- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
Lami66 #10937 üzenetére
Nekem kb 4 éve van használt gépem amit egész sokat használunk mi is és mikor jön a család. Akkor tisztítom mikor kéri. Többet kellene az itt olvasottak szerint,de nem nagyon van időm. Most akarom szervizbe küldeni mert kicsit híg sztem az espresso bár ezt mástól is olvastam itt különféle márkákból. Emiatt vettem egy másik használtat ideiglenesen. Viszont amit vettem egy melitta az kicsit zavaróan hangos tud lenne a siemens mellett. Amit én hallottam philipset az még annál is hangosabb. Bár azóta olvastam,hogy van csendes verzió. Ha halkat szeretnél akkor kb 60dB körülit nézz.
Viszont az is benne van, hogy szerviz után veszek egy új siemenset mert azért egy új az új amiben minden tömítés és gumi gyűrű stb. új. -
atirag
őstag
válasz
Szabász #10650 üzenetére
A delonghi-ról nem olvastam rosszat. Nekem a soul azért mem jó mert a magasság egyébként 14 cm es a tej kifolyó talán kicsit kisebb . De nem tud egyszerre két caloucinot-t . Jól mondod egymás után tud ! Sztem egy ilyen áru gép már jó lenne ha tudná. De nem vagyunk egyformák . Nekem ez fontos mert kényelmes !
-
atirag
őstag
Üdv. Megosztanám segítségként az elmúlt időszak tapasztalatait kávégép vásárlásban.
Egy ideje gondolkozom ,hogy lecserélem a siemens eq9 s300 készüléket. Több típust néztem az eltelt időszak alatt és sok tesztet és véleményeket olvastam. Az első készülék a siemens eq 700 volt. De volt egy két olyan teszt ami kicsit ,de tényleg csak kicsit elgondolkoztatott. Majd jött a seaco xelsis és a granaroma,de inkább a granaroma amit majdnem meg is vettem, de sok negatív tapasztalat miatt végül nem mertem megvenni. A negatív vélemények azok voltak,hoy vizet hagy maga alatt hagyja egy idő után . És ezt sok oldalon is olvastam és ez a hiba mindig meg is maradt hiába vitték garanciában szervizbe. Utána a Delonghi primadonna soul vagy esetleg az eletta explore. A delonghi-ról nem olvastam negatív kritikát csak a tejtartály valahogy nem jött be és kevés ami tud két cappucinot egyszerre és kisebb a pohár magassága mint a többinél.
Ezek a kétségek tudatában bementem egy kávégép boltba ahol volt mind a három és tudtam beszélni egy szakemberrel is. Legalábbis jelenleg azt gondolom az volt. Ő egyértelműen a siemens felé terelt ,de még azt is mondta,hogy inkább újítsam fel a régit. A Ő a granaromáról azt mondta,hogy igazából a philips talán ep sorozat cicomázott verziója. De rosszat azért nem mondott igazából a philipsről. Amit még tudni kell,hogy használni szeretem a készüléket és nem állandóan tisztogatni hiába kivehető főzőegységes. Ha kell ritkán kiveszem. Ha eszembe jutEbből a szempontból az eg9 egy igásló
Szóval egyelőre vettem egy használt melitta passione one touch gépet amíg elküldöm szervizbe a siemenst és ha nem lesz jobb a tejhab akkor várhatóan egy siemens eq700 lesz.Bocs a hosszú írás miatt ,de gondoltam hátha segít valakinek.
-
atirag
őstag
válasz
Dr. Szilikát #10583 üzenetére
Köszönöm . Jónak tűnik ennyiért !
Solt: a ceges számla kérdés ennél mert 1 év szemben a 3évvel. Vagyis gomdolom 1 év van. De meg kell nézni . Legutóbb a Yettel-től vettem iPhone-t es 2 évet adnak az 1 helyett.
3 év ezeknél aranyat érhet -
atirag
őstag
Üdv. Használ valaki ilyen gépet? Van róla vélemény? [link]
gran aroma deluxe -
atirag
őstag
Üdv. Van itt valaki aki ismeri a siemens eq 700 gépet. Egy ideje gondolkozom egy új gép vásárlásán és ez valamiért megragadt nekem. Meg saeco granaroma is. Van valakinek ezekről tapasztalata?
-
atirag
őstag
válasz
z123456z #10415 üzenetére
Az ilyen dolgok általában mind legendák. Ezek nem mikrovállalkozások. Örülnek ,hogy elkészülnek és nem még elkezdik országra szortírozni őket
És más gyártásnál sem lenne egyszerű így gyártani. Csak mindig van valaki aki kitalálja "Amerikát". (vagyos valakinek a valakije. Mint a nyugati üzemanyag legenda
-
atirag
őstag
válasz
ambushka #10009 üzenetére
Az egy melitta gép?
Ez egy ilyen gép elvileg . [link]
De még nagyon gondolkozol rajta mert sok helyen olvsom,hogy milyen jó kávét készít, de kb 2 évig működik és utána elromlik valami típus hiba miatt.atala : Igen eddig nem id láttam ilyet és nem is tudom miért csinálja máshogy.
-
atirag
őstag
Üdv. Van egy rég siemens eq9 automata gépem amit szeretnék lecserélni.
[link]
Egy ilyen melitta gép jó lehet? Philips-et nem akarok valamiért. Ez érdekes módon forditva csinálja a cappucino-t. -
atirag
őstag
Van olyan aki kapszulás kávéfőző után van? Mert Nekem a tejhab nem annyira kemény és olyan vizesebb érzés a cappucino. Lehet ezzel valamit kezdeni ? egy Siemens gépről van szó.
-
atirag
őstag
Nem tudja valaki hol tudok szerezni magyar nyelvű leírást egy siemens eq 9 s300-as készülékhez?
-
atirag
őstag
Használt kávégépet tervezek vásárolni . 1500-2000 adag kávé pár éves gépnél soknak számít?
-
atirag
őstag
Tudja valaki mi a különbség a philips 5330 és az 5360-as készülék között? A tejtartó más azt látom és tisztítani kell mindig gombbal szemben az 5330 sima tartályával. Ezen kívűl?
A tartáy talán jobb is ha zárható. -
atirag
őstag
Automata kávégépet szeretnék venni. Van egy delongi latissima touch automata kapszulás gépem ami tök jól működik,de elég sok kapszula fogy
És gondoltam lecserélném egy örlős gépre.
De a tejhabosító nagyon kellene. Milyen gépet érdemes venni? Philipset nézegettem ami árban tetszettPl.philips 2230
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!