Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci22
csendes tag
válasz TitiRii #12288 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam, mint te. Én eleve szerettem volna kamerát, mert annyira balszerencsés voltam, hogy januárban és februárban 2x is belém jöttek, és az egyik eset külön megerősített abban, hogy ha már ráköltök, hasznos a dupla kamerás rendszer, mert az első kamerából egyáltalán nem látszott volna a szituáció (balról fordultak rám, az autó bal hátulját érintette a nénike). Plusz egy Vitom van, amin csak hátul van ablak, így tolatásokkor (pláne Budapesten) elég gyakran kell úgy beállni, hogy csak néhány centi marad mind a két irányból. Végül a Mini0906 dupla kamerás rendszernél kötöttem ki. Úgy éreztem ennek már van annyira elfogadható a minősége, ami már megéri az árát. Én nem agyaltam túl a hátsó kamera pozícióját sem. Szintén fentre akartam tenni, hogy onnan lefelé lássam be a teret, úgyhogy belülre felragasztottam a hátsó ajtóra az ablak elé felülről, megkeresve azt a pontot, ahonnan úgy éreztem elég jól látszik minden és valamennyire hátra is lát a kamera szükség esetén. Ez utóbbi elég sovány lett így is, inkább parkolásra használható. Amit hátrányként tudok elmondani, hogy a pici kijelző miatt rosszabbul látok benne, mint vártam, de így is sokat segített már. A fentiek alapján egyébként bárkinek tudom ajánlani, hogy hátra is lásson a kamera, ha már beruház rá, mert sosem lehet tudni mikor jön jól onnan a felvétel.
[ Szerkesztve ]
-
bci22
csendes tag
válasz TitiRii #12292 üzenetére
Igen, elég kicsi. Tolatáshoz mindenképp jobb valami nagyobb, de ez is több mint a semmi. Azt nem tudom kintre mennyire lehet jó, én nem néztem utána, mert bentre akartam mindenképp. Még ha bírja is az időjárás változásait, akkor is bekoszolódhat, sérülhet, stb. De az biztos, hogy azt még pontosabban be lehet állítani. Ezen a linken láthatsz néhány felvételt, ha érdekel majd teszek fel éjszakait is (város/országút), csak az nincs most a gépen. Annyit fűznék hozzá, hogy gépről nézve valamivel jobbnak érződik a minőség, ha online nyitod meg kissé romlik. Az utolsó felvétel a hátsó kamerával készült.
-
Johnny70
tag
válasz TitiRii #12292 üzenetére
Én egy ilyen YI-t vettem, a tolatókamera még nincs teljesen kész, mert vágnom kell a kábelt, nem fér át az átvezetőn a csati:
Full dobozosokba érdekes lehet egy ilyen visszapillantó monitor is, ahol a tükör helyett 10 colos kijelzőn látod a forgalmat akadályok nélkül. Kérdés a minősége:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest