Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Viofo VS1-ese van valakinek? Képes teljesen csöndben, észrevehetetlenül működni? És esetleg az A119 Mini 2?
[ Szerkesztve ]
-
n_atsi
tag
Üdvözletem!
egy menetrögzítő kamerát autó csere miatt át kellett szerelnem!
Innentől kezdve kétoldalú öntapadó ragasztót kellett rá tennem, hiszen az eredetivel ugyebát nem lehet visszaragasztani.
Akármivel ragasztom oda a szélvédőre, idővel mindig leválik.
Van valakinek olyan módszere, amitőt "örökre" fennmarad?
Nyilván olyan ragasztóra gondolnék, ami azért oldható, ha mégis szükség lenne rá.
Köszönöm! -
niof
addikt
válasz n_atsi #30004 üzenetére
UV álló kétoldalas ragasztószalag. Nem egy élmény leszedni, de le lehet.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
ricsip
addikt
válasz sambenez #30002 üzenetére
Akkor egyszerűsítek: szabad firmware-t updatelni a 70mai Pro Plus+ A500S-en, vagy hozzá ne nyúljak ahhoz a régihez amivel a gyárból kigurult?
Ha viszont igen, akkor mások milyen szoftvertverzió számot látnak a sajátjukban kiírva, amivel elégedettek hosszú idő óta?
[ Szerkesztve ]
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Pogifej #30008 üzenetére
Akkor szétszedem és kiforrasztom a cincogót belőle.
Köszi!Most a VS1 felé hajlok, felfedeztem, hogy ahhoz is kapható már CPL filter, így tulajdonképpen csak a kijelző és a 60 fps marad, amivel több nála az A119 Mini 2. Viszont a kijelző megléte nálam inkább hátrány, a 60 fps meg csak alacsonyabb felbontással működik, szóval ez sem hatalmas előny...
[ Szerkesztve ]
-
Braga2030
kezdő
Sziasztok
Nem olyan régen vásároltam egy viofo a229 duot még lehet emlékeztek rám.
Volt pár érdekes esetem mostanában a problémám az lenne,hogy kb 50-100m re lévő auto rendszámát már nem lehet tisztán látni a videoban 70-100km/h körüli temponál sem.
a felvétel 4k max fps van beállítva 1 perces hurkolások.
Van valakinek ötlete?
Olyan is előfordul,hogy teherautó mellett elhaladok és a rendszám olvashatatlan.
[link]
itt egy rövid video a videot nézve a mellettem elhaladó autoknak is sok esetben olvashatatlan a felírata. Ez mi okozza vagy mi lehetne a megoldás?
Láttam másoknak is van itt ilyen kamerája és még 200km/h nál is szép tiszta képet produkál.
Lehet a kamerán hibás? -
Braga2030
kezdő
válasz sambenez #30016 üzenetére
A viofo sd kártyája van benne ami előrendelésnél adtak mellékelve.
Nem is 100m -re de ha tovább nézed a videót akkor már a mikrobusz rendszáma sem olvasható tisztán ami mellettem halad el és azért ez 100km/h nál szerintem nagyon gyenge. Láttam itt korábban talán Crys-től 180 körüli tempónál ugyan ez a kamera bárhol megállítom a felvételt élesen olvasható a rendszám nálam viszont nem. Sok esetben ami jobbra elhalad autó az sem.A beállításokban nem találtam semmit max btirate van megadva és 4k beállítás.
Majd megnézem még,hogy esőcseppek nélkül milyen a kép ,de szerintem úgy sem sokkal jobb. -
Micsurin
nagyúr
70mai CAM 3-hoz kell nekem hardwire kit ha a szivargyújtóm gyárilag is aktív marad gyújtás nélkül is?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #30020 üzenetére
Akkor ez nem a Jazz lesz.
Ha így használod, akkor hamar le fog merülni az autó aksija, mert nem fogja megszakítani a felvételt.Én egyébként megrendeltem a hw kitet a Viofo VS1 mellé, de nem tervezem a parkoló módot használni, lehet, hogy az állandó 12V-os szálat be sem kötöm, csak a kapcsoltat.
-
at11
aktív tag
válasz Braga2030 #30017 üzenetére
Nappal a HDR-t kapcsold ki. (Van automata funkció, tól-ig.) Firmware-t frissítsd.
Vizes ablak is rontja a képminőséget.Egyébként ha 4K felvételt egy FullHD képernyőn vagy okostelefonon nézel vissza, az bizony rossz minőségű lesz. VLC playerben csinálhatsz egy képernyőfotót, azt tudod nagyítani ilyen esetben. (Nem a Printscreen gombbal, hanem a programból.) Mert ha nem 4K a kijelző, akkor le fogja butítani a felbontást, elmaszatolja. Úgyhogy 4K monitoron-tv-n nézd meg ha tudod.
-
Tigerclaw
nagyúr
Tolatókamerát szeretnék az autóba és úgy látom, talán egy visszapillantóra pattintható nagy kijelzős dash cam lenne a legolcsóbb választás. Melyik az ajánlott ezekből?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz sambenez #30027 üzenetére
Gyakorlatilag egy visszapillantó tükör formájú dashcam, a belső oldalon egy nagy visszapillantó méretű kijelzővel, ami kikapcsolva optikai tükörként működik. A hátsó kamera odakábelezve.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
axlfsi
veterán
válasz Tigerclaw #30029 üzenetére
Biztos én leszek a boomer, de ez lassan kezd nagyon szürreális lenni (mentségemre, én még tükörből tanultam, tettem le C-re, de akkor is; ugyanaz a tükör, ami ott van melletted balról, "bedigitalizáljuk középre, kijelzőre"?).
Habár lassan majd, amikor már űrrepülőket vezetünk, ott sem lesz tükör, lásd Enterprise vagy Millenium Falcon , ugyehogy?)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
lazac_
tag
válasz axlfsi #30030 üzenetére
Bevallom férfiasan, nekem is tükörbe szerelt monitorom van, amin bekapcsol a tolatókamera képe, ha rükibe teszem (igaz ez nem dashcam, kifejezetten csak monitor). Hiába volt ott a 3 darab "sima" tükör a kocsin, a sedanom hátuljára nem tudtam igazán soha "ráérezni" (Honda City). A kamera sem mindenható, de nekem sokkal könnyebb így a centizgetés.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
-
poli27
veterán
Vettem egy Mio 955wd kamerát, de ez a rögzítése botrány.... rafekszik a kijelző is az uvegre, így nem nagyon látható... van esetleg megoldás rá vagy nyomtatnom kell hozzá masik szögben lévő konzolt?... ugye ez a nagy kocka van ragasztva...
-
poli27
veterán
válasz sambenez #30036 üzenetére
Mi tükröződik nem értem Ha így teszem fel a kijelzőből semmit nem látni kb konkrétan kb 45 fokos szögben fekszik mint ahogy a szélvédő van... A régi Mio 798 dual kamera konzolon volt, és normálisan lehetett a kijelzőt látni... Nem értem miért nem kihajtható a kijelző legalább... azért 130e ft os kameráról van szó.... Én mindig názem rajta a sebességet meg ugye jelzi a radarokat a mostani is... így meg nem látható majd a kijelző.. ez miért jó nem értem...
-
sambenez
Topikgazda
Az EMAG-nál a 70mai A810+RC12 49990 ft.
Aki ebben gondolkodott ne habozzon. -
poli27
veterán
válasz sambenez #30038 üzenetére
Nem a menetkamera képét nézem rajta... hanem az időt a sebességet és pl a sebességkorlátot, ugyanis a régi mio is azt adja be ha megyek vele, be lehet a menüben állítani... plusz mint írtam kijelzi a trafikat is mikor mennyire van... így felbaszva a szélvédőre ezt pont nem fogja látni az ember... akkor minek tud dolgokat ez a szar?
[ Szerkesztve ]
-
at11
aktív tag
Mától a magyar webshopokban, boltokban vett kamerákra (meg mindenre ami 10.000Ft felett van) 2 év jótállás vonatkozik, még inkább érdemes itthon venni garanciális szempontból, nem Kínából rendelni. Csak mint infó.
-
bul07
nagyúr
Hát igen mostmár a sufni boltok se tudnak trükközni.
(#30045) poli27
Pár hette változtatták meg a törvényt, és valószínűleg most lépet hatályba
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
stuka20
aktív tag
Samsung MicroSDXC 256GB PRO Endurance
vagy
SanDisk microSDHC 256GB High Endurance Video U3 V30
vagy mindegyik jó? Ezeket ajánlottátok, de ha már van választási lehetőség gondoltam megkérdem. Egyébként samsungot tettem volna a kosárba (legutóbb nem volt sandisk, alzától rendelek mindent, kivétel a kamerákat, azt emag )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest