csendesebb a hűtés, illetve hőfok függöen menjen vagy fix sebességen.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Impressa
őstag
válasz Mercutio_ #11103 üzenetére
Lehet a win 7 topikban kellene rákérdezned, hogy van-e lehetőséged winből letiltani az egeret. Gondolok itt arra, hogy elindítasz egy szolgáltatást, ami a rendszer betöltődését követően tiltja az egeret.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Mercutio_ #11103 üzenetére
Köszi a tippeket srácok, term szétszedtem ki lett pucolva 100% -ra. Ez alap. Pasztázni nem pasztáztam újra. Lehet az segítene? De inkább arra gondoltam én is hogy csapágyas lett a venti 2 év alatt. Ez lehet?
Akkor nincs software notiventiszabályzásra ugye?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
NEMO1968
őstag
válasz Ferdzsoo #11105 üzenetére
Igen,lehet hogy segìtene a pasztázás,de az is lehet,hogy csapágyas a venti.
Megpróbálhatod kicsit megolajozni,vagy WD 40-el megkenni.
Lehet hogy halkìt rajta,és akàr 1 évvel is kitolhatod a csere idejèt.
Èn fecskendővel tűvel csinálom,ìgy csk oda jut az anyagból,ahova kell.
A WD 40-ből üdìtőskupakba nyomok kicsit,ès úgy szìvom fel.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz NEMO1968 #11106 üzenetére
Na ez tűs megoldás tetszik. Kipróbálom. Kőszi a tippet.
Amúgy ha cserés akkor honnan lehet újat rendelni?
Lenovo márkaszervíz?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Mercutio_
félisten
válasz Impressa #11109 üzenetére
Tegnapelőtt megkapták a notit, belőttem mindent nekik (kedvencek, outlook címjegyzék, stb.) erre tegnap már csörgött a teló "HOLVANNAKAKEDVENCEEEEEEEK??????"
Hihetetlenek ezek a nyugdíjasok, mindent azonnal, és ők sosem hibáznakEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
félisten
-
Atomixx
tag
válasz szabonagyur #11113 üzenetére
Üdv
G500
közben találtam sok infot, később le lesznek tesztelve. [link] + hsz-k. Talán működni is fog úgy ahogy kellene<~>
-
kisorosz
tag
Szisztok!
Az lenne a probléma, hogy a laptopomon Acer aspire 5732z a képernyő világítása nem működik, vagyis ezt gondolom, mert ha megvilágítom a képernyőt akkor látszik a kép. Az elején csak bekapsolás után ment a még egy darabig a világítás, aztán menet közben ment el, visont most már be se kapcsol a fény. Fénycsővek halhattak meg, vagy mi probléma lehet?"Listen, you lot,you're all whizzing about,it's really very distracting. Could you alljust stay still a minute? Because IIIIIIIIII AAAAAAAM TALKIIIIIIIIIING!" (Doctor Who - S05E12 - The Pandorica Opens)
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lány ismerősöm laptopjába kéne ramot bővítenem.
A gép hp550 vagy hp500-as, ezt nem tudja pontosan (sajnos nincs előttem a gépe), jelenleg 1gb ram van, és ezt szeretné lecserélni 4gb ramra (2x2).
Vajon milyen ram kell bele?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
jahatpersze
aktív tag
válasz Zirowe #11120 üzenetére
Konkrétan abba a gépbe, amit linkeltél max 2x2GB DDR2-es 667MHz-es RAM megy. Kezeli a 800MHz-est is, de azt is csak 667MHz-en, így elég bele a 667-es. Én használtam venném, nagyon drágák most a RAM-ok. Pontos géptípus alapján lehetne csak megmondani milyen megy bele, mert a proci+chipsettől függ.
-
jahatpersze
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy egy ilyet hogyan lehet egy Lenovo B590-es laptopba szerelni? Milyen keret kell hozzá?
-
Zirowe
nagyúr
válasz jahatpersze #11121 üzenetére
Igen, mindenképpen használtat szeretnék, köszi, akkor majd megnézem és írok megint.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Impressa
őstag
válasz jahatpersze #11122 üzenetére
Hali!
Ha a HDD helyére teszed be, akkor nem kell semmilyen keret, ha viszont az ODD helyére szeretnéd berakni, akkor erre lesz szükséged.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
gerenda110
aktív tag
válasz jahatpersze #11125 üzenetére
Szevasztok!
Van egy Acer Aspire 6530 Notim, És bekapcsolás után folyton újra indul. Kb 3 óra újra indulgatás után bekapcsol nagy nehezen. Tehát bekapcsolni bekapcsol 3 óra után. Addig meg csak bekapcsol a led,és a venti felpörög. de biosba sem tudok belépni. Valami ötlet?Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz gerenda110 #11126 üzenetére
Szia
lehet alaplap hiba is.mikor újra indul ahogy írtad többször is akkor a kijelző sötét marad?Whatsapp on keresetek légyszi!! +4915175260023
-
gerenda110
aktív tag
válasz amdathlonxp #11127 üzenetére
igen sötét marad. de régebben egyből indult. most kezdte el.. 3 óra kell neki. fn +escre meg villog a power button. Bios resetet próbálok csinálni
[ Szerkesztve ]
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok
Egy két amatőr kérdésem lenne!
Nemrég vásároltam egy HP Pavilon G6-2240SH laptopot.
Na most ebben ivy bridge cori 7i + HD4000vga és pluszba egy radeon 7600-as kártya van.
Akárhol keresem a neten,nem találom,hogy ez a radeon alaplapra van integrálva,vagy ez külön kártya e benne?
Ha külön kártya akkor milyen csatlakozású MXM?Aztán még az érdekelne,hogy ugye itt az integrált IGP a proci mellett van, tehát lényegében már nincs mitől tartani,hogy megfő az alaplap ugye?
Mert a north bridge is, igp is a proci része ha jól tudom?!The Mechanic
-
dReFiX
senior tag
Hali. Ebbe a régebbi laptopba [ SATA I ] vajon bele tudnék rakni egy ilyen SSD-t [ SATA III ]? Mert nemsokára cserélve lesz a vas, viszont HDD már haldoklik benne és arra a 3 hónapra már nem akarok HDD-t cserélni benne az SSD viszont jó lenne a következőbe is, ha ebbe is bele menne esetleg. Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz kisorosz #11118 üzenetére
LED -es háttérvilágítás van benne és nem fénycső (ccfl). Végig kellene mérni a vezérlő elektronikát ahhoz, hogy pontosabbat lehessen mondani. Lehet szakadás, esetleg táp hiba, de ennek a javítása nem egyszerű. Egy olcsó, bontott kijelzővel célegyenesbe vagy.
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz gerenda110 #11126 üzenetére
Nézd meg légy szíves HDD, ODD, akku nélkül felváltva egy-egy memória modullal, slot -ot is cserélve közben. Ha nincs változás akkor vezérlő hibás a noti, és csak egy reball vagy chip csere segíthet rajta. Sajnos a chipset alapján esélyes.
Üdv, Dell XPS
-
Ice&Lime
veterán
Elitebooknál érdekes dologot figyeltem meg, hogy alacsonyabb fényerőnél olyan, mintha a fényerő ingadozna. Ez miért van illetve gondolom nem normális dolog?
Inverter vagy micsoda? Kicserélésénél ez megszűnik, mennyire kell komolyan venni?Este szoktam leginkább észrevenni, amikor sötétben használom csökkentett fényerővel.
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
válasz gerenda110 #11136 üzenetére
akkor szerviz (BGA -ás üzem), ha ez lenne a szándék.
Üdv, Dell XPS
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség laptop és PC között fájlmegosztásra wi-fi-n keresztül?
Próbáltam már otthoni csoportot mindent de nem sikerült, nem látja egymást a két gép.a noti: Acer aspire 5742G win7 64bit
a pc pedig az adatlapomon lévő win 7 32 bitLehet probléma hogy az egyiken 32bites a másikon 64-es van?
Esetleg ha van ideje valakinek le tudja írni lepésről lépésre a teendőket?Előre is köszönöm !
-
legenda
válasz DiamondBack #11139 üzenetére
szia,
igen, van.
a 32 kontra 64 bit jellemzően nem probléma.
milyen wifi eszköz eszközli a hálózatot a két munkaállomás között?
az ipc címek kiosztása megfelelő? azonos (al)hálózat...stb?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ice&Lime
veterán
válasz amdathlonxp #11138 üzenetére
Azt hiszem úgy is csinálja, amikor jobban kihajtom a kijelzőt.
Egyébként volt egy monitorom, elég régi volt már és annál volt ilyesmi, hogy az osd menüben, amikor 70 alá állítottam a fényerőt akkor kezdett szabálytalanná válni a fényerő.
Olyan pislákolás jellegű a dolog.
Ilyenkor mi van, mit cserélnek, gondolom jó lenne a kábelt is és az invertert is, hogy ne kelljen kétszer szátszedni..? -
amdathlonxp
aktív tag
-
dozzer
tag
Szevasztok!
Problémám következő: Lőn egy Toshiba Satellite c660 1x4 laptopom ami bekapcsolástól egészen a rendszer felállásáig fehér képernyőt mutat ami ugrál össze vissza közben bekockásodik. VGA problémára gyanakszom, de más véleményére is kíváncsi vagyok! Csak netezésre van használva de eközben is szokott szétcsúszni a kép. A kérdésem az lenne hogy ebben a laptopban cserélhető a vga mert nem nagyon találtam erről infót?! Köszönöm a válaszokat!
Ha már szép nem vagy... legalább hülye ne legyél!
-
Ice&Lime
veterán
válasz amdathlonxp #11143 üzenetére
jó kösz, egyébként ledes a kijelzője.
csak az az érdekes, hogy egy egyáltalán nem "régi" darabról van szó.[ Szerkesztve ]
-
FlashLed
senior tag
Senki semmit nem tud erre? : [link]
The Mechanic
-
DiamondBack
senior tag
-
borics96
csendes tag
Hello!
problémám lenne....mégpedig vettem a napokba egy dell inspiron 3537 laptopot és felrakosgattam rá a drivereket..a quickset-tel van gondom :/ mégpedig nem tudom állítani a fényerőt (igen tudom melyik bill. kombináció, de sajnos csak kijön a kép ami jelezné, de nem történik semmi)
Valami bevált megoldás?
köszönöm -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Egy olyan dologba futottam amire nem találtam megoldást .Szóval Dell latitude C400,Tönkre ment a hdd ki is cseréltem de nem tudom telepíteni ,se usb és külső cd-dvd ről sem lehet.Hiába állítom a biosba be hogy arról induljon nem jó az f12 re kiírja hogy miről lehetne indítani de ott nem szerepel se usb se külső meghajtó ,.
Van valakinek ötlete mert sürgősen szükség lenne a gépre .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest