Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz MaCS_70 #12749 üzenetére
Én a beépített USB ajzatott nem használnám erre, persze ha pontosan le van írva hogy mennyit bír akkor igen
Nem véletlen küldenek 2A-es autós töltőt ezekhez( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Megrendeltem az A119S V2tőt Hard wired kábellel, ismerős szerelő majd beteszi nekem
Milyen memória kártyát érdemes venni? SanDisk-et néztem, valami extreme pro uhs-i u3 v30 64gb.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
jupp008
senior tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
A Viofo A129 Duo gyártótól rendelve pontosan 2 hét alatt érkezett meg (Ausztriából küldik). Sajnos éppen 1 nappal előtte indultunk közel 2 hetes nyaralásra, így ott még nem tudtam tesztelni.
Hazaérkezésünk után azonban rávetettem magam, és tegnap beszerelésre került mind az első, mind a hátsó kamera, a kábelek szépen, láthatatlanul elvezetve. Kártyát még nem vettem/rendeltem hozzá, mert van egy 8GB-os elfekvőben, azzal le tudom tesztelni, hogy mennyit "eszik". (első+hátsó fullhd 30-30fps esetén durván fél óra rögzíthető erre a kártyára)
Firmwaret egyelőre nem frissítettem (ahogy látom még nincs is hozzá a weboldalon), gyári állapotban használom, ma futotta az első "tesztkört".
Egy szűrő mindenképp kelleni fog a tükröződés miatt. Még a kamerakeresés fázisában olvastam, hogy rámegy a 119-esé is, de célszerű megvárni a 129-re valót, hamarosan rendelhető.
A nyers videók innen elérhetők.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
bul07
nagyúr
válasz A_ScHuLcZ #12756 üzenetére
Fú a hátsó kamera képe nagyon izé
Azon nem kell a rendszámokat kézzel kitakarni mert még közelről se olvasható
Megy előtted az autó és követési távolságból nem olvasható a rendszámaEnnek ilyenek kell lenni?
Főleg ennyiértMás
70mai-t nem látattok magyar garanciás helyen?
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz jupp008 #12755 üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki akkor elég lesz a 32-es is, ennek örülök. 1080p-ben akarok én is felvenni, de lehet, hogy 60fps-el. Ez nagyjából 10-20%-al nagyobb méretű, mint a 30fps-es, szóval így is bőven férnie kéne rá. (ha minden igaz)
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
TitiRii
senior tag
sziasztok.
Erről]valakinek tapasztalat, vélemény?
megmondom őszintén nekem gyanúsan olcsó, az oldalt meg sose láttam.
Hasonlókat nézegettem már anno de azok azért minimum 2* ennyibe kerültek.Akinek kell valami, vagy akar valamit munka időben keressen az itt megadott telefonszámon! Köszönöm.
-
nagyúr
válasz jupp008 #12765 üzenetére
Elég ellentmondóak a neten fellelhető infók erről, az a vicces... Mármint a felbontás+fps => méret tekintetében. Jelenleg azon vacilálok, hogy a Transcend vagy a Sandisk High Endurance kártya legyen, SDHC vagy XC, és 32GB vagy 64GB...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bul07
nagyúr
29.99$-ért van most a
XIAOMI 70MAI Smart Car DVR EUMiben tél el a Kínai verziótól, csak abban hogy angolul csacsog?
Nagyon a megrendelés gombon van az újam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz sambenez #12770 üzenetére
Na ez meg is adta a lökést
Megrendelve
Erste Visa 8353Ft zárolvaHiába várnék megint a 24$ ára lehet sose lesz többet meg ugye ez EU verzió az meg Kínai lenne
Jó lesz ezHátha mást is érdekkel
[link]
Kupon: f79772[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Tsebacsi #12772 üzenetére
Ennyiért főleg
Ha úgy nézem 1évet kibír akkor jó lesz, és ha utána elromlik rendelek megint egyet és akkor járok eustock-os DVR árnál
Na de ha szerencsém lesz sokáig jó lesz[ Szerkesztve ]
-
Köszönöm! Én megrendeltem. Nekem 8714 Ft lett a vége. Eu verzió, kínából jön ha jól értelmeztem.
Jó sokat agyaltam már a kamerákon, ideje volt már megvenni. ( 2017-05-26-én írtam ide először... durva :-) )
Mondjuk 2 hete a parkolóban meghúzta valami kretén a kocsit, de szerencsére polírozás után alig látszik. Ezt meg nem vette volna fel a kamera se, jobb hátsó ajtó+sárvédő.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
bul07
nagyúr
válasz Victoryus #12774 üzenetére
Szívesen
Alapból berak egy csomag biztosítást is lehet az dobta meg az árat, én azt kivettemIgen Kínából jön, ha feladták ott lesz a csomagszám is, elméletileg rendesen követhető lesz
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Xiaomi 70 Mai
Ebben a videóban a Chinese vs International elemzik
Gondolom a International=EU verzió. Vagy nem?5dologban különbözik szerintük, persze az utolsó kettő az szerintem nem igazán jó különbség listába
-memória
-nyelv
-app-ba különbség
-hangvezérlés angolul
-árMivel nem tudok angolul részletesen nem tudom hogy például az app-ba mi a különbség
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz paolinho #12397 üzenetére
A 70mait próbálom angolra tanítani.
A kártyára felmásoltam a FW .bin fájlját, betoltam a kamerába, adtam neki tápot, amire a kínai lány kínaiul elmondta, hogy mennyire szeret (Legalábbis mi mást mondhatott volna? A vége valami csin-csin-csin-hua), és azóta szinuszosan villog a kék karika. Már vagy fél órája. Ez így normális? Mennyi idő alatt kellene végeznie?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
sambenez
Topikgazda
válasz MaCS_70 #12779 üzenetére
Most kipróbáltam, nem volt 1 perc a villogás, és készen is volt.
SD kártyát a kamerával formáztad?
Az itt linkelt SD_CarDV.bin-t raktad rá?Más:
Találtam egy módszert ha valaki nem akarja hallgatni a kamera szövegelését. De ettől teljesen néma lesz.
Csatlakozni kell a kamera wifijére és chrome-ba beírni:
http://192.72.1.1/cgi-bin/Config.cgi?action=set&property=Camera.Menu.ApkGetVol&value=VOL0Ezután teljesen elnémul a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz MaCS_70 #12783 üzenetére
Na, sikerült úrrá lennem a helyzeten.
Hátha hasznos:
A probléma onnan eredt, hogy a PC-ben formázott kártyát nem fogadta el a 70mai, de nem is jelzett hibát. Azt, hogy kínaiul mit csiripelt, nem tudom, de három gombnyomásra, illetve az appból szépen vilogott és úgy tett, mintha rendben megformázta volna a kártyát.
Aztán nem történt semmi, PC-be bedugva pontosan az a .bin-fájl volt rajta, mint formázás előtt, a kamera tehát nem nyúlt hozzá.
A kártyát ellenőrizve viszont hibákat talált a kártyaellenőrző program.A megoldás az lett, hogy az egész partíciót töröltem a kártyáról, így már szépen megformázta a kamera, és a PC-ben mehetett rá a FW .bin.
Bedugtam, tápot adtam neki, villogott egy sor, kihúztam, vártam, visszadugtam -- és egyből ment is angolul, még csak hibajelzést sem adott.
MaCS
-
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Autóba első + hátsó kamera szettet keresek.
A jó képminőség / egyszerű használhatóság nagyon fontos.
Hölgy ismerőst vezetés közben másik autóval követgetik stb szóval a képminőség nem mindegy egy bizonyítási eljárás során.
30000Ft-os keret lenne rá.Mit ajánlanátok?
-
sambenez
Topikgazda
válasz Tsebacsi #12790 üzenetére
Szerintem sokkal gazdaságosabb akár 2 db 70 minutes-el megoldani ezt a problémát.
A 70 minutes minőségét ugyan még nem tudtam ellenőrizni, de amit nemrégiben linkeltek felvételt az alapján semmivel nem csinál jobb minőséget az A129 mint az én YI dvr-em. A YI-nél pedig állítólag jobb a 70 minutes. Árban pedig fele lenne 2 db mint az A129. -
BBéci
legenda
Erről jutott eszembe, mennyire bírják a hátsó kamerák a csomagtérajtó csapkodását? értem ezt a szerkezetükre és a rögzítésükre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz MaCS_70 #12793 üzenetére
Gyorsulást nem kell elviselniük, de rázkódást, pontosabban szólva hirtelen megállást annál inkább. A sok lencsetagból álló objektívek azt nem szeretik.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz MaCS_70 #12795 üzenetére
Ha szigorúan a fizikai meghatározásokat vesszük figyelembe, akkor igen.
Viszont én tapasztalatokra vagyok kíváncsi, olyanokéra, akik legalább egy évig használtak kombira vagy ötajtósra szerelt hátsó kamerát. Napi 6-8 lecsukással számolva. A gyáriak nyilván bírják, pedig azok a rendszám fölé, vagy az emblémába (Mercedes, Skoda, VW, stb.) vannak építve.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
Tapasztalatom nincs, de logikusan gondolkodva:
Kérdés, hogy az adott kamerában van-e mozgó alkatrész. Szerintem nincs, az optika fix gyújtótávolságú, fix fókuszos, mechanikus SoC-ot és MD-ot meg már nemigen használnak.
Emiatt szerintem csak az általános összerakási minőség számít.A további kérdés tehát a becsukáskori gyorsulás mértéke. A kerületi sebesség ugye egyenesen arányos a sugárral, az idő konstanst, tehát a gyorsulás is egyenesen lesz arányos a sugárral, ergo minél feljebb tesszük, annál kisebb trauma éri az eszközt. Szimpla gondolatkísérlettel én arra jutottam, hogy ez nem feltétlenül rosszabb, mint egy feszes futóművel pár métert autózni egy vacak útburkolaton. Úgy ÉRZEM, hogy egy nem gagyi kamerának bírnia kell.
MaCS
-
válasz MaCS_70 #12797 üzenetére
Namost ezek a 10-20 ezres kamerák szerinted a "nem gagyi" kategóriából érkeznek? Nem egy fórumtársnak az első szélvédőn, csak a hőváltozástól, az utazás okozta rezgéstől elállítódott a fókusza.
Ugyanakkor biztosan van ellenpélda is rá. Ha már fizikai igénybevétel, akkor hátra valami akció kamerát tennék, ami eleve arra van felkészítve, hogy üssék vágják.sambenez
Azért nem praktikus a dual kivitel, mivel a hátsó kamerával szinte semmilyen kapcsolatod nincs, így ha bármi okból nem indul el, problémát jelez, nem fogod (időben)észrevenni. Induláskor az elsőre csak odapillantasz, hogy van kép világít a felvétel jelző és kész is. A hátsó kamerát nem biztos hogy ellenőrizni tudod a tükörből.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
sambenez
Topikgazda
-
félisten
Szerintem nem. Ami a szélvédő mögötti hőtől eldeformálódott, az nyilván gagyi. Én is láttam már több ilyen G1W-t és egyéb vacakot is. Ez viszont mesze nem jelenti azt, hogy a 10-20ezres kategória eleve gagyi lenne.
Mint ahogy sokkal több pénzből is lehet durván silány terméket is venni. A bolti ár messze nem áll közvetlenül arányban a kivitelezési minőséggel, sőt, gyakran nem is olcsóbb a "gagyi" gyártása, mint azonos műszaki tartalommal a jóé.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- BMW topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.