Hirdetés
Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok emberek!
Nem tudom ide vág-e a kérdés, de nem találtam jobb helyet neki.Mennyit fogyaszt egy klíma úgy KB.?
Hűtőteljesítmény: 2,35 kW
Maximális teljesítményfelvétel: 815w
"A" energiaosztály (szóval allítólag nem veszi föl azt a 815w-ot)
Csak éppen nagyon nem vagyok otthon a témában.Próbáltam a googl-t is, de semmire sem jutottam. Csak arra, Hogy az "A" energiaosztály akár 40-50%-kal kevesebb áramot vesz föl mint amennyi rá van írva!
Az anyóséknál lakom, és már az őrületbe kergetett!!! HELP!
Remélem nem valami észtveszelytően sokat fogyaszt.
Habár azt nem is hinném, mert Anyukámnál 2 légkondi van, és 16K-t fizet. -
megint én
őstag
válasz szakalistvan #7853 üzenetére
És mivel számoljak? Mármit olyan suta vagyok ehhez, hogy csak na! Szóvak kapok egy kiloW/ h-t amit beszorzok valamivel? de mivel? vagy mi? Nincs tpii, hogy Átlag de tényleg nem kell tök pontosan, naggyából mennyit ehet? Ha pls 500w-ot eszik fixen? az mennyi???
-
megint én
őstag
válasz Shrike7973 #7855 üzenetére
Ahaa... Ilyen kilowattóra van a dobozán, most nézem... 410. Ez akkor mennyi? mivel kell szorozni? Ha jól tudom budapesten 20,7 + áfa az áram (googliztam)
Akkor hogy is tovább? -
megint én
őstag
Köszönöm mindenkinek!!!
-
megint én
őstag
Hali, emberek!
Nem tudja valaki mitől függ, hogy egy monitor szembarát-e?
Mert nekem volt fujicu-m, LG-M, hanns-G, LG, Samsung, És most egy AOC és szinte mind Ugyan azt tudta, de mégis pl most az AOC-nél meg lehet vakulni (5ms, 1920x1080, 60000:1, stb) -
megint én
őstag
-
megint én
őstag
válasz PH-User #9175 üzenetére
Tuning kezdőknek Ide klikk, és ott segítenek, én is ott kezdtem tuningolni...
-
megint én
őstag
válasz fastleslie #9172 üzenetére
Ja, penyára kitolod, és menni fog az, hogy mit kell nyomni hozzá, azt a bejentkező képen olvasd el!
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen kis masinám: canon powershot a470
Mindíg kikapcsol mert "lemerült az elem" totál zsír új duracelt belerakom, és 2-3 néha 5 kép után kikapcsol. (az elem probléma ki van zárva mert már kb 40-50x volt zsír új elem betéve)
Szóval nem vagyok hozzáértő, ezért kérdezném tőletek, hogy mi ilyenkor a teendő?
Szerintem firmware kéne rá, de azt hogy csináljam? Ezt próbáltam google-n keresni, de semmire sem jutottam. -
megint én
őstag
Emberek valaki egy ilyet nem tudja honnan lehetne szerválni???
Szóval nekem van egy UPC-s mediaboxom, vanrajta egy HDMI, a Monitoromon pedig csak VGA (d-sub) Már vettem egy olyat hogy hdmi-DVI és egy másik monitoron ad képet, de nekem nem aton kell, szóval kéne vagy 1 olyan, ami HDMI-VGA, vagy egy olyan ami a már meglévó DVI APA VÉGÉT alakítja VGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Emberek LÉGYSZIVES valaki help! Upc mediabok + monitort akarok öszekötni valahogy.
Upcből Hdmi van meg scart a monitorban CSAK VGA (d-sub) Akár 2-3 lépésben csak legyen kép... Van olyanom, hogy Hdmi-DVI kábel, ezzel ki is tudom kötni, de csak a játékra ventartott monitoromra. Van még olyan is ami DVI-VGA de az a baj, hogy a HDMI-DVI, és a DVI-VGA is ugyan olyan szóval mondjuk, hogy fütyköse van, és akkor 3 lehetőség lenne.
1. HDMI-VGA
2. A meglévő Hdmi-DVI-hez egy DVI-VGA-t de itt puncis kell hogy legyen a DVI vége
3. A meglévő Hdmi-DVI-hez egy punci/punci Dvi-t onnan meg van nekem fütyis DVI-VGA átalakító.Egy budapesti üzletet pls, ne amazon, meg ibay pls...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
-
megint én
őstag
válasz #48613632 #9948 üzenetére
Nagyon köszönöm, és amúgy rengeteget találtam, de gyakorlatilag 1 boltban sincs, és valaki kérdezte Digitálból analóg??? Igen! Simán viszafele lenne gáz. és oda kellenek ezek a 20-30 ezres dobozkák, a "butításhoz" tehát digiből analógba elég 1 kábel... Csak vmiért nem tartanak, és erre van konkrétabb példa is. Szinte minden videokártyáhot adnak DVI-VGA átalakítót, csak éppen az a baj, hogy nekem a DVI(f) Hejett DVI(m) kéne... Vagy HDMI-VGA és 100% hogy létezik, csak nem kapni sehol... Sok boltban voltam, és mondták, hogy baromi sokan keresnek ilyet, és valamikor volt csak ők sem tudnak honnan behozni.
-
megint én
őstag
Hali!
Van nekem 2 samsung F3, Raid0ban, vettem most 1 SSD-t ilyenkor miot kell beállítani? És nem zavarja-e be a raidot ami a sata3ban van??? -
megint én
őstag
Aholy!
Emberek az USB3as szabvány oda-vissza is müxik az usb2vel?
Példa:
Tehát azt tudom, ha USB3as alaplapomba bedugok egy usb2es penyár akkor megy, de ha pl vennék egy USB 3as penyát akkor azt pl a nejem az usb2es laptopja is tudná olvasni? Szerintem igen, de biztos ami biztos megkérdezem... -
megint én
őstag
Sziasztok emberek!
Olyan kérdésem lenne, hogy mitől lehet laggom netes FPS játékokban?
Gépem: az adatlapon, Netem: 120as fiberpower, Router: D-link DIR-655
Szóval... Megyek a karakterrel, és meg-meg álldogál a kép. És van hogy a TS3 is legob, mert nagyobbacskát szakad a net. CSináltam "trackert" tesztet "CMD"-ből. és ezt kaptam egy olyan szervertől amin gyakran játszok
Útvonal követése a következőhöz: static.88-198-69-253.clients.your-server.de [88
.198.69.253]
legfeljebb 30 ugrással:
1 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
2 9 ms 12 ms 24 ms catv-89-135-217-110.catv.broadband.hu [89.135.217.110]
3 25ms 40 ms 22 ms 84.116.240.2
4 22ms 25 ms 25 ms de-fra01a-rd3-xe-4-1-0.aorta.net [84.116.130.189]
5 23ms 40 ms 25 ms de-fra01a-ri2-xe-0-2-0.aorta.net [213.46.179.110]
6 47ms 111 ms 48 ms 213.46.179.102.aorta.net [213.46.179.102]
7 34ms 24 ms 25 ms HETZNER-ONL.edge3.Frankfurt1.Level3.net [212.162.40.206]
8 27 ms 43 ms 28 ms hos-bb1.juniper1.rz6.hetzner.de [213.239.240.238]
9 30 ms 44 ms 32 ms hos-tr1.ex3k52.rz6.hetzner.de [213.239.229.66]
10 48 ms 51 ms 28 ms static.88-198-69-253.clients.your-server.de [88.198.69.253]
Az útvonalkövetés elkészült.
És a "ping" parancs is ingadozik... Olyan 30-40 között és van hogy kiugrik egészen 200ms fölé. aztán stabilizálódik 30-32re, aztán megint 200 körülire.
PLS help, mert játszhatatlan már hetek óta... -
megint én
őstag
Hali! Emberek, hogyan lehetne kikapcsolni Win7ben azt, hogy felvegye azokat a hangokat amiket a hangfalnak/fülesnek küld. Konkrétabban: Havernak Razer barracudája van, és mindent hallani amit a játékban csinál... (xpben még vágtam hogyan kell, de itt nem tudom)
-
megint én
őstag
válasz enginev3.0 #20443 üzenetére
Thx!
-
megint én
őstag
Helló!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy ki ért itt a Rivatunerhez?
Mert én be akatom lőni, hogy mutassa a CPU, GPU hőmérsékletet in-game, de nálam nem olyan mint pl. a youtubon. Ott van ez a rengeteg funkció egyszerüen nincsen ami ott van, és a telepítésnél ezt az üzit dobta...
Na ilyenkor mi a fax....
Ja és Bfbc2ben a szokásos 90-110 fps-ről lement 8ra... :S
Uninstalláltam és újraindítottam a gépet és megint 100fps körüli. HELP! -
megint én
őstag
Sziasztok!
MSI utánégetőhöz ki ért???
Nekem nem jön elő sehogysem az a "Triple over-voltage"
Nálam csak ez van... nincs ott a voltage-nál a legördülő menü??? -
megint én
őstag
Sziasztok!
MSI utánégetőhöz ki ért???
Nekem nem jön elő sehogysem az a "Triple over-voltage"
Nálam csak ez van... nincs ott a voltage-nál a legördülő menü???
.
Ha szerkesztés gombra nyomok akkor miért küldi el mégegyszer a hozzászólást?????????
.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Sziasztok!
A lenti képen látható dolog minek tudható be???
Ez az utóbbi időben jött elő, és nem tudom mi okozhatja, több oldal tartalma összecsúszik, nem jelenít meg dolgokat, stb, stb...
A videókat sem mindig játsza le.
Goolge chome az illető, a többi az adatlapon.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Peetry #25336 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, amikor kitömörítek valamit, ami lehet akár 1-2gigányi is, és utána áthelyezem valahova, akkor 1-2 sec alatt átmegy akár egy másik meghajtóra is. Volt egy printscreenem amikor 370MB/seccel másoltam.
Kérdeznék is!
Ez a mappa mit takar? Ez csak úgy lett az "F" meghajtóra...
idézem:
8f60e1e6b77b1fbdd25c680fee9b6c0c
a tartalma a következő:
---[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Peetry #25338 üzenetére
:S Fura, mert kikapcsoltam, és SHIFT+DEL-t használok, mert az elvileg azonnal törli!
Amúgy fizikai másolásról beszélek. (vágom, ha áthelyezem, akkor az nem helyez át semmit. kivéve, ha nyomvatartod a CTRL-t és akkor "másolja" a filet, és fizikailag is megduplázza.)___
Ja, és akkor az a "fantom" mappa az törölhető???[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Szab02 #25274 üzenetére
Én csak azt tudom javasolni, hogy nézz be az ati kártya vezérlőjébe... Hátha, mert NVidiánál mindent be lehet kőni onnan is. ATI-t nem vágom. Fizikailag, meg nem tudom, hogyan lehetne!
(#25344) XP NINJA
Nézd meg a weboldalukon tuti fenn kel, hogy legyen egy "feltételek", vagy valami hasonló![ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz ***ANDRÁS*** #27960 üzenetére
Esetleg laptop???
-
-
megint én
őstag
válasz Bogyó bá' #28165 üzenetére
Ja, azt nem ártana majd bemásokni, de inkább majd a Crysis 2 topicban. Mondjuk ez univerzális topic, szóval itt is lehet, de ott előbb kapnál választ.
(#28156) shadow1901
A gigát választanám, mégpedig USB3, Sata3.
(#28166) agemate
Szerintem Abu85-öt kérdezd... Me fingom sincs![ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz boozoo #28190 üzenetére
Hali!
Így nekem nem kerek. Minden ATX szabványú tápot egy féle képpen lehet becsavarni. Azaz 4 csavarja van, és az egyik kicsit beljebb, nehogy véletlen fejjel lefelé rakja be valaki.(#28171) sanya601
Sajnos nem tudok(tudunk) ebben segíteni, ami a szövegbők sejtetődik, az hogy az alaplapodon, vagy tönkrement, vagy valami egyéb baja van az IDE-nek (az az otromba vastag szíjkábel) és ezét nem látja a cdíródat.
Legalábbis valószínű, de nem értek hozzá ilyen üzivel nem találkoztam.[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
ja-ja nem kötekedni akarok, de kicsit viccesen írtad ez elmehet egy aranyköpésnek is.
"alsóházas tápok" sztem fordítva... Alsótápos házak....
boozoo
Bizt kedvéért kinéztem neked egy képet, hogy a Te házadban hogyan kell, hogy kinézzen a TÁP
Ugyebár:
Revoltec Sixty 3
Mellesleg nagyon jó kis házikó!
Íme:
- -
megint én
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #28197 üzenetére
Igen, én is úgy tudom, 40-45°C De ha gyanakodsz, hogy fozzó, kép kikapcs után (Bizt ked húzd ki) tedd rá a tenyered, ha nem éget, nincsen para!
-
megint én
őstag
válasz Воланд #28208 üzenetére
Pont meg akartam kérni én is.
Amúgy:
Ember én totál nem értem. 4 csavar foglalat van, a jobb alsó - mint a képen is amit linkeltél - balrább van szóval ebből adódóan, ha mind a 4 csavart be tudtad csavarni jó kell, hogy legyen.Ha az, zavar, hogy lentről szívja a levegőt... Hát ne zavarjon, azért vannak a kis lyukacskák (furatok) a ház alján, hogy kapjon levegőt!
Amúgy még egy jótanács: Aprócska gumilapokat, vagy csaptömítő gumikat rakj a 4 sarka alá ha zajos, vagy zörög. Mert előfordulhat. Ha nem zörög, akkor no problem!
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Kal-El #28222 üzenetére
Hali!
Én személy szerint semmiképpen nem vennék semmit gari nélkül. Már ha 100 forintnál többet fizetsz érte.(#28225) baleee89
Avasthoz nem nagyon konyítok, de sztem kell, hogy legyen olyan funkció, miket mellőzzön. Én személy szerint, ha csak mindennapi használatra kell a gép, és nincsenek rajta államtitkok, vagy más nagyon fontos cucc, nem is raknék vírusírtót rá. Nekem 3x volt vírusos a gépem, de mind a 3x akkor amikor éppen volt véletlen rajta vírusírtó!Mellesleg mindigis tudtam, hogy valami baj van a PH!val...
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz BogyóBP #28233 üzenetére
De-de. Úgy lenne logikus, ha akkor is ugyan olyan zavaró lenne, viszont így nem tudom. Gondolom már nézted, és gondolom 60 hertzen megy a moncsi. Nvidiás vagyok, de gondolom, az ATI kezelőfelületén is lehet mahinálni, talán ott lesz valami.
Mára ennyi BB, jó8![ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz FireShadow #28237 üzenetére
Hali!
Ez több mindentől függ!
Mi az a logitech termék?
Hol laksz?
Mert ha pesti vagy nyert ügyed van. Szinte bármit, szinte bárhol.
Ha PL egér, füles, hangfal akkor a menj valamelyik plázába, elektronikai üzletbe! PL Mediamarkt, saturn, ilyesmi. -
megint én
őstag
válasz baleee89 #28239 üzenetére
Fura!
Még az is megeshet, nem tartom kizártnak, hogy tényleg volt valami a PH! szerverrel.(#28236) BogyóBP
Kissé kemény diónak tűnik, mert én is így jártam.
Nagyon sokat szopatott a monitorom. 10 perc után fájt a szemem. Egyszerüen nem tudtam mi a tré! Itt a PH!-n is sok nagyokos (nem akarok megbántani senkit) lökte a marhaságát, hogy gagyi TNpaneles a monitorom, és hiába mondtam, hogy ez a sokadik gagyi TN paneles moncsi, nem jutottam 1ről 2re. Aztán kiderült, hogy eleve hibás volt a monitor. És úgy derült ki, hogy a passmark monitortest-nél a szűrke rácsnál totál villódzott a monitor, és kicserélték egy másikra, mert még garis volt. Idő közben vettem egy másikat.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest