Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz bucihost #675 üzenetére
És tudod mi a szomorú?! Hogy sok esetben a hozzá nem értő előbb megtalálja a probléma okát, mint a nagy szaki. Én sem értek a kocsikhoz, sőt, meg teljesen hidegen is hagy, de ha valami helyzet van, előbb szeretek magam utána járni az okának, mert eddig a legtöbb esetben pitiáner hiba volt. Ha meg konkrétumokkal oda állítok a szerelőhöz, a felét meg sem csinálja (tapasztalat). Csak amikor szembesítem, hogy "rejtettem" el olyan kis védjegyeket az ominózus cserés darabokon, amik az "új" példányokon nem lehetnének rajta, akkor meg megy a passogás Ha meg valami cserélve van, én mindig elhozom a szemetet, mert ott is ki tud bukni, hogy cserélték-e vagy sem, ilyenkor a pillantásokon is egyből látszik, ha valaki kamu.
Szóval mióta komolyabban belenyúltam a kocsikba, azóta elég sok dolgot megtanultam, legfőképp azt, hogy mindig a faék dolgoknál kell először keresgélni. Egyébként egy fél liter fékfolyadék motorba öntése is opció lehet, ha már tényleg keresztet vetettél a motorra, és ezt járatod 10-15 percig benne, majd olaj leenged, szűrő kidob, majd mehet mindenből a friss.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch
- TV antenna és jelerősítés
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest