Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz phoenix64 #29750 üzenetére
HDD sentinel megmondja, ha a vinyód a gond, bár kicsi a valószínűsége a tünetek alapján. Jól látom az előzményeket,hogy csak 3D-ben száll el a gép? Az órajel beállításaid BIOS-ban mind alapon vannak? C&Q be van kapcsolva?
Jó kis probléma, a legszenyóbb fajta mikor nincs hol elindulni.
A hibakódra keresve találtam egy topicot ahol ilyet írnak:
My system only started crashing after I installed my vid card drivers and was either playing a game or music so the issue apears to be a conflict between my vid and audio drivers.
I uninstalled my vid drivers and haven't had a crash since, but of course this sucks because I might as well not have a vid card
So I found a link from another post for updated drivers for my built in sound card <realtek HD audio> and updated the drivers then reinstalled my vid card drivers from the website (most up to date) and haven't had any problems since.Ötletet adhat esetleg.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
phoenix64
őstag
válasz Realradical #29751 üzenetére
Igen csak 3D alkalmazások alatt száll el(vagyis csak call of duty 2 alatt, csak ezzel játszok)
Viszont Furmark 3D alatt nem száll el, 3DMark06 is végig ment egymás után 2x.
Legfrissebb driverek vannak fent :/
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz phoenix64 #29752 üzenetére
Másik VGA-val meg kéne próbálni. Játék közben indíts el egy AIDÁ-t vagy everestet. Időnként tabolj ki és csekkolj rá a hőmérsékletekre, különösen a GPU-ra. Kb. 3 sec alatt lehűlhet úgyhogy gyorsnak kell lenni. Ha 90 fölé megy akkor gyanúsítható a hűtés.
Van mikor a tesztek nem érnek semmit. Nekem pl van egy VGA-m ami csak az én lapomban kék képet ad, máskülönben hibátlan, tesztek végigmennek.
[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Hogy műkökdik win7-ek közt a hálózati megosztás. látják egymást, de nem engedélyezi, pedig már majd' minden beállítást végignyálaztam, hogy menjen végre. köszi
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
phoenix64
őstag
válasz Realradical #29753 üzenetére
Játék közben Smart Doctorral néztem nem ment 60 fok fölé, 3DMark-ban és Everest-ben elérte a 72 fokot
-
Tomate
veterán
Mondjatok egy két jó DVD író programot légyszi. Nerot már meguntam. Úgy hallottam sok jobb van nála. Köszi!
-
lalimano
tag
válasz Tomate #29758 üzenetére
ashampoo burning studio?
Nekem is lenne egy kérdésem: Valószínűleg elromlott az integrált hálókártyám, ezért beraktam egy PCI-osat, fel is ismerte az XP, de a netet továbbra is az integrálton keresi. Hol lehet beálíltani, hogy a PCI-os hálókártyáról mnenjen a Net?
Egyébként, ha az integrált hálókártyára kötöm a hálókábelt akkor azt írja ki (ha az óra melletti kis ikon fölé viszem az egeret), hogy: "Nincs kapcsolat vagy korlátozott (és egy sárga háromszögben lévő felkiáltó jelet is mutat)", ha meg atdugom a hálókábelt a PCI-os kártyába, akkor az alaplapi hálókártyán keresi a kapcsolatot, és azt írja ki, hogy "egy hálózati kábel nincs bekötve" (ezt piros X-szel jelzi)
Ilyen volt már valakinek? Én még sosem találkoztam ezzel a felkiáltójellel(#29761) molnarpeter: Köszi, ezt kipróbálom. A legegyszerűbb megoldás eszembe sem jutott
[ Szerkesztve ]
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, most teszem fel az új CPU hűtőmet, és érdeklődnék, hogy a pasztát a tiszta ujjammal is szétkenhetem, vagy ne erőltessem és keressek valami tiszta rongyot? (papírtörölköző?)
-
biker
nagyúr
válasz localhost #29734 üzenetére
az a 6 oldalas nyomtatott prosi kell, amit szoktak adni?
olyanom van, mert bevezetését tervezzük/terveztük. irodámban holnap megnézem, ha kell.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
föccer
nagyúr
Én kerülném a saját újjam használatát. Már csak azért is mert koszos lesz
Javaslok vélkony plasztik lap használatát. Pl bankkártya, személyi igazolvány, stb.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
AthlonXP
őstag
A kis tubusból amiben van a paszta teszel 1-2 pici cseppet a CPU tetejére, igazából nagyon nem is kell szétkenni, mert amikor rákerül a borda, az jól szétnyomja/szétteríti az egészet, egyenletesen eloszlatva a felületen. De az újjal való kenést azt mindenképpen kerülni kell.
Ha muszáj, akkor inkább vagy a tubus végével, ahonnan kijön a paszta vagy, mint fentebb is említették egy kis plasztik kártyával kend szét. -
föccer
nagyúr
A videót a felénél meguntam
Egyébként ha nem akarod extrém terhelésnek kitenni a hűtést, akkor az is jó megoldás lehet, hogy amikor felviszed a pasztát, akkor a fecskendő végével szétkened valamennyire a pasztát. A többit majd a hűtőborda felhelyezésénél megoldódik. Az szétkeni annyira, hogy megfelelő hőátadás biztosítva lesz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Fiddy
tag
Sziasztok. Azt mitől írja ki, hogy nem sikerült a késleltetett írás? teljesen új gép, és mikor kidobja ezt az üzenetet akkor nem lehet rajta semmit csinálni csak a reset segít
Minden, aminek értelme van, kínlódással jár.
-
Lompos48
nagyúr
-
Realradical
őstag
Ilyenkor a gép nem tud kiírni valamit a merevlemezre. "delayed write file failed"/"késleltetett írás sikertelen". Ha vannak hálózati meghajtóid akkor ott kezdeném a vizsgálódást, de ha csak lokál diszkek vannak akkor ajánlom a HDD Sentinelt állapotfelmérés végett.
-
aero.
veterán
Olyan van, hogy a monitoron és az S-Video kimeneten ( amin egy TV van ) különböző kép jelenjen meg? Tehát két külön asztal.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Most meg az újabb meglepi..mutatja a kép, hogy a fanok felhelyezése után dugjam rá őket a 4pines CPU-fanra, de ehhez csakis 3 pines csatit adtak, most a 4 pinesre dugjam rá a 3 pinest?! az egyik tű meg maradjon ki?
-
lalimano
tag
válasz molnarpeter #29761 üzenetére
Nem vált be
Más ötlet?Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
netmesterke
aktív tag
VGA esetén honnan tudom kap-e elég áramot? Fórumtárssal vga-t cseréltünk, annyi volt a bibi hogy a vga-nak ugye külön kell tápcsati. Na ez meg alig akart belemenni, és nem is teljesen jó szerintem. Néha 1 pillanatra elmegy a kép, ill villan csak egyet. Valszeg attól van...
Mit csináljak? -
lalimano
tag
Azt már próbáltam előzőleg, de semmi
Majd az lesz, hogy tiltom BIOS-ban az integráltat, és úgy telepítem újra a Windows-t, kíváncsi vagyok akkor mit kezd a PCI-os karivalKözben találtam, mást is akinek ugyanez volta a gondja: [link]
Közben megoldódott neki, de nem írja le, hogy mit csinált veleKeresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
gban
Közösségépítő
válasz netmesterke #29780 üzenetére
Extra tápcsati elvileg csak 3D alatt van kihasználva, win alatt nem kell neki annyi kraft, a képnek sem szabadna eltűnnie, de a kevés áram nem is így jelentkezne.
lalimano: ha tiltod win alatt a hálókártyát, akkor is azon keresi a netet? Ez elvileg kizárt.
Win telepítés előtt tiltsd biosban, plusz tiltsd win alatt, vagy távolítsd el win alatt, mennie kellene.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ez szerintetek megéri?I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
molnarpeter
nagyúr
-
lalimano
tag
Eszközkezelő felismeri a PCI-os hálókártyát, de amikor letiltom az alaplapit, (és nincs bedugva a hálókábel), akkor eltűnik a hálókábel hiányát jelző ikon is aluulról. Itt van két kép: [kép1] [kép2]
Az a VIA-kompatibilis... az integrált, és a helyi kapcsolat tulajdonságainál is látszik, hogy azt használja, de azt nem tudom módosítani (a beállításra kattintva ugyanaz az ablak jön elő, mintha az eszközkezelőben kattintanák jobb egérgombbal a VIA-kompatibilis... cuccra, majd a tulajdonságokra)
Egyébként köszönöm szépen a segítségetKeresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
lalimano
tag
Én is arra gondoltam először, de nem az jön elő hanem a VIA-kompatibilis ... cucc tulajdonságait mutatja és kiírja, hogy az eszköz helyesen működik, meg ilyenek SZerk.: Ha eszközkezelőben le van tiltva, akkor azt írja kki, hogy: "Nincs használatban, letiltva"
Pedig logikus lenne, ha ott ki lehetne választani a hálókártyát...[ Szerkesztve ]
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
NaNorbert
aktív tag
Szép estét kívánok.
El hamarkodottan vásároltam vido kártyát.
Vettem egy EVGA GTX280 -at. Nem néztem meg a táp egység igényét.
A kérdésem az lenne, van rajta 1x6pines vga csati és 1x8 pines vga csati.
A vidokari 550w -ra van kiirva, és nekem van egy Termaltake 470W -os TR2 -es tápom.
Meg se merjem kockáztatni?Phenom 8450 alapon. 3 giga memória alapon, 3 vinyo, 1 író, 4 12-es venti, 1 laing ddc szivattyú a 10W -os.
Viszont a tápomon csak 1x 6 pines csati van.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Két kérdésem van: 1: Van egy Gigabyte EP41-UD3L alaplapom benne 5GB ram, 2gb ,1,1,1 felállásban. Eredetileg 4db 1gb os volt benne viszont a rendszer igy is csak 4 et tud kezelni az 5 helyett hiába 64 bites. a 2gb os 2 oldalas ram a többi 1 oldalas és 1gb os. Esetleg dual helyett asyncron mondban meglehet hajtani mind az 5gb ot?
2. Nagyon hangosan pörög a gyári CPU hűtő. Milyent érdemes helyette venni? Low budget re gondolok.ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
nyunyu
félisten
válasz lalimano #29791 üzenetére
Eszközkezelő felismeri a PCI-os hálókártyát, de amikor letiltom az alaplapit, (és nincs bedugva a hálókábel), akkor eltűnik a hálókábel hiányát jelző ikon is aluulról. Itt van két kép
Mi lenne, ha halokartyaval probalkoznal, es nem egy ISDN adapterbe dugnad az UTPt?
Attol, hogy az ISDNhez is szoktak RJ45 aljzatot/dugot hasznalni az egyszerubb patcheles+analog telefonzsinorral felulrol kompatibilitas miatt, attol az meg nem lesz ethernet eszkoz.
(Win csak azert mutatja a halokartyaknal, mert ISDNen keresztul is lehet netezni, (2x)64kbit/sec-kel, utobbi persze dupla telefonszamlaba kerul.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dawncomputer
tag
Üdv.
Az mitől lehet, hogy GYÁRI XP telepítővel nem bootol a gép? Természetesen a sorrend helyes.
Okozhatja a meghajtó hibája? Csak azért, hogy érdemes-e bele venni egy másikat...A másik: a hiányzó NTLDR hibaüzenet - pendriveos telepítés alkalmával - hogyan likvidálható?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest