- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
BullZeye #7497 üzenetére
7 evvel ezelott beirtam a keresőbe elelmezesi szilikon. Volt tobb találat elmentem egy pesti cimre es vettem két tégellyel. Mig elek sem fog elfogyni az első sem. Hőálló kivitel kenem oda is ahol meleg van meg kócozáshoz is hasznalom. Ez tubusas valami egy higitott valtozata. Ja es akkor vettem meg ott szilikon sűrű olajat olyan csörös kivitelben.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
BullZeye #7425 üzenetére
Nincs értelme, ugyanazt csinálják. Attól eltekintve, hogy Brita betét van olyan is, ami teljesen* kiveszi a vízkövet (Ca / Mg ionokat), később már gyártottak olyat is, ami részlegesen.
Ivóvíz céljára utóbbi ajánlatosabb, ugyanakkor ilyet alkalmaznak a kávégépek gyártói is, mert a vérbeli ínyencek szerint ezzel jobb minőségű az extrakció. Illetve ennek kémiai alapja is van elvileg.
Vízkövesedés szempontjából meg nyilván jobb, ami teljesen lecseréli ezeket az ionokat. Általában H+ ionra cserélő gyantát alkalmaznak ivóvízcélra. (Az ioncserélő gyanták másik fajtája nátriumra cserél.)
*Ezeket alapvetően teafőzésre, kávéfőzésre gondolták korábban, azaz nem tartós ivóvízként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest