Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Na csináltam robogó videót
Axel Voyager alkalmazás, Samsung Galaxy S2 telefon
Előre bocsátom hogy nem a legjobb szög meg rezeg is a kép , ez van fél kézzel motorozva ez ment
A hang is elment egy idő után , bár szerintem ez az erős szélzaj miatt van , kocsiba ez nem lesz probléma
GPS, sebesség adatokat egy srt szöveges fajba menti (a videón látható felirat méretett én adtam meg lehet kisebbre is venni)Eredeti videó
Égetett videó , sebesség, gps koordináták (ha minőség romlás van az a égetés miatt lehet amit FormatFactory-val végeztem)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
Hát ez tényleg nem valami jó
"csak azért hogy kérjem vissza az árát hibára hivatkozva?"
A teljes árát nem kérheted vissza mert akkor vissza kéne küldened neki (~4000ft), de ha megírod neki hogy HIGH QUALITY! HD video Camera DVR Camcorder Car Recorder címszóval vetted meg, és egy ilyen vackot kaptál, adja vissza mondjuk a 50%-át (partial refund) akkor kb 2000ft-odba lesz ez az akció/tapasztalatszerzés.
Megmondom őszintén nem lep meg a végeredmény, 7000ft alatt nem tudok semmit sem nyugodt szívvel ajánlani. [link]
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
Hát mivel COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőt amit most vettem nem tudom beszerelni egy óra alatt így elkezdtem feltelni a videókat
(Ha az angol szövegel bármi probléma lenne kérlek ne tartsátok magatokba javítom ha kell, Google fordítóval írtam A szöveg az lenne hogy : Nem vagyok elégedett a felvétel minőségével )1280x720
848x480
640x480, mintha ezen a felbontáson nem lenne annyira zajos[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
A, abból balhé lenne, nálunk egyszer már volt próbálkozás, de a személyiségi jogokra hivatkozva megdőlt a történet. Pedig jó lenne..még ha titokban is
Mind3 videó azonos beállításokkal ment.
Még az 50-60 hz van még hátra, illetve az 1080p beállítás van még hátra. Mivel az is benne van a menüjében..havri
-
havri1
félisten
Nem, semmifélekeppen nem szeretnék még látni sem ilyet. Inkább cifra dolgokra vagyok "éhes". Ami inkább vicces, mint sem elrettentő.
Este nézegettem újabb orosz gyongyszemeket, azok nem normálisak... :-D
Egyik másik videó viszont olyan fullos minőségű... Jó lenne tudni milyen kamerákkal rögzítik a jókat.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Bárcsak nekem is lenne egy szép Ladám, imádom
Úgy érzem, fogok majd venni egy jobb kamerát, mert ez a DVR 027 jó meg minden, de engem nem elégít ki
Hajnaltól szürkületig egész jó felvételeket csinál, de az oroszokéhoz képest siralmas sztem. Hiába 720p, szemcsés..van, hogy a zöld szín lila vagy rózsaszín lesz stb. Meg a fénnyel furán bánik. Van, hogy nagyon világos felvételt készít, vált egyet, és korom sötétet. Mintha nem tudná belőni valahogy a megfelelő fényértéket.
Az IR led meg számomra még mindig kérdőjel. Szerintem semmit se ér. Kipróbáltam kézben, halvány fény vagy korom sötét mellett, olyan 1-2 méterre mintha "bevilágítania", de messzebbre semmi..havri
-
havri1
félisten
Áh, próbáltam, ugyanaz sajnos.
Ilyen amúgy (Busszal van a felvétel, és teljesen a bal oldalon van a kamera, azért lehet furcsa, nem középen megyek )
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
DVR-027 - be a g sensor annyit csinál, hogy ha elindulsz, akkor pár mp múlva rögzít, ha megallsz, kb 20 mp múlva leáll. Semmi több. Amúgy üresáratban megy a kamera, semmit nem rögzít. Mivel nagyon rossz az éjszakai képe, így szerintem nem sok latszodhat a felvételről, ha elindul egy lökésre. Na meg akksi.. Esemény előttit az enyém nem tárol, ez fix.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Túra és kirándulás topic
- Autós topik
- Google Wear OS (Android Wear) okosórák topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest