Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
őstag
Na sikerült venni 18-20 óra között ezt a kávét.
Ivott már valaki ilyet?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Azt tervezem, hogy eladom a krups gépet. nincs semmi baja, most jött vissza szervizből, de igazából nem vagyok elégedett.
Ittam már jobb kávét is maradjunk ennyiben.
Szerintetek mennyiért reális eladni egy 1 éves gépet garival?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz FőDudu #13415 üzenetére
Hát a lidl kapszula egész jó, én ilyet nem tapasztaltam.
Mondjuk én eladtam mert nagyon sokat fizettünk már a kávéért, sokkal gazdaságosabb az automata, bár ott meg az a baj, hogy nem tudunk kisebb kiszerelésben vásárolni (siófokon nem sok kávébolt van sajnos)Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Pláne, hogy az széndioxiddal van felnyomva, max ha aluminium kapszulát használna az ember, de az se tuti nagyon.
Meg nagyon vacakolós. Ha spórolni akar valaki akkor bemegy a lidl-be és ott vesz kapszulát (ha lehet még kapni).Valaki próbálta már a vertuo-t?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Krups-ot ne, ennyit tudok mondani tapasztalat alapján.
Más:
Pár napja jött vissza a krups a szervizből, nem írtak semmit, hogy mi baja volt csak az alkatrészeket amiket cserélni kellett.
+ ráírták a szervizlapra, hogy karcos + koszos. Ezen azért néztem nagyokat mert tisztán és karcmentesen adtuk le, amikor meg visszakaptuk akkor nem volt karcos viszont nagyon mocskos volt.
Nem értem ezt a szervizt komolyan.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Nahát a krups ma szervizbe ment, pukkant egyet reggel aztán mind a 4 lámpa villogott.
Próbáltuk az öblítőt 2x, utána adott 1x kávét aztán soha többet, mindig az öblítő indult el magától (pláne amikor újraindítottam).
Remélem inkább visszaadják a pénzt mert ez így csalódás.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Van ez a Segafredo origini alá tartózó Peru kávé (van brazil is, az is fini), és nagyon érdekelne, hogy melyik kávéból csinálják? Mármint szemes változatban nincs és én nagyon szeretnék ehhez közeli ízvilágú szemes kávét venni.
Kicsit már unom a Tchibo milano-t az az igazság, viszont nem nagyon akarnék 2000 ft-ot kiadni negyed kg kávéért. (na jó, a tchibo győri üzletében 14 ezret hagytam ott 2 kg szemes, 12 dkg "különleges" kávéért, szal )[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Winnie The P #12769 üzenetére
Mindkettőt el tudnám fogadniSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz KoviRoli7711 #12751 üzenetére
Volt valaki múltkor a lidl-ben aki kibontotta a kávét
-
-
vodrosjozsi
őstag
Ez ugyan nem automata de azért nagyon baba
-
-
vodrosjozsi
őstag
A tchibo-nak a kimérős kávéit próbáltátok már?
-
vodrosjozsi
őstag
Ez a csíbó tradizionale milyen lehet?
5 ezer Ft, nem hagyhattam ottSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz #85578752 #12188 üzenetére
Az, hogy tesóm nem vette észre h villog a calc lámpa és elindította a tisztítás funkciót, aztán kijöttem szédülve arra h nincs kávé, a karos eltömődött, én nem olvastam el rendesen a használati utasítást és nem adott semmit a gép.
Csak ki kellett várni hogy lefusson a program a kávégépen meg az agyamban isSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #12186 üzenetére
Na én voltam a hülye
MegoldódottSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Az mitől lehet, hogy a krups gép nem csinál kávét?
Nem reagál egyik kávéadagra sem, és amikor indítok egy tisztításfunkciót (mert jelez a calc gomb is, emiatt indítanám el a tisztítást) akkor csak a gőzcsőrből jön víz.
Pont reggel baszakodik velem..Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Lesz megint jó kávé a lidlben
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. Szilikát #11575 üzenetére
Igen, kb én is ezt vettem észre magamon, hogy sokkal kevesebb öröm volt a kávé elkészítésében, bár ez igazán akkor jött elő nálam amikor hozzászoktam az automatához. Nem iszom mást csak espresso-t, erre az alap krups tökéletes. Az esetleges hiba mindig nálam van: van hogy kifogy a kávé, a víz, tele van a zacctartó, de ezek annyira kicsiny dolgok ahhoz a dedica-hoz képest ami képes volt nem átnyomni a vizet a gyári karon mert túl finomra lett darálva/eldugult a karon a pici luk
És ezek rendesen bosszantottak, nem egyszer akkor csinálta amikor 200+ km-et kellett megtennem reggel és sietnem is kellett.
Most ez ég és föld.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Ez volt a jó kávé?
Mármint a rossoSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz #85578752 #11481 üzenetére
Szal az előre vízben áztatott kávét később tejbe kell rakni és úgy fa.za a produktum?
Hát elég guszta én azt a kávét szeretem a legjobban amikor 1 napig áztatják vízben az őrölt cuccot és utána azt a lét öntik fel tejjel. Valami cold brew a neve, zseniális ital. Kár, hogy nincs még nyár, csak ezt innámSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz #85578752 #11454 üzenetére
Én egyik délután láttam, hogy az automata vízkőtlenítést kért, áá mondom majd másnap megcsinálom.
Másnap reggel hidezuhany, hogy most miattam nincs 2 embernek kávé, + még én is ingerült vagyok, egy fél óra alatt sikerült megoldani de picit kpjbfszm szitu volt.
De gondolom te nem reggel szórakoztál a muffinpapírralSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Winnie The P #10936 üzenetére
Banyek
Egy laza 20km, nem sok az.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Winnie The P #10930 üzenetére
Ez a bellaron jó, nem? Mintha tavaly ezt ajánlotta volna mindenki itt
-
vodrosjozsi
őstag
miért nem veszel egy dedica-t aztán jó napot? Abban van nyomásfokozó, fel perc mire felmelegszik és espresso minőségű cuccot főz. ÉS olcsó is használtan.
Egyébként pedig most jöttem rá, hogy nekem ez jobb is lenne, sokkal jobban szerettem azon főzni.[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
-
vodrosjozsi
őstag
válasz z123456z #10752 üzenetére
Itt nem látok képet, az előzőn viszont szerintem az még mindig vizes.
De lehet, hogy ha neked jó ízre akkor semmi teendőd nincs, én a karos gepekből, meg most az automata krups-ból indulok ki csak. Illetve lehet, hogy ahogy kidobja a tartályba akkor esik szét. Kitudja.
(Nálam a krups ugyan ki is ad valamit a tálcába, ezért is megy a szervizbe)Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz FőDudu #10730 üzenetére
A nespresso sajnos megfizethetetlen lett, legalábbis a kapszula biztosan, és én csak az alap darabokról beszélek, meg amúgy mi is ilyet ittunk, csak hát sokkal de sokkal többet fizettünk egy döglött kis kávé mennyiségért mintha egy speszöltiből vettünk volna 1 kg-t. Meg a karbonlábam is nagyobb volt mint a coca-coláé.
-
vodrosjozsi
őstag
Nincs valami fain kávéfőző leértékelve?
3 hetet mondtak a szervizre, január elején beadom a krups-ot, de nem akarok vele bajlódni, és inkább vennék egy másikat.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. Szilikát #10634 üzenetére
Hát akkor visszaviszem, ez nagyon jó..
Köszi szépen
-
vodrosjozsi
őstag
Na, eddig bírta a krups, illetve valsmilyen hiba jött be.
3 napja a csepptálcába is rak kávémaradékot, és nem tudjuk miért.
Menjek az euronicsbe ezzel?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Winnie The P #10613 üzenetére
Ezt megvettem volna de a krups leírása szerint csak kávébabot lehet belerakni.
Ezt valaki tudja miért van?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
-
vodrosjozsi
őstag
válasz z123456z #10541 üzenetére
Hát igazából miért ne lenne az több kávé megy bele mint egy kétszemélyes espresso karba, jóval több víz ázik át rajta, naná.
De az automata se tud nekem olyan kávét csinálni mint amit a dedica-ba csináltam a vétel előtt. Jó ez, csak ha tényleg fain kávét akarsz akkor ne az alsópolcról vegyél automata főzőtSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Lehet csere lesz [link]
34 ezer ft jelenleg.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz FőDudu #10432 üzenetére
Hát annyit tudok, hogy a milánóban található üzletükben van egyedül reserve kávé, és rá van írva, hogy milano
Ilyen boltban lévő dolgokról nem tudok semmit, lehet ott jobbak a kávék de mivel sose voltam olaszban,pláne nem helyi üzletben ezért csak az itthoniakra tudok hagyatkozni.
Azok viszont mocsok rosszak, egyedül ez a milánói kávé volt fantasztikus, de ezt is csak az egyik üzletvezető hozta bátyámnak.
De az is lehet, hogy kimegyünk végre valahára olaszba és veszünk. Franc se tudja még sajnos. De köszönöm a felajánlást.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz FőDudu #10416 üzenetére
Hallod, ilyen jó dolgokat tudsz hozni akkor kérnék milano-ból egy starbucks reserved kávét, meg egy alap olasz kávét ami szerinted fa.za és kifizetem
Bakker, tényleg ki kéne mennem vásárolni, de már a benzinköltség minimum 60 ezer ft..Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
Ezt próbálta már valaki?
nagyon félek tőle, hogy olyan mint a starbucks-os karácsonyi kiadás és nem mertem megvenni a lidl-ben.
Viszont most van lavazza rossa 5000 körül ugyanúgy lidlben, elég jó cucc az. És a tescoban újfent akciózva van a tchibo milano/sicilia (mellesleg most abba kóstoltam bele, és meglepetésemre az se okádék)Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz jjeahh #10289 üzenetére
De lehet, hogy minőségi, ellenben a frei-el.
Nyílván én se venném meg, de ahhoz képest nem egy megfizethetetlen ár, sajnos manapság ez a normál egy jó kávéhoz ami fair trade-es és nem a legalja.
Apholyon:
Én dolgoztam a frei-ben, amit ott iszol meg az aránylag jó cucc, de ott is ha iszol egy ízesített kávét azt nem a pörkölésnél adják hozzá hanem ugye ott.
Illetve amit a boltban/tőlük veszel szemes kávét az van a pörkölőben ízesítve, na az a kávék legalja, full égett kávét kapsz, olyan amit a kávézókba már nem adnának el.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. Szilikát #10180 üzenetére
Ilyet még nem láttam, ebből is látszik mennyire kezdő vagyok
Jó gép? Bár lehet azért nem hallottam róla mert nem azSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz FőDudu #10160 üzenetére
Hát elvileg a tű azért kell, hogy a röhögek szét szedje, ami mondjuk nem árt de én még a 3 hónapos barista képzésemen se láttam, hogy úgy maradt volna. Nyílván szebb a végeredmény, de nem sok értelme van.
A papírnak még kevésbé, bár ott meg ugye azt szokták mondani, hogy nem égeti oda a kávét, ami meg azért fszsg mert ha jól tömörítesz és jó a tamper, akkor nem fut fel a kávé a falra főzés közben.
Agyrém egy kicsit ez a barista dolog. Sokkal fontosabb a kávé minősége mint amit képesek egyesek a főzés közben művelni. Ezért jó az automata, azon nem lehet pepecselni, bár néha hiányzikSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Bogyó bá' #10147 üzenetére
Ez elvileg ugyanaz, csak a tejhabosító a másikban jobb (sokkal jobb mert fém és tudsz vele rendesen habosítani).
De ez se rossz, kb mint a Dedica, csak más a formája. Kb mi is csak azért használunk automata gépet mert nincs kedvünk darálni, szemetelni, de szeretjük a friss pöris kávét.Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest