Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz álmodom? #7197 üzenetére
Erősségnek nevezi minden gép, noha sokak számára nem egyértelmű, a fórumos kérdések szerint is.
A beőrölt mennyiséget változtatja. 7 gramm az elméleti alapérték (standard Italian espresso), ez persze nem garantált, hogy minden gép pontosan így "gondolja". De irányadónak vehető.
[ Szerkesztve ]
-
álmodom?
kezdő
Sziasztok!
DeLonghi-nál be lehet állítani, hogy milyen ízű legyen a főzet.
Extra lágy, lágy, normál, erős
Ez tulajdonképpen a kv erősségét jelenti? -
-
tomi5244
őstag
válasz tomi5244 #6672 üzenetére
Sziasztok, a napokban elvittem szervízbe a 2200-as Philips gépem, mert már a tejhabosító része is bekrepált. Továbbá a kávémennyiség problémája még mindig fennállt. Forróvíz szelepet és vízmennyiség érzékelőt cseréltek.
Gondoltam teszek egy próbát. Ugyanazon mennyiségre állítva a gépet a kávé erősség növelésével ugyan úgy kevesebb kávét ad, ami a kép jobb csészéjében látszik is.
Létezik, hogy a kávé erősség növelésével már nem tud átpréselni annyi vizet? Pedig kettes erősségen volt, a hármast nem is próbáltam, annyi kávét nem akartam elhasználni "feleslegesen"
Segafredo és Costa kávékat használunk
-
Nagya21
addikt
Áj áj kezdődik.....
EU csöklenteni akarja a hulladék mértékét......
Dicséretes, de a kv kapszulákkal kezdenék......
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
seredy
tag
Sziasztok, van egy páréves Delonghi Nespresso en350, tönkrement pár hónapja, nem is lyukasztja ki a kapszulát, folyik el mellette a víz.. meglepődtem, de úgy látom, ezek a darabok használtan se mennek már el jó áron. És ahogy néztem, a szervizeltetés többe kerülne, mert a garancia pedig tavalyelőtt lejárt. Nem tudjátok véletlen, nincs-e valami olyan üzlet vagy bármi, ahol esetleg donorgépnek le lehetne adni? Vagy mit lehetne ezzel kezdeni?
-
Mike088
csendes tag
válasz Winnie The P #7183 üzenetére
Ezt próbáltam én is kideríteni több helyen 7-9 grammot írtak, valaki szerint a max 12 az intenzitás beállításának függvényében változik. De hivatalos infót még nem találtam erről. Engem pl az is érdekelne, hogy 4 hőmérsékleti beállítás mit jelent vagy legalább azt milyen tartományok között változik a víz hőmérséklete.
[ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Azt lehet tudni, hogy a DeLonghi Magnifica S hány gramm szemes kávéból főz egy adag presszó kávét?
Köszönöm!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Kiskutya
veterán
válasz skater86 #7180 üzenetére
Mások is véleményeznek de szerintem delonghit nem bánod meg. Területi képviselő vagyok egy cégnél, elég sokszor kínálnak meg kávéval. Amig nem vettem egy delonghi 290.81-et semmi gond nem volt de azóta a kávék több mint felét kiöntöm mert nem bírom meginni. Hozzá szoktam a jóhoz.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
skater86
tag
Sziasztok,
én a Philips Lattego 5400 és a Delonghi 290.81TB-n gondolkodok. Fontos lenne a tejrendszere. Melyik lenne szerintetek jobb? Karbantartás, takarítás szempontból is érdekel.
Köszi! -
Zoona
aktív tag
-
BullZeye
veterán
Philips Lattego 5400 árazása eléggé hektikus 1 hónapja 300k volt aztán 236k majd most meg 195k, miért?
Euronics elég jó akciókat hoz minden hónapban, Mall.hu-n lévő fehér színű pedig csak drágább lesz hétről hétre
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
-
balinthun
tag
Sziasztok,
Belépő automata kávégépnek a Krups ea819n10 jó választás vagy teljes tévút? köszi előre is a válaszokat, véleményeket.
-
Harkovz
aktív tag
Rendeltem egy Gaggia Anima Base-t.Kíváncsi vagyok milyen lesz.Jónak tűnik.
-
Dr. Szilikát
őstag
Ami mára kiderült, az Oxett A2 szilikonolajtól megszívja magát a tömítés, szemmel láthatóan is kövérebbé válik egy új gyűrű, a nem kezelt gyűrűkhöz képest. Egyébként is elég könnyen elfolyik a főzőegységből, mézhez hasonló állaga miatt, amire az alkalmankénti zuhanyzás rásegít, így elmegy belőle, még hideg vízzel is (meleg vízzel nem ajánlott, épp a kenés megmaradása miatt).
Praktikerben vásárolt szilikonzsír (Antipol-253, a vízvezetékes szerelési anyagok polcán található) régebben volt nekem, az tényleg zsír állagú volt, csak mire kávégépekkel kezdtem foglalkozni, már elfogyott, ezért nincs vele elég tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
ZOLL30
tag
Sziasztok,
továbbra is várnék segítséget, Philipshez a gyárin kívül kinek, melyik szilikonzsír vált be?
Köszi
élni, és élni hagyni..
-
törölt tag
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Van egy Saeco Picobaristo Deluxe gépem, ami alatt rendszeresen fedezek fel vizet, és ez ki is folyik oldalra, jobbra.
Mi lehet a hiba? Tömítés? Túl finomra őrlöm a kávét?
Alul nincs egyik tálca sem eldugulva vagy megtelve. -
törölt tag
válasz viktorhu #7158 üzenetére
Nagyon jó gépek vannak használtan, Jurát tervezgettem az F90 után, J5, J7, de aztán karos lett belőle, abból meg a Philips. Az Xsmall jobb volt mindegyiknél, de a vége felé már nagyon át volt alakítva. Eladás előtt visszaállítottam gyári állapotba és tök új kifolyót kapott.
-
Mike088
csendes tag
válasz Dr. Szilikát #7155 üzenetére
Köszönöm közben rájöttem én is, csak furcsa hogy semmi se rögzíti így nagyon könnyen kijön a helyéről.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz Mike088 #7152 üzenetére
Ezek szerint csak ütközésig kell tolni, a fekete O-gyűrű zárja el a víz útját:
https://www.youtube.com/watch?v=Q7axq9i5-z4
https://www.youtube.com/watch?v=hTuVGlOZl4A -
GeryFlash
veterán
válasz #85578752 #7149 üzenetére
konzumpro: Jogos, valamiert az MM azt is oda listazta. Hat ez jol hangzik Philipsre is igaz ez a mindent cserelj az elejen vagy csak a Tchibora/mas olcsobb gepekre?
Dtamas82: Es az jobb? Csak mert az ajanloban 2200-as LatteGo volt emlitve, nem tudom hogy van-e esetleg vmi hatranya a 4300-asnak vagy csak altalaban rosszabb ar/ertek aranyu mint a 2200as
wiggen123: WOW, erre a szulinapi kuponozasra nem is gondoltam, nagyon ugyes kiprobalom Igen lattam hogy van 129-ert is 2200-as de azok nem LatteGo-k ha minden igaz. Vagy ezzel ugyanugy lehet csinalni latte-t?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Mike088
csendes tag
Most jött meg a szűrőm, és nem pattan be a helyére csak lebeg a csatlakozó felületen. Nem akarom erőltetni mert a kis műanyag karmok miatt be se lehetne pattintani az tisztán látszik. Így kellene használni?
-
-
törölt tag
válasz GeryFlash #7148 üzenetére
50 körül csak kis karos meg filterfőző Sencort látok. A Tchibo is Sencor.
Én használt Xsmall-al kezdtem. Hiba volt. Ha kicseréltem volna rögtön benne a kifolyót, nem lett volna hiba. Jobbakat főztem vele sok-sok tuningolás után, mint bármelyik másik géppel. Ötből egyszer, mert kiszámíthatatlan volt. Szóval ez is egy út, csak cserélj rögtön minden kritikus részt. Franc se tudja milyen csirkeólban tárolják a nyers gépeket. -
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
1 hete erlelodik bennem az elhatarozas hogy beruhazzak egy automata kavefozobe. Elotte megragtam magamban a ket vegletet, vegyek 25-ert egy Szarvasit vagy esetleg egy karos gep+orlo kombot. Utobbi temaba elegge beleastam magam a kezdok es hardcore kave topikban is, majd rajottem hogy mindket tabor szerint a belepo szint egy Rancilio Silvia + orlo ami a hasznalhato lenne. Na mar most ez 300 ezer Ft lenne, ennyit viszont semmikepp nem fogok erre temara aldozni
Igazabol az eredeti terv egy 60-80 max 100 ezer Ft volt budgetre. Igy jott tehat az automata mint kategoria szoba. Nem sokat tudtam ezekrol, annyit hogy mindket masik tabor savazza, hogy persze aki nem inyenc annak jo de egyebkent iagzan jo kavet automataval tobb millio Ft feletti kategoriaval lehet.
Ekkor konstataltam, hogy ez valoszinuleg ugyanaz a jelenseg mint a ful/fejhallgato topik, es abszolut megertem hogy jogos amit mondanak, de ez az emberek 5-10%-nak ha relevans. Szoval az en ,,vak" izlelobimboimnak boven jo lesz egy automata.Automatak keresgelese kozben gyorsan rajottem, hogy ezt 100 ezer alatt nem igen uszom meg, van egy Sencor gep 50-ert de az valoszinuelg olyan is, es nem is 2-3 evre ruhaznek be, fontos lenne hogy ne romoljon el (bar a Sencor egyeb olcsobb termekeivel nem volt ilyen problemam korabban).
A topik ajanloban linkelt 3 gepeket nezegttem en is (Tchibo Esperto, DeLonghi LatteCrem es Philips 2200 LatteGo), vegul most ugy tunik Philipsre esik a valasztas. A Media Marktban most a EP2231/40 150 ezerre van akciozva. Sajnos arukeresonel erre a termekre kiemelet partner az MM, ergo ha megnyitom az adatlapjat (trukkos mert az arukereson a Philips gepeket listazva az arra kell menni, amugy minden masra atiranyit az MM oldalara) vegtelen ideig tolt es nem tolti be se az ertekeleseket se az ardiagrammot. Igy nem tudom hogy valajoban mennyire jo ajanlat ez, latom hogy 2 eve itt 100-110 ezrekert is ment, de azota volt egy kisebb inflacio...
A kerdesem a kovetkezo lenne: hogy tudnam legolcsobban meguszni egy 2200 Series vasarlast? Lehet 2231 2235 2236 is, nem nagyon latok semmi difit kinezeten kivul. Egyreszt van a Media Markt 2231 -es gepere ez a 150 ezres ajanlat, de ugyanakkor a Philips webshopjaban latok 2236 -os gepet 160 ezerert. Utobbinal viszont ha jol latom van Philips webshop regisztracioval jaro 15%-os kupon, ugy mar csak 136 ezer Ft lenne. Esetleg van valakinek 15%-nal nagyobb Philips kuponja? Tisztan emlekszem hogy 3-4 hete vasaroltam valami termeket amihez adtak egy szerintem 20%-os Philips kupont, viszont nem talalom sehol, lehet kidobtam...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Mike088
csendes tag
Én most írtam a Delonghinak, mert nem merem addig babrálni a vízmennyiséget amíg nem tudom, hogy lehet visszaállítani gyári értékre. Mert gondoltam egy olyan megoldásra, hogy az intenzitás szabályozót feljebb csavarva átállítom a rövid kávét olyan 60-70 mililiter közé. Így nem kell két főzetet csinálnom.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Szilikát
őstag
Amelyiknél a főzőegységbe befér nagyobb adag (azaz képes tágabb határok között rászabályozni a pogácsa vastagságára), az beőrölhet másfél vagy dupla adagot is egyszerre és egy menetben lefőzheti, több vízzel. Volt ilyen Jura típus is, ha jól rémlik, illetve De'Longhi.
Ez kitűnik értelemszerűen a végtermék vastagságából és az őrlési időben másodpercekben is mérhető.
Saeco és Krups egy menetben szimpla adagot őröl be, illetve az erősségen lehet változtatni, hogy valamivel többet őröljön, mondjuk a normál 7 grammhoz képest 9 grammot.
Krupsnál 5 másodperc az alapérték, 6 az erős fokozat. Vagy korrigálhat is automatikusan (nem mindegyik).
-
ddany7
csendes tag
Sziasztok,
Ket gep kozul melyiket ajanljatok inkabb?
Gaggia Cadorna Prestige vagy Delonghi Dinamica Plus?
A Gaggiaban tetszik hogy dupla presszonal ketszer orol, es a flatwhitenal elobb a kave aztan a tej. Viszont eleg sok kommentet olvastam rola hogy even belul meghibasodik. (Mondjuk nagyreszt USA kommentek) A Delonghirol atlagban jokat irtak csak talan a tej nem eleg meleg es kisse muanyag erzete van, az app meg teljesen hidegen hagy
koszi elore is barmi segitseget -
Mike088
csendes tag
Ja és még valami ezen már nem kell vízkeménység beállítást végezni? Csak mert nem kaptam tesztcsíkot és a kezelésiben sincs benne. Amit meg a Delonghinál töltöttem le útmutatót abba benne van.
-
Mike088
csendes tag
Megérkezett a kávéfőzöm és fárasztanálak benneteket még néhány kérdéssel (Delonghi Ecam 22.112).
1. A használati útmutatóban benne van, hogyan tudom megváltoztatni és elmenteni a rövid és hosszú kávé vízmennyiségét, de az már nincs hogyan tudom visszaállítani gyári értékre? (40,120)
2. A vízhőmérséklet beállításánál tudja valaki hány fokos vizet csinál alacsony és magas érték között szintenként?
3. A kávéintenzitás gomb tekerésével a darált kávé mennyiségét változtatja a gép? Ha igen milyen értékek között mozog ez kb?
Előre is köszi ha tudja ezt valaki
[ Szerkesztve ]
-
kisgaben123
újonc
Sziasztok!
Automata kávéfőzőt szeretnénk venni, ez lesz az első. Philips EP1220/00 vagy EP2224/40 között gondolkozok. Tudnátok segíteni abba, hogy ezek között mi a különbség? A hivatalos oldalt nézegettem, amit sikerült megfejtenem, hogy a 22-es szériához adnak AquaClean-t, meg van benne aromazár, és talán színbeli eltérések vannak. Néhány ezer forint a különbség közöttük. Van esetleg valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, hogy melyik az ami megéri hosszabb távon, illetve pl az aromazár mennyit tesz hozzá?
Előre is köszönöm!
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7107 üzenetére
Szeretem ezt a kis Krupsot. Írásaidon keresztül megértettem a működését, amit köszönök.
Lehet, hogy később lesz még kérdésem, ha nem bánod. -
Harkovz
aktív tag
Gaggia Anima Base mennyire ajánlott?Én úgy tudom megbízható jó márka.
-
Voice24
őstag
válasz noblem1983 #7119 üzenetére
Egy kávét néztem meg ott, az általunk most nagyon szeretett Costa Coffee Signature Blendet, a kávéáruházban 6190-, a kave-diszkont.hu-n pedig 4690-Ft (itt ráadásul szavatossági időt is írnak, ami azért nem mindegy).
-
korpas15
tag
Sziasztok!
A Melitta automata kávégépek mennyire megbízhatóak? Ajánlottak? -
noblem1983
senior tag
válasz bmakszim #7110 üzenetére
Helló!
Szerda óta használjuk ezt a De-Longhi-t, nagyon elégedettek vagyunk vele. Próbáltuk a cappuccino-t, rövid ill. hosszú kévét is és teljesen rendben van. A hab állaga szuper 2.8%-os tescos tejjel teszteltük, egyszerű takarítani a gépet is.
[link] Itt sokféle kávé kapható, vélemények is vannak róla.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Dr. Szilikát
őstag
Visszatérő kérdés, normál működés. Előző öblítés után egy kis víz marad a kimeneti szakaszban, azt tolja maga előtt.
A szünet az előáztatás.
Ha második kávét főzöl, nem veszed észre, mert az előző kávé maradéka jön ki.
Aki háklis erre, később teszi alá a csészét, vagy a Krupsnál néha gyorsan ki is öntöm, a szünetben. Vagy máskor nem törődöm vele, nem is érzem a különbséget.
[ Szerkesztve ]
-
Elar
senior tag
Ismét sziasztok.
Tehát Lattego 5400
Darál a gép, beleenged a poharba egy kis vizet, gondolkozik, majd jön a kávé.Na a problémám a "beleenged egy kis vizet" résszel van.
Baromira nem kellene.
Ez másnál is így működik?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
BenHans
addikt
Sziasztok!
Viszonylag sürgős és számomra nem egyszerű kérdéssel fordulnék hozzátok.
Nem hc kávé őrület, sima élvezhető cucc kéne, pl ilyen szarvasi féle gép helyett.- BlitzWolf BW-CMM2 (27k, banggood és max egy év nem egyszerű gari)
- Sencor SES 1710BK (31k, promócióban 2+1év nem annyira szórakozós gari)
+1 ez tudom nem ide tartozik, Bialetti BrikkaNagyjából 35 ezerig bírja a keret. Szerintetek melyik legyen, van e értelmesebb alternatíva?
ui. Őrlő van.Köszi minden segítséget!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
veterán
Sziasztok
Van egy automata bosch kávégépem. Volt szervízben tisztításon. Közben vettem egy másik gépet. A boscht meg elhoztam de nem használtuk. Most bekapcsoltam hogy használjuk durván fél évvel a tisztítás után. 1 kávét lefőzőtt de utána több kávét nem tudtam vele készíteni mert folyamatosan azt írja. Nincs elég víz benne töltse fel a víztartályt. Próbáltam már mindent gyári adatok visszaállítása , tisztítás az is rendben lefutott de kávét nem tudok főzni vele. Valakinek van 5lete mit lehetne még próbálni… Köszi3njoy the Lif3
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7107 üzenetére
Ahogy írtad is lehet, hogy nem használ a hidraulikus munkahengernek a citromsav, iszont én mégis megpróbáltam szétszedés nélkül vízkőteleníteni. Tegnap este jelzésig feltöltöttem a tartályt vízzel, bele a gyári vízkőoldót. Lefőztem két adag 180 ml-es kávét és azután kapott két alapos öblítést. Azóta úgy működik, mint újkorában.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Tegnap este hirtelen ötlettől vezérelve belevagtam egs Philips 5400-be.
Az őrlési finomság állításhoz(daralas közben) , h a fenébe kell ezt tekergetni? :)
Valahogy nem akar mozdulni, erőltetni nem akarom.
Vagy essek neki nyugodtan?
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy kávégépet. Főleg cappuccinot készítenék majd vele. Nézegetem a belépőszintű Philipseket. Melyik csinál jobb habot? A klasszikus tejhabosítóval rendelkező 4300-as, vagy a 2200 LatteGo? Vagy jobban járnék esetleg a DE-LONGHI Ecam 290.61.SB-vel? -
Harkovz
aktív tag
válasz Dr. Szilikát #7093 üzenetére
Legalább 10x próbáltam de semmi.Vissza is vittük.El is ment a kedvem a Krups gépektől.
-
viktorhu
veterán
válasz Dr. Szilikát #7103 üzenetére
A Saeconál ezt a rövid öblítést nem is lehet választani, akkor csinálja, amikor olyan kedve van (tipikusan felfűtés után, adidg nem is lehet semmit csinálni). Viszont ezen van a menüben tisztítás opció, akkor több tartálynyi vizet áttol a rendszeren.
-
Dr. Szilikát
őstag
Nálam is az a helyzet, hogy már gyerekként is mindent szétszedtem. Csak később a szervizemben (TV-video-audio) már össze is kellett rakni. Nyilván lecsaptam a kávégépekre is nemrégiben, hogy legyen valami újdonság is.
Krups gépem kettő is van már (gombos és kijelzős), amit részeire szedtem, de számomra nem életszerű, hogy ez lenne a probléma oka.
-
TA68
őstag
válasz Dr. Szilikát #7104 üzenetére
Már új korában az volt az első, hogy szétkaptam és belenéztem. Az automata kávégépekhez nem értek, de hajtott a kíváncsiság.(talán a több évtizedes híradástechnikai műszerész múlt ) Az biztos, hogy nem enged át annyi vizet a disztribútor, amennyit kellene. Nekem most semmi kedvem szétszedni a disztribútort . Valamit majd kitalálok eltüntetni azt a nyavalyás vízkövet.
-
Dr. Szilikát
őstag
Ezt valaki megvizsgálta, de ha már belenézett, nem tisztította ki?
Láttam már a disztribútor belsejét, két (pár) kerámia tárcsaszelep van benne, amit egyben célszerű kiemelni, hogy az egymáson futó kerámia felületek maradjanak együtt. Ha szétjön, az sem vészes, de úgy kell összerakni, hogy idegen anyag ne kerüljön a sík felületek közé, szilikonolajtól eltekintve, azt is jól kinyomva.
Alatta láthatóvá válnak olyan elvezető nyílások, ami esetleg lehet kicsit vízköves, de inkább csak hosszabb idő után. Tisztítható, savval becseppenthető, öblíthető.
Vízmennyiség amúgy sem pont ezen múlik, mivel azt addig nyomja, amíg az áramlásmérő jeladó leszámolja az impulzusokat a processzor részére.
A szűrők alatt célszerű időnként tisztítani, noha ilyen lerakódások ellen való a tablettás tisztítás is. Csak az meg a gombos (kijelző nélküli) Krupsnál nem indítható akármikor.
A felső szűrő alatt, a dugattyúban van egy kis fekete gumidugó, aminek tűszúrásnyi résén nyomja át a kávét, ettől lesz habos, illetve ez a nyomásfokozó is.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz viktorhu #7101 üzenetére
Más konstrukció. Legtöbb Krups (az olcsóbbak) őrölt kávét egyáltalán nem fogad, de rövid öblítés ettől függetlenül mindegyiknél lehetséges, amit főzések előtt, vagy inkább utána ajánlatos lefuttatni. (Főzés előtti öblítés felcsapja a párát, amibe betapad az őrlemény, elszennyeződik a gép, illetve az őrlemény csúszdája főleg, ezért én csak főzés után öblítek.)
De öblítőmódban viszont ezeknél nem szabad savat tenni a víztartályba, mint előzőleg részleteztem.
Saeco esetében sem mondanám szakszerű eljárásnak, savazni a gőzkimenet irányába kell a gyári ajánlás szerint is. A főzőegységen keresztül, ha nem is árt elvileg, de nem szükséges savazni, sehol nem láttam ilyen szervizjavaslatot. Ebbe az irányba tablettázni lehet, vagy tisztítani manuálisan.
-
válasz viktorhu #7101 üzenetére
Koszi, epp kerdeztem keresztanyamat, hogy van e rajta sima forro viz "keszites", de sajnos nem kaptam valaszt, csak egy koszit . Ha jovo nyarig kihuzza, igy vagy ugy, de atengedek rajta egy-ket liter citromsavas vizet.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest