Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
-
joe2005
senior tag
ST3320813AS, ST3500620AS, ST3750630AS, or ST31000340AS ezeket a HDD-ket fw javítja
Ez egy iso-t tartalmazó fájl, ki kell írni egy cd-re a benne lévő iso-t winrarral meg lehet nézni, kicsomizni kiírni, majd erről bootolni.De szerintem még nézz utána a lehetőségeknek.[ Szerkesztve ]
"Have you tried turning it off and on again?"
-
localhost
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Hát ebből annyi igaz, hogy már én is olvastam és a cáfolatát is.
Ez egy hoax!"Természetesen hoax, kitaláció az egész, angolul legalább 2006 szeptembere óta terjed. Reméljük, senki nem küldte tovább, aki meg továbbküldte, gyorsan kérjen bocsánatot."
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Kiss70
tag
Szia!
Gyors és tömör válaszok jönnek a hibákra.
1.: Kevés a géped nem tudja a minimum gépigényét a játéknak.
2.: Elavult a Diretix ed.
3.: Elavult a videokártyád szoftvered
4.: Az OpenGl és a Diretix el variál.
5.: Töröld le a gamet tedd újra és új beállításokat probálj meg.Megoldás.: Ha elég a gépet akkor a videokártyád szoftverét frissítsd le.
-
madmaxxx
senior tag
-
Badman 4ever
őstag
A DirectX-t telepítsd újra, rakd fel a DX11-et és DX 9.0c Redistributable legfrissebb kiadását.
Amúgy a GMA 950 (adatlapod szerint ilyened van) nagyon buta, bár DirectX 9-et támogatja, mint a Radeon 9000-es és GeForce FX5000-es széria, de hiányosan, szóval valószínűleg nem képes futtatni a játékot:A GMA 950-ben is megmaradt a GMA 900-as felépítésében néhány gyenge pontja: nincs hardveres geometriai feldolgozás. Ezenkívül sem a DirectX 7 hardware transform & lighting támogatása, illetve a DirectX 8 és a későbbi verzióiban megjelenő fejlett(ebb) vertex shader technológia sem.
Forrás: Wikipédia - Intel GMA
A Tom's Hardware videokártya listáján a DX 7-es GeForce 2 MX-el teszik egy teljesítményszintre (ami a GF2 butított változata): Tom's Hardware - Graphics Card Hierarchy Chart
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
futár
senior tag
Szia,
A figyelmeztetésben azt írja, hogy engedélyezned kell a "Remote Access"-t, ha találsz ilyen, vagy "file serever" menüt, előbb ott engedélyezd! Aztán honnan akarod elérni ez is kérdés? Lokális hálózatból, vagy bárhonnan a "Föld"-ön. Ha ez utóbbi, akkor nem jó a llokális IP cím, mert az csak a helyi hálózatban azonosít, a webről ez alapján nem találnak meg.
A legjobb lenne, ha a fő menü képét be tudnád adni, és az alapján lehet tudok segíteni.
Nekem is külső HDD van rádugva a routeremre, és én elérem bárhonnan.
üdv. futárHa hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
-
mrlt
tag
Nem biztos hogy kap jelet, csak a monitor érzékeli ha bele van dugva valamibe, gondolom a csatlakozó egyik lábán. Ellenőrizd hogy minden kap-e tápot, alaplapba jól vannak-e betéve a cuccok, kompatibilitás megfelelő-e (alaplap gyártójának oldalán). Vagy mehet a legózás más processzorral, más vga-val, más ramokkal ha tudsz kölcsön kérni tesztelésre.
Vagy vidd vissza a boltba és borogasd az asztalt.[ Szerkesztve ]
Go Pack Go!
-
Воланд
titán
Nvidia.
Elméletileg nem, gyakorlatilag meg előfordulnak érdekes dolgok.
Mik a konkrét alkatrészek (alaplap, táp vga, memória, stb)?
Azokat megnézted/kipróbáltad amiket mrlt írt?[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Az az m-tech táp (tudomásom szerint) nem volt a legjobb választás.
Pedig itt legózni kellene, hogy kiderüljön, hogy mi okozza a gondot.
Ha bekapcsolod a gépet, akkor lehet hallani, hogy elindul (merevlemez felpörög, alaplap csippan egyet), vagy se kép se hang?"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest