Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
Rendben, elfogadom.
De nem az olyanok alkalmasak külső rögzítésre, amelyek még 10000 forintba sem kerülnek.
Valamint az általad mutatottak inkább parkolást segítők, mint menetrögzítők. Ott az "oldalkamera" megnevezés. Nedves, sáros úton haladva az autók hátulja szinte szívja magára a kerekek által felvert koszt, amitől a kamerák szinte használhatatlanná válnak.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Chrys_ #31387 üzenetére
Jogos, mert velem megesett, hogy 70 helyett 100-zal siettem, de a karambol előtt (a közelgő enyhe kanyar miatt) pár száz méterrel lelassítottam a megengedettre. Egy 18 éves srác, egyhónapos jogosítvánnyal nem vette figyelembe az út mindkét oldalán elhelyezett stoptáblákat és kihajtott elém. Bár akkor - 1998-ban - még nem volt kamerám.
-
-
BBéci
legenda
válasz
jano_77 #31342 üzenetére
Nem azért sokkal inkább érdemes az 510-et választani, mert újabb! A Starvis 2 a szíve/lelke a kamerának és az lényegesen jobb, nem érdemes a kettőt egy napon említeni.
Bő 3 éve 500-ast használok, szinte várom, hogy elromoljon és lecserélhessem az utódjára.
Azért csak szinte, mert nagyon vigyázok minden használati tárgyamra és igyekszem a lehető leghosszabb ideig üzemben tartani, használni azokat. -
BBéci
legenda
válasz
sambenez #31290 üzenetére
Annyira látja el, mintha 15 centi széles, sötét fóliát ragasztanának a szélvédő fölső szélére. Az ráadásul rémesen zavaró is tud lenni. Egy régebbi Passatomban lehajtható napellenző volt a tükör mögött, de sok más autóban is láttam olyat. A pöttyözést találták ki helyette.
-
-
BBéci
legenda
válasz
szabolcs.sz #31270 üzenetére
Mi bajod van a 810-zel?
-
BBéci
legenda
Három éves elmúlt az 500S, amit eleinte szivargyújtóról tápláltam és a beállításnak megfelelően, motor leállítása után 5 percig ment a felvétel. Miután hardwire kitre kötöttem, aktiváltam a parkoló módot, attól kezdve 15 mp után leállt a felvétel. Feltételeztem, hogy a parkoló mód miatt, amit nemrég letiltottam, de ugyanúgy leáll. Beletörődtem és próbáltam visszakapcsolni a parkoló módot, de nem engedi, hibaüzenetet dob. Mintha nem érzékelné a hardwire kitet. Mit tegyek?
-
BBéci
legenda
válasz
spidersoft #31114 üzenetére
Jó minőségű kétoldalassal ragaszd fel!
-
BBéci
legenda
válasz
Dr_Senkihazi #30966 üzenetére
A Skodák szivargyújtója így működik, ami inkább jó, mint rossz.
Mi értelme van a leállítás utáni 20 perces felvételnek? -
BBéci
legenda
válasz
Avayasoft #30910 üzenetére
Az említett barátunk csak tanulta a szakmát, 30 éve teljesen más területen dolgozik, de éppen arra járt és bekötötte a drótokat a biztosítéktáblába. Annyira egyszerű, hogy egy 12 éves gyerek 5 perc alatt megoldja. Az A oszlop mögötti elvezetést és a hátsó kamera vezetékének elvezetését 82 éves apósom végezte. A drótok végei ott voltak a biztosítéktáblánál, csak a multiméterrel mérés és a bekötés maradt a barátunkra.
Van róla videó a Xiaomi magyar oldalán.#30911simonjoe
Ez mind rendben van, nem mondasz ellent annak, amiket én írtam.
Viszont aki körforgalomban nem jelzi a kihajtás szándékát, az kakiljon sünt![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz
Avayasoft #30905 üzenetére
Ha lassú vagy 20 perc a beszerelése. Nekem annyi időbe telt, mert az alapos munkavégzés híve vagyok. 82 éves apósom ugyanennyi idő alatt szerelte be hátsó kamerával együtt, bár ebben nem volt benne a biztosítéktáblába kötés, azt egy elektronikai műszerész barátunk végezte el 5 perc alatt.
-
BBéci
legenda
válasz
torma99 #29736 üzenetére
Kéthónapos Passatba építtettem komplett autóhifi rendszert, a gyári fejegységet is cserélték, kábelezést, hangszórókat, ehhez képest egy kamera bekötése lepkepuki. Majd 10 hónap múlva hidrotőkéket, vezérműtengelyt, hengerfejet, kuplungot lendkerekestől, végül motort cseréltek garanciában.
-
BBéci
legenda
válasz
frankdelgado #29430 üzenetére
Kamera nem nyújt védelmet!
Sok autóban a szivargyújtó állandóan feszültség alatt van. Nem tartom jó ötletnek onnan táplálni a kamerát. Több hónapig úgy volt az autómban, utáltam.
Volt már szó powerbankról, senki nem ajánlotta.
Mindig megpróbálok napnak háttal parkolni és nem csak a kamera miatt. B oszlotól hátrafelé sötétebbek az üvegek, kevésbé melegszik fel az utastér. Ha ez mégsem sikerül és félted kamerát, akkor ragassz elé egy alufóliát a szélvédőre.Egyenlőre???
-
BBéci
legenda
válasz
hibavissza #29422 üzenetére
Nem álmodtam, azóta folyamatosan tapasztalom amióta az első 4K/UHD készülék megjelent a piacon.
-
BBéci
legenda
válasz
hibavissza #29417 üzenetére
"Ezeknek a szutykoknak a képminősége nem jó semmire csak dokumentálására."
Nagyszerű, feltaláltad a langyos vizet!
Mégis mi másért használunk autós kamerákat, ha nem dokumentálásra?
Az A500S Pro Plus+ képminősége szerintem is jobb, azért vettem olyat, de ezzel mindenki, aki picit utánanézett, tisztában van.
A 4K mindenhol mókusvakítás, nem csak az autós kamerák világában. -
BBéci
legenda
válasz
hibavissza #29368 üzenetére
Ezek szerint autófüggő, hogy tapad-e a pöttyös felületre. Skoda Octaviámban úgy rátapadt, hogy 26 hónapja meg sem moccan.
-
BBéci
legenda
válasz
kalapacsolok #28916 üzenetére
Nem jó helyen kerested.
Settings - System settings - Sound recordings. -
BBéci
legenda
válasz
Bajgunar #28812 üzenetére
22 hónapja ragasztottam fel a pöttyös felületre, azóta stabilan a helyén van a kamera.
Képminőségben a 800S semennyivel nem jobb, mint az A500S Pro Plus+. Utóbbinak egyetlen hátránya 4:3 arány, de engem cseppet sem zavar, mivel a látószöge mindkettőnek 140 fok.
A 4K olyan felesleges, mint férfiakon a mellbimbó. Attól nem lesz jobban látható a rendszám, csupán mókusvakítás, azzal mindent könnyebb eladni.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Pár hete az alsó fűtőszál cseréjekor hasonló akadályba ütköztem, pedig gyári pótalkatrész volt, a kiszerelttel milliméterre megegyező. Kiderült, hogy az nem volt normálisan rögzítve, a fűtőszál fele nem érintkezett a dob palástjával. Meg kellett variálni a rögzítést, fogóval úgy hajtogattam a füleket, hogy sokkal jobb, mint újkorában. Lényegesen hamarabb eléri a beállított hőmérsékletet.
Visszatérve a kamerákra, tényleg elképesztően egyszerű a beszerelés, sokkal nehezebbre, bonyolultabbra számítottam. Legtöbb idő a biztosítéktábla tanulmányozására ment el, no nem az autóban, hanem műszaki dokumentációt böngészve. De sikeres,eredményes volt.
-
BBéci
legenda
Már megint böszmeségek halmaza, amit összehordtál.
Az öntözés 12 éve hibátlanul működik, egy liter szivárgást azonnal észrevennék. A cirkót 4 éve javítottam, van mellette szénmonoxid érzékelő.
A sütő témát nem feszegetem, annyira gáz, amit vizionáltál.
A kamera beszerelése annyira egyszerű, mint egy faék, lásd a Xiaomi videót! -
BBéci
legenda
Kerti automata öntözőrendszert magam telepítettem az ásástól az elektromos bekötésig. Feleségem a gyeptéglákat segített visszahelyezni. A redőnygurtnikat (7 db) kicseréltem, plusz az egyiknek a bevezető idomait is. Fürdőszobai, konyhai csaptelepeket, zuhanyfülke görgőit, sütő fűtőszálait cseréltem, kerti faház tetejét zsindelyeztem. Kombi cirkó vezérlő elektronikáját cseréltem, klíma infra vevőjét javítottam és még hosszan sorolhatnám. Utóbbira 30000 forintot mondott egy szaki, 300-ból megoldottam.
-
BBéci
legenda
válasz
simonjoe #28679 üzenetére
Rendben, kiegészítem az előzőt azzal, hogy csak az elülső fékről van szó. Hátulsót szakemberre szoktam bízni, szerencsére elegendő 120-130000 kilométerenként. A mellsők feleannyi alatt kopnak el.
Motorolaj, akkumulátor, pollen- és légszűrőcsere is megy sk. Sőt, az utastér szellőztető ventilátor cseréjét is magam oldottam meg pár hónapja, mert sajnos csak 6 évet bírt. -
BBéci
legenda
Szokásod szerint már megint jókora böszmeséget írtál. A jelek szerint halvány fogalmad sincs arról, miként kell fékbetétet cserélni. Roppant egyszerű művelet és 15 éve nem bízom másra, magam oldom meg. Méghozzá olyan alapossággal, amilyenre semelyik szervizben nem hajlandóak.
[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz
Essejó #28640 üzenetére
Apósom tavaly 82 évesen szerelte be az első és a hátsó kamerát is a Hyundai i35x-be. 2020 tavaszán leesett egy létráról, csigolya és szeméremcsont törés volt a következménye, három hónapig tartott a felépülése, mégis megoldotta a kábelezést és a ragasztást. Fel sem merült, hogy szervizbe vigye az autót. A biztosítéktáblába kötéshez kért és kapott 10 perces segítséget.
-
BBéci
legenda
válasz
sambenez #27787 üzenetére
Nem úgy működik, ahogy elvárom. A Media Player Home Cinema ezerszer jobb. Ez a használhatóságban, beállíthatóságban és leginkább a kép- és hangminőségben vehető észre.
A VLC-vel pontosan az a problémám, amit tegnap leírtak: totál kiakasztja a processzort egy 70Mai egyperces videó lejátszása. -
BBéci
legenda
válasz
Jakob.rabbi #27065 üzenetére
Mesebeszéd! Sci-fi.
-
BBéci
legenda
Azért jobb megoldás a biztosítéktáblába csatlakoztatni. Pillanatok alatt eltávolítható, amennyiben szükséges. Ugyanaz a helyzet a tuning boxokkal, bár azok kiszerelése 4-5 perces művelet. De a motorvezérlő szoftveres változatását sem nagy ügy az eredetire visszaállítani.
-
BBéci
legenda
válasz
Jakob.rabbi #27040 üzenetére
Miféle dehonesztáló és sértő? Valami másik topikot olvastál, nem ezt!
-
BBéci
legenda
Te is szóvá tetted, hogy nagyon drága volt. Pedig tudtad, hogy kifizette. Neked szabad, engem meg kóstolgatsz ugyanazért?
Az a lényeg, hogy ameddig vannak balekok és irreális összegeket fizetnek ki 20 perces munkáért, addig semmi nem gátolja a lehúzásokat. Sőt, még durvábbak lesznek! Ha kiröhögte volna a jóembert, amikor benyögte a 82000-et, aztán a következő betérő páciensek is, akkor meggondolná a "szaki", éhen hal vagy tisztességesen árazza a szolgáltatását.
Jó példa az argentínai eset a tojás árával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest