Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, milyen programmal tudnám opsys-ből megnézni a PCm hőmérsékleteit(CPU,VGA,alaplap)?! üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, van nekem egy 3 éves Asus laptopom, nemrég tettem újra és semmi erőforrásigényes programot nem telepítettem, minden automatikusan indulo, nem letfontossagu progit kilottem, megis a lapozofile allandóan majdnem a maxon van, mármint a PF használat, netezés közben, csak egy böngésző,és egy antivirus megy. Nagyon lassú így a gép, indokolatlanul lassú, lehet, hogy megsérül valamelyik hardvare? vagy mit tehetnék ,hogy gyorsabb legyen?! üdv
-
Jim-Y
veterán
Egy olyan kérdésem is lenne, hogy ismertek lyan céget/embert aki vállal notebook "restaurációt"? restauráció alatt, klaviatúra tisztítást, illetve külső rendberakást értek
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, egyik ismerősömnek olyan baja van a laptojával, hogy állítása szerint egyik napról a másikra eltűnt a Dukomentumok mappája a C:\ -ről. Még nem tudtam megnézni, hogy mi baja lehet, 1 óra múlva ér ide, szeretnék ötleteket kérni tőletek, hogyha tényleg eltűnt ezen mappája -vélhetően külső beavatkozás nélkül- akkor mi lehet a probléma?! mit csináljak? mit nézzek meg neki?! stb... előre is köszi az ötleteket üdv
-
Jim-Y
veterán
Köszi, valamelyik lesz a kettő közül, nem rejtett azt ellenőriztem... az is érdekes,hogy a Documents and Settings mappába nem enged belépni, pedig elméletileg admin jogosultságaim vannak. Egyébként hihetetlen, hogy milyen káosz van a gépen, fcking Vista:/
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, bocs, hogy ide teszem fel, de nem tudtok egy olyan webshopot, ahol olcsón lehet új, vagy újszerű használt biciklik venni? Gondolom sok olyan webshop van, aminek nincs saját üzlethelyisége, csak rendeléssel foglalkoznak, emiatt esetleg olcsóbban lehet biciklihez jutni?! üdv, és köszi
-
Jim-Y
veterán
válasz jozsi0104 #27202 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű. Ha létrehozol egy weblapot akkor ha feltöltöd a netre a google-nek indexelnie kell előbb, magyarul megtalálnia az interneten, és csak utána listázza a találatokban. Persze nagyon nagy pénz és munka van abban, hogy pl a te weblapod rajta legyen a google első oldalán. Egy külön fogalom is született erre: SEO (search engine optimalization). Erre keress rá a neten és olvasd el, hogy hogyan teheted a honlapod olyanná, hogy azt a google minél előbb megtalálja üdv
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, tudtok nekem olyan nívós site-okat mondani ahol viszonylag sűrűn tesztelnek házakat?
overclock.net -et ismerem, de ezen kívül semmit:S köszi, üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, most teszem fel az új CPU hűtőmet, és érdeklődnék, hogy a pasztát a tiszta ujjammal is szétkenhetem, vagy ne erőltessem és keressek valami tiszta rongyot? (papírtörölköző?)
-
Jim-Y
veterán
Most meg az újabb meglepi..mutatja a kép, hogy a fanok felhelyezése után dugjam rá őket a 4pines CPU-fanra, de ehhez csakis 3 pines csatit adtak, most a 4 pinesre dugjam rá a 3 pinest?! az egyik tű meg maradjon ki?
-
Jim-Y
veterán
válasz Peperoni2007 #30740 üzenetére
Szia, szerintem próbáld ki egy minőségi táppal, ha azzal is csinálja akkor lehet menni a következő alkatrész debuggolására... Hogy mi a minőségi táp, azt a Milyen tápegységet vegyek topic első hsz-ében meg tudod nézni üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz Peperoni2007 #30743 üzenetére
Ha a táp okozza akkor nem azért mert kicsi a vga-hoz, azt a vga-t egy minőségi 350Wattos táp is ellátja, azért írtam a tápot mert nem te lennél itt az első akinek a táp, ugyanez a táp okozza a problémáit... üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz Peperoni2007 #30746 üzenetére
Hát nézd, szerintem elkérni egy ismerőstől/havertól az ő lehetőleg jó minőségű tápját, és ezáltal kizárni a táp problémát nem tart semmiből, ez a táp az erősen nem ajánlott tápok közé tartozik, tehát igen, még így is okozhat ilyen problémát .. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz Peperoni2007 #30750 üzenetére
Igen megvan még De 450-es, én is egy HD5750-et hajtok vele, meg egy X4-955-t. üdv
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,az létezik, hogy egy alaplapnak rossz legyen a gyári cooler-lefogadtó kerete? már a 2. cooler amit nem tudok rögzíteni AM3-ra, mert ha a lefogató egyik végét beilletszem a helyére, úgy a lefogató "rúd" másik végét nem tudom "ráhúzni" a helyére, mert túl magasan van:S Nem tudom, hogy mennyire érthető ez így?! :S
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ideiglenesen vissza kellett raknom az AM3-as gyári hűtőmet, de eszméletlenül hangos, illetve:
Amint látjátok a CPU fanhoz 5000+ -os rpm-et ír, hozzá a hőfokok:
Kérdésem az lenne, hogy nem kéne visszavennem a BIOS-ban a fordulatból? vagy normális hogy ennyit pörög és, hogy ilyen hangos?!
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
A kérdésem a következő: jelenleg egy SAMU P2470HD-m van amit el fogok(szeretnék) adni, mivel TV-t nem nézek, vételezve is amiatt lett, hogy a szüleim tudjanak TV-t nézni ha feljönnek az alabiba, mivel ilyen ritkán van így nincs szükségem beépített Tunerre. Eladás után venni fogok egy DELL-t: u2311h, a kérdésem az lenne, hogy ha később mégis szeretnék rajta tvzni akkor az megoldható valahogy úgy, hogy ne PCI-os TV-tunert kelljen vennem, hanem a tv-tunert függetleníteni tudjam a géptől és csak a monitor kelljen hozzá? Vagy az ilyenre egy PCI-os tv-tuner helyett valamilyen külső set-top-boxot kell venni? A lényeg az lenne, hogy a monitor mellett ne kelljen a gép a tv-zéshez. üdv
-
-
Jim-Y
veterán
-
Jim-Y
veterán
válasz lacika8006 #37397 üzenetére
Én most megpróbáltam utánanézni wikipedián, nekem is FHD-s monitorom van, ahhoz d-sub kábelt kaptam, magát az 1920x1080 as felbontást megjeleníti, de anno nekem többen is azt mondták, hogy hiába töltök le egy 1080p-s filmet, a d-sub miatt nem fogom tudni azt tényleg olyan felbontásban élvezni, ahhoz dvi, vagy hdmi kell, mondták nekem anno (3 hónapja)
Azóta beszereztem egy DVI kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Igen tudom, ezeket én is megnéztem, aki venni fogja az ma írt a topicba, ajánlottunk is neki dolgokat, de privátban megkérdeztem, hogy milyen tápja van hozzá, írta, hogy noname 350W-os... Így kellett egy olcsó táp ami azért elbírja az 5830-at, így ezt fogja venni, adtam neki jobb alternatvákat is, de azok drágák már..:S
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, digitalplaza.hu webshopról jól rémlik, hogy nem igazán ajánlott? üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz scream #37871 üzenetére
Ohh, hát simán, én annyira meg voltam elégedve a halkságával, hogy még fel is vettem videóra és feltöltöttem youtubra "enjoy the silence" néven Mondjuk én AMD stock coolerről váltottam, de abszolút megérte, nagyon halk volt, igazából sosem ő volt a szűk keresztmetszet, hanem a vga ventije, utána a merevlemez, majd a CM, és végül a táp. üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, be tudná linkelni valaki azt a fórumot ahol ki lehet próbálni, hogy hogy fog kinézni a hozzászólásom élesben? köszi
-
Jim-Y
veterán
szia, köszi, de nem az arcképemre gondoltam, hanem szeretnék nyitni egy fórumtémát, és nem szeretném rögtön posztolni, hanem előtte meg szeretném nézni egy hsz keretében, hogy élesben hogy mutatna, tudtommal van ilyen topic, csak a nevét nem tudom:S
mod:
vagy ez pont az amit szeretnék?nem, mégsem:S[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz bradam #38241 üzenetére
szia, jobb klikk az ikonon -> társítás -> kiválasztod az új lejátszót, és az ablakban lesz egy olyan pipa, hogy mindig azt válassza ki amikor le akarod játszani a kívánt file-t.
Nekem angol os-em van, abban így néz ki pontosabban:
-jobb klikk az ikonon
-open with
-choose default program
-kiválasztom a VLC-t, és kipipálom, hogy: "always use selected program to open this file" -
Jim-Y
veterán
válasz csiga8 #38303 üzenetére
A PCI-E x16-ba tudomásom szerint csak videókártyát lehet rakni, ezek fizikailag is hosszabb csatlakozók mint a sima PCI, tehát szerintem nem, nem tudsz bele TV-tunert stb rakni, de a lapon kell lennie egyéb PCI csatiknak amikbe tehetsz, ilyenkor a második x16 kihasználatlan marad. üdv
-
Jim-Y
veterán
válasz SüdiLaller #38345 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 🖥️⛅
- Bestbuy játékok
- Politika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green 64gb
- Teljesen új, Bontatlan Apple watch szíjjak , tok, fólia 42-44m
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Tplink TL-SF1008P 8 portos 10/100 Mb/s asztali switch 4 PoE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest