- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu #7101 üzenetére
Más konstrukció. Legtöbb Krups (az olcsóbbak) őrölt kávét egyáltalán nem fogad, de rövid öblítés ettől függetlenül mindegyiknél lehetséges, amit főzések előtt, vagy inkább utána ajánlatos lefuttatni. (Főzés előtti öblítés felcsapja a párát, amibe betapad az őrlemény, elszennyeződik a gép, illetve az őrlemény csúszdája főleg, ezért én csak főzés után öblítek.)
De öblítőmódban viszont ezeknél nem szabad savat tenni a víztartályba, mint előzőleg részleteztem.
Saeco esetében sem mondanám szakszerű eljárásnak, savazni a gőzkimenet irányába kell a gyári ajánlás szerint is. A főzőegységen keresztül, ha nem is árt elvileg, de nem szükséges savazni, sehol nem láttam ilyen szervizjavaslatot. Ebbe az irányba tablettázni lehet, vagy tisztítani manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EAFC 25
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest