Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
A gearbest-es G1WH leírásában szerepel, hogy USB kábelt adnak, töltőt nem.
"Hi, It will not come with charger.
Package Contents: 1 x Car DVR, 1 x USB Cable, 1 x User Manual"
Mennyi ideig bírja az akksija?
Lehet olyan, hogy éjszaka töltöm otthon, nappal használom max. 1 órát?
Ha nem bírja addig, az USB kábel, amit adnak, elér a felszerelési helyétől az ablaknál körben elvezetve a középkonzolon lévő szivargyújtóig? (kb.)
A mini USB a tetején az AV out mellett a töltőcsatlakozója?
Tud (alapkategóriás) fényképezőgépként is funkcionálni, ha csak kikapom a kocsiból és lefotóznék vele valamit?
Gearbest mennyire megbízható? Sima trackelt posta mennyi idő alatt szokott megérkezni?
Köszönöm:
Arti1
Szerk: a szállítási időt csak viszonításként kérdezem, kínából ebay-en keresztül szoktam rendelni, ha ahhoz hasonló, akkor OK[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
TaaT
nagyúr
Aszem múltkor megkérdezte valaki és tényleg nem adnak hozzá autós töltőt, nem tudom miért
Egy órát szerintem nem bír ki az aksija.
Az USB kábel biztos nem ér körbe amit adnak hozzá.
Igen, mini usb-n keresztül lehet tölteni is.
Igen, egy átlagnál gyengébb telefon fénykép minőségét hozza kb.
Nekem legutóbb így jött a kamerám. [link]
2015-06-26 11:43
Békéscsaba Logisztikai Pont, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredGive them hell Ukraine!
-
Petyus87
aktív tag
Majdnem elfelejtettem. Aki kintről akar rendelni G1W-t, ne tegye, van egy fóliás darabom, teljesen új. Persze nem ingyen Apróban megtaláljátok.
-
Laca1212
őstag
Elgondolkoztam, hogy HD 50 GPS helyett a HD 20-on.
Ami miatt elkezdtem hezitálni, hogy a HD 20-hoz jár hátsó kamera is. Amit eddig nem tudtam.
Totalcar-os teszt alapján nem csinál rossz videót. Ha hiányát érzem, akkor GPS vevővel utólag lehet bővíteni. Specifikációk közt nincs eget verő különbség(vagy van)?: HD 20 vs. HD 50 GPS Árban 8e-el olcsóbb HD 20 ha Extr dig árakat nézem. Ha még vennék hozzá GPS vevőt, akkor is a HD 50 GPS áránál tartanék.Vélemény?
Ér annyival többet a HD 50 GPS? Itt inkább a hardveres különbségre, videó minőségre gondolok vagy bőven jó a HD 20 is? -
-
-
Tudom.
Egyrészt arra gondoltam, hogy az optika és a szélvédő távolságát minnél kissebbre venni.(a szaggatott vonal hossza) A legjobb, ha rá van "koccolva" az üvegre.
A másik dolog pedig alulról kitakarni azt a rést, ami az üveg és az optika között van.(szintén a szaggatott vonal környékén, hogy még ne látszódjon a felvételen. Ez lehet egy karton/műanyag lap"pöcök"bármi amit oda tudsz rögzíteni.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
TaaT
nagyúr
Azért linkeltem melyikről van szó mert a szélvédő és az optika távolságát nem lehet csökkenteni. Ennek nincs vákuumos tartója, rajta van a szélvédőn teljesen.
Az alulról kitakarást kipróbálom, de ha a tükröződés a szélvédőn keletkezik nem a lencsén akkor semmit sem ér.
Give them hell Ukraine!
-
Arti1
aktív tag
[link] itt 47 $ és van hozzá töltő is. Van rá esély, hogy valami hamisítványt kapok, ami hasonlít rá?
-
Gépötty
senior tag
Ahogy a FHD felbontású, kétkamerás rendszerek árát elnézem, tényleg nem fogok ilyet venni
A polárszűrő jó a tükröződés ellen, de minden olyan esetben, amikor nem süt a nap, többet ront mint használ, mivel gyakorlatilag sötétítő fóliaként működik. A kitakarás lehet jó, de akkor az fog tükröződni. Valami mikroplüss, vagy flokkolt anyag kellene, esetleg a műszerfalat beborítani valamivel, ami elnyeli a fényt.
Küldd meg matt fekete sprével, aszt' jóvan(#5001) Arti1
Gearbest működik, a szállítási idejük átlagos-hosszú, három héttel-huszonöt nappal bátran tervezhetsz. A Banggooddal jobban jársz, főleg ha tényleg nem adnak tápegységet hozzá a GBestnél (ezt azért nehezen hiszem). Az aksija pont annyira nem tart semeddig, mint a többi akármelyiknek. Újonnan, melegben tíz perc, hidegen tíz másodperc. A használattal ezek az értékek romlanak, de nem is erre tartjuk. Fényképezni lehet vele, de mostanában már bármilyen átlagos telefon lazán megugorja ezt a szintet.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Arti1
aktív tag
válasz Gépötty #5017 üzenetére
Köszönöm.
Van értelme annak a tartónak, amivel a belső tükör szárára lehet rögzíteni, vagy a cuppantós tartó is megfelelő?
Nem rezeg nagyon rossz úton? Van benn valami képstabilizátor?
Ja, és ha pl. Ausztriában megtalálják a kesztyűtartóban, mondhatom rá, hogy fényképezőgép, vagy csak akkor bukó, ha fel van szerelve éppen?[ Szerkesztve ]
-
-
Azért ez nem lőfegyver, vagy kábítószer, hogy még a bírtoklását is büntetik. Max. megmutatod neki a legfrissebb felvételt amivel igazolod, hogy a határt átlépve nem rögzítettél vele menet közben semmit.
-
Arti1
aktív tag
Olvasgatok vissza a fórumban, látom, hogy nem célszerű benn hagyni a kamerát.
Olvastam, hogy a tapadókorong helyét is le kell törölni...
Volt régen még a Garmin GPS-eknek (asszem) babzsákos tartója, amit csak fel kellett dobni a műszerfalra és rátenni a GPS-t, semmi cuppantós vagy rászerelős dolog nem volt benne.
Ilyen vajon jó lehet ezeknek a kameráknak?
Vagy itt pont az a lényeg, hogy magasan a tükör magasságában legyen felrakva, hogy jól rálásson az útra?http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Olvasgatok vissza a fórumban, látom, hogy nem célszerű benn hagyni a kamerát.
Olvastam, hogy a tapadókorong helyét is le kell törölni...Ez paranoiának tűnik. Volt már olyan, hogy csak a kamera miatt törtek fel egy autót?
[ Szerkesztve ]
-
bajvan2
tag
Nekem pl sokkal jobban tetszett a dolog, amíg alul volt, csak kivitelezhetetlen volt, ha ültek mellettem.
Másik meg újgazdag kertvárosi népség! Nem láttatok még akkora tahót, akinek minden mindegy egyetlen cél, hogy pusztíthasson? Jön a szabálykönyv szomszéd és mert kétszer lefilmezted elhaladáskor jól megmutatja.
Saját eset, az isten háta mögött, a madár se jár oda helyen, voltak ott favágók két autóval már mikor mentem. Egy időben mentünk vissza be volt verve mindkettő üvege. Csak úgy a semmiért. Koppkopp enyémhez hozzá se nyúltak, még szerencse, hogy nem hitték azt én voltam. (bár lehet fatolvajkodtak, azt jól megkapták )[ Szerkesztve ]
-
Gépötty
senior tag
Amit "csak rá kell dobni" annál számítani lehet rá, hogy egyszer "csak el fog indulni". Mondjuk körforgalomban, a lehúzott ablakon kifelé. Rögzíteni kell mindent, Gravitáció bácsi elég erős, szívesen is segít, de csak addig tart bármit, míg nem hatnak rá más irányban nagyobb erők.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Laca1212
őstag
Ha egy kamerát nem a gyári bumszli 1,5 A-es szivargyújtós töltőjével töltök, hanem egy usb-s szivargyújtóssal, ami 2,1 A-ert tol ki lesz-e baja? Vagy mint a telefonok esetén a kamera is annyit vesz fel amennyi kell neki és üzemeltethető vele gond nélkül?
-
válasz Laca1212 #5028 üzenetére
Nem lesz baja. Az Amperben megadott érték annyit jelent, hogy max. ennyit tud kiböffenteni magából. Ez arról ad infót, hogy az ennél többet fogyasztó eszközt nem tudja kiszolgálni. Természetesen az ennél kevesebbet fogyasztó eszközök kevesebb áramot kapnak.
-
Arti1
aktív tag
Lassan eldől, hogy g1wh lesz. A banggood-nál van most valahol jobb ajánlat? Kerestem kupont is hozzá, de nem találtam. Az email kedvezményt nem találtam, az micsoda? Volt egy olyan lehetőség, hogy androidos appon belül első vásárlás -10%, persze azt sem engedte felhasználni, mert akciós az ára.
Hol érdemes most megvenni? Köszönöm!http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Arti1
aktív tag
Pont ott voltam, hogy megnyomom a gombot a Banggood-on de előtte még csekkoltam egy utolsót, írt-e valaki arra, hogy hol érdemes megvenni
Jó lesz nekem ebay-ről is, azt úgyis jobban ismerem
Meg állják a visszaküldés árát, ha valami nem úgy lesz, mint ahogy kellene, bár ezt a szolgáltatásukat még nem próbáltam, csak regisztráltam rá.Szerk:
Ezt találtam a Returns policy-nél:
Warranty: 60-days Return for Refund/ 1-year Repair.
Hogy lesz ebből 2 év?[ Szerkesztve ]
-
Arti1
aktív tag
A G1W-CB adatainál azt írja, kondi van benn akksi helyett, így sokkal biztonságosabb.
Van van valami hátránya, hogy nem akksi van benn, vagy ugyanazt tudja, csak biztonságosabban (és pár $-al drágábban?)http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Volkov
senior tag
Sziasztok!
Most vettem DX-ről egy G50-es DVR-t.
Két napja jött meg, s bár kínából rendeltem, EU-n belülről jött (svéd), se ÁFA, se vám.Egy demo videó tőlem:
G50 youtube demoAmi miatt én ezt választottam:
-Nem akartam mindig a gépbe dugni a töltő kábelt, ennél pedig a dokkolóba megy a töltő csatlakozója és fel kell csúsztatni magát a kamerát.
-Nem akartam 20k-nál többet költeni rá.
-NTK96650 chipset-es legyen
-Pici legyenKépminősége nekem megfelel.
Kezelhetősége rendben van, bár a motion detection már egy piros lámpánál is kikcsapcsol, szóval azt nem érdemes használni.
Aksiról 15 percet tuti megy, többet nem próbáltam még töltő nélkül.Egy kérdés: van olyan ingyenes program, amivel viszonylag egyszerűen kitakarhatók a rendszámok?
:)
-
Arti1
aktív tag
Havri1 alapján az akksisnál is csak fél évig vagy ez tényleg teljesen komoly, hogyfél év után annyi az akksinak? Vagy csak ipari használatnál? Cserélhető az akksi? (Drága?) Ha halott benn az akksi, attól még szivargyújtóba dugva működik rendesen?
Visszajátszásnál, tv-re dugva kap áramot a hdmi-ből, vagy ott is kell táp? (Vagy csak a kondisnak, vagy az akksisnak is lemerülés után?)http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
TaaT
nagyúr
Igen, használatfüggő hogy mennyit bír az aksi, de lehet szerencse is kell hozzá.
Mintha írta volna valaki hogy halott aksival nem működik a kamera, szivargyújtóról sem. Ha jól emlékszem nem drágák az aksik.
Egyszerűbb ha gépre dugod minthogy hdmi-znél vele, mert az adatkábelen kap áramot is.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
Nekem télen volt fél éves a kamerám, addigra az aksija annyira kuka lett, hogy amíg előszedem a szütyőjéből, és felakasztottam a helyére, már nem csinált semmit. Az ipari használat fogalma itt értelmetlen. Ráteszed a gyújtást és tölt meg felvesz, leveszed a gyújtást, kikapcsol. Igazából az akku azért kell, hogy rendesen le tudja állítani, és stabilan elmenteni a felvételt amit épp csinált, és az már nagyon extra fícsör, hogy fotózni is tudsz vele a helyszínen. Az aksi cserélhető, csak szét kell szedni hozzá a kütyüt Nagy vonalakban 2,5kHUF az ára a celláknak.
Az már érdekesebb kérdés, hogy mi van, ha meghal bennük az akku. Az enyémnek még nincs baja, de van olyanom is, amiben a rossz akku kinyírta a töltőelektronikát, és hiába cseréltem ki az akkupakkot, rövid idő alatt túlmelegszik, és letilt.
Tudomásul kell venni, hogy ezek céleszközök. Nem sportkamerák, nem családi videóra készülnek, ha meg mégis ezt várod el, akkor ne vegyél ilyet, mert csalódni fogsz. Ettől független én is vittem már magammal egyszer kirándulni, és azt kaptam amire számítottam: powerbankről hibátlanul használható, de sem minőségben nem üti meg a mércét, se használni nem jó, ráadásul a nagy, madzagon lógó aksi miatt macerás is (ha zsebedben van az akku, akkor nem tudod letenni, kézben tartani akkuval együtt meg kifejezetten kényelmetlen, plusz terheled az USB-csatlakozót, ami előbb-utóbb kiszakad a panelból).
Ha erre a szolgáltatásra is szükséged van, akkor vegyél GoProt, SJ4-5000-et, vagy Xiaomi Yi-t.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Arti1
aktív tag
válasz Gépötty #5048 üzenetére
Nem kell sportkamera, a fényképezés is csak nice to have szinten merült fel, ha otthon hagynám pont a telefonom, vagy akármi miatt nem opció. A kocsin belül gondolkodom, hogy lenne érdemes telepíteni. Nem szeretnék kábelt vezetni, megbontani az A oszlop borítását, stb., max a beltéri világításból vezetnék előre egy 5v-ot. De azon gondolkodom, hogy ha feltennék egy kisebb powerbank-ot a napellenzőre, onnan elég egy rövid kábel is. Annyi a kérdés, hogy mennyit fogyaszt egy ilyen DVR kijelzőhasználat nélkül, meddig húzná egy 10.4-es powerbank, milyen sűrűn kellene azt is töltögetni. Ilyen szempontból érdemes lenne a kondis verzió, mert az akksi úgyis külső lenne.
Arra kell vigyázni, fejemre ne essen a powerbank a napellenzőről
Sőt, van egy olyan powerbank-om itthon, ami napelemes egyik oldalán, egész komoly, ha nem eszik sokat a dvr, akkor kevesebbet kellene leszedegetnem tölteni...http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
Gépötty
senior tag
És mi kapcsolná be? Vagy folyamatos felvételen lenne, aztán amikor lemerült, akkor vége? Vagy te indítod kézzel minden alkalommal, és ha elfelejted bekapcsolni, akkor pont nincs felvétel?
Az a baj, hogy olyan dolgokat helyezel előre amik nem fontosak, de legalább a használhatóság rovására mennek. A kondi másodpercekre elegendő a működéshez. Mégegyszer: a beépített táp (akku vagy kondi, egyremegy) arra van, hogy a szoftvernek legyen elég ideje leállítani a felvételt, kikapcsolni a kamerát mikor megszűnik a külső tápellátás. Ez azért kell, hogy a felvétel lejátszható legyen, illetve ne omoljon össze a kamera szoftveresen, és ne kelljen az autó beindításakor resetelni.
Amit te szeretnél, az végeredményben járható út, de kb. annyi értelme van, mintha a mikró, vagy a mosógép előtt ülnél stopperrel, hogy majd te kapcsold ki, amikor úgy gondolod.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest