Hirdetés
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
-
félisten
Hát, akkor ez így marad.
Ami fut fut, ami nem nem.
Kösz azért (a többi segítőnek is).CNC3 KW például betonstabil, Doom3-mal egyetemben.
A San Andreas random újraindul, Splinter Cell Double Agent meg furcsamód ritkán a menüből fagy ki.
Filmeknél, képszerkesztésnél szintén stabil.
Mirror's Edge, Dead Space, CoD4 el sem indul.[ Szerkesztve ]
-
félisten
A tápra nem gyanakszom, a proci azóta volt volt mozgatva (hűtőcsere), a kondikat is jónak láttam, legalábbis nem púposak.
Hiába, nem mai gép ez már. Azért abban reménykedtem, hogy a Dead Space megmozdulna rajta.
Mióta laptopvásárlás miatt eladtam az előző asztalimat, (jó másfél éve) nem játszottam semmi normálissal.[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Megpróbáltam 1492-vel, nincs változás. Service name-t töröltem, nincs változás.
Van status menüpont és az internet kapcsolat fülnél ezt olvasom:
Attain IP Protocol : PPPoE disonnectedminden helyesen össze van kötve, direkt kipróbáltam több kábellel is a modem&router összekötését. Lehet, hogy a router WAN portja elromlott, megsérült?
(remélem azért nem nagy gáz, hogy nem takartam ki az IP címeket a képeknél)
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
-
-
törölt tag
A Caseking.de oldalról vagy valamelyik európai Lian li kereskedőtől biztos tudsz vásárolni... Keresd a Lian Li OH-01A típust.
-
poffsoft
veterán
-
pilsner
aktív tag
Szerintem igen. A gép működik, csak ha csinálni kell valamit olyan lassú, mint a dög. A legjobban úgy tudnám megfogalmazni, mintha lusta lenne. Ha beletekerek egy filmbe, hosszú másodpercekbe telik neki, mire rájön, hogy mit is csináljon. Ha beteszek egy lemezt a DVD íróba, komótosan olvassa csak be, mintha a belét húzná (az író 100%-os más gépben teszi a dolgát rendesen). Olyan, mintha elaludna pár másodpercenként.
Sikerült most újratelepítenem a win-t, több mint egy óra volt, holott tudom, hogy a gyengébb notimon ez alig fél óra. Kínkeservesen csinál csak bármit, ha meg igazán számolni kell, akkor meg-megáll, visszaesik a teljesítmény.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
cocka
veterán
Köszönöm szépen a választ.
Néztem én a szakmai és vizsgakövetleményeket, meg hogy egyáltalán tartalmilag mi fán terem, de hát az infó műszerész és a villanyszerelő szakma közt nem sok átfedés van. Annyi, hogy villanyszerelőként valószínűleg nem fogsz számgépeket javítani, viszont műszerészeknél előfordulhatnak olyan dolgok, amiket egy villanyszerelő is tudhat.
Mondjuk én már max. felnőttképzésre vagy esti iskolarendszerűre tudok jelentkezni. Ha a munkaügyi pénzeli, már jó.
Azért gondoltam a műszerészre, mert annyira nem áll távol tőlem az informatika és ez ilyen infó-elektronika kombó lenne. Viszont a villanyszerelő meg csak elektronika és benne van a pakliban az is, hogy külső magas feszültségű villamoshálózatot kell megberhelni az meg azér nem egy életbiztosítás.
-
pityeszka
őstag
Hát nem tudom, BRip-s Avi.De az asztalik nem csak 1.4Gb-ig tudják játszani a filmeket?
Ő lenne az!Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
karakpecze21
senior tag
-
BogyóBP
addikt
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, sztetek alap hűtéssel a E6850 nek mennyit lehet adni? G0 stepping es.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
madmaxxx
senior tag
"Az alaplapi USB csatlakozó tüskékkel nagyon óvatosan ! Ott általában nincs "bolondbiztos" kialakítás !"
Általában a piros, fehér, zöld és fekete a sorrend, ahogy látszik:
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
hekkerman
tag
Lehet, csak egy pillanatra ugrott fel. Nem egy drága darab, de azért 20V-ot csak nem téved. Pillanatnyilag 241-2. De nem ez a lényeg, hanem, hogy zúgnak az eszközök a lakásban, ami inkább idegesítő, minthogy mit mutat egy pár ezres műszer. Gondoltam valaki már találkozott ilyen problémával.
Ui: amikor a béna műszer 247-8at mutatott, más fajta ciripelés, búgás volt hallható a szgép tápjából, és jóval nagyobb hangerőn.
Ma jutott idő rá, hogy foglalkozzak a témával, szóval ki szeretném deríteni, hogy mi ez mivel fizetésig úgyse tudok villanyszerelőt hívni, nincs rá keret.[ Szerkesztve ]
-
hekkerman
tag
A zúgás,búgás 100%, hogy a tápegységből, illetve az eszközökből jön. Illetve mást is megkérdeztem, ő is hallja, szóval be se képzelem, pedig ez is megfordult már a fejemben De nem, szóval a probléma fennáll.
Tegnap este (nagy csönd volt) ki volt húzva tvtől kezdve minden, és csak az egyik pc tápjára adtam áramot, és egyből küldte ezt a hangot. Szóval, nem hiszem, hogy a készenlétben lévő valamilyen cucc miatt lenne.
Megjön a fizi, akkor hívok is villanyszerelőt, erre jutottam, de addig próbálkozok, hátha magam is meg tudom szűntetni.Más kérdés, de van egy 120as idropi villanybojlerünk 2 főre két gép, két tv, és havi 15-6-20 ezres villanyszámla? Vagyis, nyáron 7-8ezres és szépen gyarapszik télire. egyik gép napi 1-2 órát megy, a másik 5-6ot. Egyik se erőmű. Télre mi a f@sztól lesz ilyen magas? Érthetetlen számomra.
-
hekkerman
tag
Olyan eszközökből hallok furcsa zajt, amiben van trafó. Például ami 220al megy, annak semmi baja.
Szomszédoknál nem voltam, tegnap este értem haza. Holnap megkérdezem másik szomszédot is. mivel egy sorháznak nevezhető helyen lakunk. (egy hosszú ház, benne 6 lakás de egy utcafront, szóval gondolom egy bekötés mindenkinek).
Villanyóra pipa, semmi zúgás.Közben hirtelen sokan írtatok, így most a te válaszodban szeretném mindenkintől megköszönni az eddigi válaszát!
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
Philips 190WV 19" TFT. Amugy az nem lehet hogy kicsit az alaplap meghajlik vagy ilyesmi? Mert amikor beteszem a VGA-t és be akarom csavarozni akkor nem megy le egész odáig ahova neki kell csavarozni a csavarral huzatom össze, nem nagy rés van olyan fél centi kb.
Ilyenkor nem okozhat ez kisebb nyomást az alaplapnak?ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
hekkerman
tag
Nincs égett szag, és igen, egész nap csinálja, most is. És nem csak a gép tápja csinálja,
Szóval ez egy nagy rejtély lesz számomra. Arra gondoltam, hogy a dobozokban a kötéseket átnézem, nem oxidálódott-e el pár vezeték, de azt írták/tad feljebb, hogy rövidzár nem okozhat ilyesmit. Maximum még az jutott eszembe, hogy nem halad elég áram át a kábelen, és ezért zizeghet a cucc, mert találkoztam már ilyennel egy mikrónál. Gyenge minőségű kábellal ment az áram oda, és a mikró elég szenvedősen ment, nagy zúgó hanggal. Csak azt nem értem, hogy itt az egész lakásban ez hallható. Szóval gondolom nem hasonlíthat a kettő egymásra.
És a hangra, ez a tápegységből jön, amit itt ülve a ventillátorok zúgása mellett is tisztán hallok. Két terra fontos adat van a gépen, remélem nem lesz gond, bár egész nap ment.Közben leírnám, hogy van egy philips hajszárítónk, ami 1400w-os. Azt olvastam, hogy egy nagy fogyasztót kapcsoljak be ugyanarról a konnektorról. Ezt a földhuroknál olvastam, de gondoltam kipróbálom. És az 1400w-os szárító ezret vett fel a konnektorból. Most ez az általános, hogy a kínai cuccok gagyik? (mármint ezt tudtam, csak meglepő volt látni is, hogy nem azt kapjuk ami rá van írva)
-
hekkerman
tag
Jah, csúcson vagyunk ám
Nincs nehézipar, kábé egy hete van ez a hang.
De most újabb fejelmény, ha nincs fogyasztó bekötve (minden zúgó cuccot kihúztam) akkor a villanyóra zúg Egyiket megszűntetem, másik rákezd, nem bírják ki, hogy valami ne adja ezt az idegesítő hangot Ha lekapcsolom a biztosítékot, akkor természetesen abbamarad, de nem a biztosítékból jön, hanem feljebbről ez a zúgás. (amugy 25ös biztosíték van) Ez kész már De ha van fogyasztás rajta, akkor elcsendesedik. -
hardy586
csendes tag
nem a hangkártya részével van szerintem gondom hanem a 5.1 részével....
az erősítőn ami esetünkben maga a mélyláda azon 6 db rca van. amik szerintem egyszerre nem tudnak működni hanem csak külön külön mert lehet rá több dolgot kötni és azok közt váltogatni cd, aux, tv. cd-hez 2(jobb,bal) tv-hez 2 stb..de mikor még dvd lejátszóhoz volt kötve rca-rca módban akkor emléxem hogy szólt az összes hangfal
[ Szerkesztve ]
Köszi!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest