Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
True
aktív tag
Sziasztok.
Mennyivel egyszerűbb lenne egy DVD-tárban tárolni a lemezeket, "persze nem 6-os, vagy 10-es tárban gondolkodom! Hanem jó esetben 50-100 lemez is beleférne, csak az adagoló szerkezetet kellene megvalósítani, az optikához nem kellene semmi extra szinte..." mert amikor esetleg szükség van valamire, nem elég, hogy jó időbe telik kikeresgélni merre is vannak, a szükséges lemezek, még több idő cserélgetni melyiken is van ami kell...
Léteznek ugye zenei Wurlitzerek nagy lemez kapacitással/tárhellyel, de ezek gyári megvalósításban az arany árával vetekszenek! Wurlitzer Nem beszélve arról, hogy adat háttértárolónak nem is használható...
Ha valaki elég késztetést érez arra, hogy egy ilyent létrehozzunk, szerintem az IT piacon nagyot szólhatna... Mert ugye a szerverek fizikai sérülését nem lehet kivédeni, ezzel együtt pedig az adatok is odalesznek sok esetben, de nagyon elkalandoztam, igazából, én egy otthoni eszközre gondoltam...
Kezdésnek ennyi, várom a többi fórumtársam meglátását az ötletemmel kapcsolatban...!
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
HollyBoni
veterán
Üdv!
Ennek nem találtam megfelelő totyikot.Az alábbi gyári ati ventiről lenne szó:
[link]Ezen olyan csatalakozó van ami a videókártyára megy.Ha e helyett forrasztanák mondjuk egy molexet,úgy menne,vagy más fesz. kell neki?Illetve ez a venti merre fújja a levegőt?
-
hekkerman
tag
válasz betonfelhő #23326 üzenetére
Köszi, akkor mindegy. Gondolom simán bass-reflex kialakítás és kész.
-
ISZOLE
senior tag
Egy ideje már nagyon lassú a netem. Elkezdtem körülnézegetni mi lehet a gond. Mostanra a következőket sikerült kiderítenem. Ha az ADSL modem a routerre (DI-524) van kötve akkor lassú (500/10 kb/s), ha a modemet közvetlenül a gépre kötöm akkor megvan a névleges sebesség (2000/128 kb/s). A router beállítások átnézve, resetelve, új firmware töltve, minden lépés után tesztelve, változás semmi. Router kölcsönbe kapott (Sitecom) másikra kicserélve a helyzet ugyanaz. Már megőrülök mert nem tudom elképzelni mi okozza.
Semmi papagája hogy kalibabráljuk az oszcilloszpókkal!
-
tomgabor
senior tag
Mi a jelentése a Tanya és Tanyavilágnak? Húgomnak kell holnapra a suliba de nekem nincs idegem rákeresni.
-
Lenry
félisten
a Digis internetszámlát be lehet valahogy fizetni neten keresztül? minden más számlámat el tudom intézni átutalással, ironikus módon pont a netszámlára nem találtam eddig megoldást...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz #65675776 #23409 üzenetére
jéééj. állhatok sorba órákat egyetlen 2500-as csekk miatt.
egyébként ha más nem, a Magyar Posta igazán megléphetné, hogy a sárga csekkeket be lehessen neten is fizetni. így is el vannak látva fél kilométernyi számmal, valamelyik csak azonosítja a csekket egyedileg, innentől már csak a bankkártyám számát kellene megadni, és el is van intézve...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
XP NINJA
őstag
nem tudnátok mondani egy apple bill. klónt? ami olcsó, de úgy néz ki. sensonic u20 amit taáltam, de nincs magyíarországon
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Win XP professional rendszerhez általában hány gigás rendszerpartíciót szoktak létrehozni?
Előre is köszönöm a választ.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz BloodyEddie #23402 üzenetére
Még egy tipp:telepíteni sem kell:
Emsisoft Emergency Kit.
[link]A talált kártevőkről kaphatnék képet?
-
IntelCeleron
csendes tag
Hello!
Pár napja a gépem ezzel az üzivel köszöntött: Keyboard/Interface error.
Tápot és Memóriát cseréltem de így sem akarta az igazságot.
Alaplapom: AsRock 775i65pe[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz IntelCeleron #23417 üzenetére
az megvan, hogy a keyboard az a billentyűzet, aminek a hibáját a táp meg a memóriacsere nem igazán gyógyítja
-
Kassadin
addikt
'Estét! Igazolványképet szeretnék beszúrni az önéletrajzomba a jobb felső sarokba(Word), de az istennek se akarja megcsinálni, vagy ha igen, akkor rossz helyre teszi. Bocsánat a hülye kérdésért, csak már irritál a dolog.
Üdv: Kassadin -
adyh
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy egy átlagos 3,5 HDD illetve egy CD/DVD olvasó kb hány W-ot fogyaszt?
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
Teasüti
nagyúr
Van egy asus tusi-m alaplapom, benne egy 1,1 ghz P3, 2x128mb sd, egy silicon 3512-es vezérlő, rajta egy terás samsung vinyó, egy pici ide vinyó, egy be quiet sfx 300W táp.
Vmi nem jó. Hogy tudnám diagnosztizálni a gépet?
Random hibákat csinál, de leginkább az zavar, hogy újraindításnál gyakran belép automatikusan a bios-ba és elállítódnak az értékek néha.
Akkor van, hogy nem látta a bios az egyik ram modult, gondoltam hibás lehet, de aztán visszaraktam, azóta látja. Akkor OS most már nem tölt be az IDE vinyóról, boot képernyő után lefagy a gép. Most pl a sata kártya nem ismeri fel a tera vinyót (eddig igen).
szerk: most szedtem elő pár napja a gépet a polcról - hogy lett bele tápom - első indításnál pl magát a sata kártyát se ismerte fel, áttettem másik foglalatba és jó lett.
Szóval ilyen random hibákat generál, hol működik, hol nem működik vmi.A legnagyobb bajom mégis az, hogy nem találok olyan drivert a vezérlő kártyához, amivel a win telepítő tudná kezelni a vinyót.
Kihez/hova fordulhatok segítségért?
[ Szerkesztve ]
-
adyh
tag
válasz Kassadin #23420 üzenetére
Milyen word? újabb fajta, vagy a régi?
De ha sikerül beszúrni már akkor a képen jobb klikk és méretezed ha kell és pozicionálni is tudod ott. Ha beállítod hogy a szöveg négyzetesen körbe fussa a képet akkor szabadon húzogathatod és a szöveget nem bántja.[ Szerkesztve ]
"Az akaraterő megteremti az utat"
-
Teasüti
nagyúr
válasz PhoenixK #23423 üzenetére
De áramom az van, gombelem az csak áramszünet esetére kell, nem?
Két egymást követő újraindításnál is előfordulhat, ha lefagyott a gép.Király ez a cucc, de hadd ne kelljen 500 forintos vackot netről szereznem...
Ilyet nem árulnak esetleg számtech boltban, vagy hasonló?Most volt egy telepítő lemezről való javítás is, de csak nem akar bebootolni.
Lefagy.[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
Hali
Vásárolnék egy ilyen lapot : Gigabyte GA-EP43-DS3
csak nemtudom megéri e.... 14k ért venném még van rajta gari, full dobozos
igazábol azlenne a kérdés hogy tuningba jobb e mint a mostani P5K lapom, meg hogy jobb e teljesitménybe nameg tuningba
Válaszotok elöre is köszönöm ! -
Teasüti
nagyúr
És az nem normális? Igen cserélhető (lenne kézikönyv szerint, de az enyémen alaplapra van forrasztva ).
Ezek a régi cuccok nem szoktak tönkre menni.
Ez is már talán nagykorú lehet, és pont az elmúlt fél évben ment volna tönkre álló helyzetében gépházba beszerelve?? Ez nem hangzik logikusnak.
Kondik se púposak példának okáért. -
Kassadin
addikt
válasz Teasüti #23435 üzenetére
Most látom az alaplapgyártód nevét. Nem csodálkozom.... Asus-t ha utánam dobnák akkor se kellene.
Alaplapot még javítani se szoktak, vagy ha igen (nagyon drága ~9 ezer), másrészről én javított alaplapba bele nem tenném a többi gépalkatrészt. Nekem is meghalt nem olyan rég az alaplapom (kondik kipúposodtak), kuka volt egyből ez nem is volt kérdés.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
jéééj. állhatok sorba órákat egyetlen 2500-as csekk miatt.
egyébként ha más nem, a Magyar Posta igazán megléphetné, hogy a sárga csekkeket be lehessen neten is fizetni
Rajta van a szamlatulajdonos 24 jegyu szamlaszama+neve a sarga csekken, azt megadod a netbankodnak, hogy oda utalja, megjegyzesnek beirod ami a megjegyzes mezoben van, aztan par kattintas utan kesz is.
Legalabbis mostanaban csak azert kellett sorbanallnom a postan, mert csomagom jott...
Se az Elmu, sem a Fotav, se a Vizmu nem anyazott eddig, mert nem postan fizettem be a csekket.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #23439 üzenetére
Se az Elmu, sem a Fotav, se a Vizmu nem anyazott eddig, mert nem postan fizettem be a csekket.
BTW: ha ismered a csekket kibocsato ceg bankjat (elso 8 szamjegybol elvileg kiderul), akkor az adott bank barmelyik fiokjaban is be tudod fizetni a csekket, kulon koltseg nelkul.
Csak ez meg korulmenyesebb, mivel 3-4 csekk eseten jo esellyel 3-4 kulonbozo bankhoz kene menned, annal meg a postan sorbanallas is egyszerubb.
Ha netbankon utalod, annak a koltseget viszont neked kell fizetni.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
szoki007
aktív tag
válasz Kassadin #23447 üzenetére
nekem igy az e5300 megfelel 3.8ghz-n de lehet jobb lapba 4 fölé is tudok vele menni, de mivel egy jóbarátomnak lesz eladó nemsokára egy e8500 proci fillérekért nekem az megteszi majd meg nemigazán hasznűlnám ki pl. egy i5 proci teljesitményét 3 évig megvolt egy e2160 al is 3.2hgz-n.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest