Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu #7101 üzenetére
Más konstrukció. Legtöbb Krups (az olcsóbbak) őrölt kávét egyáltalán nem fogad, de rövid öblítés ettől függetlenül mindegyiknél lehetséges, amit főzések előtt, vagy inkább utána ajánlatos lefuttatni. (Főzés előtti öblítés felcsapja a párát, amibe betapad az őrlemény, elszennyeződik a gép, illetve az őrlemény csúszdája főleg, ezért én csak főzés után öblítek.)
De öblítőmódban viszont ezeknél nem szabad savat tenni a víztartályba, mint előzőleg részleteztem.
Saeco esetében sem mondanám szakszerű eljárásnak, savazni a gőzkimenet irányába kell a gyári ajánlás szerint is. A főzőegységen keresztül, ha nem is árt elvileg, de nem szükséges savazni, sehol nem láttam ilyen szervizjavaslatot. Ebbe az irányba tablettázni lehet, vagy tisztítani manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest